Foto bij O22

Hee, ik ben goed bezig hea? Tweede stukje vandaag!!! Whohooo!

De wind raasde langs mijn haren. Ik kon de snelheid die ik maakte bijna voelen. Ik keek naar links waar ik mijn oudste broer zag op zijn snowboard. Hij glimlachte naar me en concentreerde zich weer op de piste. Ik zag een schansje en ging er zo snel mogelijk naartoe. De schans kwam dichterbij en ik maakte me klaar voor de sprong, nog 15 meter... Ja! Daar vloog ik door de lucht en pakte mijn board vast, maakte een halve rondje in de lucht. Ik kwam weer met m'n board op de grond en maakte de piste af.
'Mooie sprong, little' zei Harry, hij gaf me een zachte mep tegen mijn helm. Ik stak mijn tong naar hem uit.
'Wedstrijdje broertje?' Zei ik en gaf de nadruk op "tje", al was hij ouder.
Candy en William kwamen samen bij ons staan en begroette ons.
'Hee guys!' zei Will. Zonder Kate leek hij soms weer een klein kind, hoe ik hem altijd zag voor Kate. Kate, omdat ze zwanger was, mocht ze niet skiën, omdat ze zwanger was.
Ik ging naast Harry in de lift zitten. 'Boven wachten, anders is het niet eerlijk'
Hij knikte lachend.
'Nou William, ik denk dat wij ook samen een wedstrijdje moeten doen' zei Candy lachend.
William knikte lachend.

'3...2...1...Start!' telde Candy af, Harry en ik snowboardden weg.
We gingen ongeveer even hard, totdat we bij een soort sla-om kwamen. Ik was daar beter in dan Harry, dus maakte ik een voorsprong.
Ik zwaaide naar Harry, ik keek niet achterom, want dat zou mijn snelheid verminderen. Ik was blij met mijn skibril, anders zou ik niks zien in deze "sneeuwstorm".
Ik voelde Harry's aanwezigheid achter me en probeerde sneller te gaan.
'Little Sister!' hoorde ik naast me, ik keek voorzichtig naast me en zag Harry. Hij had vaart en ik probeerde sneller te gaan.
'Big brother!' zei ik enthousiast en merkte dat ik sneller ging.
'Bye!' zei ik.
Ik haalde twee beginnelingen in, ik zag hoe er een man op skies viel. Ik snowboardde zo snel mogelijk naar beneden van de zwarte piste. Zwart, ja ik weet het, het klinkt heel gevaarlijk en moeilijk, maar dat viel best mee als je al vanaf je 5e op skies stond.
Het einde was in zicht. Ik hoorde Harry nergens achter me, dus maakte ik een drie-fifty van een schans. Ik zag meteen mijn fout, want ik zag Harry onder me snowboarden. Mijn board raakte de grond, door de snelheid die ik had van de sprong was ik weer vlak achter mijn broer.
Hij keek verschrikt achterom, doordat hij mij aankeek, miste hij zijn snelheid en haalde ik hem snel in.
Ik zwaaide zonder me op Harry te concentreren. Nog 50 meter schatte ik.
'Ha! In your ass, bro!' zei ik lachend tegen Harry.
'Niet leuk Lottie!' zei Harry, net alsof hij een klein kind was.
Ik lachte en keek hoe Candy en William naar beneden kwamen.

The wind in my hair, the snow on my arms. I love it! tweette ik. Ik glimlachte en keek naar mijn aantal volgers op dit moment 964.831 volgers.
964.831 mensen die míj interessant vonden, het was grappig.
Ik kreeg een reactie van Zayn. Ja, de Zayn Malik.
Chary! I believe you're the beautiful ice princess ever! See you soon! Greetz had hij getweet. Chary, een nieuwe bijnaam aan mijn collectie van bijnamen.
Ik voordat ik op zijn tweet wilde reageren, zag ik dat 8.543 zijn tweet hadden geretweet en 3.934 zijn tweet hadden gefavoriet.
Zannie! How are you and the boys? I miss you all! X
Ik keek nog eens naar zijn tweet en bekeek verschillende reacties.
Zayn! I'm you're ice princess! tweette iemand uit Chili.
You and the Princess are still sweet together! But i'm yours hea Zannie?!?! tweette @MiekeBxx uit Nederland. Ik bekeek haar ava en zag een blond meisje met blauwe ogen, typisch Hollands.
So, first Louis and now Zayn. Holy, I don't like her anymore tweette iemand uit Duitsland. Ik had iets tegen Duitsers, ik weet niet waarom, maar het is zo.
Ik glimlachte.
Chary, Louis don't like my new nickname for you. But Nailler and Hazza still love him! tweette Zayn. Ik glimlachte, ik legde mijn mobiel weg en probeerde te gaan slapen.

Reacties (1)

 • Lugano

  You and the Princess are still sweet together! But i'm yours hea Zannie?!?! tweette @MiekeBxx uit Nederland. Ik bekeek haar ava en zag een blond meisje met blauwe ogen, typisch Hollands.

  Moet ik me aangesproken voelen haha
  `zelfdetwitternaam *ahum*
  Hahaha leuk stukje
  ^-^
  Zayn is gewoon van Perrie en mij hahha

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen