Foto bij Love 76

Aaaah, jongens, ik heb net ff zitten huilen hier. Ik had het hoofdstukje af geschreven, nog maar een zin, en ineens sluit google chrome zich vanzelf af, gewoon vanuit het niets. Dus ik bidden dat als ik het opnieuw start, dat hetzich herstelt, of het bij recent gesloten staat, amar nee hoor, dus ik heel google afgezocht of ik he terug kon vinden, maar niks, dus ik helemaal zitten huilen omdat ik het helemaal opnieuw moest schrijven, daarom is het misschien een beetje slecht, sorry daarvoor.

Na alsnog een groot deel van de dag geskied en gesnowboard te hebben, zitten we in de avond in de eetkamer van het grote appartement allemaal te eten aan een grote tafel. Het is echt zo leuk hier! Louis, Niall, Vanessa, Inna en Liam kregen les in skiën en snowboarden, wat ze gekozen hadden, aangezien ze nog beginners zijn. Echter, Harry, Zayn en ik zijn gevorderd en al de hele tijd de pistes af geskied, en vervolgens weer met de lift omhoog gegaan. De eerste keer ging het niet zo goed, omdat ik het al een tijdje niet meer gedaan had, maar ik was er al snel weer in. Skiën verleer je nooit, net zoals fietsen en lopen.
"Die val van jou in de berm was wel heel mooi", zegt Zayn tegen mij. Harry begint meteen te lachen, aangezien hij het ook heeft gezien.
"Ik wist toch helemaal niet dat daar een bocht was, en ik anders off piste ging", verdedig ik mezelf meteen, maar wel met een lach op m'n gezicht.
"Aw, hebben we dat gemist?", vraagt Vanessa teleurgesteld.
"Ja, ineens was Juliet verdwenen en staken er alleen nog maar twee skies boven de sneeuw uit", lacht Harry. Louis, die naast mij zit, begint heel erg hard te lachen, maar stopt ook meteen weer als de andere hem aankijken.
"Jij viel pas mooi", zegt Vanessa spottend tegen hem.
"Enne?", vraag ik lachend.
"De leraar zei dat we voorzichtig die kleine helling af moesten, maar meneer daar dacht dat hij het wel kon en moest even stoer doen, waardoor hij uiteindelijk onderaan de berg lag, helemaal duizelig van het rollen, en z'n skies lagen ergens midden op de piste", zegt Vanessa. Nu moet iedereen lachen, behalve Louis.
"En dan mij uitlachen, he", plaag ik hem.
"Moet toch kunnen, he", reageert hij er op. Hij legt z'n arm om m'n middel en geeft me een onverwachte kus op m'n wang.
"He!", roep ik meteen uit. Ik schuif van hem weg en ga naast Niall zitten. Louis blijft achter met een pruillipje, waardoor ik moet lachen. "Kijk! Ik heb een nieuw vriendje gevonden", lach ik terwijl ik m'n arm om Niall heen sla.
"Je bent wel snel, he", lacht Inna. Ik haal lachend m'n schouders op en ga rustig verder met eten. Louis kijkt me nog steeds met een pruillipje aan.
"Aww, niet zo kijken!", zeg ik tegen hem. Hij kan er niks aan doen dat zijn mondhoeken omhoog krullen, waardoor ik ook moet glimlachen.
"Ik denk dat we wel kunnen raden wat die twee vannacht gaan doen", zegt Harry.
"Wel rustig aan he! Ik moest beloven dat er niemand met een gebroken been in het ziekenhuis zou belanden, dus ook niet met een gebroken rug", zegt Zayn, die Harry een high five geeft.
"Ja, grappig, jongens", zeg ik sarcastisch.

Ik heb Louis er nog de hele dag aan gehouden, en hij heeft nog steeds geen kus van me gehad. Had hij me maar niet moeten uitdagen, dan hoefde ik mezelf ook niet te bewijzen.
"Zijn jullie klaar met eten?", vraagt Inna na een tijdje.
"Ik wel. Ik eet door", zegt Niall.
"Wij ook", zegt Liam meteen. We kletsen nog wat met z'n allen en gaan vervolgens, al laat in de avond, naar onze kamers.
"Oke, je hebt gelijk", zegt Louis als we met z'n tweeën in onze slaapkamer komen.
"Wat?", vraag ik, zogenaamd van niets wetend.
"Ik neem terug van wat ik vanochtend zei", zegt Louis als hij z'n dikke trui uit doet en z'n schoenen uit schopt.
"Waarover?", vraag ik glimlachend.
"Oh! Juliet, niet zo gemeen, he", zegt Louis lachend als hij vervolgens ook z'n shirt uit trekt. Ik kijk er naar terwijl hij ook z'n broek uit trekt en vervolgens onder het wol kruipt. "Kom je ook nog? Of ga je een stripshow geven?", vraagt hij lachend.
"Dat wil jij wel, he", vraag ik. Louis knikt met een grijns. "Dat is dan jammer, want ik ga naar de badkamer", glimlach ik extra lief om hem te jennen. Op de badkamer haal ik zorgvuldig m'n make up eraf en borstel ik door m'n haar heen. Ik doe er extra lang over, maar kom dan terug de slaapkamer in.
"Komt de striptease nu?", grijnst Louis die al met z'n handen onder z'n hoofd er klaar voor zit.
"Die wil je wel heel erg graag, he", zeg ik lachend. Louis ogen fonkelen, maar ik ben niet van plan hem een striptease te geven. Ik doe m'n schoenen uit, en kruip over het dekbed heen naar Louis. Ik geef hem een kort kusje, wat hem nogal verrast.
"En? Kun je je toch niet meer weerhouden?", vraagt hij.
"Nou, de dag is om hoor", zeg ik, met een korte blik op de klok. Louis kijkt er ook op en komt erachter dat het iets na twaalven is.
"Kom dan maar hier. Dit moeten we eens dubbel en dik inhalen", grijnst hij. Meteen hebben zijn lippen die van mij gevonden, en zoenen we hevig. Louis heeft me al om m'n middel gepakt en boven op hem gezet. Ik zit nu op z'n onderbuik en blijf hem zoenen. Ik gooi m'n haar aan één kant en pak de onderkant van m'n trui al tussen m'n vingers. Louis helpt me erbij en trekt m'n dikke warme trui over m'n hoofd. Er loopt al een rilling van de kou over mijn rug, maar Louis pakt het dekbed en trekt het over ons heen. Onder het dekbed trek ik m'n jogging broek uit en schop die het bed af. Louis kijkt me glimlachend aan en trekt me dan weer dicht tegen zich aan. Ik krijg nooit genoeg van hem. Zijn heerlijke warme lichaam ligt onder mij en warmt mij ook op. Liefdevol kijk ik in zijn grijs blauwe ogen waarna ik hem weer kus. De tedere zachte lieve kus ontpopt al snel tot en passionele hevige zoen. Ik leg m'n hand op zijn borst en voel zijn hart tekeer gaan. Ondertussen schuur ik over zijn geslachtsdeel, dat daardoor langzaam stijver word. Ik geniet hier gewoon van en maak vervolgens zelf een weg naar beneden, helemaal onder het dekbed, waardoor Louis me bijna niet meer kan zien. Mijn vinger glijdt langzaam van boven naar beneden, tot zijn boxer, die ik al wat omlaag doe. Ik bijt even op m'n lip van het glimlachen als ik Louis zwaarder hoor ademen. Ik trek z'n boxer omlaag en neem zijn erectie in mijn hand. Ik begin hem af te trekken en des te sneller ik ga, des te zwaarder ik zijn adem hoor. Plots hoor ik een kreun van hem door de kamer.
"Sssst!", sis ik, waardoor hij een lachje zijn lippen laat ontsnappen. We hebben al genoeg commentaar van de andere gekregen. Louis begint te hijgen, waardoor ik plots stop en weer naar boven kom. Met een triomfantelijke glimlach op m'n gezicht kijk ik even naar hem, en vervolgens geef ik hem nog een vlinderzacht kusje. "Jou beurt", prevel ik tegen zijn lippen. Louis klikt vervolgens de achterkant van m'n bh los en haalt die tussen ons uit. Als die weg is, begint hij m'n borsten te masseren, waarna hij vervolgens met een hand naar beneden glijdt en in m'n slipje gaat. Ik leg m'n hoofd in zijn nek en geniet van zijn aanrakingen die me erg opwinden. Hij gaat met z'n hand over m'n gevoelige plek en ik laat een kreun los.
"Ssst!", sist Louis nu ook met een grijns. Ik lach met m'n lippen op zijn schouder en laat vervolgens nog een zachte kreet uit m'n mond ontsnappen. Plots stopt Louis. Zijn handen glijden over mijn lichaam en hij draait ons om, zodat hij boven ligt en de leiding kan nemen. Hij spreidt m'n benen wat, en komt met een harde stoot in me, waardoor een luide kreun over mijn lippen gaat. Hij kijkt me met een grijns aan en zoent me weer. Als hij weer begint te stoten, leg ik mijn handen op zijn rug en bijt ik op mijn lip om een kreet binnen te houden.
"Harder, Tomlinson", kreun ik.
"Hmm, naughty girl", grijnst hij waarna hij harder begint te stoten. Een kreun verlaat weer mijn mond, waardoor Louis me snel zoent, voordat iemand anders ons hoort, of we mensen wakker maken, of ze zelfs wakker houden. Zijn lippen schuren over die van mij terwijl onze lichamen ritmisch met elkaar bewegen. Op hetzelfde ritme als Louis stoot, hijgen we beide. Ik knijp mijn ogen dicht en geniet ervan. Een heerlijk gevoel borrelt op in mijn onderbuik, en verspreid zich in een paar seconde door m'n hele lichaam als ik klaar kom. Door me stevig aan de deken vast te grijpen, weet ik nog net een luide kreun binnen te houden, en laat ik me naar achter in het kussen vallen. Louis krijgt het ook moeilijk en stoot verder tot hij ook klaar komt. Hij laat alle spanning in zijn lijf los en komt op me liggen terwijl we beide uit hijgen. Ik woel door zijn haar en voel zijn warme adem op mijn borst terwijl mijn ademhaling al weer bijna onder controle is. Liefdevol geef ik hem een kus op zijn kruin en hou hem dicht tegen me aan.

Reacties (24)

 • Oli_sykes

  Ik heb dit verhaal zo vaak gelezen....en nu zie ik 'naughty girl' SHOCK.

  4 jaar geleden
 • denixxohshc

  Zo cute samen x

  6 jaar geleden
 • LStyles212

  aawhh zoo lieff
  snellverderr<3

  6 jaar geleden
 • xlisaaaax

  Sweetheiddd <3 snel vrdrr x

  6 jaar geleden
 • Astrieed

  cutiesss !

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen