Foto bij Kissing

We know the truth, not only by the reason, but also by the heart.

“Saskia, lieverd. Truth or dare?” Elise keek me met een duivelse grijns aan.
“Dare!” zei ik terwijl ik met mijn ogen rolde. De meiden wisten toch al alles van mij.
“Oké, dan mag je alle vier de jongens even lekker gaan zoenen. En dan ook echt een lange tongzoen!” Ik keek haar met grote ogen aan. Was ze nou echt serieus?! Aan haar blik in haar ogen te zien wel. Ik keek naar de vier jongens die we nog maar net kenden en trok mijn jurkje dat ik maar vlug even had aangetrokken rechttrok.
“Heeft iemand van jullie een vriendin?” vroeg ik. Georg knikte.
“Ja, ik…” Ik glimlachte en keek Elise aan.
“Dan zoen ik hem niet. Ik wil geen herrie met zijn vriendin,” zei ik met een scheve grijns. Elisa schoot in de lach.
“Oké, maar dan moet je wel bij één iemand wat meer doen dan zoenen.” Ze wiebelde met haar wenkbrauwen. Ze wist toch al dat ik niet nee ging zeggen. Ik rolde met mijn ogen en trok Bill naar me toe. Ik drukte mijn lippen op de zijne. Ze waren zacht. Zachtjes beet ik op zijn onderlip, waardoor hij meteen zijn mond opende. Ik liet mijn tong naar binnen glippen en speelde met de zijne. Die tongpiercing die hij had zoende geweldig! Bill zoende zacht en voorzichtig.
“Oké, volgende!” riep Elise na een tijdje. Ik beëindigde de zoen en kroop naar Tom toe. Ik duwde Naomi, die veel geluid maakte, aan de kant en legde mijn hand in Toms nek. Ik drukte mijn lippen tegen de zijne en kreeg haast meteen kippenvel van zijn lippiercing. Tom kon blijkbaar niet wachten en likte over mijn lippen. Gewillig opende ik mijn mond en liet zijn tong naar binnen glijden. Tom had duidelijk veel ervaring. Hij zoende wild en vol passie, maar toch erg lekker.
“En nu de laatste nog! En je moet ook nog de extra opdracht doen!” gilde Liz. Ik trok mijn lippen van die van Tom af, kroop half over Georg naar Gustav. Jammer genoeg vond Nikki het niet snel genoeg gaan en gaf ze me een duw, waardoor ik tegen Gustav aanknalde en we omvielen. Ik kwam precies zo terecht dat ik in zijn bruine ogen kon krijgen. Ze waren prachtig.
“Kom op, waar wachten jullie op? Zoenen!” riep Demi hyper. Ik drukte mijn lippen op die van Gustav. Ze waren heerlijk zacht. Al gauw waren we verzonken in een passionele tongzoen. Hij zoende vederlicht, maar o zo heerlijk. Mijn handpalmen rustten op zijn gespierde borstkas. Ik kon niet zeggen dat hij dun was. Nee, eerder wat aan de dikke kant. Maar damn! Deze jongen was gewoon onweerstaanbaar. Mijn handen gleden onder zijn shirt en met mijn nagels kraste ik over zijn buik. Ik moest glimlachen toen ik kippenvel voelde ontstaan. Mijn handen gleden naar beneden, in zijn boxer. Gustav deed moeite om een kreun te onderdrukken.
“Geen seks in het openbaar!” grijnst Nikki. Meteen kapte ik de zoen af en ging terug op mijn plek zitten, alsof er niets was gebeurd.
“Chantal, lieverd, truth or dare?” Een glimlach speelde rond mijn lippen door de verwarde blikken van de jongens. Wat hield ik toch van al die aandacht.
“Dare,” lachte Chantal onzeker.
“Bel Dave op en zeg hem dat je hem helemaal geweldig vind.” Chantal schudde wild haar hoofd en zette een bekertje drank aan haar lippen.
“Bill, truth or dare?” vroeg ze toen ze het drankje weg had gespoeld.
“Truth.” Het was duidelijk dat hij de opdracht om zijn broek naar beneden te trekken nog niet was vergeten. Jammer dat hij het niet had gedaan.
“Waar ken ik jullie toch van?!” Alle blikken gingen naar de jongens. Ze had gelijk, ik kende ze ook ergens van. Maar van wat, geen idee…
“We zitten in een band, Tokio Hotel, misschien wel eens van gehoord?” lachte Bill. Ik dacht na, wat trouwens niet mijn sterkste punt was.
“Ja!” riep Demi uit. “Ik weet alweer wie jullie zijn! Wat gaaf!” Alle aandacht was meteen op de jongens gericht en we begonnen ze helemaal te ondervragen. Tja, er zit niet iedere dag een wereldberoemde band bij je.
“Oké, Nikki, truth or dare?” ging Bill weer verder met het spel.
“Dare,” zei Nikki meteen terwijl ze haar rode haren over haar schouder gooide.
“Zoen één van je vriendinnen.” Bill was er zo van overtuigd dat ze het niet zou doen, dat ze het niet zag aankomen dat ze naar mij toe kroop. Ze drukte haar volle, rode lippen op de mijne en beet in mijn onderlip. Meteen opende ik mijn mond om onze tongen met elkaar te laten spelen. Mijn handen rustten op haar kont terwijl die van haar over mijn borsten gleden. Na een tijdje beëindigde ze de zoen en ging terug op haar plaats zitten. De jongens keken wat moeilijk. Meteen schoot ik in de lach.
“Wat is er jongens, toch niet last van jullie kleine vriendjes?” grijnsde ik flauw. Wat vonden jongens nou geil aan meiden die elkaar zoenden? Naomi kroop weer op Toms schoot en begon in zijn oor te fluisteren. Een hand gleed naar beneden. Ik wendde mijn blik af. Af en toe vond ik haar echt een ordinaire hoer, maar ze bleef mijn vriendin.
“Georg!” grijnsde Nikki. “Truth or dare?”
“Truth.” De arme jongen durfde zeker geen dare te kiezen. Jongens zijn watjes.
“Heb je een stijve?” De vrouwelijke helft van het gezelschap, behalve Naomi die te druk bezig was met Tom verwennen, schoot in de lach. Georg durfde haast niet te reageren.
“Ah, het is niet erg. Ik weet dat we ontzettend geil zijn,” knipoogde ik overdreven. Eigenlijk kon Georg niet eens meer ontkennen dat hij een stijve had. Wat waren wij gemeen.

Reacties (5)

 • Karennn

  Hahaa^^
  geweldig !
  <33

  1 decennium geleden
 • Matix

  Verder!!!

  1 decennium geleden
 • BiebStyless

  Snell Verderr !!!(A)

  x

  1 decennium geleden
 • Wilson

  OMG snel verder(A)

  1 decennium geleden
 • Madrid

  snel verder:Y)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen