Foto bij 002.

Cat pov
Met een goed humeur en lekkere muziek op reed ik door het bekende gebied heen met mijn huurauto. Ik genoot ervan om terug te zijn in het land van mijn vader, hoewel ik de taal niet echt sprak. Ik verstond enkele woordjes, maar daar hield het dan ook mee op. Omdat mijn vader de achternaam van mijn moeder zo mooi vond, had ik die gekregen bij mijn geboorte. Ik had liever di Lucca geheten, maar Williams voldeed ook wel.
Ik had drie weken lang vrij, en na mijn klus in Venetië besloot ik om maar langs mio zio e mia zia te gaan, mijn oom en tante. Het was niet echt familie van me. De man die het bedrijf runde was een oude jeugdvriend van mijn vader, en we hadden altijd goed contact onderhouden.
Helaas was ik dit jaar alleen. Mijn vader was ziek, en daar hij voorheen altijd de kostwinner van ons gezin was, had ik nauwelijks vrije tijd door al het werken.
Ik mocht absoluut niet klagen, door een klein modellenbureau en vele uren per dag voor een camera staan, was ik uiteindelijk naar de top geklommen.
Ik had een shoot gehad voor het motormerk Ducati, we hadden een week lang ingepland voor alle foto’s, daar ik niet het enige model was.
Ik hield van het modellenwerk dat ik deed, het hield mijn leven in balans en leidde mijn aandacht af van mijn vader.
Ondanks mijn plankenkoorts voelde ik me thuis voor de camera, maar het weerhield me dan wel weer van het leven van mijn werkelijke droom; mijn passie was zingen.
Ik kon het onder de douche, ik kon het als ik alleen in mijn appartement in Bristol was, maar zodra er ook maar iemand in de buurt was klapte ik dicht.
Na een half uur, waarbij ik vaak off-road ging rijden, bereikte ik mijn bestemming. Casa di Rosa, het rozenhuis, de Bed&Breakfast met een geweldige olijvenplantage erbij.
Ik zette de motor af en stapte uit, pakte mijn koffers en sloeg de portieren dicht. De auto die ik gehuurd had was een Jeep. Ik hield ervan om op kronkelige, modderige wegen te rijden die me door het echte Italiaanse landschap stuurden, en bovendien had ik niet veel plaats nodig. Ik had de koffers naast me op de stoel gezet, want ik reisde alleen.
Ik liep het grote huis binnen en snoof tevreden de vertrouwde geur op. Ik had het hier echt gemist. De open haard die dag en nacht brandde, puur voor de gezelligheid. De kenmerkende, rustgevende terracottakleur op de muren, en vooral het uitzicht dat je genoot op de plantage.
Ik tilde puffend mijn koffers onder mijn armen en wankelde de stenen trap op, keek naar de kamer die ik altijd kreeg en glimlachte.
Nadat ik mijn spullen had neergezet en me even had opgefrist, liep ik naar beneden. De muziek die uit de radio schalde, een voor mij onbekend liedje, stond luid en ik fronste.
Toen ik onderaan de trap was zag ik dat er nog iemand in het huis was. Hij was lang, dun maar met toch een mooie bouw, had donkere krullen en simpele kleding aan.
Hij draaide zich zonder enige waarschuwing om en keek me met grote ogen aan. Ietwat nerveus glimlachte ik even.
Voordat een van ons iets kon zeggen kwamen er twee personen binnen, keken om zich heen en sloegen verrukte kreetjes uit.
Familia Argento kwam binnen. Christiano en Adalina kwamen met brede glimlachen naar me toe, omhelsden me en kusten me twee keer op mijn wangen.
‘Wat fijn dat je er bent!’ Godzijdank hadden deze mensen voor lange tijd in Engeland gewoond, waardoor ik niet gedwongen werd tot mijn hakkelende Italiaans.
‘Heb je onze andere gast al ontmoet?’ Vroeg Christiano.
Ik schudde mijn hoofd en keek met nieuwsgierige ogen naar de aantrekkelijke jongen.
‘Harry, dit is Catriona Williams. Catriona, dit is Harry Styles.’

Wauw! 68 abo's na één hoofdstuk? Massive thank you!^^ Hope you liked it!

Reacties (8)

 • OhOhBieber

  Wholala!
  Ghehehe
  Snel verder!

  7 jaar geleden
 • Puellae

  Jesus, DIKKE LIKE!!
  Nieuw abo en snel verder!
  ( om nieuw abo te vieren? ? ^^)

  x

  7 jaar geleden
 • Manonxxx

  love it.
  snel verder...
  xx

  7 jaar geleden
 • Niallene

  Like, like, like!
  Snel verder! <3

  7 jaar geleden
 • AmberHoran

  I Like:)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen