Foto bij Twenty Three.

Harry Edward Styles.

“Weet je moeder al van je blauw oog?” vroeg Elena terwijl ze voorzichtig met haar vingers over mijn gevoelige huid streek. Automatisch verscheen er een pijnlijke grimas op mijn gezicht en nam ik zo snel ik kon haar hand vast zodat ze de huid niet meer kon aanraken. Met schuldige ogen keek ze me aan en verstrengelde in de plaats onze vingers met elkaar. Glimlachend keek ik ernaar terwijl ik mijn hoofd schudde.
“Neen, dus dat zal straks weer een heel gedoe worden.” Zuchtte ik, wetend dat mijn moeder waarschijnlijk zou flippen als ze me zag. Zolang ze maar niet naar school zou stappen, want dan zou ik officieel de klos zijn.
“En wat als je het kon verstoppen?” verbaast keek ik op van onze handen en zag zo hoe Elena al breed glimlachend naar me keek. In haar ogen zag je duidelijk fonkellichtjes die heen en weer flikkerde. Ze was iets van plan.
“Waar is de kamer van je moeder?” vroeg ze door, niet wachtend op mijn antwoord. Met een glimlach stond ze recht van mijn bed waardoor ze ook genoodzaakt was om mijn hand los te laten.
“Euh, op het einde van de gang, maar…” En weg was ze, nog voor ik kon vragen waarom ze naar die kamer wilde. Verbaast stond ik recht van mijn bed en liep zo snel ik kon naar de gang waar ik nog net zag hoe Elena de kamer van mijn moeder in liep. Wat ging ze in hemelsnaam doen?
Vijf seconden later was ze al terug en direct snapte ik wat ze ging doen toen ik merkte wat ze vasthield.
“Oh neen, je gaat echt geen make-up op mij smeren!” riep ik luid en duidelijk en liep zo snel ik kon terug naar mijn kamer.
“Wil je dan dat je moeder gaat flippen als ze je ziet?” vroeg ze met een glimlach toen ze me gevolgd was en weer op mijn bed ging zitten. Ondertussen legde ze de make-up op mijn lakens en keek me haast smekend aan. Alsof ze wist dat ik van deze blik helemaal wegsmolt.
“Ze zal er toch achter komen. Als ik er mee ga slapen of douche is alles er weer af.” Wees ik haar terecht en zette mezelf op mijn bureau stoel, weg van al die producten. Het gedacht alleen al dat dat spul op mijn gezicht zou terecht komen zorgde er haast voor dat ik begon te kokhalzen. Het was voor meisjes bedoelt, niet voor jongens.
“Niet als ik je kom helpen.” Verbaast keek van de producten en zag zo hoe ze al lachend recht sprong en mijn hand vastnam om me recht te trekken om me zo naar mijn bed te begeleiden, zonder die glimlach ook maar weg te steken.
“Ik woon hier maar twee straten vandaan en ik heb geen enkel probleem om via de dakgoot naar binnen te kruipen.” Zei ze alsof het niks was. Ik kon voelen hoe mijn mond openviel door haar opmerking, beseffend dat ze dit allemaal wilde doen om mijn blauwe plekken te verstoppen.
“Maar waarom wil je me helpen?” vroeg ik daarom maar, hopend dat ik zo al de vragen die in mijn hoofd spookte wat kon laten rusten met wat antwoorden.
“Omdat het deels mijn schuld is dat je al die blauwe plekken hebt. Liam was jaloers omdat hij zag dat ik geïnteresseerd in je ben.” Bekende ze en nam tegelijkertijd een potje vast waar een bruine stof inzat, vraag me niet wat het is want ik wist zelf amper wat mijn moeder op haar gezicht wreef.
“Het is lief dat je wilt helpen, maar gaat mijn moeder echt niks merken?”
“Maar, neen Harry. Ik ben hier goed in hoor.” Knipoogde ze naar me en kroop nog wat dichter naar me toe om uiteindelijk met een borsteltje het goedje op mijn gezicht te wrijven. Zuchtend sloot ik mijn ogen en liet hier gewoon begaan. Ik wist dat dit waarschijnlijk maar tijdelijk zou zijn, maar het zou er wel voor zorgen dat ik geen moeilijk gesprek zou hebben met mijn ma. Iets waar ik haast alles voor deed.
Voor een paar minuten was het muisstil tussen ons beide terwijl Elena verder de make-up op mijn gezicht wreef, maar het was geen onaangename stilte. Ik voelde me om eerlijk te zijn op mijn gemak bij haar en dat was sinds Taylor geleden dat ik me zo gemakkelijk voelde bij een meisje. Nog een bewijs dat ze speciaal voor me was.
“Je hebt geluk dat je moeder dezelfde huidskleur heeft als jou.” Grinnikte Elena terwijl ze met het borsteltje over mijn oog wreef.
“Het is ook vrij normaal als je van elkaar afstamt.” Antwoordde ik met een sarcastische ondertoon wat me uiteindelijk ook een slag tegen mijn arm opleverde.
“Zo, volgens mij ben je klaar.” Zei ze en direct opende ik mijn ogen om vervolgens recht te springen en naar mijn spiegel te lopen. Verbaast keek ik naar het resultaat. Je kon niet meer zeggen dat ik een blauw oog had, zelfs ook geen schrammen. Elena had echt goed werk geleverd.
“En? Goed gekeurd?” hoorde ik haar achter me vragen en breed glimlachend draaide ik me terug naar haar.
“Je zou dit moeten doen als je beroep. Het is zeer goed gedaan!” grijnsde ik naar haar en liet me terug naast haar vallen. Hierdoor vloog Elena even omhoog door mijn brut gedrag en vloog ze hierdoor recht tegen mij aan, onze gezichten maar een paar centimeter van de mijne verwijdert. Bijtend op mijn onderlip keek ik recht in haar helder blauwe ogen die me zo intens aankeken waardoor ze me haast mijn adem benam. Voorzichtig legde ik mijn hand op haar wang en streek heel traagt met mijn duim over haar zachte huid heen. Langzaamaan kroop Elena dichter naar me toe totdat onze lippen nog maar één centimeter van de mijne verwijdert. Vechtend tegen de drang om haar te kussen wachtte ik haar volgende beweging af, hopend dat ze hetzelfde wilde als ik, maar toen haar lippen eindelijk de mijne raakte weerklonk er opeens een luide stem door het huis heen.
“Harry, ik ben thuis!”


Sorry dat het zo lang duurde, maar school vraagt soms echt zoveel tijd op waardoor ik amper nog kan schrijven ;s

Reacties (10)

 • 1Ddreamer

  De moeder van mijn vriendje is daar ook heel goed inxD

  8 jaar geleden
 • HarrysWife

  aaah, moeders moeten ook altijd een perfect moment verpesten...
  hihi,
  school gaat voor, daar kan jij ook niets aan doen ; )
  Snel verder! <3

  8 jaar geleden
 • Kieran

  awh wat een superleuk stukje!
  en natuurlijk komt zn moeder precies thuis als ze zoenen, hmm ):

  8 jaar geleden
 • HaZaLiLoNi

  Anne!!!!! Wacht 1 seconde ok!!! Kon je dat nu echt niet doen

  8 jaar geleden
 • StylesDream

  Harry toch... liegen tegen je moeder FOEI

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen