Foto bij Love 95

EXTRA EXTRA EXTRA LANG HOOFDSTUK VOOR DE LEUKSTE & LIEFSTE LEZERTJES VAN QUIZLET!

En dat zijn er heel veel, aangezien we al 739 abo's hebben! ECHT NIET NORMAAL VEEL MAN! ZIJN JULLIE GEK OFZO? Hahah. Ik lees maar een verhaal dat meer abo's heeft, en dat is Perfectly Different. Toen ik begon met dat verhaal te lezen, en dit verhaal niet eens in gedachte had, had het rond de 450 abo's en daar was ik helemaal door onder de indruk. Zo bewijst het maar weer dat jullie de beste lezers zijn, he.

En dan meisje op die site heeft al 2 of 3 dagen niet meer gereageerd, sinds ik dat ene hoofdstuk heb geactiveerd waarin ik dat zei, haha. Echt grappig. Ze durft in ieder geval mijn verhaal niet meer te stelen, hehe.

"Zijn je ouders niet thuis?", vraag ik als Louis me eerst zijn huis binnen laat en daarna weer de deur achter zich sluit. Het is in het hele huis stil en donker.
"Nee, we hebben dus de hele avond voor ons alleen." Z'n zwoele stem bij m'n oor laat me glimlachen en ik laat m'n tas onder de kapstok vallen. Op m'n gemak trek ik m'n jas uit en hang die op. Louis legt z'n handen op m'n heupen en draait me in een subtiele beweging om. Meteen voel ik zijn lippen al op de mijne voordat ik het überhaupt besef. Hij duwt me tegen de muur op en ik sla m'n armen meteen om hem heen. Het heerlijke gevoel borrelt weer op. Het went nooit echt met hem. Hij is zo speciaal! Zijn handen liggen als snel vlak onder mijn kont en ik heb door waar hij op doelt. Met een sprongetje, verstevigt hij z'n grip, tilt hij me op, en sla ik m'n benen om hem heen.
"Waar wil je naar toe? De woonkamer of mijn slaapkamer?" Zijn ogen glinsteren in het donker, mij vragend aan kijkend. We hebben nog niet eens moeite gedaan om het licht ook maar aan te maken.
"Het kan me echt helemaal niks schelen", lach ik.
"Oke, de nacht is nog vroeg", grijnst hij, en hij neemt me mee naar de woonkamer, terwijl we weer hevig verder gaan met ons innig spelletje om dominantie.
Hij leunt naar voren zodat ik gevaarlijk naar achter hang, maar ik vertrouw erop dat ik dadelijk niet op de vloer lig, en gelukkig voel ik mezelf niet veel later in de bank vallen.

Ineens worden we verstoord door een ringtone die van Louis mobiel moet zijn.
"Ik durf te wedden dat dit de trainer is!" Een zucht verlaat zijn mond en hij pakt z'n mobiel uit zijn zak. "Met Louis?" Meteen vertrekt zijn gezicht en kijk ik hem vragend aan. Hij knikt, ten teken dat het inderdaad de trainer is. "Ik ben thuis" - "Waarom? Om hem nog een natrap te geven?" - "Nee" Het is erg stil in de woonkamer op Louis stem na, maar toch kan ik net niet horen wat de trainer te zeggen heeft. "Ik vind het niet erg! Ik ben alleen bang dat we de cup dan niet zullen winnen. Het lijkt me beter als je die nieuwe maar uit het veld zet" "Hij is geblesseerd!" Louis haalt meteen de telefoon van z'n oor, zo hard schreeuwt de trainer, en dat ik het zelfs hoorde. "Mooi" - "Het kan mij niet veel schelen of ik opgesteld word. Het is maar of u de competitie wilt winnen. U weet toch wie de topscoorder is, he?" - "Oke dat is geregeld dan" Triomfantelijk kijkt Louis me aan. "Ja, een hele fijne avond en een goede tweede helft nog", zegt Louis met nog wat tegenzin waarna hij oplegt.
"En?", vraag ik.
"Hij wilde me eigenlijk schorsen voor de rest van het seizoen, zo kwaad was hij. Maar morgen realiseert hij zich wel dat je een topscoorder niet zomaar de rest van het seizoen niet op stelt", zegt Louis logisch.
"Je bent best wel arrogant, he"
"Wat?"
"Ja, met je voetbal altijd", lach ik.
"Oh, hou je mond, Juul! Waar waren we?", grijnst hij als hij z'n mobiel weg legt en me vast pakt.

"Oke, dit is slecht van me, heel slecht, Echt heel heel heel erg slecht van me", zegt Louis plots serieus als ik op hem zit en net met m'n handen over zijn torso strijk.
"Wat?", vraag ik verschrikt. "Toch niks ernstig?" De bezorgd neemt toch wel een beetje over. "Of je maakt weer een grapje", zucht ik, Louis kennende. Dat zou echt weer typisch zijn.
"Nee, ik maak geen grapje, en het is best ernstig", zegt hij.
"Zeg dan." Ongeduldig en ongerust kijk ik hem doordringend aan. Hij meent het dus blijkbaar erg serieus.
"Nou, we hebben het eigenlijk 90 procent van de tijd onveilig gedaan, en...", begint hij.
"Zeg maar gerust 100 procent van de keren", onderbreek ik hem.
"Ja, dat dus. Maar eh..."
"Ja?", vraag ik zogenaamd niets wetende.
"We hebben het ook best al vaak gedaan, onveilig, en je weet wat de risico's daarvan zijn", zegt hij onzeker. Hij voelt zich schijnbaar nogal schuldig, en probeert het wat voorzichtig mogelijk te brengen.
"Heb je nog met andere in bed gelegen dan? Je hebt toch geen soa's?", vraag ik meteen. Hij doelt op zwangerschap, maar ik weet zelf dat het niet kan, en het liefst plaag ik hem nog even.
"Nee! Nee! Tuurlijk niet! Wat denk je nou?! Maar wat als je nou zwanger bent?" Met moeite komt het eruit en hij kijkt me ernstig aan.
"Het is inderdaad heel slecht van je, dat je daar niet aan gedacht hebt", zucht ik zogenaamd geirriteerd.
"He! We hebben er allebei niet aan gedacht", zegt hij snel.
"Jij hebt er niet aan gedacht!", zeg ik meteen.
"Jij ook niet!", gaat hij in de verdediging. Ik begin te lachen om zijn bezorgde gezichtsuitdrukking. Hij maakte zich dus echt zorgen. "Wat nou?"
"Lieve schat, ik slik al 2 jaar de pil, omdat ik altijd zoveel last had van ongesteldheid in het begin. En ik zweer je dat ik altijd zorg dat ik ze goed en op tijd in neem, dus over zwangerschap hoef je je geen zorgen te maken", zeg ik. Er lijkt een hele last van Louis schouders af te vallen.
"Oke. Ik maakte me dus echt heel erg zorgen", zegt hij opgelucht.
"Nergens voor nodig", glimlach ik.
"Ooh, dan maakt het ook niet uit als we iets te hard van stapel lopen", grijnst Louis als hij mij van zich af duwt, en boven me komt hangen.
"Jij bent ook tè seksueel actief, he", lach ik.
"Dat valt wel mee hoor!" Ik trek m'n wenkbrauwen op en kijk hem confronterend aan. Hij zucht even en geeft dan toe. "Misschien een heel klein ietse pietsie beetje. Maar dat vind jij vast niet erg, he?", confronteert hij mij nu. Ik denk even na.
"Heel heel heeel stiekem, diep van binnen, niet, nee"
"Dan komt dat goed uit" grijnst hij waarna hij me weer heftig begint te zoenen.

Alle kledingstukken zijn in no time verdwenen, en Louis hangt nu nog steeds boven me. Ik wind hem vreselijk op door met m'n vingertoppen langzaam naar beneden te trippelen. Ik begin bij z'n lippen waar ik even over strijk, z'n kin, langzaam naar beneden. Z'n wasbordje komt ook aan de beurt, en des te verder ik naar beneden kom, des te langzamer ik ga. Ik bijt op m'n lip als ik met m'n ogen m'n vingers volg, waardoor hij het waarschijnlijk helemaal niet meer houdt.
"Oh, Juul, stop", kreunt hij al. Ik heb hem nog niet eens aangeraakt beneden.
"Niet te hard van stapel lopen, he", grijns ik. Hij reageert er niet op, maar spreid in plaats daarvan mijn benen. Hij wrijft met z'n handen van m'n knieën steeds verder naar binnen en omhoog, en komt dan met een diepe stoot in me. Zacht, voorzichtig en langzaam stoot hij in me, maar wel erg diep. Een luide hoge kreun van mij, eerder van pijn dan van genot, vult de hele kamer, wanneer hij m'n baarmoederwand raakt. Met m'n handen achter zijn hoofd trek ik hem naar me toe en kus ik zijn bovenlip. Kort en niet te hard, maar wel zwoel, bijt ik er in, wat Louis alleen nog maar meer opwindt. Bij de volgende diepe stoot, die goed te voelen is, gooi ik m'n hoofd naar achter. Louis zet zijn lippen om mijn tepel en bijt er ook kort in. Weer een diepe stoot is te voelen. Ik merk hoe het heerlijke gevoel in mijn buik toe neemt, naarmate Louis dieper en sneller gaat stoten. Hij gaat steeds sneller en harder, zodat ik me echt goed aan hem vast moet houden. Hij laat een paar zware kreunen uit, en gooit z'n hoofd in z'n nek. Met een extatische kreet van genot die door het hele huis te horen is, komt hij klaar. Hij stopt met stoten, hijgt z'n warme adem uit in m'n nek, en komt dan ook uit me. Ik heb mijn hoogtepunt helemaal nog niet bereikt.
"Nee, Lou", klaag ik. Een teleurstellende zucht verlaat mijn mond wanneer ik naar het plafond kijk en door m'n haar woel. Tot ik ineens merk dat Louis mijn benen verder spreid en met z'n hoofd naar beneden verdwijnt. Een siddering van genot gaat door me heen wanneer hij met z'n tong mijn clitoris bevredigt. Het doet me sneller ademen als hij ook nog eens twee vingers binnen brengt. Wanneer ik mijn orgasme al voel aankomen, begint mijn hele lichaam te trillen. Ik schiet al bijna overeind als ik m'n climax bereikt heb. Van voldoening en genot laat ik twee diepe zuchten uit m'n mond ontsnappen en laat me weer op de bank vallen. Louis naast me komt liggen, schuift z'n arm onder m'n rug, en helpt me een handje om op hem te komen liggen. Uitgeput hijg ik uit op zijn borst.

"Ooh, dit moesten mijn ouders eens weten!", glimlach ik als we beide weer op adem zijn. Ik lig op zijn borst en ondersteun m'n hoofd met m'n handen.
"Hoezo?"
"Die denken dat wij op aparte kamers slapen, en dat hun kleine meisje nog altijd maagd is." Op Louis gezicht verschijnt ook een glimlach.
"Als ze daar achter komen ben ik er denk ik geweest."
"Dat denk ik ook", zeg ik langzaam. Louis zet een kussen achter z'n hoofd zodat hij wat rechter op zit en we elkaar beter kunnen aankijken. We zijn even stil en je hoort nog steeds mijn niet helemaal regelmatige ademhaling.
"Oke. Ik heb een vraagje voor je", zegt hij plots.
"Ja?"
"Was je nog maagd voordat ik je meenam naar de toiletten de eerste keer?"
"Ja", zeg ik beschaamd. "Jij vast niet, he"
"Nee, ik heb twee onenightstands gehad daarvoor. Met al die andere meiden ging ik niet verder dan zoenen. Alleen maar grootspraak en opschepperij", antwoordt Louis.
"Ik heb ook een vraagje. Wat ik me echt al lang afvraag", zeg ik ook plots.
"Nou , kom op en vraag het", lacht hij.
"Waarom hield je ons steeds geheim? En wilde je alleen maar sex met me?" Louis gezicht betrekt even en deze vraag had hij vast niet verwacht. Toch spookt het al die tijd al door m'n hoofd. Was het schaamte? Voor mij?
"Nou, ik vond je in het begin al een mooi en sympathiek meisje. De eerste keren betekende inderdaad niet zo veel voor me, maar na een tijdje kwam ik erachter dat ik echt naar je verlangde, en niet alleen de sex, maar ook gewoon jou. Je zachte lippen, je korte aanrakingen, je lieve lach, en je zachte stem. Ik merkte ook dat ik erg jaloers werd wanneer je al met een andere jongen praatte. Van mezelf was ik helemaal niet gewend dat ik een meisje echt leuk vond. Voor Zac, Pete en mij was het altijd een wedstrijd, wie de lekkerste en meeste chicks kon scoren", vertelt hij. "Ik merkte dat ik niet echt met Zac en Pete meer mee wilde doen. Ze vonden als snel dat ik me maar raar gedroeg."
"Maar waarom deed je dan nog steeds zo na de kerstvakantie? Ik bedoel, toen hadden we het echt leuk, en was het niet alleen maar de sex meer", vraag ik hem als hij weer stil is.
"De kerstvakantie was geweldig! Bij de jongens kan ik gewoon echt mezelf zijn, en bij Zac en Pete was het meer stoer doen. Pas toen je echt klaar met me was realiseerde ik hoe stom het wel niet van me was en dat ik echt mijn best moest doen als ik jou wilde. Achteraf gezien is het maar goed dat je het toen echt uitgemaakt had, anders had ik het me nog niet gerealiseerd", zegt hij beschaamd.
"Ik heb je eigenlijk best wel veranderd, dus", concludeer ik.
"Ja, van vrouwenverslinder tot..."
"Een gentlemen en het liefste vriendje van de wereld", vul ik voor hem in.
"Dat is dan maar goed ook", lacht hij. Ik glimlach en in stilte blijven we elkaar aankijken. Hij heeft volgens mij helemaal geen idee van hoe speciaal hij me laat voelen met die woorden.

Reacties (23)

 • denixxohshc

  HOE CUTE:9~

  6 jaar geleden
 • DAYDREAMERx

  Ahwww lou is echt cuty! (L)
  En ik lees Perfectly different ook ! echt super verhaal ! maar jou verhaal is net zo goed !
  ik moet nog even wat hoofdstukjes in halen dus dat ga ik maar even doen nu !
  Much loveee xx

  6 jaar geleden
 • LStyles212

  aawhhh hoe sweet!??
  snellverderr<3

  6 jaar geleden
 • xrachelloves

  ahh, snel verder! xx

  6 jaar geleden
 • xDelphine

  snel verder(typing).

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen