Foto bij O4. Make something clear (Niall)

For: MARITxHORAN

Volledige meisjes naam: Luca Iris Sanchez
Bijnaam: Luca
Geboortedatum + Leeftijd: 17 Oktober / 17
Welke 1D boy: Niall
Zijn ze beroemd: nee
Uiterlijk, (het liefst een foto en als je de ogen niet kan zien, even vermelden welk oogkleur ze heeft): Luca
Karakter: Slim, kan zingen (alleen vind ze dat zelf dus niet), soms wat arrogant, meestal vrolijk.
Verhaallijn: Luca heeft iets met Niall, die een bad boy is, en heel snel jaloers is. Uiteindelijk wordt er met Luca ge-flirt, en flirt ze terug, en Niall ziet dat, en dan leert hij haar een lesje (16+)
16+ (ja of nee): ja
Naam Voor One Shot: Making somethings clear || Niall Horan
Extra: -"Luca, ben je bijna klaar. We hebben nog maar tien minuten" zegt Niall, die op de badkamerdeur klopt. Ik kijk nog één keer in de spiegel, zal dit goed zijn? Ik open de deur en stap naar buiten en zie Niall me meteen bekijken. Als hij weer naar m'n ogen kijkt verschijnt er een glimlach op zijn gezicht en zet hij wat stappen naar me toe.
"Je bent prachtig Luca" zegt hij en drukt een kus op m'n lippen. Hij pakt erna mijn hand en lopen we naar beneden. In de gang staan de andere jongens, met hun vriendinnetjes. Louis met Eleanor, Liam met Danielle, Zayn met Perrie en Harry staat alleen, maar die zal vanavond nog wel iemand scoren denk ik. Iedereen staart me met open mond aan en mijn wangen beginnen te branden.
"Wauw, je ziet er heel mooi uit Luca" zeggen ze allemaal en ik bijt zachtjes op m'n lip en stap van de laatste trap trede af. Harry trekt de voordeur open en we lopen in een rijtje achter hem aan. De limo stond al klaar en we stappen allemaal in. Niall komt naast me zitten en legt zijn hand op mijn bovenbeen en glimlacht naar me.
"Heeft iedereen zin in de afterparty?" vraagt Harry met een grote glimlach op zijn gezicht, wat de rest even laat lachen, maar toch knikt iedereen. Ik weet wel waarom Harry er zin in heeft, hij wilt meiden scoren. Zo gaat het altijd bij hem. Ik leg mijn hoofd tegen Niall's schouder en kijk door het raampje naar buiten. Bomen schieten voorbij en we rijden op een best wel snel tempo.

We komen aan bij een groot gebouw en de deur van de limo gaat open. Eigenlijk ben ik best zenuwachtig, want het is de eerste keer dat ik zoiets mee maak, dus vliegt de spanning wel door m'n lichaam heen. De andere stappen als eerste uit en het enige wat ik zie zijn flitsen. Niall stapt voor mij uit en als ik uitstap en een paar stappen naar voren heb gezet legt hij zijn hand op mijn onderrug. Nog steeds zie ik alleen maar flitsen en gelukkig weet Niall hoe we moeten lopen, dus duwt hij me de goede richting op.
Als we binnenkomen komt er meteen een warme windvlaag over ons heen. We lopen verder naar binnen en we begroeten wat mensen waar we langs lopen. Het zal een groot en uitgebreid feest zijn volgens mij en ik heb ook zo het idee dat iedereen naar binnen mag komen.
"Wil je iets drinken, liefje?" vraagt Niall aan me terwijl zijn hand nog steeds op mijn onderrug ligt. Ik knik dat het goed is en samen lopen we naar de bar. Niall besteld twee drankjes en ik kijk wat om me heen. Het is druk en de ruimte is donker, dus je ziet ook niet veel. Niall geeft me een beker met drinken en ik neem een klein slokje. Alcohol, had ik kunnen weten.
"Kijk wat rond, ik ga wat mensen gedag zeggen" zegt hij en ik knik. Hij drukt een kus op mijn mondhoek en loopt dan weg. Daar sta ik dan in m'n eentje, waar zijn Eleanor, Danielle, Perrie en de andere jongens? Ik kijk nog wat om me heen en besluit dan een kant op te lopen om te kijken of ik daar misschien nog iets kan beleven.

Al een aardig tijdje sta ik met een jongen genaamd Carl te praten en hij is hartstikke aardig, we hebben het over veel verschillende dingen en ik leer hem steeds beter kennen. Ook heeft hij al twee drankjes voor me gehaald en ik kan goed met hem lachen. Niall heb ik ook niet meer terug gezien.
"Je hebt mooie bruine ogen Luca" fluistert Carl in m'n oor en mijn wangen worden wat roder. Met zijn wijsvinger streelt hij een plukje haar uit m'n gezicht.
"Dank je, jij ook hoor, alleen dan geen bruin, maar groen" glimlach ik verlegen en neem een slokje van m'n drinken, terwijl Carl me aan blijft kijken met een lieve glimlach. Carl begint weer verder te praten en zegt tussendoor veel lieve dingen, wat me steeds laat blozen. Carl staat best dicht op me en ergens vindt ik het helemaal niet erg. Niall heeft op dit moment geen tijd voor me, dan moet ik het maar met iemand anders leuk hebben he.
"Heb je anders zin om te dansen?" vraagt Carl vriendelijk.
"Excuse me" komt Niall ertussen voordat ik antwoord kan geven en hij duwt Carl wat van me vandaan en dan drukt hij zijn lippen op de mijne. Zijn handen liggen op mijn heupen en ik leg mijn linkerhand op zijn schouder en ga op in de zoen. Het is tenslotte m'n vriendje, maar het is wel een beetje arrogant om een gesprek zo te verstoren. En dit is ook niet zo'n lieve zoen die ik meestal van hem gewend ben. Het is nu ruw en opdringerig en absoluut niet fijn. Ik duw hem uiteindelijk van me af en zijn ogen doorboren de mijne. Ze staan lichtelijk boos en geïrriteerd.
"Jij komt met mij mee" sist hij in m'n oor en hij pakt me bij m'n pols en trekt me mee. Waar is dit allemaal voor nodig? Ik drink het laatste beetje van m'n drinken op en gooi de beker weg als ik langs een vuilnisbak kom. Niall trekt me mee naar buiten, waar er nog steeds mensen met camera's staan. Niall sleurt me gewoon mee en niet zo zachtjes ook.
"Niall, doe normaal" roep ik en probeer m'n arm los te trekken, maar misschien was dat roepen niet zo slim. Flitsen beginnen erger te worden en Niall stopt met lopen en trekt me naar hem toe. Zodat ik recht voor hem sta. Met vernauwde ogen kijkt hij me aan en ik slik even.
"Jij komt gewoon mee zonder spartelingen of weet ik veel wat" sist hij zachtjes zodat alleen ik het hoor. Ik knik en hij pakt mijn hand en draait zich weer om en trekt me weer mee. Waarom doet hij opeens zo? Niall houd een taxi aan en laat mij eerst instappen en stapt dan zelf ook in. Hij zegt zijn adres en de chauffeur begint te rijden.
"Waarom gaan we nu al naar huis, het feestje is nog niet eens afgelopen?" zeg ik en laat mijn hand uit de zijne glijden. Ik kijk naar buiten en merk dat de taxi op een snel tempo rijd.
"Omdat ik er schoon genoeg van had, hoe kan je dat doen Luca" sist hij en mijn ogen worden groter, hoe kan ik wat doen?
"Waar heb je het over?" zeg ik verontwaardigd en ik zie zijn houding veranderen. Volgens mij kan ik beter m'n mond houden. Voordat hij straks nog agressief word.
"Jeez, dat je dat niet weet" zegt Niall pist-off en mijn ogen blijven groot staan, waar heeft hij opeens last van?
"Nee, ik weet niet waar je het over hebt, jij trekt mij opeens mee" zeg ik nu ook boos en sla mijn armen over elkaar.
"Je was fucking aan het flirten met die gozer Luca, dat pik ik niet en dat weet je dondersgoed" zegt hij nog bozer waardoor zijn stem verheft. Mijn mond zakt nu open en ik knipper even met m'n ogen. Was ik aan het flirten?
"Dat is niet waar Niall, ik praatte alleen maar met hem" zeg ik boos terug en draai mijn hoofd van Niall af. Ik zie de taxichauffeur ons een beetje in de gaten houden, maar verder let ik daar niet op.
"Lieg verdomme niet, ik zag het toch zelf" roept Niall boos naar me en hij heeft ondertussen mijn gezicht vast gepakt en naar hem toegedraaid. Met kwade ogen kijkt hij me recht aan en ik slik even.
"Je weet dat ik niet tegen liegen kan Luca, geef gewoon toe want ik heb toch alles gezien" snauwt hij en ik blijf hem recht aan kijken. Ik hou m'n lippen stijf op elkaar en kijk hem strak aan, zonder ene emotie te vertonen. Hier kan hij niet tegen, maar op dit moment kan het me niet schelen. Hij begint zo te doen om niks. Ik flirtte niet, die jongen flirtte met mij, ik niet met hem. Niall bijt boos op zijn lip als die begint te trillen van woede en alsnog blijf ik hem strak aankijken. Hij laat mijn gezicht los, maar een paar seconden erna voel ik een brandende plek op mijn wang en is mijn gezicht de andere kant op gedraaid. Hij sloeg me! Mijn mond is open gezakt en tranen wellen op in mijn ogen. Dit is nog nooit eerder gebeurd, hij is wel eens vaker zo woedend, maar hij heeft me nog nooit geslagen. Ik merk dat de taxi stopt en de chauffeur zich omdraait.
"We uhm zijn er" zegt de chauffeur en Niall gooit een paar briefjes geld naar hem toe en sleurt mij dan de taxi uit. Ik laat me mee sleuren terwijl er een paar tranen over mijn wangen naar beneden rollen. Sinds wanneer is hij zo? Binnen duwt hij me op de trap en trekt mijn hakken uit.
"Niet janken Luca, dit was je verdiende loon" sist hij en hij gooit m'n hakken in de hoek. Zelf trekt hij zijn schoenen uit en loopt dan weer op mij af. Hij tilt me op en loopt naar boven. Wat gaat hij nou weer doen?
"Je bent van mij Luca en van niemand anders. Van mij hoor je me, je ben van mij en dat blijf je ook" zegt hij en hij loopt de slaapkamer in.
"Waarom doe je dit Niall, zo ken ik je niet" zeg ik terwijl een snik m'n mond verlaat als hij me op bed gooit. Ik kruip wat overeind en hij trekt zijn jasje uit en dan zijn overhemd. Ik staar naar hem terwijl hij zich uitkleed, terwijl de tranen over m'n wangen blijven rollen.
"Je moet inzien dat je van mij bent Luca, ik heb het je vaak gezegd, maar blijkbaar moet ik het je laten zien" zegt hij en ik hou m'n adem in bij het laatste wat hij zei, wat bedoeld hij daarmee? In zijn boxer klimt hij het bed op en duwt me naar achteren. Gaat hij me?
"Als je gewoon meewerkt dan zal ik je geen pijn doen, anders is het je eigen schuld" zegt hij dicht bij m'n oor en dan trekt hij de jurk van m'n lichaam af. Die is nu dus kapot. Ruw drukt hij zijn lippen op de mijne en bijt hij op m'n lip. Ik duw hem van me af en kijk hem recht aan.
"Als je gewoon voorzichtiger doet, dan spartel ik niet tegen, maar hou op met dit gedrag Niall" roep ik naar hem en kijk hem met bange ogen aan. Zijn borstkas gaat op een snel tempo heen en weer. Niall duwt me verder naar achteren en drukt opnieuw zijn lippen op de mijne. Het enige wat ik kan doen is mee zoenen, want hij is veel sterker als mij.
"Niall please" snik ik als ik even de mogelijkheid heb om wat te zeggen. Zijn handen glijden over mijn hele lichaam en meer snikken verlaten mijn mond, maar hij stopt niet. Ik probeer hem van me af te duwen, maar het lukt me niet. Hij is veel te sterk. In een snelle beweging trekt hij mijn slipje uit en steekt hij zijn vinger in me. Laat hem alsjeblieft stoppen. Ik knijp mijn ogen stijf op elkaar en weer drukt hij ruw zijn lippen op de mijne. Geniet hij hier nou van? Zijn eigen vriendin verkrachten? Niall haalt zijn vinger weer uit me en komt boven me hangen, maar doet even niks. Zachte snikken verlaten mijn lippen, maar blijkbaar kan het hem niks schelen want hij gaat gewoon verder waar hij mee bezig was. Hij zoent me weer en hij trekt mijn bh uit en gooit die weg. Met bange ogen staar ik in de zijne, als hij zijn lippen weer van de mijne afhaalt. Zijn gezicht heeft geen enkele emotie, zijn ogen staan kil en zijn lippen zijn tot een rechte streep getrokken. Ik zie dat hij zijn eigen boxer uit trekt en mijn hart begint sneller te kloppen, ik voel het in m'n keel en net voordat hij in me komt, duw ik hem met alle kracht van me af.
"Kappen Niall, alsjeblieft. Doe dit niet" schreeuw ik huilend en rol mezelf op. Het blijft stil en hij raakt me ook niet aan, maar misschien heb ik te snel gehoopt, want ik voel zijn hand hard mijn bovenarm vast pakken en hij draait me met al zijn kracht om, waardoor ik weer op mijn rug terecht kom. Met hele bange ogen en een trillende lip van angst kijk ik hem aan. Zijn ogen staan nu hartstikke boos en dit zal niks goeds betekenen. Hij komt op me liggen en met een stoot komt hij in me. Ik begin te gillen van de pijn en hij legt zijn hand op mijn mond en bukt naar voren.
"Your mine Luca" sist hij kwaad en begint te stoten. Hij haalt zijn hand van m'n mond en ik begin te weer te gillen en probeer hem van me af te duwen, maar het werkt niet. Dan probeer ik zo stil mogelijk te liggen, zodat het minder pijn doet, want hij is niet voorzichtig zoals hij altijd geweest is. Een snik verlaat mijn mond weer en het leek bijna op een kreun en blijkbaar hoorde Niall dat ook, want hij begint nog harder te stoten. Ik zet m'n kaken stevig op elkaar om geen geluid meer los te geven, maar mijn lichaam denkt daar anders over. Ik leg mijn handen op m'n gezicht en laat alles maar gebeuren, ik kan hem toch niet stoppen. Niall stoot hard door en opeens begint hij onregelmatig te stoten en verlaat een schreeuw zijn mond. Ik snap hem echt niet meer, maar ik weet wel dat ik niet meer bij hem in de buurt wil komen. Niall rolt van me af en ik hoor hem naast me hijgen. Ik rol me op m'n zij zodat ik met m'n rug naar hem toe lig en snikken verlaten mijn mond weer. Hoe kan hij me dit aandoen? De snikken worden luider als ik de pijn door mijn lichaam voel.
"Luca?" zegt Niall zachtjes met een nog hijgende stem. Mijn lichaam trilt en het liefste wil ik hier nu zo hard wegrennen en hier nooit meer terug komen. Dan merk ik dat hij dichterbij komt en tegen me aan komt liggen.
"Donder op" gil ik als hij zijn arm om me heen legt. Niall laat me los en ik merk dat hij weer wat verder van me af gaat liggen. Opnieuw verlaten snikken mijn mond en mijn ademhaling versneld.
"I'm sorry Luca" zegt hij zachtjes, maar hard genoeg om het te horen. Hoe durft hij dat nu te zeggen, had hij zich niet eerder kunnen bedenken? Snikkend sta ik op en pluk ik mijn badjas van de deur en trek die aan en ren de kamer uit. De pijn is verschrikkelijk en met veel pijn laat ik me beneden op de bank vallen. De snikken worden steeds luider en mijn lichaam blijft trillen van angst en van de pijn. Ik rol me op en blijf zo op de bank liggen. Hopen dat de andere snel terug zullen komen, ik wil hier niet alleen met hem zijn, bang dat zijn humeur weer omslaat en ik alles nog een keer zal meemaken.

Ik hoor de deur opengaan en ik begin weer harder te snikken. Met wazige ogen zie ik iemand op me afkomen en me in zijn armen sluiten.
"Wat is er gebeurd Luca?" hoor ik Harry's stem en ik moet eerlijk bekennen dat hij niet dronken klinkt. Heeft hij eindelijk een keer niet zoveel gedronken? Ik duw me verder tegen hem aan en hou hem angstig vast. Dan houd iemand een glaasje water voor me en ik pak het met trillende handen aan en neem een slokje.
"Volgens mij is er iets heftigs gebeurd, heb je ruzie gehad met Niall?" vraagt Liam, die het water aan me had gegeven. Ik knik lichtjes met m'n hoofd, maar dat is niet alles.
"H..Hij" snik ik en leg mijn hoofd weer tegen Harry's borst aan en hij streelt zachtjes over mijn rug. Ik kan dit niet vertellen.
"Vertel maar als je er klaar voor bent" zegt Harry zachtjes en ik knik en snikken verlaten mijn mond weer. De andere zitten op de andere banken en houden zich stil.
"Hij heeft me verkracht" snik ik dan en ik hoor ze hun adem in houden, dat hadden ze niet verwacht. Ik voel Harry's greep verstrakken en een luide snik verlaat mijn mond. Ik zie met wazige ogen dat Zayn en Liam opstaan en naar boven lopen, dat gaat niet veel goeds betekenen.
"Ssst" sust Harry in m'n oor en ik hou hem stevig vast. Hij mag me niet loslaten, ik wil niet alleen zijn. Ik wil Niall niet meer, ik wil hem niet meer zien. Ik hoor wat geschreeuw van boven en een kussen die naast me lag pak ik en druk hem tegen m'n hoofd aan. Harry blijft me vasthouden en daar ben ik hem echt dankbaar voor. Mijn lichaam blijft trillen van angst, maar de snikken worden minder door Harry's gewrijf over m'n rug. Ik hou de kussen tegen mijn hoofd gedrukt om het geschreeuw van boven niet te horen, maar zelfs met kussen hoor je het nog duidelijk.
"Ik wil hier weg" snik ik en Harry zegt weer wat sussende woorden. Ik kijk even opzij en zie de andere meiden geschrokken voor zich uit kijken. Ook Louis is geschrokken en dat zie je duidelijk aan zijn gezicht. Een snik verlaat mijn mond en ik kom iets omhoog, maar Harry trekt me meteen weer terug als het geschreeuw weer verder gaat. Ik duw Harry van me af en ren naar boven, de pijn negerend. De deur staat open en ik loop ernaartoe en kijk naar binnen. Ik zie Niall met een bloedneus op bed liggen en zijn oog begint blauw te worden, ik kijk naar de andere twee jongens en zie dat Zayn een pijnlijk gezicht trekt. Hij heeft Niall dus een klap verkocht.
"Zo ga je niet met haar om Niall" schreeuwt Zayn en ik slik. Ze zien me gelukkig niet en ze schreeuwen gewoon verder naar elkaar. Dan voel ik een arm om mijn middel die me mee trekt en uiteindelijk sta ik in een andere kamer.
"Luister daar maar niet naar Luca, dat zal nog wel een tikkeltje erger worden, want Niall is koppig zoals je weet" hoor ik Harry's stem en ik wikkel mijn armen om zijn middel en druk me dicht tegen hem aan. Ik wil hier gewoon zo snel mogelijk weg, ik moet terug naar m'n ouders.
"H..Harry, zou j..je me morgen n..naar m'n o.ouders kunnen brengen?" vraag ik zacht snikkend en ik voel hem knikken. Ik hou hem nog steviger vast en hij tilt me op en legt me op bed neer. Hij slaat zijn armen om me heen en tranen rollen geluidloos over mijn wangen.
"Ga maar slapen Luca, ik blijf bij je. Er zal niks meer gebeuren" fluistert Harry en ik knik lichtjes en sluit m'n ogen. Ik tril nog even als ik alles terug zie, maar val dan toch uiteindelijk in slaap, met op de achtergrond het geschreeuw van drie jongens...

Dagen, nee weken ben ik bang geweest om hem terug te zien, maar het is gelukkig nooit gebeurd, het is nu een jaar verder en ik heb nog wel contact met de andere, maar niet meer met hem. Ik heb hem niet meer gezien sinds die avond en zo wil ik het houden ook. De jongens hebben wel eens gezegd dat hij werkelijk spijt heeft van zijn daden, maar ik wil het niet geloven. Hij wilde het zo graag doen, maar dit is het vervolg. Hij zal me nooit meer terug zien, want door hem vertrouw ik mensen niet meer en zal ik voorlopig alleen zijn. Ik woon nu weer bij m'n ouders en ik ben van plan om zo lang mogelijk bij hun te blijven. Ik wil hem gewoon niet meer zien. Hij heeft me gebroken en ik ben absoluut niet meer van hem en dat merkt hij nu ook.

Reacties (4)

 • agirlx

  wauw, zo heftig!

  8 jaar geleden
 • MARITxHORAN

  Ohmygod dit is geweldig <3
  Quinn i love you so much thank you <3

  8 jaar geleden
 • xMissMarije

  Heftig en mooi geschreven

  8 jaar geleden
 • Ashtonswife

  Wow beste heftig!!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen