• Lieve praatjes, mooie cadeautjes en een goed uiterlijk.. Dat is het enige wat loverboys nodig hebben om meisjes in te kunnen palmen. Het is makkelijk voor ze, ze hoeven alleen maar een onzeker meisje te vinden en het kan beginnen. Eerst het vertrouwen winnen.. vervolgens een relatie aangaan gevuld met prachtige, dure cadeaus.. Maar dan komt het verschrikkelijke deel, je moet het terug betalen.. Waar je natuurlijk lang niet het geld voor hebt. Je weet maar al te goed wat er dan gaat gebeuren... Maar trap jij in de spelletjes van deze jongens? Laat jij je gek maken door hun lieve kant? Misschien wel.. Misschien niet.. Maar één ding is zeker... Ben je eenmaal in hun macht... Dan kom je er niet meer uit.....


  Jongens:
  - Zayn Javadd Malik - Malino
  - Harry Edward Styles - Melieke
  - Niall James Horan - Damnbieber
  - Liam James Payne - Malino
  - Louis William Tomlinson - Blog

  Meisjes:
  - Meisje van Zayn - Vicky Monroe = Pantheon
  - Meisje van Harry - Zara Ava Gordon = Lifeisajoke
  - Meisje van Niall - Bree Leigh Jackson = HurtedHeart
  - Meisje van Liam - Melanie Jones = Depay
  - Meisje van Louis - Eline Flares = BluePassion

  Invullen:
  Naam:
  Leeftijd:
  Karakter:
  Uiterlijk:
  Extra:

  Regels:
  - 3-4 regels schrijven!
  - Denk goed na als je meedoet! Ik wil geen mensen die in het eerste topic al stoppen!
  - Maximaal 2 personages p.p
  - 16+ mag
  - Schelden mag, maar niet OOC!
  - OOC tussen haakjes!
  - Geen perfecte personages!
  - Dit is geen sneltrein RPG! Zorg dat iedereen het kan volgen!
  - Alleen ik open de topics! Behalve als ik offline ben, maar stuur me dan een linkje!
  - We sluiten niemand buiten!


  [ topic verplaatst door een moderator ]

  [ bericht aangepast door Vanth op 31 maart 2013 - 21:25 ]


  El Diablo.

  Mag ik het meisje van Zayn?


  26 - 02 - '16

  Sure!


  El Diablo.

  Mag ik het meisje van Harry ? (:

  Naam: Zayn Javadd Malik.
  Leeftijd: 20.
  Karakter: Zayn is een jongen die veel om zijn uiterlijk geeft, en dat is ook wel te zien. Verder kan hij heel goed het perfecte vriendje spelen, wat ook wel nodig is al loverboy. Hij wint je vertrouwen makkelijk en kan ook heel overtuigend zijn. Zijn vrienden die in hetzelfde wereldje zitten weten hoe zijn andere kant is. Hard, ruw en emotieloos. Als je eenmaal in zijn wereldje vast zit, krijg je die kant ook te zien..
  Uiterlijk:  Extra: Zayn rookt en gebruikt af en toe drugs.

  [ bericht aangepast door Vanth op 30 maart 2013 - 16:01 ]


  El Diablo.

  Mag ik het meisje van niall?


  I'm finally back, Finally after a Year break

  Naam: Vicky Monroe
  Leeftijd: 19. Ze wordt bijna 20
  Karakter: Vicky is een meisje dat moeilijk te omschrijven is. Ze heeft vele kanten en zoals iedereen een positieve en een negatieve. Deze negatieve kant is vooral ontwikkeld door haar verleden. Vicky is mishandeld geweest door haar ouders en moest door jeugdzorg uit huis worden gehaald. Daar kwam ze in een opvang waar de sterkste overwon. Dus daar werd ze gepest. Het was een moeilijke tijd voor Vicky. Niemand snapte haar of wilde haar helpen. Ze heeft alles alleen op moeten lossen. Door het gepest is ze heel paranoïde geworden. Ze is bang dat er op elke hoek van de straat iemand staat, klaar om haar te mishandelen of te treiteren. Ze komt haar huis hierdoor niet zoveel meer uit. Ze heeft de gordijnen vaak gesloten en als ze uit huis komt, gaat ze met haar vriendinnen. Haar vriendinnen tonen namelijk wel begrip voor haar situatie. Vicky heeft ook een flinke depressie gehad. Ze had een heel lief vriendje die uiteindelijk toch niet betrouwbaar bleek te zijn. Vanaf toen werd ze jaloers en bezitterig. Ook begon ze alles te zeggen wat ze dacht en veranderde ze in een levende Bridget Jones. Ze is ook nogal klunzig en ook niet de geschikte persoon om je geheim bij achter te laten. Ze is goed in het manipuleren van mensen, maar valt zelf ook voor manipulaties. Ze wordt snel afhankelijk van mensen en kan ze dan ook niet goed loslaten. Het liefst van de hele wereld wil ze een vriend die haar met respect behandeld, haar hart verovert en daar geen misbruik van maakt. Doordat Vicky's ex zo onbetrouwbaar was heeft ze ook de dwang ontwikkeld om alles te controleren. Ze controleert haar e-mail wel meer dan 10 keer op een dag. Ook stalkt ze mensen op sociale media zoals facebook en probeert ze zoveel mogelijk over mensen te weten. Bijna niks ontgaat haar.
  Vicky heeft echter ook wel haar positieve kanten. Vicky is een heel erg vrolijk meisje, soms een klein beetje overenthousiast en ze heeft een goed gevoel voor humor. Ze heeft zo haar momentjes dat ze echt grappig is, maar soms is het ook gewoon gemeen en kwetsend. Door gebrek aan inlevingsvermogen heeft ze dit helaas niet altijd door, maar het spijt haar altijd wel als ze iemand kwetst.
  Vicky is dol op Nyan Cat. Daar is ze verslaafd aan en ze kijkt zo'n beetje de hele dag door cartoons als Tom and Jerry. Ze keek hier als kind al naar en heeft hierdoor sadistische trekjes ontwikkeld. Heel af en toe komen die naar boven, maar ze weet die goed te onderdrukken.
  Ook is ze nog wel eens in voor een drankje en weet hier niet altijd goed haar grenzen in te vinden. Ze heeft al regelmatig een boete gehad voor openbaar dronkenschap. Al met al is deze zuipschuit een schat van een meid en een luisterend oor voor ieder die het nodig heeft.
  Uiterlijk:


  Vicky heeft gras groene ogen die prachtig afsteken bij haar wit blonde haar en lichtelijk gebruinde huid. Ze heeft een slank figuur en vrij kleine voeten. Met het kopen van kleding heeft ze het vrijwel altijd moeilijk, dit vanwege kieskeurigheid en alles wat ze koopt moet matchen met haar uiterlijk. Dus ook met haar wit blonde haar, dit levert nog wel eens problemen op.
  Extra: Vicky had altijd een hobby. Ze zwom. Hier is ze mee gestopt doordat het teveel geld ging kosten en als studente is ze nogal platzak.

  [ bericht aangepast door takiwatanga op 30 maart 2013 - 16:05 ]


  26 - 02 - '16

  Mag ik het meisje van Liam?


  Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

  Louis?


  "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

  Staan erbij!


  El Diablo.

  Harry? (:


  How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard.

  Naam: Melanie Jones
  Leeftijd: 18
  Karakter: Melanie is een meisje van weinig woorden. Ze praat niet makkelijk en houdt haar gevoelens liever voor zichzelf. Ze is ook niet heel sociaal doordat ze meestal muziek zit te luisteren, en daardoor maakt ze dus ook niet heel gemakkelijk vrienden. Ze zit in het eerste jaar van haar studie rechten, en gaat daar eigenlijk maar met één persoon om, haar beste vriendin Megan. Melanie is een intelligent meisje en kan in discussies ook vrij bijdehand zijn omdat ze altijd het laatste woord wil hebben. Ze is wel een lief meisje die veel om haar familie en de weinige vrienden die ze heeft geeft. Melanie heeft een oudere broer, Daniel, die het ideaalbeeld van haar ouders is. Hierdoor krijgt ze thuis vaak weinig aandacht, ondanks haar goede studie en haar rustige aanwezigheid. Haar ouders zijn vaak druk bezig met het ophemelen van Daniel en Melanie blijft altijd een beetje achterwege. Melanie gaat een discussie nooit uit de weg, en hierdoor heeft ze dus ook nog weleens ruzie met haar ouders, die haar in zulke situaties tot haar verste grenzen drijven. Ze is een echte doorzetter en als ze wat wil, zal ze er ook voor zorgen dat dat gebeurt.
  Uiterlijk:  Miranda Kerr
  Melanie heeft grote grijs/groene ogen die niet heel erg opvallen bij haar lange bruine lokken. Ze is heeft altijd een mooie zomer-teint over haar lichaam en gezicht heen en is vrij slank. Ze is van gemiddelde lengte, ongeveer 1.68 en heeft normale kledingmaten. Een vrij doorsnee meisje, maar toch heeft ze iets wat anders is dan bij andere meisjes, alleen kan niemand echt benoemen wat het is. Ze kleedt zich graag meisjes-achtig, met schattige jurkjes en hakken, maar kan zich ook gemakkelijk voelen in een mooie strakke skinny-jeans en een t-shirtje met sneakers. Ze draagt meestal een basic laagje make-up en houdt het graag naturel.
  Extra: -


  Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

  meisje louis voor mij aub

  Ofcourse!!


  El Diablo.

  De jongens kennen elkaar trouwens! Bij de meiden mag je zelf bepalen of die elkaar kennen.


  El Diablo.

  Naam: Eline Flares
  Leeftijd: 17
  Karakter: Eline is een redelijk verlegen meisje. Vertrouwen doet ze niet snel, daar moet je veel voor doen. Maar als ze zich helemaal veilig voelt is ze een open boek en kan je alles met haar doen. Verder is ze mega muzikaal.
  Uiterlijk:


  Extra: Ze slaapwandeld.