Foto bij Chapter one hundred eleven

Jake Fraun

“Papa!”
Ik zette geschrokken een stap achteruit doordat Charlie zich met zijn volle gewicht op mij gooide. Ik stond met één voet in de auto, de andere voet zocht steun op de grond. Jammer genoeg was er niet gestrooid op de parking van de school. Ik verloor grip en viel op mijn rug, met Charlie op mijn buik.
Hij keek me geschrokken aan.
“Oeps”, fluisterde hij schattig.
Ik grinnikte en veegde het haar uit zijn ogen.
“Dag Charlie. Hoe was het op school?” vroeg ik glimlachend en Charlie begon breed te grijnzen.
“Leuk! Ik heb een tekening voor jou gemaakt! Ik heb er ook eentje voor papa Li gemaakt, maar shhh, niet vertellen hoor”, zei hij. Hij hield zijn wijsvingertje voor zijn mond en keek schichtig naar achter om er zeker van te zijn dat Liam het niet had gehoord.
“Ik zal hem zeker niets vertellen”, beloofde ik hem en ik knipoogde. Charlie lachte en drukte zijn hoofd weer op mijn borst.
“Zeg jongens, hij blijft nu wel heel lang liggen”, hoorde ik Harry plots zeggen.
“Wat? Wie ligt er?” vroeg Liam nu plots bezorgd.
“Eh, Jake ligt op de grond”, meldde Niall aan Liam. Meteen vloog het portier aan de rechterkant open en algauw kwam Liam naar me toe.
“Jake, gaat het wel?” vroeg hij bezorgd. Hij tilde Charlie op en stak zijn hand uit om mij overeind te trekken. Ik nam hem aan en stond recht.
Ik klopte de sneeuw van mijn broek en keek even om me heen of niemand ons toevallig herkende.
“Ja het gaat wel, maak nu dat je in de auto zit. Ik wil niet dat je herkend wordt want dan zijn we nog lang niet jarig!” zei ik vlug en duwde Liam richting de auto. Ik hoorde hem grinniken, maar hij ging wel braaf zitten.
“Jake!” riepen Harry, Niall en Louis vrolijk toen ik bij hen op de achterbank kroop. Ik lachte en schudde nog wat sneeuw weg.
“Alles goed, jongens?” vroeg ik en ze knikten tevreden.
“Heeft Simon jullie niet te veel huiswerk opgegeven?” vroeg ik lachend en de jongens moesten ook lachen met mijn grapje.
“Nee hoor, alleen een zware toets voor binnen een maand”, grinnikte Zayn vanaf de bijrijderstoel.
“Vertel.”
“Hij heeft ons eerste optreden na de vakantie gepland binnen een maand”, legde Harry uit en ik knikte begrijpend.
Louis en Niall hielden zich ondertussen weer met Charlie bezig.
“Hoe was jouw dag? Heb jij veel huiswerk opgekregen?” vroeg Liam.
“Niet veel bijzonder. Ik heb een project met Remco, maar dat zal geen probleem worden want ik kan echt goed met hem opschieten. Oh ja, Blake vond het een leuk idee om eens langs te komen”, antwoordde ik.
“Waarom vragen we niet dat hij morgen mee komt? Jullie hebben toch maar een halve dag school? Ik zeg wel tegen Simon dat we onze vrije dag niet meer op vrijdag, maar op woensdag willen”, stelde Liam voor en meteen werd er enthousiast gejoeld.
“Ik zal het hem vragen en ik zal je een bericht sturen wanneer hij ja zegt, is dat goed?” stelde ik voor en de jongens knikten instemmend.
“Jongens, we zijn er”, meldde Liam en ik voelde dat de motor afsloeg. Harry rolde de deur open en stapte uit. Ik volgde zijn voorbeeld en liep achter hem aan naar het appartementsgebouw.
Charlie rende naar me toe en pakte mijn hand vast terwijl we naar boven gingen. Liam deed de deur open en liet ons allemaal naar binnen.
Ik liep meteen door naar de slaapkamer van mij en Liam en dropte daar mijn rugzak. Huiswerk zou ik later wel maken, eerst wilde ik eventjes ontspannen.
Harry en Niall hadden de Wii aangezet en ik gokte dat ze MarioKart gingen spelen.
Louis en Charlie zaten aan de keukentafel met een stapeltje papier en een doos kleurtjes.
Ik plofte naast Harry in de zetel en volgde hun spel. Niall was de eerste die een bananenschil afvuurde, waardoor Harry vloekend in het oneindige viel.
Harry gaf Niall een duw, Niall viel om en verloor in het spel. Niall stond boos op en smeet een kussen tegen Harry’s hoofd. Harry gierde van het lachen en smeet het kussen terug. Ik keek lachend toe.
Plots sprong Charlie op mijn schoot en drukte papier in mijn handen. Ik haalde de twee tekeningen uit elkaar en bekeek ze allebei.
“Charlie, wat prachtig”, zei ik vrolijk en gaf Charlie een kus op zijn voorhoofd.
“Zullen we ze inkaderen en ophangen?” stelde Liam voor, die naast me op de bank was komen zitten, en Charlie kirde vrolijk.
Toen sprong hij van mijn schoot, haalde iets uit zijn rugzak en liep naar Liam. Die keek verbaasd, maar nieuwsgierig naar Charlie. Hij sloeg vertederd zijn hand voor zijn mond toen hij de tekening bekeek.
“Charlie, heb je dit voor mij gemaakt?” vroeg hij en Charlie knikte trots.
Ik keek over zijn schouder naar Liam’s tekening en ik voelde enige trots.
Charlie had mij en Liam hand in hand getekend, met een groot hart tussen ons in. Hij was klein, maar hij besefte ontzettend veel.
“Die gaan we zeker inkaderen en hier in de woonkamer ophangen”, zei Liam en ik glimlachte.
Liam gaf de tekening nu door aan de anderen, die een voor een vertederd naar Charlie keken.
“Papa,” Charlie draaide zich weer naar mij, “wanneer gaan papa Li, Lou, Niall, Zayn en Harry nog eens voor ons zingen?”
Ik glimlachte en haalde mijn schouders op.
“Misschien moet je dat eens aan hen vragen”, stelde ik voor en Charlie keek vragend naar Liam.
“Hebben we zin in een liedje?” vroeg Liam en de anderen humden instemmend.
Niall stond op om zijn gitaar te gaan halen. Toen hij terug kwam, hadden we ons al in een kring gezet.
Niall zette zich tussen Harry en mij in, Charlie zat in het midden. Het eerste akkoord werd aangeslagen en enkele seconden later vulde Liam’s stem de kamer. Ik luisterde gehypnotiseerd naar zijn stem. Ik was hopeloos verliefd op die jongen.
Ik schrok dan ook toen ik plots mijn gsm voelde trillen in mijn broekzak. Verrast haalde ik hem boven.
Ik had een bericht van een onbekend nummer.
‘Mijn moeder vond het een fantastisch idee! Remco’
Ik glimlachte en genoot weer verder van de jongens hun muziek.


Sorry! Ik wilde gister wel iets praten, maar als mijn zussen en broer hier zijn is het altijd veel te druk(A)
Jullie reacties maken mij zo blij, echt waar, ik ga stralen dan(flower)
En ik ben ook best wel vrolijk, want ik ben vanalles aan het plannen voor mijn verjaardag, dus daar kijk ik héél erg naar uit!
@FuckPuddi, mja, de echte Remco heeft soms wel slimme opmerkingen, maar mijn opmerkingen zijn duizend keer erger xd
Remco, Ik hartje Jou!!! eh;)
I love you guys(H)

Reacties (2)

 • Appelpudding

  Hahahaha oke weet ik dat ook weer XD dankjewel SPIRATION EN WOOOHOOOO ik doe nu ook een le badass dans omdat ik alles doe behalve mijn SE's leren lalala en ik vier een forever alone feestje omdat charlie zo schattig is en jake zo verliefd en Liam zo zorgzaam YAY

  8 jaar geleden
 • kryptonarry

  AhahahahahahaxDAlle leraren wilden me overplaatsen naar een lager niveau omdat ik van die überdomme opmerkingen maak. Maar gelukkig ben ik het oogappeltje van mijn hoofdmentor -en serieus dat is dus niet leuk, als je even niet oplet slaat ze met haar glazen theekopjenop haar tafel en de laatste keer brak die doormidden:O- en heeft zij ervoor gezorgd dat ik biet weghoefde, want ik heb goede cijfers, dus ik heb voor elke leraar le BADASSS dansje gedaan;)ik ben wel slim, voor 1%.

  Ik hartje Jou

  Groetjes, Remco de echte. Okedoei.

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen