Gaan we weer nummer 1 in de top komen? I know we can do it:)
En ik zg trouwens hoeveel abo's dit verhaal al heeft. Te gek voor woorden! Hier durfde ik niet eens van te dromen!

EN HAZZA IS JARIG. KUDOOTJE VOOR DE JARIGE JOB, HAHA

"Hebben jullie gebeld?", vraag ik als ik de twee wrakken in de gang zie, niet erg aardig om te zeggen, maar ja.
"Ja, Anne zei dat hij het goed heeft doorstaan, maar ze weten nu niet of het nog wel goed gaat komen", zegt Louis. Ik zucht en kijk ernstig. Het schuldgevoel borrelt weer op. Als ik met Harry meegegaan was off piste had ik hem zien vallen en kunnen helpen.
"Juul, het jezelf verwijten is nog veel erger", zegt Louis mij als hij merkt wat ik denk. Ik schud het snel van me af.
"Ja, maar jongens, ga naar huis. Het heeft echt geen zin om hier te blijven!" Louis en Niall kijken elkaar twijfelend aan. "Wat willen jullie anders doen? De hele les als een wrak voor je uit staren? Lou, jij gaat er dan sowieso uitgestuurd worden, en iedereen gaat jullie vragen wat er dan is", leg ik ze uit. "Ga nou maar, ik zeg het wel tegen Lawrence."
"Je bent echt de liefste", zegt Louis die me meteen knuffelt en een kus geeft.
"Kun je dat gewoon regelen?", vraagt Niall veronderstelt.
"Zijn slimste intelligentste en braafste leerling wel", glimlach ik triomfantelijk.
"Kom je vanavond langs bij me nadat ik training heb gehad?l, vraagt Louis.
"Is goed, tot dan", zeg ik. Ik geef Louis nog een kus, zeg Niall ook gedag en ga dan naar Lawrence toe.

Na wat geslijm heeft Lawrence er mee in gestemd en is de pauze al voorbij dus moet ik me naar de les haasten.
"Leavitt, waarom ben je te laat?", vraagt meneer Pender wantrouwend.
"Ik moest even iets regelen bij meneer Lawrence", antwoord ik braaf. Hij knikt, wat ik aanneem als dat ik mag gaan zitten. Leah en Ruby zitten helemaal achteraan, en voor hen is nog een plaats vrij. Wat voor een klas hebben we toch dat niemand achterin gaat zitten. Ik neem er plaats en hoor Ruby en Leah enthousiast fluisteren.
"Kennen jullie die twee nieuwe jongens al?", vraagt Leah enthousiast. Ik knik.
"Wie?", vraagt Ruby die het duidelijk nog niet heeft opgemerkt.
"Julian en N.. Ni nog iets", antwoordt Leah nadenkend.
"Niall", verbeter ik haar.
"Die Julian is best knap", zwijmelt Leah.
"Is dat die je daarnet aan wees in de gang?", vraagt Ruby. Leah knikt hevig. "Die is inderdaad best knap!"
"En hij komt in het voetbalteam, he", glimlacht Leah triomfantelijk. "Dan kunnen we elke week ongegeneerd 90 minuten naar hem staren als hij in actie is op het veld."
"Klopt", glimlacht Ruby ook. Wat heeft iedereen toch met die Julian? "En die andere?"
"Geen idee. Die ken ik niet. Volgens mij is dat die blonde die gisteren in de gang struikelde omdat Zac hem pootje lapte", antwoordt Leah nadenkend.
"Echt?", vraagt Ruby waarna ik een kleine grinnik hoor. Met een ruk draai ik me om en kijk ze met een boze blik aan.
"Deed Zac dat echt?", vraag ik serieus. Leah knikt. "Wat een klootzak is hij toch. Lekker makkelijk voor hem om Niall te pakken omdat hjj nieuw is! Daarom was hij daarnet ook zo verbaasd."
"Daarnet? Wat was er?", vragen Ruby en Leah verbaasd. "Waar heb je het over?"
"In de pauze toen Niall naar ons toe kwam."
"Kwam hij naar jullie toe?", vraagt Leah lachend. "Waarom?" Het staat me echt niet aan dat ze er om moet lachen. Zo gaat dat altijd met nieuwe mensen, tenzij ze knap zijn en meteen een status hebben. Echt onzin.
"Omdat Louis en ik hem riepen. Hij wist helemaal nog niet wat er nog meer met Harry was gebeurd omdat we hem niet konden bereiken, omdat hij pas net uit Ierland komt", ratel ik maar door.
"Ken je hem?", vraagt Leah, wiens glimlach als sneeuw voor de zon verdwenen is.
"Ja tuurlijk! Hij is een van Louis beste vier vrienden en hij was ook mee in de kerstvakantie, en de wintersport vakantie", antwoord ik.
"O", reageert Leah beschaamd. Ik draai me om en kijk in m'n boek waar vanalles door elkaar staat. Leah en Ruby zijn stil en dat is maar goed ook. Ik word echt dood ziek van alle mensen hier op school met hun oordelen.

's Middags ben ik nog steeds een beetje chagrijnig als ik uit ben, en het weer helpt er ook niet echt bij. Het is steenkoud en lijkt wel te vriezen. Het is nog februari, dus het is goed mogelijk dat het vriest. Ik haal met wat geklungel mijn fiets uit het rek tussen paar andere fietsen uit. Als ik al erop zit en fiets, realiseer ik me pas dat mijn oordopjes nog in mijn kluisje liggen. Dan moet ik het dus maar een keer zonder muziek doen. Ik ga er vast niet dood aan. Misschien vries ik wel dood. Ik lach binnensmonds even om mezelf waardoor ik niet op het verkeer let, en bijna mijn balans verlies.
"Niet vallen, he", hoor ik een onbekende stem zeggen. Ik kijk naast me wanneer net op dat moment Julian naast me komt fietsen.
"Ik probeer het", antwoord ik.
"Je bent toch Juliet, he", gokt hij met een glimlach op z'n gezicht. Hij is inderdaad niet lelijk zoals Leah en Ruby zeiden.
"Klopt", antwoord ik kort.
"Hoe is het?", vraagt hij om een gesprek aan te knopen. Ik kan het nu hebben over alle honderdduizend dingen die met niet lekker zitten. Harry in coma, Louis die een emotioneel wrak is, Zac die een klootzak is, Leah en Ruby die ook niet alleraardigst over Niall zijn, en nog meer. Maar dat ga ik Julian niet aan z'n lippen hangen.
"Hm, het gaat wel goed", lieg ik.
"Met mij ook", reageert hij, om als enige het gesprek op gang te houden. Na deze standaard vragen valt een gesprek meestal dood. "Maar het mag wel eens lente worden. Ik ben deze kou echt zat", klaagt hij, maar toch met een grijns op z'n gezicht.
"Ja, het is vreselijk koud", stem ik met hem in.
"Je hebt ook geen handschoenen aan. Lekker slim", zegt hij cynisch.
"Ben ik ook", glimlach ik triomfantelijk.
"Hier." Hij trekt z'n handschoenen al uit en wil ze aan mij geven.
"Nee, hou ze zelf maar aan", weer ik het af.
"Pak ze nou maar aan", zegt hij glimlachend. Jk kijk hem met opgetrokken wenkbrauwen aan en neem de handschoenen dan toch maar aan. Het gaat niet erg subtiel om m'n handen er in te krijgen tijdens het fietsen.
"Oh, toch best lekker warm", merk ik op.
"En koud zonder", rilt Julian.
"Dan heb je pech gehad, want ik houd ze nu lekker aan", lach ik. Bij Julian kan er ook een glimlach vanaf. Hij begint al over iets anders te vertellen, en kan z'n mond maar niet houden. Hij is wat voor Eloise, dat is precies zo'n zelfde type.
"Ik moet hier rechtsaf. Jij ook?", vraagt hij.
"Nee. Ik moet rechtdoor", geef ik aan.
"Oke, het was gezellig met je te praten", zegt hij, ook al heb ik zelf niet veel gezegd. "Nou, tot morgen dan?"
"Eh, ja", knik ik. Hij slaat af, en dan pas realiseer ik dat ik zijn handschoenen nog aan heb. Ik wil hem nog roepen, maar hij is al te ver. Dan geef ik ze morgen wel terug. Op m'n gemak fiets ik verder naar huis. Hij zou ook wel bij Ruby lunnen passen, aangezien er toch niet zo'n chemie lijkt te zijn tussen haar en Edward.

Reacties (19)

 • SwaggerGirlz

  Ja hoor, Juul gaat met Lois, ik HELEMAAL hopen dat ze met Eddie krijgt, is de kans nog kleiner omdat een nieuw joch zijn plek inpikt >.<

  6 jaar geleden
 • LStyles212

  omg volgens mij wilt julian juliet van louis afpakken!! '
  ze mag echt niet voor m gaan vallen!!
  snellverderr<3

  6 jaar geleden
 • xkimberly

  OMG Ik vermoord die Julian als hij Juliet van Louis afpakt, grrr. ahah x

  6 jaar geleden
 • xWildRose

  Laat die julian niks met juliet beginnen want het is nu eindelijk zo dat louis openbaar met juliet omgaat en als die julian daartussen komt ben ik boos. Misschien gaan louis en julian dan we vechten onder een wedstrijd ofzo:)dat zou cool en dan wint louis en dan is julian belachelijk gemaakt voor de ogen van heel veel mensen en da laat hij juliet met rust:)

  6 jaar geleden
 • Franc0

  Hoe verzin jij toch steeds al die verhaallijnen waauwww
  Laat het ons weten als je eens een boek gaat schrijven,
  want dan zal vast geweldig worden :3 <3
  En ik ga wel met Edward dan, als Ruby hem niet wilt pffffft >: (
  hihi <3
  xoxo

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen