• Een prachtig eiland, ergens midden in de oceaan. Sinds een aantal jaar is dit een toeristische plek geworden, met een prachtig hotel erop. Het gehele jaar door is het hier tussen de twintig en de veertig graden, alleen tijdens de regenseizoenen is het toerisme iets minder, voor de rest is het druk bezocht. Tijdens het drukste seizoen gebeurd het onmogelijke, een virus uitbraak. Zodra het gesignaleerd is, wordt het eiland afgesloten van de buitenwereld. Er wordt een stel wetenschappers op af gestuurd, maar verder komt niemand het eiland meer af. Er breekt paniek uit, er vallen doden, maar het ergste is als de doden terug komen, the living dead. Maar een handjevol mensen weet het te overleven en zijn op zichzelf aangewezen. Zullen ze samenwerken, of wordt het ieder voor zich?


  Dit is het hotel en het staat op dit eiland. Zoals je kan zien is het redelijk groot, maar vooral bebost gebied. Er zijn simpele zandwegen die over het eiland leiden tussen de bomen door, maar dat is niet meer veilig. Het hotel heeft meerdere gebouwen en elders op het eiland woonden ook nog mensen. Het dichtstbijzijnde vasteland is honderden kilometers verderop, boten zijn allemaal meegenomen door wanhopige toeristen die probeerden weg te komen, hoewel de boten niet geschikt waren voor de open zee. De enige mogelijkheid om er te komen bestond uit een vliegtuig, maar het vliegveld is ondertussen een verlaten gebied.

  De regels:
  - Minimaal 250 woorden per post, hier wordt ook op gelet.
  - Je schrijft de naam van je personage boven je post.
  - Geen onnodig gequote! Daarvan rekken de pagina’s uit en je hoeft echt niet een reactie te quoten als hij op de vorige pagina staat of als je een reactie op iemand schrijft, al is het al even geleden.
  - Niet off-topic gaan! Je bespreekt dingen maar in iemands gastenboek of via een privé bericht. Kleine dingetjes mogen uiteraard wel. Als er behoefte aan is open ik een praattopic.
  - Geen Mary Sues, niemand houd ervan om met perfecte personages te spelen of mensen die zich overal uit weten te redden.
  - 16+ en al het bijbehorende is toegestaan.
  - Maximaal 2 rollen per persoon.
  - Iedereen mag mee doen en je sluit niemand buiten!


  Overlevende wetenschappers:
  - Dana Estelle Nixon ~ Tyrion
  - Kathalena Ann Petrova ~ Bloodyface
  - Nick Lincoln ~ Tarsus
  - Cain Noah Philips ~ Anguish

  Overlevenden:
  - Marisa Langdon ~ Michonne
  - Rhiannon Ivy Murray ~ Alyssum
  - Sarah Kate Vasquez ~ Anguish
  - Valentina Alamo ~ Tamino
  - William James Lawrence ~ Tyrion
  - Hunter Stone ~ Tarsus
  - Manuel Rosenthal ~ Bayern
  - Bei Ming Tian ~ DarkSavior

  Doden:
  - Gwendolyn Verselli ~ Lexus - wetenschapper
  - Yenthe Maïté Kear ~ Aestas - wetenschapper

  Rol:
  Naam:
  Leeftijd: [wees realistisch, niet alleen maar tieners]
  Geslacht:
  Innerlijk:
  Uiterlijk: [foto + beschrijving]
  Familie:
  Wapens:
  Extra:


  [ topic verplaatst door een moderator ]

  [ bericht aangepast op 27 april 2013 - 18:50 ]


  Your make-up is terrible

  Ik twijfel een beetje of ik een wetenschappers aan zou maken...
  Het lijkt me best leuk, maar niet als enige wetenschapper.(cat)


  Forget the risk and take the fall...If it's what you want, it's worth it all.

  Ik twijfel of ik de 250 woorden wel haal.. Al vind ik het verder een super awesome bedacht idee, maar ik heb wel meer RPG's van jou gezien en die zijn allemaal erg origineel dus c:


  26 - 02 - '16

  Mag ik een mannelijke en een vrouwelijke overlever?;3


  everything, in time

  Gipsy schreef:
  Ik twijfel een beetje of ik een wetenschappers aan zou maken...
  Het lijkt me best leuk, maar niet als enige wetenschapper.(cat)


  Als je de enige blijft, maak ik er ook wel een aan. :3


  Your make-up is terrible

  Michonne schreef:
  (...)

  Als je de enige blijft, maak ik er ook wel een aan. :3

  Hmm, ok (:
  Weet je wat, geef mij maar een mannelijke overlever en een vrouwelijke wetenschapper dan.
  Zal zien of ik ze vandaag nog af kan maken.


  Forget the risk and take the fall...If it's what you want, it's worth it all.

  Mag ik een wetenschapper reseveren?
  Moet ff douche, daarna invullen.

  Rol:
  Naam: Lauren Woods
  Leeftijd: 26
  Geslacht:
  Uiterlijk:


  Ze heeft rood/bruine haren en groen/grijze ogen. Door haar 1,66 word ze vaak kabouter genoemd.
  Familie: Lauren is geboren in Parijs als enigskind en was erg verwend. Haar vader was wetenschapper en Lauren vond dit op jonge leeftijd al geweldig.
  Wapens: Ze heeft een zakmes en compas.
  Extra:


  Slechte rol xd

  Rol: Wetenschapper
  Naam: Dana Estelle Nixon
  Leeftijd: 24
  Geslacht: Vrouwelijk
  Innerlijk: Dana is een erg afstandelijk iemand en laat vrij weinig mensen toe in haar leven. Deels doordat ze zich volledig wilt concentreren op haar wetenschappelijk werk, maar ook uit angst. Angst om meer mensen te verliezen of te kwetsen. Ze is namelijk niet erg tactvol en kan er af en toe wel wat uitgooien dat niet echt de bedoeling is. Ze is vooral afstandelijk naar mannen toe, omdat die haar het meest afleiden van haar werk. Daarom zal Dana ook niet snel gezien worden met een man aan haar zijde. Dit wil echter niet zeggen dat ze nooit met iemand praat. Ze zal altijd beleefd blijven, maar echt dieper zou het nooit gaan. Als je haar kwaad maakt, zal je vanzelf wel merken dat ze een beetje agressief kan reageren. Ze durft al wel eens met dingen te gooien, maar meestal blijft het gewoon bij roepen en schelden. Naar onbekenden toe, is ze wel een aangename, vriendelijke vrouw die altijd klaarstaat om anderen te helpen. Ze kan niet tegen onrecht en zal daarom ook altijd voor haar rechten opkomen. Voor diegene die Dana echt kennen, is ze een dappere, levenslustige en grappige vrouw die weet hoe ze met moeilijke situaties om moet gaan. Na de dood van haar broer heeft ze het voor elkaar kunnen krijgen om emoties voor een tijdje uit te kunnen schakelen. In tijde van nood is ze de koele kikker die haar verstand erg snel op nul kan draaien. Ook is Dana erg competitief, ze haat verliezen en kan daarom soms wat gepassioneerd zijn.
  Uiterlijk:


  Dana is ongeveer 1m71 lang en heeft een erg slanke lichaamsbouw. Dat komt doordat ze redelijk veel gaat joggen, iets wat ze al jaren doet om haar conditie op peil te houden. Ze heeft een erg lichte huid en speelse, bruine krullen die tot net onder haar schouders komen. Door deze combinatie, vallen haar speciale blauwe ogen erg hard op en geven haar net dat extraatje dat haar best een mooie jonge vrouw maakt. Op haar neus, vormen zich kleine sproetjes, ze worden duidelijk zichtbaar wanneer ze een dagje in de volle zon wandelt, iets waar ze zich soms aan kan ergeren. Door haar kleine wipneusje, lijkt Dana onschuldiger dan ze in werkelijkheid is. Als ze lacht, heeft ze kleine kuiltjes in haar wangen, wat haar ook best schattig maakt. Van nature heeft ze erg lange, zwarte wimpers, vandaar dat ze amper mascara gebruikt. Voor de rest durft ze al wel eens een iets donkerdere kleur lippenstift gebruiken en een klein beetje oogschaduw. Ze wil haar huid niet al te veel verpesten door er te veel make up op te doen. Ze is namelijk te trots op haar erg gave huid.
  Familie:Dana komt uit een zeer welstellende familie. Ze groeide op in het hartje van Londen samen met haar vader, moeder en haar tweelingbroer Caleb. Haar vader was een drukke zakenman die bitter weinig tijd had voor het gezin, maar als hij toch nog een gaatje vond, was hij de perfecte huisvader die graag werd gezien door het hele gezin. Dana's moeder bleef thuis om voor het gezin te zorgen. Ze kreeg een erg strenge opvoeding, ze ging naar de beste kostschool van het land, waar ze best dankbaar voor was. Wanneer Dana 15 was, werd er bij haar broer een ongeneselijke spierziekte vastgesteld waardoor zijn levensverwachting afzakte naar 3 jaar. Iets wat ze niet kon verkroppen, haar broer was immers haar zielsverwant. Dana's leven stortte in. 3 jaar later, op 5 april stierf haar broer na een lange lijdensweg. Hij is de reden waarom ze wetenschapper werd.
  Wapens: Verdovende middelen en giffen (Spuiten)
  Extra: Na de dood van haar broer, keerde Dana haar ouders de rug toe omdat ze vond dat ze te weinig hadden gedaan om de dood van haar broer te voorkomen. Nu, 6 jaar later, heeft ze er eigenlijk enorm veel spijt van aangezien ze beseft dat hij niet meer te redden viel. Ze hoopt dat ze ooit weer contact met haar ouders zal krijgen, ze wil alleen niet de eerste stap zetten omdat ze zich schaamt voor haar onredelijke gedrag.


  Rol: Overlever
  Naam: William James Lawrence
  Leeftijd: 28
  Geslacht: Mannelijk
  Innerlijk: William is een zeer nonchalante man die af en toe wat aan de slordige kant kan zijn. Hij is ook wat aan de vergeetachtige kant, maar dat is meestal bij onbelangrijke dingen. Als hij zijn zinnen op iets heeft gezet, doet hij er alles voor om zijn zin te krijgen. Je kan zeggen dat hij een echte doorzetter is. Hij bijt graag van zich af en is niet bepaald vuil om een keertje op de vuist te gaan met iemand die in zijn weg staat. Naar vrouwen toe is hij echter wel erg respectvol. Hij kan het niet uitstaan als mannen een vrouw slagen, dat maakt zijn bloed aan het koken. Doordat hij op zeer jonge leeftijd zijn beide ouders heeft verloren, is William een beetje aan de gevoelige kant als je over zijn ouders praat. Hij laat zijn gevoelens niet graag zien naar anderen en als hij voelt dat hij op het punt staat om emotioneel te worden, wordt hij erg afstandelijk en grof. Hij kan er niet tegen dat je zijn gevoelige kant ziet, want dan voelt het voor hem aan alsof hij geen echte man is. Ook is William een beetje aan de trotse kant, hij kan bijvoorbeeld zijn ongelijk niet toegeven omdat hij zijn gezicht niet wilt verliezen. Verder is hij als gewone vriend een goedlachse, trouwe jongeman die altijd klaarstaat voor zijn vrienden. Een minpuntje aan hem is dat hij mensen niet erg snel kan vergeven en soms nogal wat aan de wraakzuchtige kant kan zijn.
  Uiterlijk:

  William is een zongebruinde jongeman met erg lichtgroene ogen en bruin haar dat nonchalant omhoog staat. Met zijn 1m90, is hij best een grote man. Ondanks hij al 8 jaar fitnesscoach is, heeft hij niet overdreven veel spieren, maar gewoon genoeg voor zijn lengte. Zijn doel is immers niet om een bodybuilder te zijn. Op zijn kin staat een lichte stoppelbaard die hij vaak laat staan omdat hij te lui is om zichzelf te scheren. Gelukkig staat het hem wel en maakt dit hem iets mannelijker. Op zijn borstkas heeft hij een redelijk groot litteken dat hij opliep nadat hij werd aangevallen met een mes, door zijn gestoorde ex. William heeft op zijn 23ste verjaardag een tatoeage laten zetten op de binnenkant van zijn pols.
  Familie: William is al sinds zijn 5 jaar een weeskindje, zijn ouders kwamen beiden om in een auto-ongeval terwijl hijzelf ook op de achterbank zat. Hij was getuige van hoe het leven langzaam uit zijn ouders glipte en hij niet in staat was om hen te helpen aangezien hij klem zat. Tegen de tijd dat de hulpdiensten er waren, kwam alle hulp voor zijn ouders te laat. William heeft erg lang last gehad van zijn trauma, maar is er toch weer bovenop geraakt na jarenlang therapie te hebben gevolgd. Het was de broer van zijn vader die hem onder zijn vleugels nam en hem maakte tot wat hij de dag van vandaag is. Hij groeide de rest van zijn jeugd op, op het platteland samen met zijn 3 neven en 2 nichten. Hij had met elk van hen, een super goede band. Hij had echt het gevoel dat ze als broers en zussen voor hem waren. Zijn oom stelde hem ook voor aan Isobel, die jaren later zijn verloofde werd.
  Wapens: Een ietwat primitieve, zelfgemaakte speer.
  Extra: Isobel viel ten prooi aan het virus.

  [ bericht aangepast op 24 maart 2013 - 15:28 ]


  Forget the risk and take the fall...If it's what you want, it's worth it all.

  Bedankt voor het reserveren Nikki (flower)


  To the stars who listen — and the dreams that are answered

  @ NewYorkTower
  Sorry, maar zo'n rol neem ik niet aan. Je hebt de helft niet echt ingevuld en als je al amper een rol kan volmaken, hoe ga je dan minstens 250 woorden per keer schrijven?


  Your make-up is terrible

  Rol: Overlevende
  Naam: Rhiannon Ivy Murray
  (Rhiannon uitspreken als ree-ANN-on)
  Leeftijd: Momenteel is ze nog negentien, maar over enkele weken wordt ze twintig
  Geslacht: Vrouwelijk
  Innerlijk: De eerste indruk die mensen vaak van Rhiannon hebben is dat ze verwend is en nooit haar handen uit haar mouwen steekt. Het eerste is helemaal waar, het tweede slechts deels. Het klopt dat ze niet snel het initiatief zal nemen om iets te doen, maar als het er op aankomt kan je er haast zeker van zijn dat ze iets zal ondernemen, zelfs al is ze van binnen verstijfd van angst. Ze is opgegroeid in een groot huis en in een beschermende omgeving. Je zal haar eerder ballet zien doen en pianospelen dan dat je haar iets praktisch ziet doen. Ze is naïef, onschuldig en zacht. Haar harde laagje komt alleen naar buiten wanneer het echt nodig is. Hoewel ze intelligent is, is ze over sommige dingen erg onwetend, zo heeft ze bijvoorbeeld nog nooit van 'twee minuten noodles' gehoord. Doordat soort dingen lijkt ze soms haast wel een exotische vlinder.
  Bang is iets wat Rhiannon snel is. Ze schrikt snel en er zijn meerdere dingen die haar aan het gillen maken, waaronder spinnen en insecten. Ook is ze niet een groot fan in haar eentje door het bos te dwalen, omdat ze bang is om te verdwalen, en wanneer het onweert slaapt ze het liefste naast iemand, zelfs al is die persoon iemand die ze niet mag.
  Rhiannon is ook een beelddenker. Je kan haar maar beter een niet te erg bloederig verhaal vertellen, want ze zal dat gelijk voor zich zien.
  Uiterlijk:
  Rhiannon heeft een lengte van 1.69 meter. Haar figuur is slank, mede doordat ze zowat alleen maar gezond eet en af en toe naar de sportschool gaat, en ze heeft mooie vrouwelijke rondingen. Haar lokken zijn van nature donkerbruin, maar ze verft het al een lange tijd blond. De kleur van haar ogen is zeegroen en ze maakt haar ogen op met mascara. Zonder mascara op gaat ze de deur niet uit.
  Familie: Rhiannon komt uit een rijk, welgesteld gezin. Haar vader, Victor Murray, is een succesvolle advocaat en haar moeder, Imogen Benton, is een succesvolle zakenvrouw. Isaac, haar 24-jarige broer, studeert Rechten aan een prestigieuze universiteit.
  Alle vier konden ze een gaatje in hun drukke agenda vinden om samen een tijdje op vakantie te gaan, ze helaas niet echt een goede timing. Rhiannon weet niet of haar ouders en broer nog leven en zich ergens anders op het eiland schuil houden, of dat ze ten prooi zijn gevallen aan het virus. Hoewel Rhiannon ze mist, zou ze dat niet zo snel toegeven.
  Wapens: Een breekijzer, die ze ergens in een gereedschapskist heeft gevonden, en een simpel handpistool. Met beide dingen kan ze niet bepaald goed omgaan.
  Extra: x

  [ bericht aangepast op 27 maart 2013 - 19:37 ]


  To the stars who listen — and the dreams that are answered

  Mag ik een man reserveren?


  "Do not be angry with the rain; it simply does not know how to fall upwards.” - Vladimir Nabokov

  Yes, en ik heb innerlijk even in het rijtje gezet, die was ik namelijk vergeten. :x


  Your make-up is terrible

  Een wetenschapper, trouwens. Want die zijn met nogal weinig. (:


  "Do not be angry with the rain; it simply does not know how to fall upwards.” - Vladimir Nabokov

  Rol: Overlevende
  Naam: Marisa Langdon, al wordt ze vaak gewoon Marie genoemd.
  Leeftijd: 22
  Geslacht: Vrouwelijk
  Innerlijk: Marisa is een pittige dame en niet echt meisjesachtig of vrouwelijk in haar gedrag. Ze kan vaak nogal bot en onbeschoft reageren, sarcasme is vaak het enige wat haar mond verlaat. Scheldwoorden lijken bij haar wel een normaal deel van haar zinsbouw geworden te zijn. Toch bedoeld ze het niet al te slecht en is ze vaak redelijk opgewekt. Ze heeft altijd haar woordje klaar en zal er niet voor terug deinzen om haar mening te geven. Soms kan ze wel heel erg bazig zijn, maar op andere momenten trekt ze zich wijselijk terug. Sinds de chaos is ze duidelijk stiller en meer terug getrokken geworden. Voor de rest is Marie helemaal niet bang om haar handjes vies te maken, je kan zelfs zeggen dat ze er plezier in heeft.
  In flirten is Marisa vreselijk, misschien ook omdat ze er niet in oefent en het eigenlijk niet eens wilt leren. Mannen die het met haar proberen keert ze het liefst haar rug toe, in verlegenheid gebracht, maar ook met een lichte minachting. Ze heeft al in geen jaren gedate en zal je eerder friendzonen dan dat ze je interessant gaat vinden. Als je haar naar haar seksualiteit zal vragen, zal ze zichzelf aseksueel noemen. Ze houd er dan ook niet van om aangeraakt te worden, niet door mannen, maar ook niet door vrouwen. Ze hecht immers veel waarde aan haar persoonlijke ruimte.
  Verder is Marie meestal een bezig bijtje, maar ze begint haar dag het liefst niet al te vroeg. Slapen is één van haar favoriete bezigheden en ze heeft vaak ook een behoorlijk ochtendhumeur, vooral als je haar te vroeg wakker maakt. Hoewel ze altijd graag bezig is en iets om handen wilt hebben, kan ze af en toe ook gewoon heel goed lui zijn en onderuit gezakt op de bank niets doen.
  Uiterlijk:  Marie is ongeveer 1,70 lang en heeft een vrij slank postuur. Haar lichaam is vrij zongebruind, al heeft ze enkele witte plekken omdat je haar niet zo vaak in bikini zal zien, eerder in een korte broek met een simpel shirt aan. Haar vrouwelijke vormen zijn niet zo uitgesproken, maar ze heeft ze zeker wel. Haar blonde lokken vallen tot over haar schouders en er zit een lichte slag in, maar er zit weinig model in. Haar ogen zijn een blauw groene kleur en ze heeft een fijn gevormd gezichtje. Marisa houd absoluut niet van tierelantijntjes en ook niet van make-up. Haar kledingstijl is altijd simpel, af en toe draagt ze wel een mascara maar dat is het dan ook. In jurken en rokjes zal je haar al helemaal niet zijn, hakken vind ze maar ondingen. Gympen en slippers zijn haar favoriete schoenen.
  Familie: Marie is enigst kind en vroeger redelijk verwend door haar vader, van wie ze haar interesse heeft voor auto's en motoren. In zijn vrije tijd sleutelde hij er graag aan en zij hielp hem van kinds af aan mee, maar enkele jaren geleden is hij overleden in een motorongeluk. Sindsdien is Marisa doodsbang om zelf ooit nog op een motor te rijden. Verder heeft ze haar moeder in Florida nog, waar ze zelf is geboren en opgegroeid. Sinds een jaar is ze zelf uit huis gegaan, maar dit jaar was ze samen met haar moeder op vakantie. Haar moeder heeft het helaas niet gered en is geïnfecteerd geraakt.
  Wapens: Ze draagt een heel arsenaal aan verschillende messen bij zich, hiervoor heeft ze één van haar riemen aangepast.
  Extra: Marisa is een monteur, alles wat rijd en zelf vliegt, heeft ze interesse voor. Haar voorkeur gaat nog wel uit naar motors en snelle auto's. Samen met haar vader had ze een abonnement op de schietbaan waar ze vaak gingen schieten, maar na zijn dood heeft ze dat een beetje laten verwaarlozen.

  [ bericht aangepast op 24 maart 2013 - 16:17 ]


  Your make-up is terrible