Foto bij Twenty Four.

Harry Edward Styles.

“Shit.” Vloekte ik zacht en keek recht naar Elena die me geschrokken aanstaarde. Als mijn moeder nu naar mijn kamer zou komen zou ze direct merken dat Elena mijn kleren aanhad dan zou het kot pas echt te klein zijn. Niet wetend wat te doen keek ik om me heen, opzoek naar een plaats waar ik ze kon verstoppen. Gelukkig was Elena een pak slimmer als mij als het daarover ging.
“Open je raam voor me.” Verbaast keek ik op naar haar terwijl ze me wegtrok van het bed, recht naar mijn raam. Langzaam beseffend wat ze van plan was opende ik het raampje voor haar zodat ze eruit kon kruipen en op haar hurken op mijn vensterbank stond.
“Geraak je wel beneden?” vroeg ik bijtend op mijn onderlip, vechtend tegen de drang om haar vasthouden zodat ze niet kon vallen.
“Maak je nu maar geen zorgen om me, Styles.” Knipoogde ze naar me en kroop langzaam naar de regenpijp die naast mijn raam hing, maar voordat ze deze ook maar kon vastnemen draaide ze zich weer naar me toe. Glimlachend kroop ze wat dichter naar me toe en nam mijn gezicht vast tussen haar zachte handen. Langzaam drukte ze uiteindelijk toch haar lippen op de mijne voordat ze zich weer wegtrok, afwachtend hoe ik zou reageren.
Op dat moment ging alles opeens in een vaart voorbij. Mijn lippen lagen terug tegen die van haar aan en voor ik het wist waren we verwikkeld in een intense kus. Haar handen liet ze naar mijn krullen glijden terwijl ik haar heupen stevig vasthield, hopend dat ze niet zou vallen.
“Harry!” Geschrokken verbrak ik de kus en keek even op naar mijn deur waar ik kon horen dat mijn moeder de trap opkwam. Mijn ogen vlogen gelijk weer naar Elena die al glimlachend nog een zachte kus op mijn lippen drukte voordat ze naar mijn regenpijp kroop en zonder enig probleem naar beneden kroop. Het was duidelijk dat ze dit inderdaad al eerder had gedaan.
“Ah, hier ben je.” Zo snel ik me kon draaide ik me weg van mijn raam en zag zo hoe mijn moeder de kamer was ingelopen. Bijtend op mijn onderlip keek haar aan terwijl ik het raam achter me dichtdeed.
“Is alles oké?” vroeg mijn moeder direct toen ze zag hoe ik moeite had om naar haar te kijken. Het was een tik die ik had als ik iets verborg voor haar en dat wist ze maar altergoed.
“Ja, alles oké hoor.” Mompelde ik snel en liet mijn blik over de hele ruimte gaan. Direct viel me de make-up en de kleren van Elena op die nogal duidelijk zichtbaar waren. Angstig keek ik op naar mijn moeder die alleen maar naar mij keek met een doordringende blik.
“Zou je thee kunnen maken, mam? Ik heb het nog koud van de regen.” Zei ik daarom maar snel terwijl ik me recht op haar make-up liet vallen op mijn bed. Het was de enige manier om deze te verstoppen. Nu hopen dat ze niet naar mijn verwarming keek.
“Oké, maar je bent echt zeker dat er niks is?” vroeg ze door. Zenuwachtig keek haar aan en knikte maar snel. Soms was het handig als je moeder je van binnen en buiten kent, maar soms kon het ook verdomd moeilijk zijn.
“Oké.” Gaf mijn moeder uiteindelijk toch maar toe en verliet mijn kamer met een zucht. Opgelucht liet ik me vallen op mijn bed, maar sprong direct weer recht toen ik voelde hoe een potje tegen mijn rug prikte. Wrijvend op de plek waar het pijn deed kroop ik weg van de producten en liep in de plaats snel naar Elena’s kleren. Ik moest deze nog terug geven aan haar, maar hoe? Op school zou Payne het zien of zou ze het echt menen dat ze ’s ochtends zou komen om de make-up weer aan te brengen? Voor de zekerheid nam ik uiteindelijk toch mijn gsm vast om haar iets te sturen.
Heey, je kleren liggen hier nog. Hoe kan ik je die het beste terug geven?
Bijtend op mijn nagels keek ik naar het berichtje dat mijn sms verzonden was naar haar voordat ik besloot om de producten van mijn moeder maar snel terug naar haar kamer te brengen voordat ze doorhad dat deze weg waren.
Ik was nog maar halverwege de gang of ik voelde hoe mijn gsm trilde in mijn broekzak. Op een drafje liep ik de kamer van mijn moeder in en zette al haar spullen op haar kast neer voordat ik mijn gsm kon vastnemen.
Geef ze me morgen vroeg maar en een tip: hou het raam op een kiertje (;
Breed glimlachend keek ik naar haar antwoord en liep ondertussen terug naar mijn kamer. Automatisch dacht ik terug aan de kus die ik met haar gedeeld had. Het was anders geweest dan onze eerste kus. Deze had een zeker passie gehad en ook al was het niet de perfecte moment geweest om zo’n kus te delen, ik was blij dat ik hem toch gedeeld had met haar. Het was duidelijk dat we op een goede weg waren en dat de toekomst nog heel wat te brengen had tussen ons.
“Harry, de thee is klaar!” Glimlachend bleef ik staan in mijn deuropening en keek even richting de trap waar ik kon horen hoe mijn moeder bezig was in de keuken. Ik wist dat het fout van me was om te liegen tegen haar, zeker omdat ik wist dat ze nooit iets verkeerds zou doen met de informatie die ik haar gaf, maar tegelijkertijd heb ik nog nooit voorgehad dat iemand zo’n grote haat voor me voelde dat hij me zelfs in elkaar sloeg. Ik kon natuurlijk niet echt raden hoe mijn moeder zou reageren op dit alles, maar het was zeker dat ze acties zou willen ondernemen. Acties die alles alleen maar erger zouden maken. Het zouden misschien ook mijn kansen bij Elena verbrodden en dat was iets wat ik absoluut niet wilde.
“Harry?!”
“Ik kom!” riep ik snel terug, beseffend dat ik zo in gedachten verzonken was dat ik niet eens doorhad dat ik was blijven stilstaan. Met mijn gsm nog in mijn handen liep ik naar beneden en zag zo hoe mijn moeder een kopje thee op de tafel gezet had terwijl zij zelf de afwas wegzette in de kasten. Ik wilde net naar mijn kopje grijpen toen ik voelde hoe mijn gsm weer aangaf dat ik een sms had.
Ik ben blij dat ik je ken, Harry. Je verandert mijn leven op zo’n goede manier en ik kan niet wachten tot ik je terug zie xx
Breed grijnzend keek ik naar haar berichtje. Ja, de toekomst zag er echt rooskleurig uit voor mij.


Een nieuw hoofdstukje omdat jullie me gisteren in de top gekregen hebben! Dankjewel daarvoor!

Reacties (12)

 • FollowDreams

  Snel verder? (:

  8 jaar geleden
 • CrazyBear

  snel verdeeeeeeeeeeeerrrrr!!!!!

  8 jaar geleden
 • MOTORMUIS

  Omg kun je mij die url ook geven?
  Leuk hoodstukje!!! Snel verdaaaaaaaahh x

  8 jaar geleden
 • Wanderlustx

  awhhh x

  8 jaar geleden
 • HaZaLiLoNi

  Omg die gif love geef je de url??

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen