Foto bij Twenty Seven.

Harry Edward Styles.

Na een halfuurtje stappen waren we aangekomen bij het huis waar het feest werd gehouden, maar van Elena was geen spoor te bekennen. Fronsend keek ik om me heen voordat ik afscheid nam van Louis die me al breed grijnzend geluk wenste. Ik had hem beloofd dat ik wel eens een keer zijn huiswerk zou maken als dank voor me naar hier te brengen en die beloofde had hij met open armen ontvangen.
“Harry!” Geschrokken keek ik om me heen maar zag nergens de persoon die mijn naam riep. Een herkenbare lach weerklonk in mijn buurt waardoor ik alleen maar sneller me om draaide. Waar was ze?
“Harry, hier boven!” Direct keek ik naar het gebouw voor me en herkende met een brede glimlach Elena’s prachtige blonde lokken die met de wind meevloog terwijl ze half uit het raam hing. Haar blauwe ogen waren vrolijk op mij gericht voordat ze haar hand omhoog stak en gebaarde dat ik naar binnen moest komen. Glimlachend knikte ik en liep langs een paar jongeren die voor de voordeur stonden.
Luide beats weerklonken door de boxen in het huis, maar veel trok ik me er niet van aan. Het enigste wat ik wilde was naar boven geraken om eindelijk de kans te krijgen om een hele avond met één van de mooiste meisjes ooit op te trekken.
Met moeite geraakte ik tussen de dansende mensen die maar half herkenbaar waren door de donkere ruimtes. Alleen de lichtspots verraadde dat er beweging was. Het was daarom ook niet verbazend dat ik al vrij snel voelde hoe iemand met zijn drankje tegen me aanliep. Grommend keek ik naar de natte plek op mijn shirt, maar voor ik ook maar de kans kreeg om iets te zeggen tegen de persoon die dit veroorzaakt had werd ik bij mijn hand vastgegrepen en met een zacht gegiechel de trap opgetrokken. Verbaast keek ik op naar Elena die al lachend naar me keek en voor de eerste keer die avond kon ik zien wat ze aan had. Haar blonde lokken had ze half in een vlecht gevlochten die sierlijk over haar blote rug heen en weer zwiepte. Haar zwart topje was half open, maar bedekte nog net haar borsten. Haar rokje was net niet te kort, maar paste perfect bij haar kanten panty die net zichtbaar was boven haar hoge botten. Kort gezegd was ze prachtig in zwart.
“Je bent aan het staren.” Riep ze geamuseerd naar me voordat ze me in één van de kamer boven de trap trok. Even begreep ik niet waarom ze zich wilde afzonderen van het feestje, maar toen ik de ruimte inliep zag ik direct dat ze zich helemaal niet wilde afzonderen. In de kamer was er net zo hard een feestje bezig dan beneden. Dezelfde muziek die ik daarjuist had gehoord weerklonk door de boxen die gevaarlijk op een bureau stonden. Ook hier danste de meeste mensen dicht tegen elkaar aan terwijl ze af en toe een vluchtige kus meepikte.
Mijn aandacht werd bijna direct nadat ik de kamer had betreden weer opgeëist door Elena die al breed grijnzend haar armen rond mijn nek sloeg en me dichter naar haar toe trok terwijl haar lichaam heen en weer bewoog op het ritme van de beat. Gewillig legde ik mijn handen op haar heupen en trok haar onbewust dichter tegen me aan. Hierdoor bewoog ik al snel mee op het ritme die haar lichaam aangaf.
“Ik ben blij dat je gekomen bent.” Riep ze net boven de muziek in mijn oor uit. Automatisch verscheen er een brede grijns op mijn lippen en keek ik haar vrolijk aan. Door vage flitsen van het licht zag ik hoe ze haar lippen rood had gekleurd terwijl haar ogen zwart omringd waren met de nodige make-up. Ik hield altijd al van haar naturelle looks, maar zelfs met make-up was ze te prachtig voor woorden. Ik bleef ook altijd opnieuw het gevoel hebben dat ze veel te hoog gegrepen was voor zo’n simpele jongen als ik.
“Je bent weer aan het staren!” riep Elena al lachend naar me terwijl ze haar handen liet afzakken naar mijn middel. De manier hoe ze tegen mijn lichaam aan danste was niet uit te leggen. De drang om haar vast te grijpen en haar als de mijne te benoemen was zo groot. Toch wist ik me op een manier te bedwingen. Vraag me niet hoe.
“Het is ook moeilijk om weg te kijken van je als je zo prachtig bent.” Riep ik in haar oor als antwoord op haar verwijt. Een vrolijke lach verliet haar lippen voordat ze zich wegtrok van me en in de plaats me weer uit de ruimte te trekken via mijn hand. Verbaast volgde ik haar en deze keer trok ze me wel een ruimte in waar niemand was. Alles was ook compleet anders in deze kamer. Tegenover de vorige ruimtes was deze kamer licht en kon je lichte bries van de wind voelen door het geopend raam. Ook hoorde je hier maar gedempt de muziek die van een paar kamers verder kwam, genoeg om met elkaar te praten zonder te schreeuwen. Maar het voornaamste verschil tussen de vorige ruimtes was dat hier helemaal geen mensen waren die tussen mij en Elena konden lopen. Alleen wij twee.
Met deze gedachten draaide ik me al glimlachend naar Elena die onschuldig tegen de deur aangeleund stond. Haar ogen straalde iets flirterigs uit waardoor ik mezelf niet kon helpen om recht naar haar toe te lopen en haar uiteindelijk op te sluiten tussen mijn beide armen die ik ondersteunde met de deur. Bijtend op mijn onderlip keek ik twijfelend in haar blauwe kijkers, maar kon een klein scheef glimlachje niet onderdrukken toen ik zag hoe ze al breed grijnzend de kraag van mijn vest vastnam.
“Wist je al dat je er verdomd sexy uitziet als je zwart draagt?” vroeg Elena me met een onschuldig ondertoontje in haar stem, maar aan de manier hoe ze al flirtend op haar lip beet en niet kon stoppen met te spelen met mijn kraag wist ik dat ze helemaal niet onschuldig was. Toch niet op dit moment en het was nog maar het begin van de avond.

Reacties (15)

 • hmmngs96

  Oehh;)
  Snel verder(H)

  8 jaar geleden
 • FollowDreams

  Snel verder! (;

  8 jaar geleden
 • Wanderlustx

  oewhh snel verder <3

  8 jaar geleden
 • HORANHORAN

  Woeeeh snel verder!
  (H)(dance)

  8 jaar geleden
 • Elis

  Hahaha ik wil een FLIRTspelletje XD

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen