Zo, daar zijn we weer. Het heeft me een tijd gekost om weer online te komen en in de pen te klimmen, maar daar zijn we dan! En als je dan voor het eerst in een aantal maanden weer een column schrijft, dan wil je wel dat het actueel is.

Als ik denk aan wat zich nu allemaal afspeelt in Nederland, vliegt er van alles door mijn hoofd. Dit is denk ik het beste samen te vatten als, inderdaad, chaos. We kampen met crisis na crisis, protesten, tekorten, oorlogen en wederom stijgende coronabesmettingen. Als je een willekeurige krant openslaat, kan je er niet omheen en ligt er een heel buffet aan verontrustende nieuwsfeiten voor je. Maar, als er iets is dat ik kan waarderen in de gemiddelde Nederlander, dan is het de nuchterheid. Hopelijk helpt dat ons om een en ander te relativeren en om negativiteit niet de overhand te laten nemen. Dat is een van de redenen waarom ik geen nieuws meer kijk, maar bewust mijn nieuwsinname per dag bepaal.

Laten we vooral ook met een positieve blik vooruitkijken. Het wordt warmer, de vakantie staat voor de deur en er zijn genoeg festivals, stranden en terrassen om te bezoeken. Ik wens jullie allemaal een hele fijne zomer toe. Laat in de reacties vooral jullie plannen weten!

Reacties (1)

  • ZainaSwift

    Ik zit hier te chillen in Canada, en volgende week ga ik naar Amerika. I am so excited!:)

    2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen