Mila Benson

'This is where the magic happens!'. Verbaasd kijk ik om me heen en neem plaats op een van de enorme stoelen. 'Wauw, dit is serieus cool', grijns ik breed en draai een rondje op de stoel. 'Ja, het is best leuk', stemt ook Jason in. We waren in Justin zijn opname studio, waar hij zijn nummers altijd opneemt. Er was vandaag niemand, waardoor we naar binnen konden glippen. 'Oh Jason doe niet zo sarcastisch, dit is zelfs veel voor jou!'. Hij lacht en knikt instemmend. 'Ja het is echt nice'. 'Ik wist wel dat jullie dit leuk zouden vinden!', grijnst Justin breed en begint wat knoppen in te drukken. 'Een van jullie die een poging wil wagen om te zingen?'. Lachend schud ik mijn hoofd en houd mijn handen verdedigend omhoog. 'Dacht het niet, de laatste keer dat ik zong was toen ik enorm dronken was. Ik wil bij niemand gehoorbeschadiging aanbrengen', lach ik simpel en kijk naar Jason. 'Maar jij kan het proberen?'.
'Dacht het niet Mila, laat dit maar aan Justin over, die is hier veel beter in'. Ik knik instemmend en haal mijn schouders op. 'Ja dat denk ik ook ja'. 'Maar ik kan het proberen natuurlijk'. Blij spring ik op en duw hem naar de deur. 'Je moet hier de deur door en zing maar wat der in je opkomt'.

Na veel lachen en brullen komt Jason weer terug uit het hok. 'Je bent net zo slecht als mij, misschien nog wel erger!', lach ik hard en sla mijn hand voor mijn mond. 'Ik had dit moeten filmen!', roep ik teleurgesteld. 'Gelukkig heb je dat niet gedaan. De vernedering was al groot genoeg. Dit is gewoon niet mijn ding'. Ik knik en lach zachtjes. 'Zo'n idee had ik al ja'. Ook Justin lacht zachtjes mee terwijl Jason zich nergens wat van aantrekt en zijn telefoon erbij pakt. 'Ik moet even iemand bellen, ik ben zo terug'. Zonder nog verder een woord te wisselen loopt hij het hok uit en laat mij alleen achter met Justin.
'Nu moet jij ook zingen!'. Justin lacht en schud zijn hoofd. 'Wat krijg ik ervoor?'. Ik haal mijn schouders op. 'Verzin jij het maar'. En direct heb ik spijt van mijn uitspraak. De laatste keer dat ik dat zei moest ik in mijn ondergoed door de sneeuw lopen. 'Een kus'. Lachend kijk ik hem aan. 'Is dat alles?'. Hij fronst en knikt. 'Oké, zing eerst'. Zachtjes begint hij "as long as you love me" te neuriën wat overgaat in zingen. Blij beweeg ik mee en luister. Hij was wel degelijk goed!
'Dat was het!'. Verbaasd kijk ik op uit mijn gedachten en kijk hem aan. 'Nou kom dan'. Hij stapt naar me toe waarna ik gauw een kus op zijn wang druk. 'Zo makkelijk kom je er niet vanaf Mila', grijnst hij breed en legt zijn hand in mijn nek. Verward kijk ik hem aan, tot ik zijn lippen tegen de mijne voel.

oh oh...
Sorry guys, ik weet dat het lang geduurd heeft. Ik had dus geen internet van vrijdag t/m vandaag, en vanmiddag had ik mijn eerste examen (was een echt examen voor een diploma! ) dus ook weinig tijd gehad. Vanaf morgen zal ik meer tijd vinden/maken om te schrijven.
& IK HEB NIEUWE ABO'S! Welkom (:

Reacties (3)

 • OntariosHero

  Oeh, hopelijk ging je examen goed (:

  8 jaar geleden
 • oreorauhls

  goodluck met de rest van je examens! (volgens mij komen er meer of niet?)

  8 jaar geleden
 • Rizzle

  oeh hoop dat je examen goed ging! (:

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen