Foto bij Two.

Quinn

Het feit dat het niet vordert met het nieuwe album van Tokio Hotel is misschien ook deels mijn schuld, volgens Tom dan toch. Volgens hem heeft Bill er nooit nog zin in, wil hij alleen nog maar feesten. Wel, dat vind ik eigenlijk nog niet zo erg. En als hij dan wel al zin heeft om aan het album te werken zit hij de hele tijd met zijn gedachten ergens anders, en wil hij altijd iets anders doen dan de andere jongens. Ik maakte van Bill een opstandige puber, met Toms woorden gezegd. De jongen is immers wel 23 jaar en volgens mij kan hij zijn eigen keuzes maken, maar natuurlijk ben ik de schuldige van alles.

De fans moeten ook niets van me weten, ik weet goed genoeg welke verhalen er op de sociale media over me rondgaan. Ze hebben genoeg foto’s gezien van een dronken Bill, en elke keer was ik er ‘toevallig’ ook bij. Ze hebben dezelfde mening over me als Tom. En het nieuwe album dat er nog steeds niet is doet er ook geen goed aan, ze weten dat het niet goed gaat tussen de jongens. Het is mijn schuld, daar komt het bij hun allemaal op neer. Ze kennen me niet, hoe kunnen ze dat nou zeggen? Zo slecht ben ik niet, Bill zou me trouwens nooit vertrouwen als ik een slecht persoon zou zijn. Maar ik moet ook toegeven dat mijn invloed niet altijd even goed is..

Het is niet dat ik niets om Bill geef, integendeel zelfs. Ik geef verdomd veel om hem, hij is niet voor niets mijn beste vriend. We kunnen het ook best leuk hebben samen als we niet aan het feesten zijn.. alhoewel we meestal wel samen weggaan en samen drinken. Maar soms zitten we ook gewoon een avondje voor de televisie en kijken we een film, al gebeurt dat niet veel. Meestal komt Tom dan de sfeer verpesten en gaan we alsnog uit. Het is zowat een gewoonte geworden, het feesten. Een gewoonte die al snel een verslaving werd. Ik denk niet dat er weken zijn waarin we 3 dagen na elkaar thuis blijven. Sommige mensen zouden het fysiek niet aankunnen, wegens het gebrek aan slaap, maar ik ben nooit iemand geweest die veel slaap nodig had. Gelukkig is dat voor Bill hetzelfde.

Bedankt voor alle reacties! Blij dat jullie het al geslaagd vonden tot nu toe. <3

Reacties (6)

 • IAmAnAlien

  Super verhaal! ;D

  8 jaar geleden
 • BRAINWITCH

  Hai, daar ben ik weer. (:
  Mijn presentatie ging supergoed! (: Komt natuurlijk door die foto die je me had opgestuurd. ^^ Nog bedankt daarvoor <3
  En nu over dit verhaal.
  Het is gewoon. Bam. Super. Awesome. Euh. Ja.
  Ik vind het echt leuk dat de Bill in dit verhaal niet zo superromantisch is ofzo. Misschien komt dat nog, maar nu nog niet en dat is leuk.
  Ik wil dat jij heeeeeel snel weer verder gaat. Anders dan mis ik dit verhaal en dan... Ga ik ook stoppen met schrijven.:Y)Mimimi. Dat wil ik niet. Dus jij moet snel verder. Klaar.

  8 jaar geleden
 • BRAINWITCH

  Iloveit. & Morgen komt er een langere reactie, zit nu op mijn mobiel. <3

  8 jaar geleden
 • Mikrokosmos

  Verder ^^ <3

  8 jaar geleden
 • IamCrazy

  Ik zou zeggen snel verder, maar dat zou dan betekenen dat er vandaag nog eentje moet komen.
  Want vanaf morgen hou ik je 2 dagen gegijzeld. Mwuhahaah!!!
  Doe dus maar op je gemak en zorg dat je fit bent voor morgen.

  XXXXX

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen