Foto bij 060' Harry Styles

De hele ochtend voel ik me al depressief. Justin probeert me op te vrolijken, dat lukt dan even. Maar dan herinner ik me dat ik hem en zijn rare humor voor weken niet ga zien. Zuchtend pak ik een handdoek en loop ik naar de badkamer. Ik heb een douche nodig voordat ik echt in slaap val. "Mag ik mee?" Hoor ik Justin zacht zeggen vanaf mijn bed waar hij op ligt. Ik knik kort en loop vast de badkamer in om me om te kleden. Ik zet de douche aan en ga er vast onder staan. De warme stralen van de douche branden op mijn koude huid. Ik voel twee armen om mijn middel en ik leun met mijn hoofd naar achter op Justin's schouder. Er wordt niks gezegd, maar eerlijk gezegd zou ik niet weten wat ik zou moeten zeggen. Ik weet dat het nogal stom is. Ik bedoel het is niet als of ik hem nooit meer ga zien. Ik heb er gewoon een slecht gevoel over. Wat als hij iemand anders vindt en mij totaal vergeet? Of wat als we uit elkaar groeien? Justin heeft vaak genoeg gezegd dat het niet gaat gebeuren maar toch blijft het door mijn hoofd spoken. Ik draai me om in zijn armen en kijk in zijn betoverende ogen. Hij krijgt een kleine glimlach op zijn gezicht en ik streel zijn wang. Zo zacht als babybilletjes. Ik grinnik kort en druk me helemaal tegen Justin's blootgestelde lichaam aan. Mijn neus ligt in zijn nek en Justin begint zacht te neuriën. Ik sluit vermoeid mijn ogen en geniet van zijn aanwezigheid. Ik heb de hele nacht wakker gelegen, in tegendeel tot Justin die als een blok in slaap viel. "Ik denk dat we zo moeten aankleden babe." Zegt hij in mijn oor en zuchtend knik ik. Justin plant een kus op mijn wang en stapt onder de douche uit.
Ik geef Justin schone kleren uit de kast en kleed me ook langzaam aan. "Ready?" vraagt hij en ik loop naar hem toe en druk een kus op zijn mond. "Ja." zeg ik en ik glimlach naar hem. Maar als hij weg kijkt verdwijnt die meteen. Hij trekt me mee aan mijn hand naar de kamer waar Niall en waarschijnlijk ook Louis is.

We zitten nu al een half uur hier binnen en Niall en Justin zijn zijn koffer aan het inpakken en lijken op het toppunt blijdschap. In tegenstelling tot mij. Ik ben meer een soort wandelend lijk. Wat niet gek is als je niet hebt geslapen. Ik zit bij Louis die met koorts op bed ligt. Ik dep een nat washandje op zijn voorhoofd en aai met mijn andere hand door zijn haar. Ik kijk uit het raam waar de regen giet alsof morgen nooit gaat komen. "The sky is crying." Mompel ik en ik hoor Louis grinniken. Het gegrom van onweer dringt mijn gehoorgang in en ik piep waardoor Louis weer grinnikt. "Zijn jullie nou klaar?" "Bijna, mister grumpypants." Zegt Justin die een seconde later mijn haar besluit te verpesten. Ik trek hem op mijn schoot en verstop mijn gezicht in zijn oksel. "Je stinkt." murmel ik. "Goh." grinnikt hij en hij ruikt onder zijn oksel. "Hey! ik stink helemaal niet lullo." Ik grijns en steek mijn tong uit. "Eindelijk! Ik dacht dat ik je nooit meer zou zien glimlachen." Zegt hij en drukt een kus op mijn neus. "Euhm, ik wil het moment niet vestoren maar jullie moeten weg." Hoor ik de schorre stem van Louis van onder de dekens zeggen. Het kleine beetje vreugde dat nog in me zat zakt de grond in. Zuchtend duw ik Justin van mijn schoot en sta op. "Bye loulou." Zegt Justin met een pruillip en Louis strek slapjes zijn armen uit en Justin springt in zijn omhelzing. "Pas op, straks wordt je ook ziek." Het floept er uit voor dat ik het door heb. "Ja mama." Grijnst hij en ik kijk met samengeknepen ogen aan. Hij knuffelt Louis wild en drukt nog een natte zoen op zijn wang. "Ahhh, wett kiss a la Justin." Mompelt hij. "Ja, speciaal voor jou. En nu snel beter worden want dit kunnen we niet hebben jongedame!" "Jongedame nog wel."

Ik kijk naar de regendruppels die langs het raam van de taxi naar beneden dwarrelen. Justin's hand ligt in de mijne en Niall zit een verhaal te vertellen waar ik niks van opgevangen heb. Ik zie al een bord met het vliegveld er op staan en zucht. We rijden richting de ingang en betalen voor de taxi als die stopt. Langzaam slenteren we naar de ingang en Lopen we met Justin mee tot dat we op het punt zijn waar je een ticket nodig hebt. Justin kijkt met schitterende ogen naar ons en hij bijt op zijn onderlip. Niall neemt het initiatief en loopt naar hem toe en trekt hem in zijn armen en nemen uitgebreid afscheid. "Bel als je geland bent, oke?" Justin knikt en veegt een paar eenzame tranen weg. Er rolt inmiddels een traan over mijn wang en Justin's blik gaat naar mij. Ik ren naar hem toe en druk mezelf tegen hem aan. "Ik ga je zo missen, Jus." snotter ik tegen zijn schouder. "Ik jou ook." Zijn grip wordt wat losser en hij leunt naar me toe om zijn lippen op de mijne te drukken. Kriebels gaan rond in mijn hele lichaam. "Ik wil jullie moment niet verstoren maar je moet gaan Justin." Hij laat me langzaam los en drukt nog een kus op mijn mond. Hij knuffelt Niall nog eens en voordat hij zich omdraait zie ik nog een traan over zijn wang glijden. Ik wil meteen weer naar hem toe gaan wat Niall merkt dus hij pakt mijn hand vast en knijpt er in. Als Justin bijna uit het zicht is laat ik Niall's hand los. Ik ren zo hard als ik kan achter Justin aan en roep zijn naam. Hij draait zich om en kijkt me fronsend aan. "Ik was iets vergeten." Zeg ik hijgend en hij kijkt me nogsteeds fronsend aan. "Wat dan?" Het kan me niet schelen dat ik zowat in ademnood ben. Ik druk mijn lippen vol op de zijne en leg mijn handen in zijn haar. Hij zoent me even terug maar laat me dan toch los. "Ik hou van je, Justin." "Ik hou ook van jou." Piept hij en hij drukt een kus op mijn voorhoofd. "Vergeet dat niet." Zegt hij en hij houd mijn hand vast tot het niet meer kan en draait zich om. Niall komt hijgend bij me staan en een waterval van tranen lopen over mijn wangen. Hij trekt me in zijn armen en probeert me te sussen.

But I guess that's just how the cookie crumbles,
You give your all and watch as your heart tumbles
Down and down until you can't feel anymore.


hey gurl hey. Het is veels te vroeg fml. SO TIREDDD. ;__;
THE END IS NEEAAARRR. ):
We willen zoveel mogelijk reacties en kudos want dat zou leuk zijn lol. simple as that.
Ik challenge jullie tot 20 kudo's hehe. Het is niet zo moeilijk, alleen maar ff op een knopje drukken lol.
I hope you liked it.(flower)
LOVEE YOU. xoxoxxooxoxo Jurry

Reacties (8)

 • Triplet

  Hahahaha, ik snapte dat 'the end is near'-dingetje al. Nja, Homer bedoelde het waarschijnlijk dat de wereld verging, maarja. Jullie natuurlijk dat de story bijna is afgelopen. Which isn't very nice. Ik reageer dan niet altijd, but I really do like love it.

  8 jaar geleden
 • Spoonhead

  Kudoo for youuu ahyeah.
  En ik ga je killen als je deze story stopt, ik ben verslaafd.
  En wees heel bang, ik weet waar je huis woont en ik weet ook waar je bed slaapt dus OEEEEEEEEEEEEEEEEEEH.
  ik zou bang zijn (:
  xo

  8 jaar geleden
 • CORPSEHUSBAND

  don't you dare stop this story!

  8 jaar geleden
 • Chasing1D

  11kudo's... Whyy geen 20 voor dit awesome verhaal?:OMensen kunnen echt niet super zijn, zoals eenhoorns.. Eenhoorns zijn prachtig, mijn printer is cool en mijn luidsprekers zijn magischxD

  Bedankt voor het lezen van dit, helft onnuttige reactie.. Want de eerste zin is ook zeer belangrijk (:

  Oh ja... en het blauwe balkje links aan mijn scherm is COockieness:D

  8 jaar geleden
 • ChestHair

  ja sorry hoor maar watte fuck slaat dat 'the end is near' op??

  x

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen