Foto bij Love 99

WOOOOOOOW! We hebben het kudo record echt dik verbroken. Ik had echt niet verwacht dat we voor 9 uur in de ochtend al 50 kudo's zouden hebben. Ik werd rond half 9 wakker en dacht: hopelijk zijn het er rond de 20 of 30, dus ik was echt verrast. En het kudo record staat nu op (tromgeroffel PAM PAM PAAAAM): 128!
En hier weer een lang stuk. Ik kan jullie geen nieuw extra hoofdstuk beloven, omdat ik die nog niet geschreven heb, dus die komt waarschijnlijk morgen pas weer:( [iedereen: ahwwww] MAAR ALLE KUDO's ZIJN TOCH WELKOM!
Ik ben deze hele dag wel echt enthousiast geweest. Echt superveel reacties & kudo's, dus ik ben helemaal happy:)

O, nee! Daar staat Louis. En ik heb al zo'n vermoeden wat hij denk. Godverdomme! Het boeit me echt geen zak wat iedereen in de hal denkt, zolang Louis maar niet het verkeerde denkt. Als aan de grond genageld blijf ik staan en kijk ik hopeloos naar Louis. Ik kan niet goed van zijn gezicht aflezen wat hij denkt, hij staat te ver weg. Hij draait zich om en verdwijnt dan. Shit! Ik lijk als een wassenbeeld ineens weer tot leven te komen, en ren door de hal heen, achter hem aan, naar de garderobe.
"Louis!", roep ik als ik in de garderobe kom, die verder helemaal leeg is. Louis stopt niet met lopen, en draait zich ook niet om, maar stapt stevig verder. "Louis!", roep ik nog een keer. Ik ren naar hem toe en leg m'n hand op z'n schouder. Hij draait zich nog niet om en blijft verder lopen, dus ik ga voor hem staan, zodat hij me wel moet zien.
"Ga weg, Juliet", trilt zijn stem van boosheid.
"Nee! Louis!", ga ik tegen hem in.
"Ik vraag het je maar een keer", zegt hij koel, maar een spiertje bij z'n slaap trilt van woede. Dit is echt niet goed. Hij weet helemaal niet wat daarbinnen gebeurd is.
"Nee, ik moet dit uitleggen", zeg ik.
"WAT VALT ER UIT TE LEGGEN? NIKS TOCH? IK HEB HET GEZIEN! MET MIJN EIGEN OGEN!", roept Louis kwaad.
"Het is niet wat het lijkt", zeg ik, maar het komt er nogal vertwijfeld uit.
"Nee? IK BEN NIET BLIND!" Hij is echt furieus! "JE KAN ZEGGEN WAT JE WILT! IK ZAG HET ZELF!"
"Maar-", begin ik, wetend dat het wanhopig, en hopeloos is.
"GA UIT MIJN WEG JULIET!", roept hij. Hij duwt me aan de kant en loopt verder. Ik blijf achter terwijl Louis boos weg loopt, door de garderobe heen naar buiten toe. Ik wil m'n mond open doen om hem terug te roepen, maar ik weet niet wat te moeten zeggen. Het heeft geen zin.

Ik laat me langs de kluisjes naar beneden vallen en verberg m'n gezicht in m'n handen. Dit is echt helemaal niet goed! Hij heeft zelf gezien dat Julian en ik naar buiten kwamen, en hij weet zelf hoe vaak wij het wel niet met z'n tweeën in een wc gedaan hebben. Hoe kan ik er dan ook voor zorgen dat hij me gelooft? Eloise zal nu vast ook hartstikke kwaad op mij zijn. Ik flip helemaal op haar uit omdat ze het met Pete uitmaakt voor Julian, en vervolgens ziet ze mij samen met Julian een wc uitkomen. En ze kent de verhalen van mij en Louis ook. Julian is zo gemeen! Ik kan hem nu echt wel vermoorden! Gewoon echt! Hij drijft mij en Louis uit elkaar, terwijl ik er nog helemaal niks aan kan doen. Echt helemaal niks. Hij stond ineens achter mij, daar heb ik zelf toch niet om gevraagd? Wat als hij me hier dadelijk ook nog komt lastig vallen? De bel is al lang gegaan, waardoor iedereen weer in zijn les zit. Dus zit ik hier alleen. Ik spring op en kijk door de hele garderobe. Gelukkig is die leeg. Ik slenter door de gang en moet naar mijn Spaans les toe.

"Te laat, Leavitt. Morgen om 8 uur melden", zegt meneer Craw streng. "Ik ben trouwens niet gewend van je dat je zo vaak te laat bent. Vorig jaar was je altijd netjes op tijd." Ik mompel wat en zet me voor Ruby en Leah neer, waar nog een plek vrij is.
"Kom je vanavond ook naar het examen- en voorexamen klassenfeest?", vraagt Leah aan mij.
"Is dat vanavond?"
"Ja", glimlacht Ruby.
"Ik heb echt geen zin", zucht ik. Louis is er. En die is hartstikke kwaad op me. En zelf ben ik ook hartstikke boos.
"Kom op, Juliet. Waarom niet?"
"Ik weet het niet", zucht ik. "Ik heb er gewoon echt geen zin in. Die gezelligheid en alles."
"Jawel! Je komt gezellig met ons mee! Ben rijdt ons vast wel, en Edward komt ook mee", glimlacht Leah. Ruby en Leah kijken me allebei aan met een kom-nou-blik en ik stem uiteindelijk toch in. Ik negeer gewoon iedereen de hele avond, waar ik geen zin mee heb om te praten. Dat zullen vast heel veel mensen worden, omdat ik geen zin heb om te praten of gezellig te doen.
"Oke dan!", zeg ik met tegenzin.
"YEAH!"
"En wat moeten we aan?", vraag ik.
"Geen idee"
"Niet dat ik dadelijk in een jeans kom als iedereen een jurk aan heeft, of andersom." De manier waarop ik praat is niet erg enthousiast, maar dat zal me echt niks boeien.
"Of gewoon iets er tussenin"
"Iets tussen een broek en een jurk? Het is of een broek, of een jurk, slimme", lacht Ruby.
"Nee, gewoon een simpel jurkje", oppert Leah. "En we zijn alsnog met z'n drieën", zegt Leah weer positief. "Komen jullie vamiddag dan gewoon naar mij toe?"
"Oke", antwoord ik kort. Ik draai me weer om en staar voor me uit. Ik heb verder geen zin om te praten. Met een diepe zucht staar ik naar het bord, maar ik kan niet zien wat er staat. De lettertjes dansen voor mijn ogen, maar ik let er helemaal niet op. Dit is zo frustrerend. Ik weet niet wat ik moet voelen. Angst voor Julian? Boos op hem zijn? Dat sowieso. En Louis? Het is zo frustrerend dat ik hem niet kan overtuigen van wat er nou echt gebeurd is. Tranen prikken achter mijn ogen. Ik knipper met m'n wimpers. Ik ga hier niet in de klas huilen. Echt niet!
En de woorden van Julian spoken door mijn hoofd. "Jij gaat eens naar mij luisteren, anders heb je een groot probleem!" Wat gaat hij nog meer doen? En wat voor een problemen? Ik ga echt nog bang worden van hem. En hoe weet hij al die meiden te hypnotiseren? Echt iedereen is in de ban van hem. Wie gaat me dan nog geloven? Ik voel me echt hulpeloos.

Reacties (35)

 • Glambertx

  KUT KUT KUT KUT KUT JULIAN. Iam gonna fucking kill you:@

  5 jaar geleden
 • AshHisBandana

  Julian verpest alles!!!!

  6 jaar geleden
 • VerenaClifford

  Louis luister verdomme naar haar...
  Sorry dat moest eruit

  6 jaar geleden
 • crazymy

  neeeeee arme louis en arme juliet ik zit hier te huilen het mag niet uit ik kan die
  Jullian echt wat aan doen zeg ze moet naar de vennesa gaan die helpt haar vast wel

  6 jaar geleden
 • hopingfxck

  AAH, nee dit is echt niet leuk ): het ging net zo goed

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen