Foto bij Forty-six

Niet zo lang hoofdstukje, maar wel extreem lief hm?!

Chapter forty-six.
N
iall keek verbaasd op toen ik op hem af kwam lopen. Hij liet spontaan Sean los, wat misschien ook maar beter was dan dat hij hem vast zou blijven houden, en keek me vervolgens angstig aan. Ik pakte hem bij zijn bovenarm en siste in zijn oor: 'Wij gaan praten, nu.' Alleen hij kon het horen, ik zei het niet zo hard. Toen we de kamer uitliepen begon hij ongecontroleerd te ademen. We gingen de hoek om, we kwamen in de bijkeuken terecht. 'Wat heb ik fout gedaan Haz?' Vroeg hij onschuldig en ik klemde hem tussen de muur en mij in. 'Waarom doe je zo?' Vroeg ik, serieus. Zijn gezicht was enkele centimeters van mij verwijderd, maar op dit moment had ik totaal geen dwang hem te kussen. Misschien over een paar minuten, als ik wat zinnige woorden uit hem had gekregen. 'Waarom knuffel je met Sean, en geef je hem kusjes? Dat doe ik toch ook niet met Liam of Louis? Of met een andere vriend?' Niall beet op zijn lip. 'Ik en Sean zijn gewoon erg close, maar we bedoelen het niet op die manier...' Ik lachte, niet van harte, meer van domheid. 'Wedden dat als je dronken was, en even vergat dat je een vriendje hebt, dat je hem gezoend had? Wedden?' Niall duwde me van zich af. 'Je bent mijn vriendje niet!' Riep hij uit maar keek zijn blik veranderde daarna meteen. 'Sorry, sorry Harry, zo bedoelde ik het niet.' Ik slikte. 'Nee, je hebt gelijk. We hebben het nooit officieel gemaakt.' Fluisterde ik schuldbewust. 'Het spijt met Haz. Het spijt me. Ik miste hem zo. En ja...' Hij stopte even. 'Ja, we hebben ooit gezoend, ik en Sean. Sean weet dat ik homo ben, hij weet dat ik iets met jou heb. We hebben ooit een keer geëxperimenteerd. Ja. Maar Sean is geen homo!' Hij leek het echt te menen. 'Voel je iets voor hem?' Vroeg ik zachtjes. 'Nee, nee echt niet! Ik voel wat voor jou, Harry Styles. Ik ben verliefd op jóu!' Riep hij verontwaardigd uit en gelijk nam ik hem in mijn armen. Ik kón niet boos zijn op hem, ik kon het niet. Ik wilde gewoon bij hem zijn, dat was alles. Ik zou het niet geloven als iemand zou zeggen dat dit niet vooraltijd was, want ik was zeker dat dit wel vooraltijd was.

We stonden daar bewegingloos in stilte en Niall was rustiger gaan ademen. 'Niall?' Fluisterde ik in zijn oor. 'Ja?' Antwoordde hij. 'Zal je niet meer zo klef doen?' Vroeg ik hem, oprecht. 'Nee, dat beloof ik.' Ik ging iets naar achter zodat ik hem aan kon kijken. 'Wil je dan...' Ik glimlachte voorzichtig. '...Misschien mijn vriendje zijn?' Hoopvol keek ik hem aan. Niall's hele rij met tanden werd zichtbaar en zijn ogen twinkelden. 'Ik denk niet dat ik iets liever wil.' Fluisterde hij, bijna ademloos. Voor ik zelf kon glimlachen om zijn antwoord, kuste ik hem. Maar tijdens het kussen lachte ik, niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Toen we de kus beëindigden omhelsde ik hem strak. 'Ik hou van je. Zoveel.' Fluisterde hij. 'Jij hebt me gered.' Ik legde mijn handen onder zijn shirt. 'Ik hou ook van jou. Jij hebt me veranderd, door jou voel ik me zoveel beter.' Fluisterde ik terug. Langzaam streelde ik zijn rug van boven naar beneden. Daar stonden we een tijdje in de bijkeuken, elkaar te omhelzen en te glimlachen als idioten. Onze ogen waren gesloten terwijl we alleen maar van elkaar genoten. Hij had zijn gezicht verborgen in mijn krullen, en drukte zachtjes kusjes in mijn nek. Jongens van onze school zouden het extreem gay noemen, maar echte kenners zouden het liefde noemen. Want dat was het zeker.

We liepen hand in hand de woonkamer in. Niall had rode ogen, hij had gehuild, maar van blijdschap had hij me verzekerd. Zayn kwam gelijk op Niall afgesneld. 'Waarom heb je gehuild Nialler?' Maar Niall glimlachte geruststellend. 'Niks, het is goed.' Verzekerde hij hem. Zayn ging gelijk weer op de bank zitten en we zagen pizza's op de salontafel liggen. We hadden geeneens doorgehad dat die bezorgd waren. Liam en Josh zaten best dicht tegen elkaar aan, realiseerde ik me en ze leken het naar hun zin te hebben. Louis en Sean zaten naast Zayn en maakten wat domme grappen. Ik trok Niall tegelijk met mij op de bank en ging dicht tegen hem aan zitten. 'Ben je blij?' Vroeg ik hem zo zacht dat alleen hij het kon horen. 'Ja, jij ook?' Ik knikte. 'Blijf je vanavond slapen?' Weer knikte ik. 'Graag.'

Reacties (4)

 • SadCalum

  Liam en josh... > zeg dat het die van de band is of is het Josh cuthbert hihi <3
  Me want to know wat is is about losh

  6 jaar geleden
 • afghani

  verderrr

  6 jaar geleden
 • CatNippedX

  Oewh, Losh ^^ of... Jiam.

  6 jaar geleden
 • NotAHumanBeing

  Oeh <3 volgens mij zie ik wat groeien tussen Liam en Josh!
  haha snel verder
  love it <3

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen