Foto bij O8. What, I love you not her (Niall)

For: Harry1DNiall

Volledige meisjes naam: Kalenka Felicity Moon
Bijnaam: heb ik niet (Moonshine of fely misschien)
Geboortedatum + Leeftijd: 4 januari 1998, 15 jaar
Welke 1D boy: Niall
Zijn ze beroemd: ja
Uiterlijk, (het liefst een foto en als je de ogen niet kan zien, even vermelden welk oogkleur ze heeft): Kalenka ik denk niet dat je de ogen goed kan zien, normaal heb ik felblauwe
Karakter: lief, kan moeilijk nee zeggen, grappig,
Verhaallijn: ze is verliefd op Niall, want ze zijn al jaren beste vrienden. Dan heeft hij een vriendin, ze is verdrietig en negeed hem. Uiteindelijk maakt hij het goed en kust hij haar en op dat moment begint het te sneeuwen. en dan iets met 16+ misschien
16+ (ja of nee): ja
Naam Voor One Shot:what, I love you not she
Extra: kan je een polyvore outfit maken voor mijn personage(hoeft niet hoor) (het is alleen leuk om te weten wat andere mensen mij aan zouden doenIk stap m'n bed uit en besluit een snelle douche te nemen. Na het douchen loop ik met een handdoek om mijn lichaam terug naar m'n kamer en zoek ik een setje kleren uit en trek ze aan. Erna doe ik wat make-up op en mijn lievelings ketting om en begin ik mijn haar te borstelen. Als ik klaar ben loop ik m'n kamer uit en ga ik naar beneden. Ik maak snel wat te eten en eet het op. Erna loop ik naar de woonkamer en zet ik de tv aan. Het is nog vroeg dus ik heb nog even tijd om wat voor mezelf te doen voordat Niall komt.
Ik lig op de bank te wachten tot Niall hier is. We hadden om half twee afgesproken, maar het is ondertussen al twee uur. Hij is gewoon een half uur te laat, hij is nooit te laat. Ik kom omhoog en ga zitten en haal een hand door mijn bruine haren. Een zucht verlaat mijn lippen en ik gris mijn mobiel van tafel en open het smsje die hij me vanochtend stuurde.

From Niall: Ik heb echt geweldig nieuws =D Vanmiddag om half twee sta ik voor je deur, dan gaan we de stad in x N

Ik druk het smsje weg en gooi m'n mobiel op tafel. Ja, je staat echt om half twee voor de deur. Ik laat me weer achterover vallen en een geïrriteerde zucht verlaat mijn lippen. Leuk zo'n beste vriend, die zelf zegt hoelaat hij hier is, maar dan niet komt. Ik schiet omhoog als de bel gaat en ik kijk naar de klok. Drie kwartier te laat. Langzaam loop ik naar de gang en open de deur. Ik leun tegen de deurpost aan en sla mijn armen over elkaar.
"I'm so sorry Fely" zegt hij meteen en ik kijk hem fronsend aan.
"Waarom zo laat?" vraag ik en hou mijn armen over elkaar geslagen en kijk hem vragend aan.
"Ja, dat ga ik je zo vertellen. Ben je klaar om te statten?" vraagt hij en ik blijf even stil staan, maar knik dan toch. Ik kan toch niet boos op hem blijven. Ik draai me om en pak mijn tas van het kastje en pak mijn sleutels en loop de deur uit. Ik draai de deur op slot en stop m'n sleutels in mijn tas en loop dan naar zijn auto en stap in. Ik zet mijn tas bij m'n voeten en doe m'n gordel om.
"Ik ben nog steeds een beetje boos op je" zeg ik en kijk voor me uit, als hij zijn auto start. Hij zegt verder niks en hij rijd op een snel tempo naar de stad, maar als we er bijna zijn, begint hij opeens langzamer te rijden en ik kijk even naar hem en ik zie dat hij gespannen is, maar waarom?
"Is er iets? Je bent gespannen" zeg ik en hij kijkt even mijn kant op en schud meteen zijn hoofd, wauw dat kwam geloofwaardig over. Niet dus. Niall parkeert uiteindelijk een tijdje later zijn auto op een parkeerplaats en stappen we uit.
"Hoezo wilde je eigenlijk de stad in?" vraag ik als we naast elkaar weglopen van de auto, richting de winkels.
"Omdat ik je wat wil vertellen en misschien erna wat wil gaan drinken" zegt hij en ik knik. Nu ben ik helemaal nieuwsgierig wat hij wilt vertellen, in het smsje zei hij het ook al. Maar hij verteld nog niks. Al een tijdje lopen we door de stad, maar hij heeft nog niks gezegd. Eigenlijk hebben we beide nog niks gezegd.
"Niall, wat wil je me nou vertellen, want we blijven lopen, maar we doen niks" zeg ik en stop met lopen. Niall draait zich naar me toe en ik zie dat hij op zijn lip bijt. Ik kijk hem vragend aan en een zucht verlaat zijn mond.
"Ik weet niet hoe ik het moet vertellen, want ik weet echt niet hoe je zal reageren en daarom zei ik net niks, ik was aan het bedenken hoe je zou kunnen reageren, maar ik heb gewoon geen flauw idee" zegt hij en ik kijk hem fronsend aan.
"Als je het gewoon verteld, dan weet je hoe ik ga reageren" zeg ik grinnikent, maar als ik Niall's serieuze blik zie stop ik daar mee en kijk ik hem met een kleine glimlach aan. Wat wilt hij nou zeggen. Niall krabt even aan zijn achterhoofd en wiebelt van zijn ene been naar de andere. Hij vindt het dus moeilijk om het me te vertellen, maar waarom?
"Ik uhm ik" stamelt hij en fronsend kijk ik hem aan. Niall is nooit zo, hij kan altijd alles makkelijk vertellen, dus ik begrijp er echt geen zak van. Ik wacht rustig af tot hij verder gaat praten en kijk ondertussen een beetje rond en zie wat mensen ons even aanstaren, maar toch verder lopen.
"Ik heb een vriendin" zegt hij dan en daar schrok ik van. Ik had iets heel anders verwacht. Ik slik even en blijf op mijn plek staan. Niall kijkt langzaam op en kijkt me recht in m'n ogen staan. Een kleine glimlach versiert zijn gezicht, maar ik kan hier niet om lachen. Niall een vriendin? Nee, dat kan niet. Hij hoort bij mij. Het lijkt net of mijn hart in duizend stukjes breekt. Niall blijft me even met zijn glimlach aankijken, maar die glimlach verdwijnt al snel als ik hem emotieloos aan blijf kijken. Van binnen schreeuw ik het uit, maar op mijn gezicht zie je volgens mij geen ene emotie. Hoe kan hij dit doen, oh ja hij weet niet wat ik voor hem voel.
"Fely?" vraagt Niall nu wanhopig en nog steeds sta ik op dezelfde plek. Nadenken over wat hij nou letterlijk gezegd heeft, maar hoe vaker ik dat zinnetje hoor, hoe verdrietiger ik word. Niall blijft me wanhopig aankijken en ik knipper even met m'n ogen en kijk een andere kant op, maar zeg niks. Ja, wat moet ik hiervan vinden? Ik ben er echt absoluut niet blij mee.
"Fely, zeg iets" zegt hij wanhopig en ik slik en draai mijn hoofd terug naar hem en blijf hem opnieuw zonder emotie aankijken, terwijl ik eigenlijk gewoon in huilen uit wil barsten, maar dat zou er zo raar uit zien. Hij zou dan echt niet begrijpen waarom ik opeens begin te janken, nee dat hou ik nu wel binnen. Zonder iets te zeggen, kijk ik weer weg uit zijn ogen, maar nu kijk ik niet alleen weg, maar nu draai ik me ook om en been ik van hem weg en laat hem wanhopig en verward achter. Ik wil hier niet blijven, ik kan dit niet aan. Ik sla mijn armen over elkaar en probeer m'n tranen binnen te houden. Het lukt aardig en ik been snel naar het station toe, waar ook de bussen komen, ik wil nu echt naar huis. Hij zei dat het geweldig nieuws zou zijn, wat hij zou vertellen, maar dit is gewoon rot nieuws. Nieuws wat ik niet wilde horen. Hij is er misschien blij mee, maar ik niet. Met die woorden brak hij mijn hart, hij ziet mij niet staan, ja alleen als beste vriendin, maar niet als zijn meisje.

Na een tijd in de bus gezeten te hebben en tien minuten gelopen te hebben kom ik bij m'n huis aan en steek ik de sleutel in het slot en draai hem van het slot af. Ik hoor een klik en dat betekent dat de deur open is, dus duw ik hem open en loop naar binnen. Erna gooi ik de deur met een klap dicht en trek ik mijn schoenen en jas uit en gooi die allebei in de hoek van de gang. De tranen die ik nu al een tijdje binnen probeer te houden rollen nu over m'n wangen en snikken verlaten m'n mond. Ik loop naar de bank toe en laat me daarop vallen en begin hysterisch te huilen. Hoe kan hij me dit aandoen? Lang blijf ik op de bank liggen en ik blijf huilen, het snikken is na een tijdje al gestopt omdat ik last kreeg met m'n ademhaling en van m'n keel, maar de tranen stromen nog steeds over m'n wangen. Ik kan het gewoon niet geloven, ik dacht dat ik kans bij hem maakte, maar blijkbaar is dat één grote onzin. Hij ziet me niet als zijn vriendin en dat is nu wel duidelijk. Ik draai me om en ga op m'n buik liggen en staar naar één punt, hoe ga ik hier ooit overheen komen? Ik veeg de tranen van m'n wangen, maar er stromen gewoon weer nieuwe overheen, dit zal nog wel even gaan duren, voordat ik me beter voel. Dank je wel Niall, echt bedankt dat je me een kans wil geven, niet dus.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Al weken negeer ik Niall en heb ik hem niet meer gezien, hij heeft vaak voor de deur gestaan en heeft lang staan aanbellen, maar de deur heb ik nooit open gedaan. Ik kon het gewoon niet, ik kon hem gewoon niet onder ogen komen, hij zou me vele vragen stellen en die wilde ik gewoon niet beantwoorden. Ook heeft hij me vele keren gebeld, maar die nam ik ook niet op. Alle smsjes heb ik gelezen, maar ik heb ze nooit beantwoord, de meeste smsjes waren hetzelfde en een paar waren anders, waarin hij zei dat hij bezorgd was en dat hij het niet begreep en er was er ook één dat hij zei dat hij me mist en toen begon ik weer te huilen, maar ik heb het hem nog steeds niet vergeven. Ook al heeft hij me niet veel aangedaan, hij heeft alleen m'n hart gebroken, die nu nog steeds in duizenden stukjes ligt. Ik sta op van de bank en loop naar de keuken, ik trek de kast open en zucht als er bijna niks ligt. Ik loop naar de koelkast en trek die dan open om erachter te komen dat ik gewoon niks in huis heb en dus naar de winkel moet. Al een week zit ik thuis, zonder een ene zak te doen. Ik heb me ziek gemeld op school en gelukkig mocht ik thuis blijven, want de afgelopen weken ben ik wel vaker thuis geweest. Volgens mij ben ik de afgelopen tijd vaker thuis geweest dan op school. Ik weet nog wel dat ik één dag naar school ging en mijn vriendin zei dat Niall de vorige dag op school was geweest, om te kijken of ik er was. Die dag erna was ik weer thuis gebleven, m'n vriendin begreep er helemaal niks van en ik heb er ook niks over losgelaten. Ik zucht en loop naar de gang, waar ik mijn schoenen aan trek en erna mijn jas. Ik pak m'n sleutels van het kastje af en trek de voordeur open. Ik moet nu wel boodschappen doen, want ik heb niks meer. Het liefst was ik thuis gebleven want het is gewoon veels te koud buiten en eigenlijk hoor ik nu op school zitten. Als m'n ouders dit horen, heb ik echt een probleem, gelukkig hoef ik niet te werken en krijg ik geld van hun om mijn appartement te betalen, want ze willen dat ik me op school richt en dat lukt niet als ik ook nog moet werken zeggen ze. Met grote passen loop ik naar de winkel, wat een kwartiertje lopen is. Als ik er ben ga ik snel naar binnen, in de hoop dat het daar wat warmer is, wat gelukkig wel zo is. Ik pak een mandje en loop de winkel door en pak alleen de dingen die ik echt nodig heb. Zoals eten en wat snacks en drinken natuurlijk. Alleen de benodigde dingen, andere dingen dat komt later wel. Ik loop naar de kassa en pak een tasje en leg die er ook bij. Al snel ben ik aan de beurt en betaal ik netjes en stop alles in de tas en loop dan de winkel weer uit. Met de tas in m'n hand loop ik terug naar huis, als ik opeens meisjes Niall's naam hoor gillen. Ik kijk om me heen en als ik hem zie lopen, probeer ik zo snel mogelijk weg te komen, maar hij heeft me al gezien. Ik zucht als hij op me af komt.
"Fely, kunnen we alsjeblieft even praten?" vraagt hij smekend als hij voor me staat. Ik frons en draai mijn hoofd van hem af. Hij heeft inderdaad wel recht op antwoorden omdat ik hem gewoon verward achter had gelaten in de stad en hem daarna weken heb negeert. Ik knik dus lichtjes en hij zucht opgelucht.
"Waarom liep je weg?" vraagt hij en ik slik en kijk naar de grond. Ja wat moet ik hem nou vertellen?
"Daarom" zeg ik maar en pak de boodschappentas weer op die ik neergezet had en wil weglopen.
"Nu loop je weer weg" zegt hij en ik draai me naar hem toe en kijk hem aan. Zijn blauwe ogen heb ik zo gemist.
"Ja Niall, ik loop weg" zeg ik en wil weer weglopen, maar voordat ik ook maar één stap kan zetten staat Niall opeens heel dicht voor me. Ik slik en voel zijn adem op mijn gezicht, waarom staat hij zo vreselijk dichtbij.
"Waarom Fely?" fluistert hij en hij legt zijn hand op mijn wang en kijkt me recht in m'n ogen aan. Ik slik en kan geen woord uitbrengen, zijn ogen houden me gevangen. Blijkbaar boeit het Niall nu niet dat ik geen antwoord geef want hij legt zijn andere hand ook op de mijn wang en blijft me nog even aankijken en dan opeens drukt hij zijn lippen op de mijne waardoor ik even schrik maar er dan na een paar seconden wel op in ga en de boodschappentas loslaat en mijn armen om hem heen leg. Gegil vult m'n oren, maar op dit moment zit ik even in een tweede wereld. Dan voel ik iets op m'n neus en blijkbaar Niall ook want hij stopt de zoen, maar laat zijn handen wel op mijn wangen liggen. Beide kijken we de lucht in en komen we erachter dat het begint te sneeuwen. We kijken elkaar weer aan en een grote glimlach verschijnt op zijn gezicht en opnieuw drukt hij zijn lippen op de mijne. Uiteindelijk beëindigd hij de kus weer terwijl zijn fans nog steeds de longen uit hun lijf gillen.
"Kom" zegt Niall dan als hij zijn handen van mijn wangen afgehaald heeft. Hij pakt de boodschappentas in zijn ene hand en met zijn andere hand pakt hij de mijne en verstrengeld onze vingers met elkaar, waarna hij me mee trekt.
"W..Wat .... gaan ... we .. doen?" stamel ik verward terwijl ik wel met hem meeloop en volgens mij weet ik al waar we heen gaan. Naar mijn huis. Niall houd zich stil en volgens mij weet hij al dat ik weet waar we naar toegaan. Het gegil achter ons gaan door en ik kijk even over mijn schouder heen en zie de fans ons achtervolgen. Ik slik even en kijk weer vooruit. Niall loopt met een snelle pas door en ik kan hem moeilijk bijhouden. In stilte lopen we op een snel tempo verder en mijn huis komt al in zicht. Niall stopt voor m'n huis, maar laat mijn hand niet los. Ik zoek m'n sleutel op en open dan de deur. Niall loopt meteen naar binnen en trekt mij mee, ik laat me maar meetrekken en kan nog net de deur achter me dicht gooien. Niall zet de boodschappentas in de woonkamer neer en draait zich dan naar me toe en opnieuw voel ik zijn lippen op de mijne. Opnieuw doe ik mee, maar ik vraag me nu toch af waarom hij dit doet terwijl hij een vriendin heeft, dus duw ik hem van me af. Zijn ademhaling is gejaagd en ik kijk heb fronsend aan. Ik begrijp er echt niks meer van.
"Waarom doe je dit Niall? Je hebt een vriendin" zeg ik en ik zie hem slikken en hij haalt een hand door zijn haar. Ongemakkelijk schuift hij wat heen en weer en ik kijk hem nu vragend aan.
"Ik heb het uitgemaakt, een paar weken geleden. Dat wilde ik je vertellen maar je liet me niet binnen en je negeerde mijn smsjes en telefoontjes" zegt hij nu en mijn ogen worden groot. Hij heeft het een paar weken geleden uit gemaakt? Wat?
"Waarom?"
"Because i love you and not her" zegt hij en mijn mond zakt open. Hij vertelde me dus net dat hij van me houd. Ik knipper met m'n ogen. Verward kijk ik om me heen en probeer even goed na te denken, maar na zijn woorden ben ik even sprakeloos.
"I love you Fely en ik weet dat jij mij ook leuk vindt, dus please mag ik doen wat ik wil doen?" zegt hij en ik kijk op. Ik kijk in zijn ogen en hij zet wat stappen naar me toe. Wat wilt hij doen dan? Ik kijk hem niet-begrijpend aan en hij grijnst lichtjes en legt dan zijn hand weer op m'n wang en drukt zijn lippen weer op de mijne. Ik leg mijn hand in zijn nek en zoen volop mee. Ik merk dat hij de zoen sneller laat gaan en zijn tong langs mijn lip haalt. Ik open mijn mond en zijn tong dringt bij me naar binnen en streelt de mijne. Niall's handen glijden naar m'n heupen en dan verder naar m'n kont. Hij legt ze er precies onder en tilt mij dan op. Geschrokken sla ik meteen mijn benen om hem heen. Ik hou mijn ogen gesloten en vol vertrouwen laat ik hem zijn gang gaan. Aan zijn manier van lopen merk ik dat hij de trap oploopt en spontaan krijg ik een grijns op mijn gezicht. Ik open mijn ogen en haal mijn lippen van de zijne af. Hij opent mijn slaapkamerdeur en loopt naar binnen. Ik geef de deur weer een duwtje zodat ie weer dichtvalt en Niall legt me op m'n rug op bed neer. Niall komt boven me hangen en kijkt me intens aan. Hij drukt een klein kusje op mijn lippen en klimt dan weer omhoog. Hij trekt zijn schoenen en jas uit en trekt mij dan omhoog en hij trekt ook mijn jas en schoenen uit. Hij glimlacht en zet zijn handen aan beide kant van mijn lichaam neer en buigt naar me toe en drukt zijn lippen weer op de mijne. Met zijn lippen duwt hij me naar achteren waardoor ik met mijn rug weer op het bed beland en Niall zijn lippen erna vol op de mijne drukt en zijn hand onder mijn shirt laat glijden. Ik doe precies hetzelfde bij hem en streel zijn blote borstkas. Om hem even te pesten kras ik met mijn nagel over zijn tepel heen wat een gesmoorde kreun oplevert. Ik grinnik en trek hem dichter naar me toe. Ik laat mijn hand onder zijn shirt uit glijden en pak de onderkant vast en trek hem dan over zijn hoofd. Hij grijnst en trekt mijn shirt dan ook uit om meteen erna zijn hand om mijn borst heen te leggen. Zijn andere hand glijd naar mijn rug en ik krom mijn rug even zodat hij er makkelijker bij kan en hij maakt met één hand mijn bh los en gooit die even later door de kamer. Zijn wijsvinger streelt even over mijn tepel wat een kietelend effect heeft. Snel erna voel ik zijn lippen mijn hard geworden tepel omsluiten en er aan zuigen. Een zachte kreun verlaat mijn mond en Niall gaat eventjes door en komt dan weer omhoog en kijkt me aan. Hij glimlacht en zijn hand glijd naar beneden. Zijn ogen houden de mijne strak in de gaten terwijl zijn hand langzaam richting mijn broek toe gaat. Ik laat het toe en ook als hij mijn broek losgeknoopt heeft en hij met twee handen mijn broek vast pakt, laat ik het toe. Ik laat alles toe op het moment, omdat hij het is. Hij glimlacht en ik til mijn kont op zodat hij mijn broek makkelijker uit kan trekken. Hij gooit m'n broek weg en komt weer boven me hangen, net voordat hij zijn lippen op de mijne kan drukken zet ik mijn handen tegen zijn borstkas en duw ik hem van me af. Geschrokken kijkt hij me aan, maar een grijns ontstaat op zijn gezicht als ik zijn broek knoop los maak en zijn broek naar beneden trek. Niall blijft op zijn rug liggen als ik zijn broek weggegooid heb en ik ga bovenop hem zitten en ga precies op zijn gevoelige plek zitten. Ik wil hem horen kreunen van genot. Ik zet mijn handen op zijn borstkas en kijk hem lip bijtend aan. Ik zie hem slikken en ik begin met mijn kont over zijn gevoelige plek te schuren.
"Fuck" kreunt hij als ik een tijdje zo doorga. Ik stop met schuren en kruip naar beneden en haak mijn wijsvingers in zijn boxer om die erna met een ruk uit te trekken. Niall komt ietsje omhoog en kijkt me grijnzend aan. Ik pak zijn lid in mijn hand en streel het wat. Niall bijt op z'n lip en met mijn duim ga ik over zijn eikel heen wat weer een kreun oplevert. Ik grijns en om sluit zijn eikel met m'n lippen om er dan lichtjes met m'n tong over heen te gaan. Niall kreunt opnieuw bij deze handeling en laat zich achterover vallen. Ik neem nu iets meer in m'n mond en begin hem te pijpen. Niall begint steeds luider te kreunen en ik neem één keer zijn gehele lengte in mijn mond en dat was volgens mij de druppel bij hem want hij begint mijn mond vol te spuiten. Niall hijgt van opwinding en ik slik het goedje door en kruip dan weer bovenop hem en druk mijn lippen op de zijne. Hij draait ons om en trekt zoenend mijn slipje uit en ik voel meteen zijn vinger over mijn schaamlippen glijden en dan duwt hij zijn vinger een stukje in me terwijl we verwikkelt zijn in een innige tongzoen. Dan stopt Niall de zoen en begint hij vanaf m'n nek steeds verder kusjes te geven en dan voel ik zijn tong over mijn clitoris heen gaan en een luide kreun verlaat mijn mond. Niall gaat zo door en het gevoel in mijn onderbuik wordt alleen maar erger en erger. Een fijn gevoel komt er even later ook bij kijken, waardoor ik weet dat ik het niet lang meer hou. Niall gaat zo door en mijn lichaam spant zich aan als ik op mijn hoogtepunt ben. Niall gaat even door en stopt dan en kruipt weer omhoog. Hij komt boven me hangen en begint me weer intens te zoenen. Mijn handen glijden door zijn haar en na een heftige en intense zoen gaan we dicht tegen elkaar aanliggen en komen we beide even op adem. Dit is wel even genoeg voor nu, het voelde echt fantastisch. Ik leg mijn hoofd tegen zijn borst en kom rustig weer wat op adem. Niall legt de deken over ons heen en hij drukt een kus op m'n kruin.
"I love you Kalenka, jij laat mijn hart sneller kloppen en ik voel me fantastisch bij jou. Bij jou kan ik tenminste mezelf zijn en gek doen zonder raar aangekeken te worden. Je bent de ware voor mij en ik voel me geweldig bij jou in de buurt. Ik kan echt niet zonder je" fluistert Niall en ik begin te blozen, hij is zo lief.
"I love you too Niall" zeg ik terug en druk een kus op zijn lippen en leg mijn hoofd weer op zijn borst neer.

Ik voel me geweldig, dit had ik alleen maar durven dromen! Ik ben zo blij dat hij ook van mij houd, ik weet zeker dat we heel lang gelukkig zullen zijn.

Reacties (3)

 • agirlx

  asdfghjkl, zo lief! xx

  8 jaar geleden
 • Harry1DNiall

  ik heb het een tweede keer gelezen en ik heb gewoon tranen in mijn ogen
  ik hoop dat als ik straks moet gaan eten niemand vraagt waarom ik rode ogen heb
  hij is fantastisch

  8 jaar geleden
 • Harry1DNiall

  goed
  het is perfect
  oh ik hou van deze one shot
  je schrijft mega goed
  je krijgt een kudo van mij
  (Y)(Y)(Y)(Y)(H)(H)(H)(H)(H)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen