• Mystic Falls… hier krioelde het van de bovennatuurlijke wezens. Je moest goed uitkijken of je werd in een keer leeggezogen door een vampier. Maar nu lijkt het alsof de rust in Mystic Falls eindelijk is terug gekeerd. De Founding Family’s hebben alle vampiers, weerwolven en hybrids uitgeroeid. Tenminste… dat denken ze. Het is vijf jaar na de “Grote Slag” waar vele bovennatuurlijke wezens om het leven kwamen. De stad is weer teruggegaan naar zijn normale doen van zaken en op de counsel van founding family’s na weet niemand over deze gevaarlijke wezens. Maar dan begint het weer, de eerste “dieren” aanval is gebeurt… hoe lang gaat het deze keer duren voordat bovennatuurlijke wezens de stad beheersen?

  Vampiers
  Wat moet je weten over vampiers? Vampiers verbranden in het zonlicht {een original heeft hier geen last van en je kan ook een zonlicht ring/armband/ketting laten maken door een heks}. Een kruid genaamd Vervain zorgt ervoor dat je de dwang van een vampier {vampiers kunnen mensen dwingen om dingen te doen door ze diep in de ogen te kijken} kunt weerstaan en dit kruid is giftig voor een vampier. Vampiers hebben scherpe hoektanden, een zwak voor menselijk bloed {ze kunnen ook op dierenbloed leven, maar dan zijn ze zwakker}, ze zijn enorm sterk, snel en ze zijn haast onschendbaar{ze genezen heel snel en hun bloed geneest ook}. De enige manieren waarop je een vampier kan doden is: houten staak in het hart, hart eruit rukken, hoofd er af slaan of verbranden in het zonlicht. Vampiers zijn onsterfelijk, ze gaan dus nooit dood vanwege ouderdom en blijven dezelfde leeftijd vanaf dat ze veranderd zijn. Hoe ouder een vampier is, hoe sterker. Als vampier kan je een soort switch uitzetten, dit betekend dat je je gevoelens uitschakelt, dus dan is er geen deeltje menselijkheid meer over.
  Hoe wordt je een vampier? Je moet het bloed van een vampier in je hebben en dan dood gaan. Als je weer “wakker” wordt moet je mensenbloed drinken om de transformatie te voltooien.

  ~ Brady Emanuel Salvatore ~ Lizor
  ~ Jeanine Catharina Aberdeen ~ Obliviate777
  ~ Lillith Victoria Katherina Stark ~ ShatterMe
  ~ Daniël Dreven Collins ~ WillNotLearn
  ~ Brian Heith Salvatore ~ Mitovi
  ~ Rosalie -Rose- Anna Winter ~ Roww
  ~

  Weerwolven
  Wat moet je weten over weerwolven? Weerwolven veranderen een keer per maand bij volle maan, ze breken dan al hun botten in hun lijf en veranderen in een wolf. De beet van een weerwolf is fataal voor een vampier {het enige geneesmiddel is het bloed van de original hybrid}. Weerwolven kunnen gedood worden als je hun hart eruit rukt bijvoorbeeld, net zoals vampiers genezen ze heel snel. Ze zijn alleen maar sterker en sneller dan vampiers met volle maan, als het geen volle maan is, is een weerwolf geen partij voor een vampier.
  Hoe wordt je een weerwolf? Je kan geen weerwolf worden als het niet in je genen zit, weerwolf is een familie kwaal, maar als het in je familie zit betekend het niet gelijk dat je er een bent. Het weerwolf gen wordt geactiveerd als iemand dood gaat door jou doen. Het kan dus ook zo zijn dat je nog geen weerwolf bent, maar dat gen later geactiveerd wordt.

  ~ Ricardo Adams ~ Harington
  ~ Kyan Jeremy Yassin Yasildir ~ Lynn1D
  ~ Niamh Arya Adams{toekomstig weerwolf} ~ Harington
  ~ Lucas Booth ~ LostMagic
  ~

  Mensen
  Wat moet je weten over mensen? Mensen weten niks van de bovennatuurlijke wezens, behalve de mensen die in de raad zitten {dit is een raad om de stad te beschermen tegen vampiers, weerwolven enz.} deze raad bestaat uit de founding family’s{oftewel de families die deze stad gesticht hebben: de Fell, Lockwood, Forbs, Salvatore, Gilbert families} Een mens kan later nog veranderen in een vampier. Als mens kan je ook een vampierenjager zijn.

  Jongens
  ~ Gale Torn ~ VladiFerr
  ~ Alexander Night ~ WillNotLearn
  ~ Tobias Fell ~ TicTac
  ~
  Meisjes
  ~ Alexis Ariana Elise Forbs ~ Lizor
  ~ Avalon Lockwood ~ Jaimes
  ~ Destiney L Jones ~ Roww
  ~
  Dubbelganger
  ~ Emma Abigail Gilbert ~ Host

  Hybrids
  Wat moet je weten over Hybrids? Hybrids zijn een mengeling van vampiers en weerwolven{dus met dezelfde kenmerken}, maar Hybrids kunnen in tegenstelling tot vampiers tegen daglicht en in tegenstelling tot weerwolven kunnen ze veranderen wanneer ze willen. Ook zijn ze gemiddeld sterker dan vampiers en weerwolven omdat ze beide kenmerken hebben.
  Hoe wordt je een Hybrid? Om een Hybrid te worden moet je al een weerwolf zijn, dan vampier bloed dringen en daarmee sterven. Als je weer "wakker" wordt moet je het bloed van de dubbelganger drinken en dan is de transformatie voltooid.

  ~ GLily Anna Dern ~ Rybak
  ~ JJ Roxana Ross ~ MBAV4ever
  ~ Ethan James ~ TicTac
  ~ Teamin J. Sangue ~ Roww

  Heksen
  Wat moet je weten over Heksen? Heksen zijn mensen die magie bezitten {doorgegeven via familie genen}. Zij zijn meestal degene die alle vloeken op vampiers en weerwolven moeten breken.

  ~ Angela “Angel” Lana Eastwood ~ Mitovi
  ~ Cayden Adrian Jared Ziegler ~ Vegangirl
  ~ Lauren Gaia Daphne Middleton ~ amy66
  Original heks {moeder van familie Mikaelson} {zij heeft de originals {eerste vampiers} gemaakt}
  ~ Rosemary Noorah Mikaelson ~ Macabre

  Originals
  Wat moet je weten over Originals? Dit waren de eerste vampiers, ze zijn gemaakt door de original heks en zijn maar op een manier te doden: je moet ze steken met een staak gemaakt van het hout van de witte eik. Verder heb je een dolk die je in een potje met as van de witte eik stopt en daarmee kun je een original uitschakelen, zolang de dolk in de original blijft.

  ~ Maia Laurene Mikaelson ~ Macabre
  ~ Eleonora Gracelynn Mikaelson ~ Faction
  ~ Isabel Elizabeth Mary Mikaelson ~ Host
  ~ Ashton Dyon Mikaelson ~ MBAV4ever
  Hybrid original {De sterkste van alle}
  ~ Lucy Willow Mikaelson ~ VladiFerr

  Regels
  ~ Ik verwacht posts van minimaal 8 regels.
  ~ 16+ is toegestaan.
  ~ Sluit niemand buiten.
  ~ Voor deze RPG wordt {nog} een praattopic geopend.
  ~ OCC tussen haakjes
  ~ Houdt ruzies buiten de RPG.
  ~ Nieuwe topics worden alleen geopend door Lizor.
  ~ Max. 2 rollen per persoon {behalve als er rollen over zijn}
  ~ Als je iets niet snapt kan je altijd vragen stellen.
  ~ Naamsverandering doorgeven please.

  TOPIC'S


  Hoe beginnen we?
  Het is Maandag 08 September 2012. Het is een gewone dag voor de meeste inwoners van Mystic Falls. Behalve voor de familie van Elise Fell. Die dag ervoor is zij omgekomen bij een "dieren aanval". De Counsel is druk bezig met uitvinden wie de dader is van deze gruwelijke moord. Hoe reageer jij hierop als inwoner van Mystic Falls? Of weet je het niet eens? Misschien komt het gewoon over als een naar ongeluk en ga je gewoon verder met je dagelijkse doen van zaken. De meeste van jullie zullen gewoon hun dag beginnen op Mystic Falls High School, als gewone student, leraar, cheerleader of rugbyspeler. Je mag best af en toe een keer spijbelen, maar probeer het wel een beetje realistisch te houden en niet hele weken afwezig te zijn. Het is over vier dagen volle maan en het rooster van de studenten mag je gewoon zelf bedenken, dat is niet zo heel erg belangrijk. Probeer iedereen erbij te betrekken, dat is het leukst en hou de beginpost in de gaten voor nieuwe info! Veel plezier xx

  [ bericht aangepast door Arcturus op 3 mei 2013 - 11:01 ]


  My fake plants died, because I did not pretend to water them.

  [Mijn topics]


  To love is to destroy.

  [Mijn topics]


  "When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed.''

  [vraagje.... hoe starten we? is het ochtend of avond? Volle maan of niet? School of niet? xd]


  'Doubt kills more dreams then failure ever will'

  LostMagic schreef:
  [vraagje.... hoe starten we? is het ochtend of avond? Volle maan of niet? School of niet? xd]


  [Dat staat in de beginpost.]

  [ bericht aangepast door Kieran op 16 april 2013 - 18:38 ]


  To love is to destroy.

  [Mijn Topic's.]


  Listen, Smile, Agree And Then Do Whatever The Fuck You Were Gonna Do Anyway..

  [Mijn topics~]


  -Hi, I'm Andy, also freaking out- Andy Gallagher

  [Mijn topics.(:]


  Fantasy is in you.

  {Kletstopic en voor dingen zoals als je met iemand wil meeten (:}


  My fake plants died, because I did not pretend to water them.

  [Mainos, en mijn personage komt later nog Lizor. Q en ik zijn geen vrienden. Ik had een meisje aangemaakt, Q zegt OEPSIE, Q laat rol verdwijnen. Rol komt niet terug. -.-']


  I'm Ellie's & Mitshy's little secret. Rawr.

  [@Jaimes, aww oké, neem je tijd (:]


  My fake plants died, because I did not pretend to water them.

  Macabre schreef:
  [Mijn topics]


  Don't be like the rest of them, darling

  Jaimes schreef:
  [Mainos, en mijn personage komt later nog Lizor. Q en ik zijn geen vrienden. Ik had een meisje aangemaakt, Q zegt OEPSIE, Q laat rol verdwijnen. Rol komt niet terug. -.-']

  [De 'vorige pagina' knop doet wonderen. x'D]


  "When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed.''

  [Mijn topics]


  “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

  [Mijn topics]


  I don't have time to worry if it's right or wrong, you can't hope for a horror story with a happy ending!

  Brady Emanuel Salvatore ~ Vampier
  Ik word al om kwart voor acht wakker, mijn auto staat langs de weg geparkeerd en ik rek me uit. Ik was gister op weg naar Mystic Falls, maar ik was te moe om nog verder door te rijden, daarom ben ik gestopt en gaan slapen in mijn luxe sportwagen. Na vijfhonderd jaar heb je behoorlijk wat geld, dat is één van de voordelen aan het vampier zijn. Ik rek me uit en wrijf in mijn ogen. De sleutel steek ik in de auto en niet veel later komt mijn rode sportwagen op gang. Ik rij uit de berm de weg op, nog geen twee uur later zie ik het bordje "Mystic Falls" verschijnen. Ik rij het dorp binnen en kijk om me heen. Ik stop mijn auto voor de Mystic Grill. Tijd voor een drankje, ik stap uit, haal een hand door mijn haren en zet mijn zonnebril af. Ik loop met grote passen naar binnen en ga aan de bar zitten.
  'Een whiskey graag,' zeg ik, de jongen achter de bar kijkt me raar aan, 'ja het is 's ochtends en ja ik wil een whiskey. Ik heb een lange nacht achter de rug, nou hup schenk in.'
  De jongen knikt snel en niet veel later krijg ik een whiskey naar me toe geschoven.
  'Dank je, dat was toch niet zo moeilijk?' ik grijns, drink de whiskey op, leg wat geld neer en loop de bar weer uit; opzoek naar ontbijt.

  Alexis Ariana Elise Forbs ~ Mens
  Ik word vrolijk wakker. Ik spring uit bed, kam mijn haar en loop naar de badkamer om mijn make-up te doen. Ik moet toegeven dat maandagen nog niet zo heel erg zijn. Ik zit bij de cheerleaders en op maandag heb ik daarvan training. Verder is het maar een kort dagje en is het enorm lekker weer. Dus waarschijnlijk ga ik na school een ijsje halen. Ik loop naar beneden nadat ik mijn make-up gedaan heb en pak een cracker.
  'Goedemorgen mam,' zeg ik met een glimlach, mam kijkt op.
  'Goedemorgen Alexis, ik heb wat geld voor je klaar gelegd om een lunch te kopen, we hebben niet echt veel meer in huis,' ik knik, pak het geld op, eet snel mijn cracker op en nadat ik mijn moeder nog een kus op haar wang gegeven heb loop ik met mijn tas in mijn hand naar buiten. School is op loopafstand, ik ben er binnen vijf minuten, dus waarom zou ik extra betalen voor een auto of de bus? Ik gooi mijn haar over mijn schouder en loop het schoolplein op.

  [ bericht aangepast door Arcturus op 16 april 2013 - 19:08 ]


  My fake plants died, because I did not pretend to water them.