Foto bij 1O. That's the way it is (Harry)

Song » ###
For: Malkovich

Volledige meisjes naam: Nathalie
Bijnaam: Nattie
Geboortedatum + Leeftijd: Ze is jarig op 23 januari en ze is bijna 17.
Welke 1D boy: Harry Styles (sowieso ^^)
Zijn ze beroemd: Nee
Uiterlijk, (het liefst een foto en als je de ogen niet kan zien, even vermelden welk oogkleur ze heeft): Nathalie
Karakter: Nathalie is een lief meisje, waarvan de broer Louis Tomlinson is. Nathalie is vaak verlegen en ze is vaak stil. Ze kraakt mensen helaas snel af.
Verhaallijn: Louis is de beste vriend van Harry die Nathalie wel ziet zitten. Alleen, Nathalie valt niet op Harry en langzamerhand begint Nathalie zich te irriteren aan die Harry. Ze begint een hekel aan hem te krijgen en Harry doet alles zodat het weer goedkomt. Harry heeft een paar keer gevraagd aan Nathalie of ze met hem wilt daten. Veel meisjes in Nathalies school vinden Harry leuk. Maar Nathalie wijst Harry steeds af en Nathalie begon hem steeds leuker te vinden omdat Harry haar meer met rust laat de laatste tijden nadat Nathalie hem steeds afwees.
16+ (ja of nee): Nee.
Naam Voor One Shot: Just the way it is! || Harry E. Styles
Extra: PB'tje als ie af is, graag.××××××

Samen met m'n broer Louis zit ik in zijn auto richting school. Het is maandagochtend en op zich ben ik best goed humeurt. We zitten gelukkig bij elkaar op school dus kan ik met hem meerijden. Louis parkeert zijn auto en meteen zijn alle ogen op het schoolplein deze kant op gericht. Louis is namelijk de populairste jongen op school en echt niemand wilt ruzie met hem, zelfs ik niet ook al gebeurd dat regelmatig. Louis haalt zijn sleutels uit het contact en draait zijn hoofd naar me toe en kijkt me heel even aan alsof hij iets wilt zeggen, maar dan stapt hij toch uit. Ik volg zijn voorbeeld en gooi zijn auto deur dicht. Louis is de enige hier op school, die zo'n grote auto heeft en ook niemand durft hem na te apen. Iedereen hier op school weet dat ik Louis zusje ben en daarom durven ze me ook niks aan te doen, want als Louis het merkt dan is die persoon nog lang niet jarig. Ik ben zijn heiligdom en niemand mag aan mij komen, behalve Harry dan, die vervelende vriend van Louis. We lopen naast elkaar de school binnen en ik zie mijn beste vriendin Lizz al wat verderop bij de kluisjes staan.
"Zie je straks zussie" zegt Louis en voordat hij wegloopt drukt hij een kort kusje op mijn voorhoofd en loopt hij weg. Daar moet hij ook eens mee stoppen, die vervelende kusjes op mijn voorhoofd, ik ben zeventien en geen ukkepuk van vijf jaar oud. Ik loop verder tot ik opeens een stem achter me hoor.
"Nathalie wacht" geïrriteerd draai ik me om en verveeld kijk ik de krullenbol aan. Daar hebben we de beste vriend van Louis.
"Wat wil je Harry?" zucht ik en sla mijn armen over elkaar, elke dag is het weer hetzelfde verhaal.
"Wil je uhm wil je alsjeblieft op date met me?" vraagt hij en kijkt me met lieve en smekende oogjes aan, maar bij mij heeft dat absoluut geen effect en vindt ik het alleen maar te flirterig, maar ja dat is Harry.
"Nee" zeg ik en draai me om en wil weglopen, maar zo snel laat hij me niet gaan, helaas.
"Alsjeblieft Nathalie" zegt hij smekend en opnieuw schud ik mijn hoofd. Ik heb hem nu al zo vaak afgewezen, maar hij houd maar niet op. Misschien moet ik het er een keer met m'n broer over hebben. Ik loop van hem weg en ga naar Lizz toe. Die me hoofdschuddend aankijkt, maar ze zal er toch niks over zeggen, want ze weet hoe ik zal reageren.
"Nattie"
"Lizzerd" roep ik enthousiast terug en geef haar een knuffel en een kus op de wang. Lizz en ik zijn al sinds het begin van deze school vrienden en ik moet je eerlijk bekennen dat we nog nooit ruzie gehad hebben, geen één keer in drie jaar tijd. Drie lange schooljaren, nog nooit een ruzie dat we elkaar genegeerd hebben, ik vindt het wel een hele prestatie van ons. Want met andere vrienden heb ik soms constant ruzie, dus misschien is dat geen echte vriendschap, dat zou natuurlijk ook nog kunnen.

××××××

Het is vandaag dinsdag en opnieuw rij ik met Louis mee naar school, wat is hij toch weer een lieve broer. Hij parkeert de auto en ik stap meteen uit. Dit keer wacht ik niet op Louis en loop ik meteen door naar binnen, waar Lizz al bij de kluisjes staat, ze is altijd zo vroeg op school.
"Lizzerd" roep ik happy en ze draait zich meteen naar me toe.
"Nattie" roept ze terug en we geven elkaar een knuffel en ik open mijn kluisjes en pak m'n boeken voor de eerste les. Erna lopen we samen naar de les en praten we enthousiast over onzin dingen. Net voordat ik het lokaal in wil lopen wordt mijn naam geroepen en draaien Lizz en ik ons om en zien Harry op ons afkomen, ik zucht en sla meteen al m'n armen over elkaar. Dit is al de zoveelste keer dat hij naar me toe komt.
"Nathalie, kan ik alsjeblieft één kans krijgen?" vraagt hij en hij houd een roos vast in zijn hand. Ik frons even en kijk naar de roos. Ik kijk opzij en zie wat leerlingen naar ons kijken. Ik kijk van de leerlingen terug naar Harry en doe net alsof ik nadenk.
"Nee" zeg ik dan en blijf op m'n plek staan, ik weet dat hij nog een tegen antwoord heeft.
"Alsjeblieft Nathalie, één kans. Ik beloof je dat ik die niet zal verpesten" zegt hij met een hoopvolle stem en opnieuw doe ik of ik nadenk, maar schud dan m'n hoofd. Hoe vaak wilt hij nog afgewezen worden? Waarom zoekt hij niet gewoon een ander meisje? Waarom perse ik?
"Waarom niet Nathalie?" vraagt Harry nu en ik zucht.
"Omdat je vervelend bent en de beste vriend van m'n broer. Ik date niet met vrienden van m'n broer" zeg ik en wil weglopen, maar wordt bij m'n pols vastgepakt en wordt teruggedraaid en sta nu heel dicht voor hem.
"Wat vind je vervelend aan me? Tell me dan kan ik dat misschien veranderen en ja Louis dat is iets anders" zegt hij en mompelt het laatste erachteraan. Ik zucht en trek me los en hij houd de roos voor me, maar mooi niet dat ik hem vast pak.
"Dat geflirt van je, dat is vervelend" zeg ik best wel bot en sla mijn armen weer over elkaar en hij bijt even op zijn lip.
"Dat kan ik wel veranderen, denk ik" zegt hij en haalt een hand door zijn krullen, ik denk het dus niet.
"En met Louis?" vraagt hij erna en ik kijk even opzij naar Lizz, die nog steeds schuin achter me staat. Ja, wat kunnen we is met Louis. Harry zal nooit zijn vriendschap met Louis op het spel zetten. He wacht, ik heb een idee.
"Is kijken of je het echt zo graag wilt Styles. Je kan kiezen Louis of ik, denk daar maar eens over na" zeg ik gemeen en hij kijkt me geschrokken aan. Ik grijns en draai me om en loop langs Lizz het lokaal in en ga op onze vast plek zitten. Lizz komt naast me zitten en ik leg m'n boeken op tafel.
"Is dat niet een beetje gemeen van je? Louis is wel je broer he, ik denk niet dat hij hier zo blij mee zal zijn" zegt Lizz en ik grinnik.
"Denk je nou echt dat Harry mij kiest?" zeg ik en kijk haar fronsend aan en ze knikt. Ik zucht en leg m'n hoofd op tafel, wat heb ik gedaan. Straks krijg ik m'n broer ook nog op m'n dak.
"Harry is gek op je, dat is duidelijk te zien en volgens mij zou Louis het niet erg vinden als je wat met Harry begint. Ook zijn er zoveel meisjes verliefd op Harry, maar hij kiest jou, is dat niet iets speciaals. Blijkbaar vindt hij je wel heel leuk want anders was hij er allang mee gestopt, ik zou ook wel zo'n jongen willen die er moeite voor doet." verteld Lizz en dan komt de leraar binnen. Is het echt zo? Is Harry echt zo verliefd op me? Ik dacht namelijk dat hij het alleen maar deed om de populariteit en dat het dan een beetje hoort dat die personen altijd een vriendin hebben.

××××××

Ik zit in het park op een bankje een boek te lezen. Op het andere bankje naast de mijne zit een oud stelletje en dat laat me echt glimlachen, ik vindt dat zo schattig als twee oude mensen samen door het park lopen of zitten, die zullen gewoon al zolang gelukkig zijn samen. Dat wil ik nou ook later, gezellig met je man door het park lopen en oude herinneringen ophalen. Ik glimlach bij die gedachten, maar ik slaak een gilletje als er opeens een hand op mijn schouder ligt. Ik kijk op en zie de vervelende krullenbol staan.
"Ik schrik me dood Harry" zeg ik geschrokken en klap m'n boek dicht.
"Sorry, dat was niet mijn bedoeling" zegt hij en neemt naast me plaats op het bankje. Ik zucht zachtjes en kijk een andere kant op, waarom kan hij me niet gewon voor een keer met rust laten?
"Wat wil je toch van me Harry, want ik wordt echt gek van je" zucht ik en hou m'n boek in m'n handen.
"Ik wil één kans van je Nathalie of anders één date" zegt hij en hij is ondertussen naar me toegedraaid. Ik kijk naar de grond en doe moeite om nu niet mijn hoofd op te tillen en hem aan te kijken. Hij is gewoon zo vervelend dat ik gewoon hartstikke gek wordt. Dit is de derde keer in één week dat hij me uit vraagt.
"Ga alsjeblieft één keer met me uit Nathalie, erna mag je van mij beslissen of je vaker wilt of niet, maar geef me één kans" zegt hij als ik niks zeg en gewoon voor me uit blijf kijken. Nu kijk ik wel op en draai mijn hoofd naar hem toe, maar kijk hem niet aan. Ik kijk langs hem heen en zie het oude stelletje op het andere bankje onze kant op kijken. Harry merkt blijkbaar dat ik langs hem heen kijk want hij draait zich een stukje om, maar als hij ziet dat ik naar het oude stelletje kijk draait hij zich weer mijn kant op, maar kijkt me nu niet meer aan, maar kijkt naar de grond.
"Het spijt me Harry, maar ik wil het niet. Ik wil niet op een date met je, accepteer dat nu alsjeblieft. Ik heb je nu al drie keer afgewezen deze week, vindt je het niet duidelijk genoeg nu? Ik wil het gewoon niet en alsjeblieft laat me nu gewoon met rust" zeg ik achter elkaar en sta op. Harry kijkt nu wel weer op en kijkt me nog even smekend aan, maar ik schud m'n hoofd.
"Nee Harry, het gaat je niet lukken" zeg ik en pak mijn tas die op het bankje stond en hang die over m'n schouder.
"Ik snap niet waarom" zegt hij en staat ook op.
"Laat me alsjeblieft met rust" zeg ik en zet een paar stappen naar achteren en hou het boek nog steeds in m'n hand.
"Niet voordat ik weet waarom je me steeds afwijst" zegt hij met een verheffende stem en ik zucht en kijk naar de grond.
"Dag Harry" zeg ik en draai me om en loop weg. Ik wordt dit keer niet tegengehouden en ik loop steeds verder van hem weg. Ik kijk heel even over m'n schouder heen en zie hem op het bankje zitten met zijn hoofd naar beneden gebogen. Ik bijt op m'n lip en draai me hoofd terug naar voren en loop met snelle passen terug naar huis, niet zo heel ver hier vandaan. Ik hoop dat ik nu duidelijk ben geweest en dat hij me ook echt met rust gaat laten.

××××××

Al een paar weken laat Harry me eindelijk met rust en telkens als we op school langs elkaar lopen negeert hij me compleet. Blijkbaar heb ik hem echt geraakt met hem telkens afwijzen. Eergisteren ook, toen was hij bij ons thuis en ik zat op de bank en Louis had de andere bank in beslag genomen dus was er alleen plaats naast mij, maar nee hoor meneertje aangebrand ging gewoon op de grond zitten, hij komt niet meer bij me in de buurt en hij heeft me in deze weken geen één keer aangekeken en ergens doet het best wel pijn. Ik loop langs m'n kluisje en stop de boeken erin en pak m'n jas. Het is vandaag vrijdag en eindelijk weekend, ik heb het nu ook wel nodig. Ik ben echt kapot. Ik trek m'n jas aan en sluit m'n kluisje.
"Nattie" hoor ik Lizz's stem en ik kijk om en zie haar op me afkomen.
"He Lizzerd, ik dacht dat je al weg was" zeg ik en ze schud haar hoofd en slaat haar arm om mijn schouders en zo lopen we naar de uitgang.
"Heb je zin om uit te gaan vanavond?" vraagt Lizz enthousiast en zuchtend schud ik haar arm van m'n schouders af en neem ik buiten plaats op een bankje op het schoolplein. Lizz neemt verward naast me plaats en legt haar hand op de mijne, die op m'n been lag.
"Wat is er?" vraagt ze en ik kijk haar kort aan en kijk dan weer naar de grond.
"Je weet toch nog dat Harry me telkens uit vroeg?" vraag ik en ze knikt meteen. Ik bijt op m'n lip en kijk even een andere kant op.
"Hij negeert me nu compleet en ik mis zijn aanwezigheid" mompel ik beschaamd en Lizz blijft stil. Ik kijk op en zie haar geschrokken voor zich uit kijken, blijkbaar had ze dat ook niet verwacht.
"Dus je zegt nu eigenlijk dat je hem mist?" vraagt ze en ik knik. Ik mis hem inderdaad, gewoon zijn aanwezigheid en misschien vond ik het wel leuk dat hij me telkens uit vroeg en me aandacht gaf. Ik zucht en leg m'n hoofd in m'n handen. Hoe kan dit? Begin ik hem nu opeens leuk te vinden? Ik voel Lizz haar arm om me heen en haar hoofd op mijn schouder.
"Ik denk dat je hem leuk vindt Nattie, misschien heeft hij toch gevoelens bij je opgewekt toen hij je telkens uitvroeg, maar kom je daar nu pas achter, want hij laat je nu inderdaad met rust, dat heb ik ook al gemerkt" zegt ze en ik knik.
"En hij is weer met andere meisjes bezig, dus was ik dan echt wel zo belangrijk voor hem?" vraag ik en leun met mijn hoofd tegen die van Lizz aan.
"Ja ik denk het wel, maar volgens mij heb je hem een paar weken terug echt duidelijk gemaakt dat je hem niet moet en ik denk dat hij zich eroverheen probeert te zetten, door met andere meisjes te gaan, ook al is dat niet echt een slimme actie" zegt ze en ik zucht. Ze heeft nog gelijk ook, waarom heeft zij toch altijd gelijk? Hoe komt ze zo wijs en waarom kan ik zulke dingen nooit bedenken?
"Ik wil hem terug Lizz, ik hou het zo niet vol" mompel ik zachtjes en opeens schiet Lizz overeind en kijk ik haar vragend aan.
"Hij is nu toch bij jou thuis?" vraagt ze en ik haal m'n schouders op.
"Volgens mij wel, want hij ging met Louis mee" zegt ze en ik snap niet waarom ze het nu over heeft. Wat maakt het uit dat hij bij mij thuis is? Blijkbaar zag Lizz mijn niet-begrijpende blik en praat ze verder.
"Je moet hem verassen" zegt ze en ik frons even. Hoe wilt ze dat doen? Waarom moet ik hem verassen, ik snap er even helemaal niks van. Lizz begint te vertellen wat ze in gedachten heeft en geconcentreerd luister ik naar wat ze te zeggen heeft. Na een lange tijd naar Lizz geluisterd te hebben heeft ze me helemaal uitgelegd wat haar plan was en het was nog geniaal ook. Ik glimlach en geef haar een dikke knuffel.
"Dank je wel Lizzerd en wens me succes. Ik ga het meteen uitvoeren en je krijgt alles nog te horen" zeg ik en geef haar opnieuw een knuffel.
"Succes schat en ik spreek je vanavond of anders bel ik je morgen" roept ze nog als ik al de schoolplein afren. Ik ben haar nu echt wel dankbaar, nou ja misschien loopt het wel helemaal verkeerd, maar daar gaan we natuurlijk niet van uit.

××××××

Ik kom thuis aan en open de deur met m'n eigen sleutel en loop naar binnen In de gang trek ik m'n schoenen en jas uit en gooi ik m'n tas in de hoek van de gang en hang mijn sleutels aan het haakje aan de muur en kijk dan even in de spiegel en functioneer m'n haar even en neem even diep adem. Hier gaan we dan. Ik open de woonkamer deur en loop naar binnen en sluit die weer achter me. Ik kijk naar de bank en zie Harry daar zitten, maar hij kijkt niet op want hij weet toch wel dat ik het ben, want onze ouders komen altijd pas laat thuis van hun werk. Ik slik even en kijk om me heen, maar Louis is nergens te bekennen, waar is hij gebleven? In de keuken is hij ook niet anders had ik nu wel een geluidje gehoord.
"Waar is Louis?" is het eerst wat ik aan Harry vraag, maar hij reageert er niet op en hij houd zijn ogen op het tv-scherm gericht. Ik bijt op m'n lip en met alle moed dat ik heb loop ik naar hem toe, maar nog steeds kijkt hij niet op. Gaat het plan van Lizz dan alsnog mislukken? Ik loop verder en ga voor hem staan zodat hij niet meer naar het beeldscherm kan kijken. Ik hoor hem zuchten en hij kijkt eindelijk op en kijkt me aan.
"Wat Nathalie, wil je me nog een keer duidelijk maken dat ik bij je uit de buurt moet blijven?" zegt hij geïrriteerd. Ik zeg nu niks en buig naar voren en voordat hij er erg in heeft heb ik mijn lippen op de zijne gedrukt. Ik voel hem schrikken, maar toch na een paar seconden bewegen onze lippen over elkaar heen. Ik zet m'n knieën aan beide kanten van zijn lichaam zodat ik op zijn schoot kan zitten en leg mijn armen om zijn nek. Ik voel zijn handen op mijn heupen en dan voel ik zijn tong over mijn lip glijden en open ik mijn mond. Zijn tong dringt binnen en beginnen we een passievolle zoen. Door ademnood stop ik de zoen en hap even naar adem terwijl ik met mijn voorhoofd tegen de zijne aanleun.
"Wat betekent dit Nathalie?" vraagt Harry met een hijgende en hese stem van de zoen die we kort hiervoor verbroken hadden.
"Ik ga op date met je" fluister ik zachtjes en kom nog steeds even op adem. Zijn armen blijven om mijn middel liggen en ik haal mijn voorhoofd van de zijne af en kijk hem met een glimlach aan.
"Waar komt dit opeens vandaan?" vraagt hij zachtjes en blijft me aankijken terwijl hij met zijn ene hand een plukje haar achter m'n oor streelt.
"Ik mistte je" mompel ik beschaamd en voel m'n wangen rood worden. Hij grinnikt even en laat zijn hand door mijn haar gaan.
"Kunnen we dat daten dan niet gewoon overslaan, want ja jij mistte mij en ik mistte jou" zegt hij met een scheve grijns en ik grinnik en druk dan mijn lippen op de zijne. Misschien is dat daten inderdaad een beetje onzin. Wat het is nu wel logisch dat we elkaar leuk vinden, ik wist het eerst niet door zijn gedrag maar na deze weken dat hij me zo genegeerd heeft, ben ik toch gaan nadenken en kwam ik er toch achter dat ik gevoelens voor hem heb en dat ik hem echt leuk vindt, de vlinders vliegen nu ook door m'n buik. Harry haalt zijn lippen van de mijne af en kijkt me aan.
"Zijn jullie samen?" hoor ik opeens de vrolijke en opgewekte stem van m'n broer en mijn hoofd schiet meteen de kant op waar het geluid vandaan kwam.
"Nog niet" zegt Harry gewoon normaal alsof hij niet schrok van m'n broers actie.
"Oh" is het tegen antwoord van m'n broer en ik schud lachend mijn hoofd en kijk Harry weer aan, die me met een grijns aankijkt.
"Lieve Nathalie, wil je mijn meisje zijn?" vraagt Harry dan en hij kijkt me liefdevol aan. Hier kan je toch geen nee tegen zeggen?
"Awh, zo schattig. Wat fijn dat ik hier bij mag zijn" zegt hij, maar ik reageer er niet op en druk mijn lippen opnieuw op die van Harry op mijn antwoord te geven op zijn vraag. Nu zal hij wel moeten weten dat mijn antwoord 'JA' is. Ik hoor m'n broer vertederende geluidjes maken naast ons, maar we negeren het compleet en blijven in onze eigen wereldje, Louis is nu even niet belangrijk.
When you want it the most there's no easy way out, when you're ready to go and your heart's left in doubt. Don't give up on your faith, love comes to those who believe it and that's the way it is.

Reacties (2)

 • agirlx

  awh, dat hij alle moeite enzo heeft gedaan!
  cuteee!

  6 jaar geleden
 • xMissMarije

  Goed geschreven

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen