Dit was het dan, de dag van de waarheid. Vandaag ging ik oefenen voor een musical waar ik de hoofdrol in speelde. De theater zelf was echt te groot voor worden, dat ik daar moest optreden.. ''Nienke?'' Ik draaide me en keek naar Alice, een meisje dat in het theater werkte. ''Your costume is ready. The public will come in an hour.'' zei ze. Ik knikte en liep het podium af, de plek waar ik graag op stond. Een musical was gewoon perfect voor me, ik hield van zingen en dansen. Bij musicals had je die dingen zeker nodig.. Alice begeleidde me naar de kleedkamer en ik trof daar de regisseur van het stuk. Hij zat gestrest naar het script te kijken en zuchtte regelmatig. ''What's wrong, sir?'' vroeg ik hem beleefd. Hij zuchtte en keek me doodserieus aan. ''Your opponent is ill, he can't play. So we have a replacer. The problem is that he's a famous singer, but he doesn't know the script yet.'' zuchtte hij. Een vervanger? Meen je dat serieus, ik had net zo'n goede band met mijn tegenspeler en hij moest nou op de premiere ziek zijn. Ik zuchtte en kruiste mijn armen. ''Well, who's the replacer?'' vroeg ik en keek de man aan. ''Harry.''
''Harry who?''
''Styles.'' Euhm. You got to be kidding me! ''Sir, are you serious?'' vroeg ik voor alle zekerheid, voordat ik nog ging flippen. Je weet wel, een fan van One Direction. Wel, ik moet God maar eens bedanken dat mijn tegenspeler ziek was.. Ook al was ik niet gelovig. De regisseur knikte en liep de kleedkamer uit. ''O my! Alice! Have you heard what he said?!'' schreeuwde ik. Alice grinnikte en knikte. Misschien gebeurde het wel vaker, zulke dingen. Dan moest ik maar meer werken hier.

''Nienke! One minute left!'' schreeuwde iemand in mijn oortje. Ik had het oortje voor noodgevallen als ik mijn tekst niet meer wist, Harry integendeel kreeg al zijn tekst toegefluisterd via zijn oortje. Ik haalde diep adem en begon zacht wat stemoefeningen te doen, eerst begon het stuk met een lied. Waarschijnlijk wist Harry wel zijn liedjes, althans, dat hoopte ik. Ik was gewoon bang dat alles fout ging en dat was dan wel Harry's schuld. ''Ten seconds.'' zei het stemmetje in mijn oortje. Ik knikte en trippelde ongeduldig op mijn benen. Mijn moment, allerlei directeurs van platenmaatschappijen zaten in de zaal. Hopend dat ze een nieuw talent hadden gevonden. ''Here we go, good luch Nien.'' De doeken gingen omhoog en de muziek begon te spelen. Aan de overkant zag ik Harry het podium oprennen. Ready to go.

Nog één scène te gaan en dat was natuurlijk weer eens de 'liefdesscène'. Waar ik en Harry moesten kussen. Perfect. Ik pakte zijn hand vast en keek zo liefdevol mogelijk in zijn ogen. ''Babe, I want us to be together for forever. Until our soul dies. And that's forever.'' fluisterde hij zacht. Ik slikte even en wendde mijn blik af. ''Our parents Matt. They'll be mad.'' zei ik. Het was gewoon een 'Romeo en Juliet', maar dan wat moderner. De verhaallijn was dan ook exact hetzelfde, of was het nou midzomersnachtdroom? Tenminste, zoiets. Ik liet Harry's hand los en liep de andere kant op. Hij pakte mijn pols vast en trok me tegen zich aan in één beweging. Hij was hier echt goed in. ''No, I won't.'' zei hij en drukte ferm zijn lippen op die van mij. Met zijn handen op mijn heupen en mijn armen in zijn nek werd het serieus de beste kus ooit. Een luid applaus verklonk in mijn oren en het doek gaat dicht, Harry liet mij nog steeds niet los. ''Harry.'' murmelde ik tussen zijn lippen. Hij trok zich geschrokken terug en liep toen gelijk weg. Waar was nou weer voor nodig? Ik zuchtte en liep naar mijn kleedkamer.
Eenmaal daar aangekomen danste ik als een gek met keihard mijn muziek op. Iemand klopte op de deur en ik werd al gelijk rood toen ik zag dat het Harry was. ''I'm sorry.'' zuchtte hij en ging op een stoel zitten. ''For what?'' zei ik en ging tegenover me zitten. Harry keek me vanonder zijn wimpers aan en ik zag een lichte grijns rond zijn lippen. ''For the kiss, of course.'' Hij haalde zijn schouders op. ''It was a part of the piece we had to do.'' verklaarde ik. ''I know. Although it was the best kiss I've ever had.'' Hij grijnsde nu volledig. Ik schudde lachend mijn hoofd. ''Impossible.'' lachte ik. ''How? It's possible. You're beautiful girl, Nienke.'' zei hij en ging tegenover me staan. ''Don't seduce me, Styles.'' glimlachte ik. ''How can I seduce you?'' vroeg hij en legde zijn handen op mijn handen.
''Kiss me''

----

Dat was lang geleden.. Tell me!

x, Curlies aka. xMHoran before.

Reacties (2)

 • Hazzasgirlx

  omg lees het nu pas! zoo mooi! DANKJEEE<3

  echt super mooi geschreven!
  xx

  8 jaar geleden
 • Justme96

  Gaaf echt super leuk!!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen