Tom Kaulitz


Zoveel keuze, zoveel kleuren, zoveel varianten... Een vrolijk muziekje speelt op de achtergrond om de sfeer er helemaal in te brengen. Mijn ogen glijden over zovele dingen waar ik niet uit kan kiezen. Best stresserend, wat ik nooit had gedacht. Straks neem ik nog mijn woorden terug... Grijnzend bij die gedachte neem ik een paar suikers uit het roze mandje om te proeven. Knabbelend kom ik tot het besef dat ze net zo verrukkelijk en heerlijk smaken als de afgelopen twaalf. Kreunend kijk ik op het lijstje in mijn handen waar ik enkele blikvangers op heb genoteerd. Met gesloten ogen doorstreep ik er drie van zodat ik nog maar twee keuzes over heb. Een zaak uit wanhoop. Waarom stemde ik hiermee in? Fluitend wapper ik met het blaadje in mijn handen door de winkel heen. Krijg nog andere ideeën in het vizier die ik tracht te negeren. Als er te weinig keuze zou zijn in doopsuikers dan was het ook wat geweest, dat is een feit dus ik zou niet mogen klagen.


Ik zoek de winkel door, op zoek naar het mooiste in mijn leven. Neuriënd kijk ik om me heen, tot mijn oog valt op het lange zwarte haar. Grote krullen vallen over haar schouders heen. Even blijf ik staan en laat de armen langzaam langs mijn lichaam zakken. Onwetend tuit ze haar lippen en lichten haar ogen op bij het zien van de gigantische knuffelbeer, vlak naast het raam. Haar grijp grage handen kneden in de zachte vacht waarbij ze vertederd kreunt. Langzaam glijden mijn ogen over haar prachtige lichaam heen, het mooie geschenk dat ze draagt. Een sentimenteel gevoel waarmee ik de laatste dagen al kamp, daagt weer op. Deze periode was zo vreemd en moeilijk. Alle symptomen die ze had waren onrustwekkend. Diep vanbinnen dacht ik dat ik haar zou verliezen, veel te vroeg zou verliezen. De gedachte zonder haar verder te gaan deed zoveel pijn. Wat moest ik nog zonder haar? Zonder hen?

'Lieverd,..' Ze merkt me glimlachend op en schuifelt naar me toe. Ik open mijn armen waardoor ze giechelt en haar lichaam tegen me aandrukt. Het gevoel dat de buik tussen ons in drukt, doet me gelukzalig zuchten. Ze kijkt op met stralende ogen en drukt haar zachte lippen op de mijne. 'Ik hou van je, weet je.' Ik schiet in de lach en strijk een paar krullen achter haar oor. 'Maar echt, echt heel veel weet je.' Grinnikend knijp ik in haar wang en staart ze me met een verliefde blik aan. 'Ik ook van jou, liefje.' Ze knikt het hoofd en legt haar hoofd even tegen mijn schouder aan om dan met me mee te lopen.

'Welke heb je nu gekozen liefje?' Ik kijk haar schuin aan en zucht. 'Ten eerste laat je me nooit meer kiezen!' Verbaasd tikt ze tegen mijn schouder. 'Waarom niet?' Ik stop met lopen en zwaai met het onnozele blaadje. 'Heb je enig idee hoe hard mijn hersenen moesten werken?' Knipogend trekt ze het uit mijn handen. 'Dat is soms ook eens nodig, niet?' Met open mond kijk ik toe hoe ze doorloopt naar de doopsuiker afdeling. 'En ik hou ook zoveel van jou, maar echt zoveel!' breng ik sarcastisch uit. Ze werpt me een handkusje toe en richt haar blik op de stand. Voorzichtig ga ik achter haar staan en neem de gelegenheid om mijn handen op haar buik te leggen. Met mijn hoofd op haar schouder legt ze haar hand tegen mijn wang. 'Ik moet jou meer laten kiezen.' fluistert ze zacht. Tevreden kust ze mijn mondhoek en staar ik glimlachend voor me uit. Puik werk, Tom.Thuis gekomen snel ik naar haar kant van de auto en help haar uit te stappen. Dankbaar laat ze zich helpen en opent ze alvast de deur. 'Bill, ze zijn terug!' Onaa's geschreeuw doet me lachen terwijl ik de auto afsluit en ook binnenstap. We doen onze jassen uit en krijgen van de lieftallige tweelingzus een kopje koffie aangeboden. Zarah zakt voorzichtig neer in de zetel en klopt op de plek naast zich. 'Kom hier..' glimlacht ze lief. Ik sla een arm om haar heen, lekker knus nestelt ze zich tegen me aan. Nieuwsgierig steekt Bill dan toch maar zijn hoofd om de deur. 'Billie..' Glimlachend kijkt Zarah terug op en schuifelt hij binnen. Zijn haren staan alle kanten op, zijn jeans half opgerold en zijn shirt is uitgerokken. Ik schiet in de lach en zie hoe hij grijnzend gaat zitten op de grond, recht voor ons. 'Wat?' Zarah schud het hoofd en kijkt Onaa aan die aan de tafel zit, nonchalant te lezen. Jaja...

Hij glimlacht zijn tanden bloot en steunt zijn hoofd op zijn hand. 'Hoe was het shoppen?' Zarah gaat wat rechter zitten en kijkt me trots aan. 'Hij heeft zijn uiterste best gedaan!' Verbaasd kijkt mijn broertje me aan en tik ik tegen zijn hoofd. 'Je bent niet de enige met een goede smaak!' Hij haalt schuldig zijn handen op en wijst naar Zarah's buik. 'En hoe maakt hij het daarbinnen?' Opgewonden springt Onaa van d'r stoel af en ploft ze bovenop Bill. 'Ik zal eens op jou gaan springen!' roept hij verontwaardigd waarop ze gevaarlijk grijnst. 'Doe je dat al niet dan?' Hij leunt met zijn armen op de grond en beweegt verleidelijk zijn wenkbrauwen. 'Heb je te klagen?' Toen bleef het stil.

Op een gegeven moment vind ik hun gesprek zo vreemd dat ik in de lach schiet en Onaa ons heilig aankijkt. Hoe heilig ze was... Hij slaat zijn armen om haar buik heen en laat zijn hoofd op haar schouder rusten. Mijn ogen glijden naar de handen die ze op de zijne legt en lieflijk streelt. Het is wat ze altijd doen maar... er is precies iets anders. Ze lijken een beetje verzonken in eigen gedachten.

'Jongens, voel nu!' fluistert Zarah plots gehaast. Meteen plaatsen Bill en Onaa hun hand op haar buik, naast de mijne. Hun ogen branden op haar buik waardoor ik glimlach en mijn liefje aankijk. Ze glimlacht me toe terwijl hij vrolijk verder stampt. Voorzichtig kom ik dichter en kus haar zachte lippen. Haar warme hand strijkt over mijn wang heen waardoor ik ze er langer op laat rusten. Ik open mijn linkeroog en zie Bill en Onaa enkel nog aandacht voor elkaar hebben.

Reacties (5)

 • TomxMydrug

  Awwww, - smelt-

  Snel verder <3<3

  8 jaar geleden
 • BlackLeather

  Wat een super lief deeltje!!
  Snel verder!!!

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Awh, zo lief weer!:D
  Snel verder!
  x

  8 jaar geleden
 • Mikrokosmos

  elke keer zo mooie stukjes.
  snel verder!!

  8 jaar geleden
 • Raveness

  _O__O__O__O__O_

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen