Foto bij Chapter 25

How cute are they? x

Chapter 25.
'G
a je morgen naar school?' Niall knikte. 'Anders denk ik er alleen maar aan en ga ik achter lopen. Daarnaast; dan kan ik jou tenminste zien.' Zei hij en ik knikte begrijpend. 'Ja, ik heb ook liever dat je naar school gaat.' Zei ik en pakte beide zijn handen vast, ging liggen, en trok hem op me. Hij begroef zijn hoofd in mijn nek en legde zijn handen op mijn borst. 'Nooit meer zonder jou.' Fluisterde hij. 'Nee, nooit meer.' We maakten grootse beloftes, maar ik geloofde erin, meer dan ik ook in iets geloofd had. Ik wist zeker dat dit werkte, dat dit niet zomaar een flirt van me was. Dit was serieus, uiterst serieus. Vooral als Niall bij me lag zoals nu, kon ik niet geloven dat dit ooit over zou kúnnen zijn.

Met Niall naast me op zijn krukken liepen we de school in. Niall zag er niet goed uit- je kon duidelijk zien dat hij niet veel had geslapen vannacht. Waarschijnlijk had 'ie veel liggen piekeren over zijn moeder, en dan ging hij ook nog over andere dingen moeilijk nadenken. Ik kende hem langer dan vandaag. Als er één ding flink mis was, dan kon het met de rest ook niet goed gaan. Alhoewel hij wel had gezegd dat hij over ons tenminste wel zeker was, wist ik geeneens helemaal of dat waar was. Het was echt iets voor hem, om op dit soort momenten ook aan ons te gaan twijfelen. Maar dat nam ik hem niet kwalijk, want hij kon er niks aan doen. Hij mocht deze shit niet ondergaan, zijn hele familie niet. We hadden die avond ervoor nog veel op bed gelegen, toen wat gegeten met Bobby en Greg en toen weer op bed gelegen. 's Avonds laat had een boze moeder aan de telefoon gehad omdat het toen wel extreem laat was volgens haar, en had ik snel naar huis moeten komen. Snel was het niet geworden, want ik en Niall hadden veelste lang afscheid van elkaar genomen hoewel we elkaar weer over ongeveer 8 uur zouden zien. Ik vond het moeilijk hem alleen achter te laten, omdat hij niet in goede staat was. En nu zag ik alleen maar beter, het resultaat van het alleen laten van Niall. Ik ging dus maar eens bij mijn moeder smeken dat ik vaker bij Niall wilde slapen, zeker in deze periode. Terwijl ik erover nadacht besloot ik het maar gelijk aan hem te vragen. 'Zal ik vanavond bij je slapen?' Vroeg ik hem, zachtjes, dat wel. Andere mensen hoefden dat nou ook weer niet te horen, en in deze gangen vingen ze soms de raarste dingen op. We waren gestopt bij onze kluisjes die naast elkaar zaten en ik keek hem vragend aan. Niall's mond krulde in een glimlach en hij knikte. 'Graag, heel graag.' Ik legde mijn hand even op zijn schouder en wilde hem over zijn wang aaien, maar dat zou er een beetje raar uitzien. Niall merkte dat ik dat had willen doen voordat ik mijn hand weg deed en zijn glimlach verdween. 'Doe het gewoon.' Zei hij en ik haalde mijn schouders op. 'Liever niet hier.' Ik zag hoe hij het er niet mee eens was dat we niet konden laten zien dat we van elkaar hielden op 'die manier', maar zei niks. Snel knuffelde ik hem. 'Er komt een tijd dat we aan iedereen kunnen laten zien dat we samen zijn, oké?' Niall zuchtte. 'Maar wanneer?' Fluisterde hij, voordat hij weg hinkelde op zijn krukken.

Ik ging naast hem zitten bij Engels, maar hij keek me niet aan. 'Niet zo doen, Niall. Je weet dat ik van je hou.' Niall keek me aan en ik zag hoe zijn ogen triest stonden. 'We zullen eerst alleen maar haat krijgen hierop, en dat kan jij ook niet aan.' Ik zag dat hij me bijna wel gelijk moest geven. 'En daarnaast, we weten het pas net. Laten we het nou eerst nog even zou houden, kijken of het werkt.' Dat laatste had ik niet moeten zeggen, fel keek Niall me aan. 'Kijken of het werkt?! Denk je dat het niet gaat werken?!' Ik gaf aan dat hij iets zachter moest zijn, want mensen keken ons aan. 'Nee, dat bedoel ik niet. Ik bedoelde meer; hoe het werkt.' Niall slikte en keek naar het plafond. 'Ik voel me gewoon niet lekker.' Zei Niall en ik sloeg mijn arm om hem heen. 'Als we thuis zijn, maak ik het goed met je. Ik beloof je dat je je weer wat lekkerder gaat voelen.' Niall's ogen twinkelden en ik ging weer normaal zitten. De les begon en niet veel later kreeg ik een briefje toegeschoven van Niall. 'I'll love you tomorrow, and the next day, and even next week. In 4 months I will love you, just like I loved you yesterday. 60 years from now, I'll run my hands through my grey hair and smile at the thought of how much I love you. I just hope you'll be with me through all the time that I will love you.'

Reacties (6)

 • Dahlias

  Omfg Niall wat ben je steeds schattig echt wauw

  6 jaar geleden
 • JellyBuddy18

  'I'll love you tomorrow, and the next day, and even next week. In 4 months I will love you, just like I loved you yesterday. 60 years from now, I'll run my hands through my grey hair and smile at the thought of how much I love you. I just hope you'll be with me through all the time that I will love you.' N'AAAWWHH.. :'))

  6 jaar geleden
 • lilarrzaill

  naaaaahw!!!

  6 jaar geleden
 • NotAHumanBeing

  N'awh!
  Dit is te schattig gewoon!

  6 jaar geleden
 • Amonaris

  Nahw !! Dat is zoow cute! Snel verder please?(H)(H)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen