Home > Columns > Mijn laatste column

Mijn laatste column Print deze column

152

breed | normaal | small

Ik denk dat de titel van deze column het al een beetje verraadt, maar laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ik ga stoppen als columnist.

De aanleiding tot dit besluit kwam van een pb dat ik al ruim vier maanden geen column gepubliceerd had. Ik schrok zelf wel een beetje van deze tijd eigenlijk. Ik wist wel dat ik niet echt meer aan de drie weken zat, maar ruim vier maanden had ik niet verwacht. Dat heeft me doen nadenken over wat ik eigenlijk wilde met mijn verdere columnistencarrière en heeft me dit laten besluiten. Ik ben namelijk momenteel erg druk met mijn studie, te druk misschien, en sta eigenlijk constant onder druk. Voor mij is Quizlet echt een ontspanningsbron, een plek waar ik even weg kan stappen uit mijn drukke leven en waar ik gewoon zonder stress wat kan neertypen. Het idee dat er weer een column moest komen zorgde voor extra druk bovenop mijn 'dagelijkse' stress, waardoor ik juist dichtsloeg en het resultaat was dat ik niks meer op papier kreeg.

Ik heb enorm genoten van mijn tijd als columnist en baal ergens ook wel dat ik er nu mee ga stoppen, maar ik denk dat het voor nu de juiste beslissing is. Het was een mooie kans en ik ben erg blij dat ik die gekregen heb. Op dit moment heb ik alleen helaas geen ruimte in mijn leven om verder te gaan.

Uiteraard is Quizlet nog lang niet van me af en zal ik hier zeker blijven rondspoken ^^ Ik wil degenen die mijn columns lazen enorm bedanken, en zeker als je er ook eens op reageerde! Dat motiveerde echt enorm. Dus dit was het voorlopig voor mij als columnist. En wie weet, misschien zien jullie me bij een toekomstige columnistenverkiezing als ik weer wat meer ruimte heb wel terug c:

Reacties:


Droomvlucht
Droomvlucht zei op 5 maart 2018 - 21:05:
Ah jammer voor ons zowel als voor jou zelf. Maar zoals de rest zegt, is het goed te begrijpen.


IngridBirdy
IngridBirdy zei op 4 maart 2018 - 11:33:
Heel jammer, maar heel begrijpelijk. Bedankt voor je tijd als columnist, je schreef goede columns!


HeI
HeI zei op 4 maart 2018 - 10:45:
Inderdaad te begrijpen, maar ook erg jammer!


Island
Island zei op 4 maart 2018 - 9:41:
Het is natuurlijk heel begrijpelijk, maar ik vind het ergens ook wel jammer, want ik vond echt dat jij heel goede columns schrijft!