Tom KaulitzOngeduldig en zenuwachtig sta ik weer op de gang, maar dat is voor mijn eigen bestwil. Ik kan best wel tegen en stootje maar teveel intimiteit is nu ook weer teveel van het goede. Het zien van de naald en draad deed me zo al pijn genoeg, zelfs al om flauw te vallen. Zarah had me uitgelachen en toen zag ik die opgeluchte schittering in haar ogen fonkelen. Ze was er geraakt en dat zonder één enkele complicatie. Huiverend om de gedachte alleen al dat alles nu ging veranderen, laat ik mijn hoofd tegen de muur aanvallen. Ik ben moe maar voordat ik mijn ogen sluit wil ik hem nog één keer zien. Rustig, slapend en wel in zijn wiegje. In de verte hoor ik mijn naam en draai verbaasd mijn hoofd opzij. De bruinharige tweeling slaat haar handen voor haar mond om dan op me af te rennen. 'Onaa!' roept Bill lachend waardoor ze grijnst door haar tranen heen. Ze omhelst me stevig terwijl ik geruststellend door haar haren strijk. 'Is alles...is ehm...' Ze stottert en ik neem haar gezicht in mijn handen. 'Hij is er.' Ze trekt grote ogen en ik voel me terug emotioneel worden. 'Oh, Tom gefeliciteerd.' gilt ze haast uit van opwinding en geluk. Lachend knuffel ik haar en richt ik me tot Bill die me glimlachend aanstaart. 'Bill, knuffel me alsjeblieft...' smeek ik haast. Hij schiet in de lach en slaat zijn armen stevig om me heen. Ik verstop mijn hoofd in zijn hals en voor ik het weet laat ik mezelf helemaal gaan. Ik hoor zijn vertederde gelach en een paar extra handen op mijn onderrug. 'Ik ben zo trots op je grote broer.' Ik mopper maar en voel zijn handen over mijn hoofd strijken. 'Ik hou van je...' fluister ik zacht. Hij neemt me enkel steviger beet en knijpt zacht in mijn schouder. 'Ik doe je wat aan als je me laat huilen!' waarschuwt hij me met trillende stem. Het kusje op mijn wang dat ik ontvang van Onaa doet me haar in de omhelzing trekken. 'Tohom!' lacht ze uitbundig, de vrolijkheid zelve brengt me weer eens aan het lachen. Zonder haar zou het leven ook maar saai gaan worden.


Na even veeg ik mijn tranen weg en kijk Bill voorzichtig aan die zacht tegen mijn wang tikt. 'Kijk daar is ze.' Meteen draai ik me om en zie haar verveeld naar het plafond staren tot ze ons opmerkt. 'Zarah...' Meteen loopt Onaa erop af en omhelst ze de uitgeputte tweeling stevig. 'Ah liefje toch.' giechelt ze vertederd. Ik glimlach haar toe als ze Zarah loslaat en samen volgen we haar tot in de kamer. Ik loop naar haar toe en meteen neemt ze mijn hand beet. Ik kus haar voorhoofd en hoor Bill een kreetje lossen zodra een klein wiegje de kamer wordt ingerold. Mijn ogen branden zich op hem vast terwijl ik voel hoe Zarah me zijn richting opduwt. 'Toe maar...' fluistert ze glimlachend. Voorzichtig benader ik de wieg en voel weer vochtigheid opkomen in mijn ogen. Dit is het mooiste kindje dat ik ooit heb gezien. En dit kleine wezentje is mijn zoon. Voorzichtig haal ik het dekentje weg en staan Bill en Onaa ademloos te staren naar wat ik doe. Ik neem hem op en kijk naar het mondje dat zich weer opent. Ik neem hem in mijn armen en voel hoe hij langzaam zijn vingers om mijn hand klemt die ik op zijn buikje had geplaatst. Glimlachend kijk ik op en zoek Zarah's blik. 'Schat, hij heeft mijn neus.' Ze lacht zacht terwijl Onaa het met haar eigen ogen van dicht wil bekijken. 'Echt?' volgt Bill op mijn argument. Vertedert strijkt mijn vinger over zijn kleine handje die hij stevig om mijn vinger vastklemt. 'Oh, wat is hij schattig.' fluistert Onaa zacht terwijl haar vinger kriebelt langs zijn voetje.


Even later leg ik de kleine man bij de kersverse moeder en kijkt ze glimlachend op hem neer. 'Dus jij hebt ervoor gezorgd dat ik me de eerste vijf maanden zo beroerd ging voelen.' We beginnen te lachen en Bill wijst naast mij. 'Kijk, we hebben het zo snel mogelijk afgemaakt, is het niet prachtig?' Ik richt mijn blik op de doopsuikers. De baby olifantjes met fopspeen zijn allemaal vergezeld door een naamkaartje en grote blauwe strik. Ik bedank hen uitgebreid opdat ze dit voor ons wilden doen. Ik neem er eentje op en merk duidelijk Bill's handschrift op. 'Oh, Bill!' Onaa loopt naar me toe en haalt een zak vanonder de tafel. Nieuwsgierig kijk ik toe hoe ze een fles champagne uithaalt. Ze beweegt haar wenkbrauwen en ik sla meteen een arm om haar schouder. 'Je denkt ook altijd aan alles.' Ze giechelt en haalt nog iets uit. 'Hier Bill.' Een klein pakje met een grote strik wordt in zijn handen gelegd. 'Ohja, ik wou jullie dit geven want ik wist niet wat ik anders moest geven.' Hoofdschuddend kijkt Zarah op. 'Bill je hebt al voor alles gezorgd, we hebben echt alles!' Hij haalt zijn schouders op en trekt Onaa tegen zich aan. 'Het is van ons, weetje.' Onaa knikt en legt het in mijn handen. Ik ga naast Zarah op het bed zitten en open het doosje. Een gouden armband met zijn naam en geboortedatum komt tevoorschijn. 'Jongens...' begin ik vertederd en Zarah pruilt haar lippen. 'Oh liefjes dat is echt lief van jullie!' Bescheiden gaan ze langs de andere kant van het bed zitten en haal ik de armband uit het doosje. Voorzichtig neem ik zijn armpje en klik ik het netjes vast. 'Het staat hem.' mompelt Bill bedenkelijk waardoor ik lachend tegen zijn achterhoofd tik.

'Natuurlijk staat het hem, hij komt uit de mooiste vrouw op aarde.' Ze beginnen te lachen terwijl Zarah verlegen naar Kai blijft staren. 'Schat?' Ze grinnikt zacht. 'Ik ga nu niet opkijken, Thomas.' Giechelend strijk ik over haar been en staan Bill en Onaa op. 'Nou, kersverse ouders maak je geen zorgen over het melden van de geboorte ik en Bill zullen dat doen, terwijl jullie beiden nu... kunnen genieten van hem en misschien wat kunnen slapen.' Dankbaar kijkt Zarah op en wenkt ze haar zus. 'Eerst moet hij je nog gedag zeggen.' Haar ogen beginnen meteen te stralen als Kai zich tegen haar aan nesteld en diep zucht in zijn slaap. 'Hij is zo schattig! Kijk Bill.' moppert ze vertederd.


Even later nemen ze afscheid en zie ik dat het ondertussen al 8 uur 's morgens is geworden. Kai ligt terug in zijn wiegje en ik zie hoe Zarah de grootste moeite doet om wakker te blijven. 'Liefje, je moet nu echt slapen.' en strijk langs haar gezicht. Ze draait haar hoofd mijn kant op en haalt d'r haren uit het gezicht. 'Mhmm, ik weet het, maar ik wil nog niet.' Zuchtend kruip ik naast haar en legt ze haar hand op mijn hoofd. Haar vingers spreiden zich en glijden door mijn haren heen. 'Het voelt zo goed om dat te doen.' grinnikt ze zacht. Ik knik terwijl ik haar blijf aanstaren. Ze prutst aan mijn staartje en zucht. 'Ik hoop dat hij zo'n mooi zacht haar zal hebben als jou.' Ze kijkt me op en drukt haar neus tegen de mijne aan. 'Ik heb je nog nooit zo gezien Tom.' Ik laat mijn hand naar haar rug glijden en trek haar dicht tegen me aan. 'Niemand heeft me ooit zo gezien, dat kan enkel jij met me doen.' Ze krijgt kippenvel en drukt haar lippen kort tegen de mijne aan. 'Je maakt me zo gelukkig lieverd. Met alles wat je zegt, alles wat je doet. Met jou wil ik oud worden.' Ze grijnst waardoor ik in de lach schiet en denk aan hoe we zullen zijn als tachtig jarigen. 'Daar wil ik nog niet aan denken eigenlijk.' Ze lacht weer en laat zich dan helemaal vloeien in de kus die ik haar geef.

Reacties (4)

 • Mikrokosmos

  wondermooi! X
  snel verder!

  8 jaar geleden
 • AlienStar

  Ehm mijn inspirerende reactie:

  Wat een prachtig hoofdstuk! En Tom Kaulitz nog wel. Jij geeft het leven een nieuwe draai, je verhalen zijn allemaal zo mooi, ik heb er gewoon geen woorden voor. Ga vooral zo door.(flower)

  xXx Ik(K)

  8 jaar geleden
 • Raveness

  prachtig!!!!

  snel verder gaan please!!

  (K)(K)

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Awh, hoe schattig!!:D
  Snel verder!(flower)
  x

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen