Foto bij 007.

Harry pov
Verveeld lag ik op bed en zat wat op mijn twitter te kijken. Het voelde goed om zoveel liefdesverklaringen te krijgen van alle fans, hoewel ik nooit antwoordde.
Mijn maag gromde luid en ik keek op de klok. Acht uur in de avond. Meestal aten we hier pas rond negen uur, en ik krulde me knorrig op mijn zij.
Zachte, langzame muziek uit de woonkamer leidde me even af, maar ik ging pas rechtop zetten toen een hoge stem inzette naast de opgenomen woorden van het lied.
Ik opende de slaapkamerdeur nieuwsgierig en keek vanaf bovenaan de trap naar de woonkamer.
Cat stond heen en weer te wiegen op de muziek, met een slaperige Martina in haar armen.
Dit meisje had zo te merken alles. Een prachtig uiterlijk, ze was vrijgezel en ze had een stem waar ik uren naar kon luisteren.
Ik liep de trap af, klaar om haar te complimenteren, toen ze zich omdraaide.
Ze stopte direct met zinnen en bloosde. Ze glimlachte nerveus en keek me niet aan. Plankenkoorts.
‘Je hebt een mooie stem.’ Zei ik, in de hoop dat ze dan weer zou gaan zingen.
‘Dankjewel.’ Zei ze fronsend.
Ik besloot me niets aan te trekken van haar verwarrende gezichtsuitdrukking en wilde net weer beginnen met praten toen haar telefoon af ging.
Ze greep het ding haastig vast, keek met een boze blik naar het scherm en duwde de beller af.
‘Je ex?’ Vroeg ik zonder nadenken.
Cat trok haar wenkbrauwen omhoog en hield haar hoofd een tikje schuin.
‘Sorry, David vertelde me dat het sinds kort uit was tussen jou en je vriend.’
Ze gooide haar telefoon achteloos op de bank en ging er toen naast zitten. Voorzichtig, om Martina niet te wekken, ging ik ook zitten en wachtte tot ze zou antwoorden.
‘Ja, het was mijn ex. Ik heb hem niets meer te zeggen.’ Zei ze na een tijdje.
Ik keek naar haar, en vroeg me af hoe iemand haar ooit kon laten gaan. Een tel later realiseerde ik me dat ik haar alleen maar mijn bed in wilde krijgen, terwijl ik zelf iedere week wel een ander meisje had.
In de stilte die volgde luisterde ik naar het nummer Here I am, van Leona Lewis, waar Cat zonet had ingevallen met haar stem.
‘Leona Lewis heeft een tijd met een vriend van me gedatet.’ Zei ik.
‘En ze is teruggegaan naar haar ex, niet waar?’
Woordeloos keek ik haar aan, maar ze glimlachte vriendelijk.
‘Jammer voor je vriend, vooral als hij hoop had gekregen, maar als de relatie gewoon was verwaterd is er niets mis mee om terug te gaan naar je oude relatie.’
Ze stond op om de slapende peuter in haar kinderwagen te leggen, en met gemengde gevoelens keek ik haar na.
Haar stem betoverde me, haar ogen lieten al het andere in mijn zicht vervagen, de geur van haar parfum liet mijn gedachten rond razen en alle bewegingen die ze maakte hypnotiseerden me als het ware.
Boos op mezelf schudde ik mijn hoofd. Ik begon gek te worden, ik had me tot krankzinnigheid verveeld, misschien had ik wel een zonnesteek opgelopen. Ik reageerde veel te heftig op dit meisje, dat waarschijnlijk niet meer was dan een goede wip waar ik even plezier van kon hebben.
Toen ze echter terugkwam en naar me glimlachte, glimlachte ik automatisch terug. Niet de glimlach die ik altijd naar meisjes gebruikte die ik voor me wilde winnen, maar een glimlach die zelfs nieuw voor mij was.
Er viel een stilte, die eerder rustgevend dan vervelend was, maar ik werd gek van de spanning. Hoe kon ik haar zo snel mogelijk versieren? Hoe kon ik van dit vreemde gevoel af komen? Wilde ik dat wel? Wat voelde ik nu eigenlijk precies?
Toen Ariana en Christiano enkele minuten later met grote ketels vol eten kwamen sprong ik dan ook haastig overeind.
Ik bood vrijwillig mijn hulp aan, ook iets nieuws, om de tafel te dekken; alles om Cat even uit mijn gedachten te houden.

Reacties (3)

 • AnkePayne

  woehooeoe snel verder:)

  6 jaar geleden
 • kukeluusje

  mm harry denkt wel goed over vrouwen/meisje *kuch kuch*
  snel verder

  6 jaar geleden
 • Manonxxx

  Oeeeh, Nice
  Pleas snel verder...
  xx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen