Naar aanleiding van een vorige column ben ik ook eens gaan nadenken over indien ik geen moderator op Quizlet was geworden, wat zou er dan wel van me geworden zijn?

In eerste instantie zou ik dan ook nooit administrator geworden zijn. Ik heb op 1 september mijn eerste verjaardagskaarsje mogen uitblazen, yay. Wat zou het zonde zijn indien ik nooit moderator was geworden. Dan had ik nooit al die leuke mensen leren kennen en leuke (en minder leuke) ervaringen op gedaan. Maar goed, het is een ‘wat als’, dus we gaan eens nadenken…

Ik denk dat ik wel zou blijven proberen om moderator te worden. Ik ben een redelijk koppige vrouw, dus wie weet had ik op een later tijdstip wel moderator geworden. Maar indien dat niet de zaak geweest zou zijn: ik zou nog steeds zoals toen het forum ontstond actief blijven op het forum, dat was redelijk actief haha. Maar eigenlijk zo goed als al mijn vrienden en kennissen van vroeger zijn van Quizlet af. Dus had ik nog gebleven?

Mettertijd is mijn interesse in schrijven afgenomen, of toch op vlak van kortverhalen. Maar dichten blijf ik nog steeds super vinden. Misschien was ik wel meesterlijk geworden in dichten op Q en stond ik nu bovenaan bij de topleden. Misschien had ik wel de meeste quizzen ooit op Quizlet. Ik maakte dat vroeger zo graag (en nu nog steeds), maar ik heb er geen tijd meer voor sinds de crew. Ik nam steeds meer en meer taken op me, waardoor er dus minder en minder tijd was om zelf te Quizletten. Mijn doel is nog steeds om aan 100 quizzen te geraken, maar mijn aantal daalt alleen maar door quizzen die ondertussen tegen de regels zijn. Ahja, als crew moet je het goede voorbeeld geven en al is een quiz al 10 jaar oud, regels zijn regels, haha.

Maar ik denk wel dat rustig aan mijn interesse voor Quizlet weg zou ebben. Want ik was op Quizlet gekomen voor de quizzen, maar later is mijn mindset over gegaan naar vrienden maken. En aangezien die langzaamaan allemaal vertrokken… waar zou ik dan blijven…?

Reacties (2)

 • Rubin

  Het geen tijd meer hebben voor creaties herken ik ook en vind ik heel jammer, want ik heb genoeg ideeën daarvoor. :p

  11 maanden geleden
 • Necessity

  Fijne column (: ik probeerde hier een zinnige reactie op te geven, maar aangezien ik zelf geen moderator ben (of ben geweest), lukte dat niet echt :') ik wilde wel iets zeggen over mijn verloop op Q (maar daar wilde ik zelf ook nog een column over schrijven haha) maar toen bedacht ik me dat dat niet echt aansloot bij jouw vragen wat je zonder moderator-zijn gedaan zou hebben :')
  Goed, aan dit verhaal heb je ook niks, maar ik wilde toch iets meer dan alleen 'fijne column' zeggen, dus vertel ik onzin.

  11 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen