Foto bij Hot, naked girl!

Never apologize for showing feeling. When you do so, you apologize for the truth.

Een paar ronden en heel wat drankjes verder was Nikki weer aan de beurt. Ze keek me aan met een blik die niet veel goeds voorspelde.
“Saskia, truth or dare?” grijnsde ze. Dit was niet leuk. Hoe dan ook, ze zou iets gemeens doen. Ik keek haar doods aan. Als ik Truth zou nemen, dan zou ze vragen naar de seks met Ben, maar als ik dare nam, dan was ik dood, dacht ik.
“Dare,” gokte ik. De grijns op haar gezicht werd groter. Foute keuze…
“Ga in je ondergoed zwemmen in het meertje.” Iedereen keek haar gechoqueerd aan, maar ik stond met een glimlach op.
“Oké!” Dat was nou echt een opdracht die ik grappig vond. En dat was maar weer het bewijs dat ik alles durfde! Ik trok mijn topje over mijn hoofd en mijn vuurrode, kanten bh kwam tevoorschijn. Meteen had ik de ogen van heel wat mensen op mij gericht. Ja, ik had nou eenmaal een goed figuur. Ik schopte mijn pumps uit en knoopte mijn jeans los. Mijn jeans zakte naar beneden en in mijn vuurrode, kanten string stapte ik uit het hoopje.
“Sexy!” riep een jongen van hooguit 16 naar me. Ik stak glimlachend mijn middelvinger naar hem op. Daarna liep ik naar het water toe. Ogen prikten in mijn kont, maar ik trok me er niets van aan. Ik zette een pasje in het water en bevroor meteen. Toch zette ik door. Toen het water tot mijn middel kwam, dook ik voorover. Het koude water omsloot me meteen. Ik kwam weer boven en gooide mijn blonde haren elegant uit mijn gezicht. Ik ging staan en stak mijn armen triomfantelijk in de lucht. Ik besefte best dat de mensen nu heel erg mooi uitzicht hadden.
“You did it!” gilde Nikki totaal verbouwereerd naar me. Ze had duidelijk niet verwacht dat ik zelfs dit zou durven. Breed grijnzend liep ik weer het water uit, waardoor ik langs de plek van de jongens liep die mij hadden afgewezen. De jongen keek me verlekkerd aan.
“Als je mijn telefoonnummer wilt, kun je hem wel krijgen hoor,” grijnsde hij. Ik schoot in de lach. Wat waren jongens toch zielig. Alsof ik zijn nummer echt wilde. Al was hij wel knap.
“Nee, dank je! Hebben jullie anders zin om met mij en mijn vriendinnen truth or dare te spelen?” glimlachte ik. De jongens keken elkaar even aan, maar stonden toen als één man op. Ze pakten hun spullen en liepen achter mij aan naar de andere meiden, die aan het fluiten waren. Ik plofte op mijn plekje neer en sloeg een handdoek om me heen. De jongens zaten ondertussen ook in de cirkel, gezellig tussen de meiden.
“Wat zijn jullie namen eigenlijk?” vroeg Naomi ongegeneerd.
“Ik ben Bill en dat zijn Gustav, Tom en Georg,” stelde een jongen met een mutsje zichzelf en zijn vrienden voor. “En hoe heten de dames?” Ik schoot in de lach.
“Ik ben Saskia, dat zijn Liz, Naomi, Elise, Nikki, Mariska, Chantal en Demi. Wel onthouden hè?!” zei ik met een knipoog. Bill lachte. Zijn tanden waren stralend wit.
“Ik doe mijn best.” Ik mocht hem al meteen.
“Hup Sas, jij bent!” zeurt Liz ongeduldig. Ze had al flink wat op, en dat was te merken.
“Tom, truth or dare?” grijnsde ik. De jongens moesten wel ingewijd worden.
“Truth.” Hij wilde het duidelijk nog even op safe spelen.”
“Met hoeveel meisjes ben je naar bed geweest?” zei ik met een schijnheilig gezichtje.
“Rond de dertig, geloof ik,” antwoordde hij na even na te hebben gedacht. We keken hem met open mond aan.
“Hij is voor mij!” gilde Naomi. Ze kroop over Elise en Chantal heen en ging op Toms schoot zitten. De vrouwelijke helft van het gezelschap schoot in de lach. Echt weer iets voor haar!
“Truth or dare… Mariska,” ging Tom weer verder met het spel, terwijl hij zijn armen om Naomi’s middel sloeg. Gadverdamme, player. Maar ja, zo pasten ze wel goed bij elkaar, want Naomi had ook al belachelijk veel jongens versleten.
“Truth!” lachte Mariska. Tom dacht na.
“Vertel ons maar eens over je eerste keer, met details!” grijnsde hij. Mariska rolde met haar ogen en nam een bekertje bacardi aan. Ze dronk het goedje in een op.
“Ik heb nog lang niet genoeg op! Truth or dare, Liz!” Liz lachte.
“Truth!”
“Is het waar dat de piemel van Thomas zo groot is?” vroeg Mariska zonder blikken of blozen. We keken allemaal geïnteresseerd naar Liz. Ze schoot in de lach en knikte.
“Hij is gigantisch! Maar hij weet duidelijk niet hoe hij hem goed moet gebruiken…” We schoten in de lach. Dat verklaarde waarom Liz het had uitgemaakt.

Reacties (6)

 • Baskervilles

  WHAAHAHAHA :slaatmethoofdoptafel:

  1 decennium geleden
 • Karennn

  Thahaa^^
  snelverderplease?
  xx

  1 decennium geleden
 • Matix

  Verder!!

  1 decennium geleden
 • celinaradke

  HAHA XD
  verder (:

  1 decennium geleden
 • Whipple

  haha..x'D
  snel verder gaaan! :'D
  _O_
  xx

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen