Foto bij 34' Details, hmmm.

Details, zoals gevraagd en gepland (;

Allison

Tijdens de rondleiding van Bill waren we niet eens tot de slaapkamers gekomen, dus het was een verrassing wat ik te zien zou krijgen.
‘Tadaaa’, glimlachte Tom toen hij de deur opendeed en we zijn kamer binnen liepen. Het was een klein kamertje, niets vergeleken met wat hij thuis had of de hotelkamers die hij gewoon was. Het enige wat er stond was een kleine kleerkast, een eenpersoonsbed en een nachttafel. ‘Het is niet groot, maar we redden ons wel, niet?’
‘Ik vind het niet erg dat ik wat dichter tegen je aan zal moeten liggen dan anders’, grinnikte ik, waarna hij me vertederd aankeek. Hij deed het nachtlampje branden en deed het grote licht uit en zo leek de kamer al meteen wat gezelliger. Hij kwam opeens voor me staan en ik voelde hoe een hand door mijn haren streek en hij zijn zachte lippen op de mijne drukte. Ik vergat meteen alles wat vandaag rondom me gebeurd was, dat duidde erop hoeveel invloed hij wel niet op me had.
Al snel waren we verwikkeld in een passionele tongzoen, die steeds wilder en wilder werd. Opeens sloeg hij zijn armen om me heen en tilde me omhoog, zodat ik mijn benen om hem heen moest slaan. Hij zette me niet op het bed terug neer, maar in plaats daarvan op de kleerkast. Die had toevallig net de gepaste hoogte. Zijn handen verkenden ieder plekje van mijn lichaam, waardoor ik niet veel tijd nodig had om opgewonden te raken. Ik hield van zijn aanrakingen, kon er niet genoeg van krijgen. Mijn handen daarentegen gleden onder zijn T-shirt heen, om het dan niet veel later over zijn hoofd te trekken. Hij deed hetzelfde bij mijn shirt, en mijn broek moest er ook aan geloven. Handig ritste ik zijn riem los en het volgende moment vloog ook zijn broek door de kamer. En al die tijd hadden zijn lippen de mijne niet losgelaten.
‘Je bent prachtig’, fluisterde hij tussen het kussen door, waardoor ik moest blozen. Gelukkig zag hij het niet, omdat het te donker was in de kamer. Behendig deed hij mijn bh af terwijl mijn hand over de rand van zijn boxer gleed. Ik voelde hem rillen. ‘Ik wil je, nu.’ Ik voelde hoe zijn handen mijn slipje over mijn benen naar beneden trokken, terwijl ik hetzelfde bij zijn boxer deed. Ik zag hoe zijn pronkstuk in volle glorie stond te wachten. Hij drukte opnieuw zijn lippen op de mijne en gleed mijn zijn tong over mijn lippen. Ik voelde hoe hij zachtjes bij me naar binnen kwam en liet een kreun uit mijn mond ontsnappen. Zijn handen gleden over mijn borsten terwijl hij harder begon te stoten en ook hij liet nu lichte kreunen horen. Ik hoorde hoe de kleerkast onder ons piepte door onze bewegingen maar was dan terug volledig gefocust op Tom. Mijn vingernagels krasten voorzichtig in zijn rug en dat leek hem alleen maar te stimuleren om nog dieper bij me naar binnen te drummen.
‘Harder’, kreunde ik zachtjes. Hij ving mijn orders gemakkelijk op en met een harde stoot drukte hij zich helemaal tegen me aan. Ik kon het niet laten om een luide kreun te laten ontsnappen. Zweetdruppeltjes hadden zich op zijn voorhoofd gevormd wanneer hij luid kreunend tot zijn hoogtepunt kwam, en niet veel later volgde ik ook. Uitgeput liet ik mijn hoofd op zijn schouder vallen, waarna ik voelde hoe hij me opnam en me zachtjes in het bed neerlegde. Hij trok de lakens over ons heen en sloeg een arm om mijn middel.
‘Dat was geweldig’, wist ik nog amper uit te brengen. Hij keek me glimlachend aan en knikte.
‘Dat was perfect.’

Ik word beter en beter in dit soort hoofdstukken, niet? Haha, nee serieus, hopelijk vonden jullie hem goed. Bij het ‘Pronkstuk’-gedeelte kon ik me even niet inhouden om te lachen ;D Veel reacties omdat hij zo lekker gedetailleerd was? <3

Reacties (5)

 • TomKBitch

  Hahah leuk geschreven!Pronkstuk vind ik nu eens goed beschreven xp
  oh.. elke keer ok iets in die vorm schrijf... kwn kvind telkens dat het niet goed is xp
  en het woord penis fso vindk lik zo... ja kwn kvindn data lik nie past in een storie hoe stom het ook klinkt xp haha
  Maar kvind daj goe schrijft!
  En qtommie is zuk lekker bezst eh zeg xp haha
  kga snel ng stukj lezen xp
  nrml lees ik niet in het weekend want dan ben ik bij m'n vriend -slecht van me he, stories over andere vent lezen en schrijven xo
  kzalt hem zeker nie zeggn hoor x)
  maar kwim geen afstand nemen van Tommie:(

  6 jaar geleden
 • Veniality

  hahahjahjahahahahahaha. lloooooowwwllll ik las lekker de details :0

  8 jaar geleden
 • BRAINWITCH

  Jammieeee. ^^
  Oké. I love it. <3 Echt super geschreven! En je wordt er inderdaad steeds beter in dit soort dingen te beschrijven. (:
  Snel verder! <3

  8 jaar geleden
 • Mikrokosmos

  Haha geweldig geschreven jij, maar tegelijk ook mooi.
  Pronkstuk, hoe komt ge erop haah ;d
  SNEL VERDEEEER!
  <33333333333

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Super! Heel goed beschreven!(Y)
  Snel verder!(flower)
  x

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen