Foto bij Fight 1

~Prologue~

Caspian, mijn prins op het zwarte paard, mijn koning die Narnia weer terug toverde naar het land dat het was voor de macht in Miraz handen viel.
Sinds Caspian meer dan 5 jaar geleden met mij trouwde en de koningin van Narnia en de koning van Narnia dus nog lang en gelukkig in een kasteeltje zouden leven en kinderen zouden krijgen was ook de vrede terug gekeerd tussen de Narniërs en de telmarijnen.
Maar we waren nog geen jaar getrouwd of de witte heks die zovele jaren geleden Narnia in handen probeerde krijgen keerde terug uit de dood.
De Leeuw die zich de heerser over heel Narnia kon noemen, Aslan was nergens te vinden en dus stonden ik en Caspian helemaal alleen met ons leger tegenover het betoverde leger van de witte heks.
Haar leger van dwergen en spooksoldaten had de Narniërs helemaal ingemaakt en ons land helemaal overgenomen.
Ze waren tot bij het kasteel geraakt en net voor ik bij de poort was om nog te vluchten met Caspian en een paar van onze soldaten viel de poort dicht en werd ik ruw van mijn paard gesleurd terwijl Caspian machteloos aan de andere kant van de poort stond en door de soldaten verplicht werd te vluchten terwijl hij mij achter liet in het kasteel.
Nu zat ik hier al zo’n 5 jaar in de torenkerker van mijn eigen kasteel, Sinds die dag dat het kasteel aangevallen werd was alles veranderd.
De Narniërs waren terug moeten vluchten naar de donkerste plekken van Narnia en ze waren weer helemaal terug getrokken in zichzelf, er scheen geen zon meer en al het groen was verdwenen uit Narnia.
Geen kleurrijke bloemen meer, geen vrolijke bomen meer die dansten met de wind, geen fel groen gas waar je uren op kon spelen, geen goudkleurig zand meer op het strand en zelfs geen helder blauw water meer.
Alles was grauw en grijs geworden, zo levenloos, zo droevig en dood, het Narnia dat ik nooit meer had willen zien was terug gekeerd.
Dat was dan nog niet het ergste, toen ik gevangen genomen werd bleek ik zwanger te zijn van mijn eerste kindje, maar meteen na de geboorte had Jadis het kind uit mijn armen weg getrokken en sindsdien had ik mijn kleine meisje nooit meer gezien.
Ik wist niet of ik hier ooit zou uit geraken, of ik ooit Caspian nog terug zou zien, en of ik ooit mijn dochter in mijn armen zou kunnen houden en haar zou kunnen zeggen hoeveel ik van haar hou.

Reacties (1)

  • BackToRed

    Omg NARNIA. OOKEEEEJ J'aime Narnia haha
    Love it(H)
    Xxxxx

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen