• Rollentopic voor het Instituut voor Bijzondere Gevallen: Hawai.

  Oorspronkelijk is dit verhaal begonnen op Hyves, maar omdat die er helaas mee gaat stoppen, willen we hier graag verder gaan.
  Iedereen is natuurlijk vrij om mee te doen, maar we zitten dankzij Hyves' faillissement dus wel midden in het verhaal! Hopelijk hebben jullie hier begrip voor.

  Inschrijven
  Volwassenen (oude personages):

  Naam:
  Leeftijd:
  Verjaardag: als het wezen dat heeft
  Geslacht:
  Familie:
  Soort wezen: + uitleg
  Nationaliteit:
  Karaktereigenschappen:
  Hobby's:
  Vroegere reden naar het instituut:
  Overige bijzonderheden:
  Uiterlijk: eventueel een foto

  ~ ~ ~ ~ ~ ~
  *Het verhaal wordt overigens geschreven volgens de algemene spellingsregels. Dit houdt in:
  - Het gebruik van interpunctie en een enkel aanhalingsteken ( ' ) bij dialogen.
  - Het gebruik van hoofdletters op gepaste plaatsen
  - Zo correct mogelijk alineagebruik.
  Overigens schrijven we in de verleden tijd, derde persoon enkelvoud. Relatief de meest voorkomende vorm van het schrijven van een roman


  You were born with wings. Why prefer to crawl through life?

  Naam: Cordelia Grecia Duskfury
  Leeftijd: 23
  Verjaardag: 26 september
  Geslacht: Vrouw
  Familie: Ze heeft een aantal jaren terug haar familie teruggevonden, nadat ze vijftien jaar lang opgesloten heeft gezeten in een dierentuin. Ze werd daaruit gered door Camuel, een vampier, en hij heeft haar naar het Instituut gebracht. Haar ouders zijn Vivienna en Hyvro. Verder heeft ze negen zussen.
  Soort wezen: Zeemeermin. Het zijn wonderschone wezens, die ieder over een magische gave beschikken. Zo beschikt Cordelia over een gave waarmee ze het weer kan beïnvloeden. Ze doet dit soms onbewust, maar kan het ook bewust doen. Als ze vrolijk of verdrietig is, dan is dat vaak te merken aan het weer. Ze realiseert zich eigenlijk niet hoe machtig ze zou kunnen zijn als ze er effectief gebruik van zou maken. Ook heeft ze een prachtige stem.
  Nationaliteit: Engelse
  Karaktereigenschappen: Ontzettend lief, aardig, ze doet alles voor anderen en mensen van wie ze houdt, charmant, soms ineens wat onzeker, omdat Kato haar een aantal jaren geleden verlaten heeft
  Hobby's: Ze houdt erg van lezen en zwemmen. Ze zingt graag voor Kato en speelt graag met de vissen en dolfijnen.
  Vroegere reden naar het instituut: Nadat ze bevrijd werd uit de dierentuin heeft Camuel haar naar het Instituut gebracht. Daar heeft ze een aantal fijne jaren gehad, en ze heeft haar opleiding afgerond met goede resultaten.
  Overige bijzonderheden: In haar nek heeft ze twee kleine tandafdrukjes staan, waar Camuel haar eens heeft gebeten. Over haar hele rug heeft ze littekens van de brandwonden die ze een aantal jaren geleden heeft opgelopen toen ze geraakt werd door een vuurpijl. Wanneer haar benen in contact komen met water krijgt ze een grote, blauwe staart. Zodra ze het contact met het water verliest, krijgt ze haar benen weer terug.
  Relatie: Ze is getrouwd met Kato. Samen hebben ze een zoontje van 1, Nykin, en een dochter Liae.
  Uiterlijk: *** Haar ogen zijn heel lichtblauw en haar haren zijn erg lichtblond.***
  __________________________________________

  Naam: Stimpy
  Leeftijd: 1
  Verjaardag: niet van belang
  Geslacht: Man
  Familie: Hij heeft heel veel broertjes en zusjes, die ieder hun eigen weg gaan als ze oud genoeg zijn
  Soort wezen: + uitleg: Het is een eekhoorntje. Hij kan praten, maar alleen tegen mensen die geloven dat hij dat ook kan. Wanneer iemand het onzin vindt zal je hem niet kunnen horen.
  Nationaliteit: -
  Karaktereigenschappen: Hij is heel nieuwsgierig en speels
  Hobby's: Hij is gek op nootjes, dus daar is hij altijd naar op zoek. Ook klimt hij graag in bomen en wordt hij graag geknuffeld.
  Vroegere reden naar het instituut: -
  Overige bijzonderheden: -
  Uiterlijk:


  [ bericht aangepast door Cordeliae op 7 juli 2014 - 16:20 ]


  You were born with wings. Why prefer to crawl through life?

  Naam: Venomis
  Leeftijd: 24
  Verjaardag: 31 mei. Alleen op die dag komen de Dracaena-eieren uit.
  Geslacht: vrouwelijk
  Familie: Ze kent haar ouders niet en is toen ze net uit haar ei kwam, hiernaartoe gebracht.
  Soort wezen: + uitleg: Dracaena, een half vrouw/ half draak. Ze spuwt ijs en kan wezens op die manier bevriezen. Ze kan eveneens zwemmen en vliegen.
  Nationaliteit: Grieks
  Karaktereigenschappen: Venomis uit haar emoties niet, waardoor anderen haar vrezen. Ze denken dat ze overal toe in staat is omdat ze geen gevoelens of zelfs geen geweten heeft. Ze heeft haar eigen mening wat betreft normen en waarden en dat is ook de reden dat ze buiten de stad woont. Ze is erg op haar vrijheid gesteld en wil zich niet aan anderen onderwerpen. Ze weigert zich wetten te laten opleggen. Ze is heel erg wijs en men komt soms naar haar toe voor raad, hoewel ze daar vaak wel wat voor terug wil. Ze is niet bereid om zo maar iedereen te helpen. Inmiddels kan ze door het innemen van diamanten een menselijke vorm aannemen.
  Hobby's: -
  Uiterlijk:

  [ bericht aangepast door Croweater op 3 maart 2014 - 23:10 ]


  Every villain is a hero in his own mind.

  Naam: Kato Duskfury
  Leeftijd: 23
  Geslacht: Man
  Familie: Zijn stam woont op het eiland Montserrat. Naast zijn vader, oma en een hele grote groep, woont hij daar met zijn broers en zussen. Zijn broers zijn Qako. Gyab, Pagelino en zijn zusjes zijn Athiabbe en Patja. Zijn moeder is gestorven na een aanval van een potvis.
  Athiabbe en Gyab hebben vaak ruzie met elkaar over van alles en nog wat en zodra ze met elkaar op de vuist gaan, moet Qako tussen beiden komen.

  Relatie: Hij is ongeveer een jaar geleden getrouwd met Cordelia, nadat ze al zeker zes jaar een relatie hadden. Hij heeft daarvoor een korte relatie van een paar weken gehad met Limany.
  Soort wezen: Halfwolf. Zodra hij een extreme emotie voelt, veranderd hij in een wolf. Zijn volk kan deze vaardigheid bijschaven zodat ze zich op ieder gewenst moment kunnen transformeren. Helaas kunnen zij dit geen van allen en leven zij in primitieve groepen in Noord-Amerika. Kato en Athiabbe zijn echter de enige die deze vaardigheid wel geheel onder de knie hebben.
  Nationaliteit: Montserrat (Engelstalig)
  Karaktereigenschappen: Aardig, agressief als iets hem niet aanstaat, speels, achterdochtig tegenover iedereen die zich inlaat met Cordelia. Hij is snel chagrijnig en de enige die hem dan echt goed kan opvrolijken zijn Cordelia of Athiabbe. Hij heeft het liefst dat er niemand tegen hem praat wanneer hij eet.
  Kato is een binnenvetter. Hij toont zijn emoties alleen door in een wolf te veranderen.

  Hobby's: Hij houdt er van om door Cordelia geaaid of voorgelezen te worden. Het opjagen van kleine dieren of het spelen met een bal of tak vindt hij ook erg leuk. Hij vind het leuk om te zien hoe anderen koken of aan het spelen zijn. En hij houdt van sporten en rondhangen met vrienden.
  Uiterlijk:

  Kato als mens


  Als mens kan Kato minder goed zien dan een ander. Hij is langer en forser gebouwd dan een gewoon mens en hij kan praten. Hij heeft een litteken op zijn schouder dat hij opliep toen de school werd ontdekt door mensen en hij door hen gevangen werd genomen. Toen hij ontsnapte, is er op hem geschoten.
  Als wolf


  Als wolf ziet hij veel beter. Vooral 's nachts. Hij behoudt een deel van zijn dierlijke instincten, waardoor hij gemakkelijker een prooi vindt dan wanneer hij met zijn mensenogen zoekt.
  Hij is ook vele malen groter en heeft het formaat van een ietwat kleine beer.

  Reden naar het Instituut: Zijn familie heeft hem uitgekozen om te gaan studeren, zodat hij er misschien achter komt hoe hij zijn krachten onder controle kan krijgen en dat dan aan hen kan leren.
  Overige bijzonderheden: -

  ~ ~

  Naam: Wyatt
  Leeftijd: 24
  Verjaardag: Hij heeft besloten om op 21 juli jarig te zijn. Hij moet rond die datum geboren zijn.
  Geslacht: Man
  Familie: Hij leeft over het algemeen alleen. Hij heeft wel zo'n vijftig broers en zussen, maar die ziet hij vrijwel nooit. Ze zijn ook niet allemaal meer in leven.
  Relatie: Hij heeft vele relaties gehad. De langste was met Allie en daarna is hij heel lang verliefd geweest op Cordelia. Hij heeft nu een relatie met Athiabbe.
  Soort wezen: Een waternimf. Ze zijn onweerstaanbaar voor mensen en leven in wateren in de buurt van vuurtorens, waar ze schippers afleiden met hun uiterlijk en stem. Ze zijn onsterfelijk, tot ze trouwen met een mens en een kind verwekken, of er een baren. Daarna worden ze ouder en sterven ze. Ze kunnen mensen en andere niet-waterwezens de mogelijkheid om te ademen ontnemen.
  Nationaliteit: Heeft hij niet. Hij spreekt Engels, Frans, Fins, Portugees, Spaans en Arabisch.
  Karaktereigenschappen: Zorgzaam, moedig, sterk, humoristisch, oplettend, zwijgzaam
  Uiterlijk:


  Vroegere reden naar het Instituut: Hij deed het voor Cordelia. Ze werden goede vrienden, waardoor hij besloot om langer op één plaats te blijven dan hij normaal deed. Hij heeft de school echter nooit afgemaakt en is tussendoor ook vaak weggeweest.
  Overige bijzonderheden: Niets.

  ~ ~

  Naam: Limany Redfinder
  Leeftijd: 23
  Verjaardag: Halfwolven vieren eens per jaar de Dag van Geboorte dat midden in de zomer valt.
  Geslacht: Vrouw
  Familie: Twee ouders, drie broers en een zusje.
  Relatie: Op dit moment niet. Ze heeft als tiener een korte relatie met Kato gehad en heeft geprobeerd hem terug te krijgen toen hij al met COrdelia ging.
  Soort wezen: Ze is een halfwolf - zie Kato's beschrijving
  Nationaliteit: Montserrat (Engels)
  Karaktereigenschappen: Gesloten, familiemens, trouw, jaloers ingesteld, impulsief
  Hobby's:kletsen en plezie rmaken met vriendinnen, haren doen,
  Vroegere reden naar het instituut: Daar is ze nooit geweest
  Overige bijzonderheden: -
  Als mens


  Als wolf

  [ bericht aangepast door Grindelwald op 16 nov 2014 - 12:45 ]


  Zaldrizes buzdari iksos daor. Maester > Zaldrizes

  Naam: Satyr
  Leeftijd: 21
  Verjaardag: 9 april
  Geslacht: man
  Familie: Zijn moeder en zijn jongste zusje is spoorloos verdwenen in het woud. Ze zijn waarschijnlijk door een ander wezen verslonden. Zijn vader zit in het bestuur en hij heeft nog twee oudere broers, maar ze wonen allemaal op zichzelf.
  Soort wezen: sater. Volgens wiki: een vrolijk en ondeugend boswezen, die bekend staat om zijn lust voor wijn en het verleiden van nimfen.
  Nationaliteit: oorspronkelijk komt zijn familie uit Macedonie, maar ze wonen al vijftig jaar op dit eiland.
  Karaktereigenschappen: Hij kan zich moeilijk aan regels houden, is altijd vrolijk, handelt erg instinctief en is dol op plezier.
  Hobby's: wijn drinken, panfluit spelen, eten, lachen, vrouwen, dansen.
  Uiterlijk:  -

  Naam: Leona
  Leeftijd: 27
  Verjaardag: 1 januari
  Geslacht: vrouw
  Familie: Leona heeft haar familie al jaren niet meer gezien. Op haar zeventiende werd ze verliefd op een mens en ze gingen samen op zoek waar ze wel werden geaccepteerd. Die plaats hebben ze nooit gevonden en haar vriend heeft haar uiteindelijk na vijf jaar verlaten en ging er met een gewoon meisje vandoor. Leona’s hart was gebroken en vluchtte weg nadat de jacht op haar geopend was. Uiteindelijk hoorde ze van een oude weerwolvin dat er een eiland bestond waar vreemde wezens woonden en is ze hiernaartoe gegaan.
  Soort wezen: Leona is een trol. Een log wezen dat erg onhandig is weinig nadenkt.
  Nationaliteit: Fins
  Karaktereigenschappen: Leona is erg onhandig, stoot vaak dingen of laat dingen vallen. Ze is heel erg onzeker doordat mensen altijd jacht op haar hebben gemaakt en voelt zich niet echt geliefd. Toch is ze een vechter en blijft ze hopen op een beter bestaan, die ze hier deels heeft opgebouwd. Ze is niet trots op haar trollenbestaan en doet haar best om te laten merken dat niet alle trollen ongemanierd en agressief zijn. Leona heeft een groot hart en zou graag mensen lief willen hebben, want ze mist de liefde in haar leven. Leona kan heel vastberaden zijn en laat zich niet zomaar iets op de mouw spelden. Ze is achterdochtig en altijd bang dat mensen haar in de val willen laten lopen, waardoor ze – voor een trol – altijd goed op dingen is voorbereid. Ze is moedig als ze daarvoor de gelegenheid krijgt, maar andere wezens laten het liefst niet veel aan haar over.
  Hobby’s: koken en kleien.
  Uiterlijk:  -

  Naam: Michelle L'Oreal
  Leeftijd: 23
  Verjaardag: 19 februari
  Geslacht: vrouw
  Familie: Michelle is door haar stiefmoeder vervloekt. Haar biologische moeder is jong gestorven en haar vader zit bij zijn nieuwe vrouw onder de plak. Hij ziet niet wie ze werkelijk is.
  Soort wezen: Michelle is als mens geboren, maar door haar stiefmoeder vervloekt. Wanneer haar huid in contact met water komt, begint ze te transformeren. Als ze volledig onder water is, verandert ze in een monster. Dan krijgt ze een blackout en weet ze niet wat ze doet.
  Nationaliteit: Frans
  Karaktereigenschappen: Michelle is gevlucht toen ze erachter kwam waarin ze was veranderd. Ze verafschuwt wie ze is. Ze weet hoe ze er als monster uit ziet, maar de schade die ze dan aanricht is hetgeen waar ze het meest mee worstelt.
  Ze is heel erg lief en gevoelig, maar vindt het moeilijk om anderen te vertrouwen, bang dat ze haar zullen laten stikken als ze ontdekken welk geheim ze bij zich draagt.
  Het stadsbestuur weet evenmin dat ze volledig transformeert: ze heeft laten zien dat haar huid veranderd, maar dat dat ook voor haar karakter geldt, heeft ze bewust buiten beschouwing gelaten.
  Over andere zaken is Michelle heel erg eerlijk. Ze zou nooit iemand kwaad doen en stelt het welzijn van anderen vaak boven dat van haar. Ze heeft een betoverende glimlach, die haar nog mooier maakt dan ze dan is - een van de redenen dat haar stiefmoeder jaloers was.

  Hobby’s: Michelle kan goed dansen en dat is eigenlijk het enige waarin ze helemaal zichzelf kan zijn en zichzelf even weet te bevrijden van haar twijfels en angsten.
  Uiterlijk:
  Als mens en monster:


  [ bericht aangepast door Croweater op 3 maart 2014 - 23:14 ]


  Every villain is a hero in his own mind.

  Naam: Weather
  Leeftijd: Ze is 20 jaar oud, maar in de 'Treeture-jaartelling' is ze zoveel manen oud. Omdat ze nu hier woont, heeft ze haar 20-jarige leeftijd aangenomen, al rekent zij in tijd nog wel in manen.
  Verjaardag: officieel vieren de treetures elke volle maan het feest der geboorte. Gezien Wheater niet meer bij de andere treetures leeft, viert ze ook die dag niet meer.
  Geslacht: Vrouw
  Familie: Weather heeft een groot aantal broers en zussen, maar ze weet niet wie dat wel en wie dat niet zijn.
  Soort wezen: + uitleg: Weather is een treeture. Een treeture is een wezen dat in en rondom bomen leeft. Zij kunnen zich 'vergroeien' met bijna alle boomsoorten, waardoor anderen hen niet meer kunnen onderscheiden van de boom.
  Vrijwel in elk (groot) bos zijn Treetures te vinden. Ze zitten verspreid over de hele wereld en kunnen zich gemakkelijk voor mensen verschuilen.


  In een bos woont minimaal één Treeturegemeente en soms wonen er meerdere in één bos (dan moet het een groot bos zijn). Een Treeturegemeente is erg gericht op elkaar. Als er een jonge Treeture geboren wordt, wordt deze al snel van de ouders 'afgepakt' en opgevoed als een familielid van de gehele gemeente. Veel Treetures weten daardoor niet wie hun echte ouders of broers en zussen zijn, maar in principe voelt iedereen voor hen een beetje als een broer of zus. Tegelijk is iedereen ook heel erg op zichzelf gericht.
  Het verschilt natuurlijk wel een beetje per gemeente, maar over het algemeen geldt overal hetzelfde.

  Nationaliteit: Weather komt officieel uit het bos van les Landes, uit Frankrijk. Ze spreken echter niet de Franse taal. Ze hebben hun eigen taal. Weather kan echter wel de gemeenschappelijke taal van Hawaii spreken, omdat ze een snelle leerling is en er al een tijdje woont.
  Karaktereigenschappen: Weather is nieuwsgierig aangelegd, wil graag leren (is dan ook een snelle leerling) en is nieuwsgierig naar alles wat anders is. Ze is gemakkelijk te beïnvloeden en is erg goed van vertrouwen, waardoor ze nogal eens teleurgesteld wordt. Ze is vriendelijk, vrolijk en maakt gemakkelijk contact.
  Soms kan men nogal gek van haar worden omdat ze zoveel vragen stelt. Ze heeft niet vaak door wanneer ze irritant wordt, maar als iemand dat tegen haar zegt, houdt ze direct op.

  Hobby's: Weather houdt erg van rennen, dan voelt ze zich vrij. Ook is ze gek op de natuur en dieren en daarom werkt ze ook bij een soortvan boerderij, waar ze zorgt voor de dieren die de stad voedsel levert. Dit ligt aan de rand van de stad en af en toe sneakt ze wel eens naar buiten de stad om een eind te rennen of om hulpeloze dieren te helpen. Door het gevaar wat buiten de stad loert, worden er ook vaak dieren gedood. Soms worden ze alleen ernstig verwond en dan probeert Weather ze weer op te knappen.
  Reden naar deze stad: Toen ze ongeveer 13 jaar was, ontsnapte Weather uit het bos omdat ze wilde weten wat daarbuiten was. Toen is ze samen met een groot aantal gekapte bomen op een boot richting Amerika terecht gekomen. Daar is ze weer uit ontsnapt. Ze heeft toen tot haar 16e bij een andere Treeturegemeente gewoond, daarna hoorde ze van dit eiland en besloot ze hierheen te gaan, omdat hier zoveel verschillende wezens woonden en ze erg benieuwd was hoe die dan zouden zijn. Uiteindelijk was ze ongeveer 17 en een half toen ze het voor elkaar kreeg om hier te komen wonen.
  Overige bijzonderheden: /
  Uiterlijk:  Naam: Meller Wartons
  Leeftijd: 14
  Verjaardag: als het wezen dat heeft Zelfde als Russel, ze heeft een geboortejaar, geen datum.
  Geslacht: Vrouw
  Familie: ze heeft nog een oudere broer, Russel. Hun ouders hebben hen, toen ze jong waren, op dit eiland gezet omdat ze zelf op wereldreis wilden. Ze zijn nooit meer teruggekeerd, en Russel en Meller hebben geen idee of ze nog leven of niet. Meller gelooft niet dat ze nooit meer zijn teruggekomen en denkt daarom dat ze niet meer leven, terwijl Russel denkt dat hun ouders hen gewoon op het eiland hebben gedumpt om van hen af te zijn en een nieuw leven hebben opgebouwd.
  Soort wezen: + uitleg Een mensee. Dit is een combinatie tussen een chimpansee en een mens. Door sommige mensen worden ze ook wel 'oermens' of 'jungle-mens' genoemd. Deze mensen geloven niet dat datgene wat ze kunnen aangeboren is. Zij denken dat het komt doordat ze in de jungle zijn opgegroeid.
  Een mensee kan alles wat een mens kan én alles wat een chimpansee kan. Denk aan klimmen in en slingeren door de bomen, geluiden maken als een chimpansee, etc. Ze kunnen ook gewoon praten en lijken verder sprekend op een mens. Toch lopen ze meestal op zoals apen lopen: op vier "handen". Denk aan Tarzan

  Nationaliteit: Nigeria, Afrika.
  Karaktereigenschappen: Nieuwsgierig, naïef, vrijwel altijd vrolijk, denkt altijd vanuit het goede, gezellig, aardig, heel volwassen. Lijkt in haar gedrag ouder dan ze is.
  Hobby's: Ze is heel creatief en houdt van alle vormen van tekenen, schrijven, schilderen.
  Uiterlijk: eventueel een foto
  Vroegere reden naar het instituut: /
  Overige bijzonderheden: Leeft net iets buiten het dorp/stad, omdat ze ook de ruimte moeten hebben om hun energie kwijt te kunnen. Mensees zijn heel energierijk.
  Foto:

  [ bericht aangepast door Catan op 6 jan 2014 - 16:42 ]


  Those who mind don't matter and those who matter don't mind.

  Naam: Russel Wartons (de achternaam is de stam waar de Mensee vandaan komt)
  Leeftijd: 22.
  Verjaardag: als het wezen dat heeft Mensees rekenen alleen in jaren. De datum maakt niets uit, het gaat erom in welk jaar je geboren bent.
  Geslacht: Man
  Familie: Hij heeft nog een jonger zusje, Meller. Hun ouders hebben hen, toen ze jong waren (Russel was 15, Meller was 7), op dit eiland gezet omdat ze zelf op wereldreis wilden. Ze zijn nooit meer teruggekeerd, en Russel en Meller hebben geen idee of ze nog leven of niet. Meller gelooft niet dat ze nooit meer zijn teruggekomen en denkt daarom dat ze niet meer leven, terwijl Russel denkt dat hun ouders hen gewoon op het eiland hebben gedumpt om van hen af te zijn en een nieuw leven hebben opgebouwd.
  Soort wezen: + uitleg Een mensee. Dit is een combinatie tussen een chimpansee en een mens. Door sommige mensen worden ze ook wel 'oermens' of 'jungle-mens' genoemd. Deze mensen geloven niet dat datgene wat ze kunnen aangeboren is. Zij denken dat het komt doordat ze in de jungle zijn opgegroeid.
  Een mensee kan alles wat een mens kan én alles wat een chimpansee kan. Denk aan klimmen in en slingeren door de bomen, geluiden maken als een chimpansee, etc. Ze kunnen ook gewoon praten en lijken verder sprekend op een mens. Toch lopen ze meestal op zoals apen lopen: op vier "handen". Denk aan Tarzan (a)

  Nationaliteit: Pfoe. Oorspronkelijk leefde zijn stam (de Wartons) in Nigeria, Afrika.
  Karaktereigenschappen: Wantrouwend, nieuwsgierig, vriendelijk, kan soms wat bot overkomen, beschermend, vindingrijk.
  Hobby's: Klimmen, sporten.
  Uiterlijk: eventueel een foto
  Vroegere reden naar het instituut: /
  Overige bijzonderheden: Leeft net iets buiten het dorp/stad, omdat ze ook de ruimte moeten hebben om hun energie kwijt te kunnen. Mensees zijn heel energierijk.
  Foto:  Naam: Javelin Ash
  Leeftijd: 22
  Verjaardag: als het wezen dat heeft /
  Geslacht: vrouw
  Familie: haar ouders zijn gestorven toen ze nog maar heel jong was. Haar oma heeft haar opgevoed, maar is drie jaar geleden ook gestorven.
  Soort wezen: + uitleg Halfwolf
  Nationaliteit: Galway's
  Karaktereigenschappen: Zelfstandig, fanatiek, wil graag winnen, aardig, fel, wantrouwend.
  Hobby's: Jagen, feest vieren
  Uiterlijk: eventueel een foto Zie foto
  Vroegere reden naar het instituut: /
  Overige bijzonderheden: Is een alfa.
  En, dit is even voor mezelf, ze had altijd twee goede vriendinnen, maar ze lieten haar vallen toen Javelin volhield dat de vulkaan zou uitbarsten en hen zou doden. De stamhoofden hadden altijd gelijk en het was tegen de regels om daar tegenin te gaan, dus lieten Janda en Wolyne haar vallen.
  Ze had stiekem een oogje op Daco, een halfwolf in haar stam, ook een alfa. Hij kende haar, maar ze had nog nooit met hem gesproken.

  Foto mens:


  Foto wolf:  Naam: Tari (achternaamloos)
  Leeftijd: 19
  Verjaardag: als het wezen dat heeft 9 maart
  Geslacht: Vrouw
  Familie: Ze heeft alleen haar broer nog. Op haar 10e zijn haar ouders beide vermoord door een onbekend wezen waar haar broer nog steeds naar op jacht is. Zij wil ook graag mee, maar haar broer laat haar niet meegaan en heeft haar op dit eiland neergezet, omdat hier enkele andere elfen waren en het goed beschermt werd tegen gevaarlijke wezens.
  Soort wezen: + uitleg Elf. Stel je een elf voor als in The Lord Of The Rings, maar dan vooral de (avontuurlijke) mannen. Een vrouwelijke Legolas haha ;p.
  Nationaliteit: Uhm, Hawaïaans, nu? :p
  Karaktereigenschappen: Avontuurlijk, wantrouwig, vriendelijk, verleidster om iets voor elkaar te krijgen, lief.
  Hobby's: Op dieren jagen, enzo.
  Uiterlijk: eventueel een foto Zie foto
  Vroegere reden naar het instituut: /
  Overige bijzonderheden: /
  Foto:


  Those who mind don't matter and those who matter don't mind.

  Naam: Oliver May
  Leeftijd: 23
  Verjaardag: als het wezen dat heeft : viert geen verjaardag, maar is geboren op 6 augustus.
  Geslacht: Man
  Familie: Hij heeft ergens twee ouders, maar op zijn tiende was hij al alleen.
  Soort wezen: + uitleg: Mendax. Dit is een soort water/land/lucht-wezen. In het water krijgt hij kieuwen en zwemvliezen, terwijl dezen op het land verdwijnen en plaatsmaken voor vleugels.
  Ze leven altijd alleen, tenzij ze een partner vinden. Met deze partner blijven ze voor altijd samen en krijgen ze kinderen, die na tien jaar alleen op pad gaan. Vanaf dat moment zijn ze 'volwassen'.
  Nationaliteit: Hij woont niet echt op een vaste plek. Een mendax reist veel rond, tot hij zijn/haar partner vindt en dan blijft hij op die plek.
  Karaktereigenschappen: Charmeur, snel jaloers, egoïstisch.
  Hobby's: Naah, niet zoveel.
  Uiterlijk: eventueel een foto: Zie foto hieronder
  Vroegere reden naar het instituut: Ging hij niet naartoe
  Overige bijzonderheden: Heeft een soort scharrel-relatie met Emily. Hij neemt dit niet zo nauw, maar hij gaat ervan uit dat zij dat wel nauw neemt. Ze hebben elkaar in het water.
  Foto:  Naam: Emily Grecia
  Leeftijd: 21
  Verjaardag: als het wezen dat heeft 12 mei
  Geslacht: Vrouw
  Familie: Heel veel zussen waar ze niet zoveel mee heeft, en Cordelia, waar ze heel goed mee op kan schieten. Haar ouders zijn Hyvro en ... Ik vergeet haar naam altijd.
  Soort wezen: + uitleg Een zeemeermin. Ik denk dat dat wel voor zich spreekt.
  Nationaliteit: Geen, ze leeft in de wateren. Ze spreekt Engels.
  Relatie: Getrouwd met Baiel. Ze hebben een dochter, Maerle.
  Karaktereigenschappen: riendelijk, durft alles, bluffer, goed, heeft een enorme hekel aan mensen. Kan, net als Cordelia, betoverend mooi zingen.
  Uiterlijk: eventueel een foto Nogmaals hieronder.
  Vroegere reden naar het instituut: Ze werd gevonden door Cordelia en omdat ze toch altijd maar alleen was, ging ze met Cordelia mee naar het Instituut. Ze heeft daar haar school afgemaakt, al duurde het een jaar langer omdat ze heel lang in coma heeft gelegen.
  Overige bijzonderheden: Ik weet nog niet of ze gezond is, haha, maar anders dan zit er vampierbloed in haar die haar fataal kan worden. Dat hangt er nog even vanaf :p .
  Foto/uiterlijk:  Naam: Baiel
  Leeftijd: 22
  Verjaardag: als het wezen dat heeft Uh, 28 maart.
  Geslacht: Man
  Familie: Hij heeft ouders en een oom en tante. Hij had een nichtje, maar die is vijf jaar geleden omgekomen bij een brand.
  Soort wezen: + uitleg : Nereïde. Ze staan bekend om dat ze niets anders doen dan zwemmen en weven, maar Baiel is veel avontuurlijker. Nereïdes kunnen ook maar één keer verliefd worden. Ze leven over het algemeen allemaal in een grote grot diep in de zee, maar Baiel woont meer aan de kust.
  Nationaliteit: Engels
  Relatie: Getrouwd met Emily. Ze hebben een dochter, Maerle.
  Karaktereigenschappen: gezellig, goede vriend, niet serieus, is wel in voor een grap. Is een stuk serieuzer geworden sinds hij zijn nichtje is kwijtgeraakt.
  Uiterlijk: eventueel een foto Heb een foto hieronder. Ik heb trouwens gewoon dezelfde gebruikt omdat hij daar zo 22 zou kunnen zijn :p .
  Vroegere reden naar het instituut: Hij wist dat hij niet verliefd wordt op de nereïdes (hij had ze allemaal al ontmoet en bij niemand wist hij dat hij verliefd op hen zou worden) en zijn ouders wilden graag dat hij toch een vriendin kreeg, dus ging hij op zoek naar zijn grote geliefde.
  Overige bijzonderheden: Kan nu niks bedenken.
  Foto/uiterlijk:

  [ bericht aangepast door Catan op 3 dec 2013 - 18:41 ]


  Those who mind don't matter and those who matter don't mind.

  Naam: Peikka
  Leeftijd: waarschijnlijk 31 of 32 of 33
  Verjaardag: Dat weet hij niet
  Geslacht: Man
  Familie: Zijn familie is uitgeroeid.
  Soort wezen: Hij is een van de laatsten van het Folletten-ras. Folletten zijn grote trol-achtige wezens, met lange, sterke armen. Ze staan bekend om hun domheid en hun kinderlijkheid. Als ze boos, verdrietig of in paniek zijn, zijn ze in staat om in hun eentje hele steden te verwoesten. Hoewel ze veel alleen zijn, hebben ze eigenlijk altijd behoefte aan gezelschap, al zijn kleine kinderen het enige gezelschap dat ze kunnen waarderen.
  Een Follet eet vooral veel bladeren, mos en vissen als ze zich in de buurt van water bevinden. Ze slapen lang en zijn vooral 's nachts actief.
  Folletten kunnen zich voortplanten door een lichaamsdeel af te staan. Hieruit groeit een nieuwe Follet, maar het lichaamsdeel van de oudere Follet groeit niet meer aan.
  Nationaliteit: Dat weet hij niet
  Karaktereigenschappen: Oer dom, verlegen, vriendelijk als hij in een goede bui is. Anders is hij levensgevaarlijk.
  Hobby's: In bomen klimmen, bomen omgooien, naar de zee of de maan kijken, graven.
  Uiterlijk:
  Overige bijzonderheden: Hij is extreem bang voor vuur en wordt daar soms heel agressief van.  ~

  Naam: Minkabh
  Leeftijd: ongeveer 47
  Verjaardag: -
  Geslacht: Man
  Familie: Hij heeft drie zoons en een dochter. Zijn vrouw is bij hem weggegaan en hij weet niet waar ze is.
  Soort wezen: Hij is een papegaaienotter. Er zijn er niet veel van en hij heeft het meeste weg van een otter met papegaaienvleugels. Ze zijn felblauw, net zoals zijn vacht en hij kan er enkele kilometers mee vliegen voor hij uitgeput raakt. Zijn lichaam is namelijk niet gemaakt om te vliegen.
  Het is niet bekend waar ze vandaan komen. Het gerucht gaat dat zijn soort het resultaat is van mensen, maar niemand weet het zeker. Papegaaienotters komen alleen op Hawaï voor.
  Ze eten vooral vruchten en kleine dieren. De papegaaienotter houdt niet van water, wat zijn lichaam zwaar maakt en waardoor hij niet zou kunnen opstijgen. Hij houdt wel van de zon, omdat hij maar een dunne vacht heeft, hoewel de haren meer op veren lijken.
  Nationaliteit: Hij is geboren en getogen op Hawaï
  Karaktereigenschappen: Hij is niet heel vriendelijk als hij iemand niet kent en trekt niet graag de aandacht, al is hij er niet vies van om anderen te laten weten wat hij van hen of van een situatie vindt. Hij heeft een 'alles of niets' mentaliteit.
  Hobby's:zonnen, rondfladderen, belangrijke beslissingen nemen, observeren, slapen.
  Uiterlijk: Hij ziet eruit als een blauwe otter met grote, blauwe vleugels. Hij heeft zwarte ogen en scherpe tanden, maar geen echte klauwen.
  Overige bijzonderheden: -


  Zaldrizes buzdari iksos daor. Maester > Zaldrizes

  OMG. Ik heb ineens een idee.

  Naam: Masrl
  Leeftijd: Hij bestaat al 28 aardejaren
  Verjaardag, als het wezen dat heeft: heeft ie niet
  Geslacht: Mannelijk
  Familie: Masrl is gevormd uit een laag weefsel, zoals alle peregrinussen worden gekweekt. Hij heeft dus geen ouders, alleen "stamcellen".
  Soort wezen (+ uitleg): Peregrinus. Het is een buitenaards wezen en komt van een planeet in een ander zonnestelsel in het melkwegstelsel. Hij komt van de planeet Tredidj, maar leeft alweer voor langere tijd tussen de mensen. Hij is, samen met nog vele anderen, naar de Aarde gestuurd om te bestuderen hoe de mensen zijn en om te kijken hoe de omstandigheden hier zijn. Doordat de atmosfeer vrijwel gelijk is aan de Aarde op Tedidj, kan Masrl hier goed overleven.
  Een peregrinus voedt zichzelf met groen. Alles waar bladgroenkorrels inzitten kan hij eten, wat zijn lichaam kan afbreken en omzetten tot elke soort cel. Als een peregrinus dus genoeg bladgroen in zijn lichaam heeft, kan hij iedere vorm aannemen die hij wil. Deze veranderingen kosten hem echter wel weer veel bladgroenkorrels, dus kan een peregrinus alleen van gedaante veranderen als hij genoeg heeft gegeten.

  Nationaliteit: Masrl heeft een tijd gespendeerd in China, waar hij zich tussen de Chinezen heeft gevestigd. Daarna is hij vertrokken en naar Spanje gegaan, waar hij nog een tijdje als coach van FC Barcelona op tv gezien is (maar niemand had het door, want hij had de gedaante van de coach aangenomen). Daarna heeft hij het eiland van Hawaï gevonden en nu verblijft hij hier een tijdje, al zit hij er nog maar net. Hij neemt vaak verschillende gedaantes van verschillende wezens aan om erachter te komen hoe het is om een ander wezen dan een mens te zijn.
  Karaktereigenschappen: Masrl is een profiteur. Hij haalt altijd zijn voordeel uit verschillende situaties en soms gaat dat ten koste van anderen. Door zich voor te doen als een ander heeft hij vaak bakken met geld verdiend en heeft hij dat uitgegeven aan vrouwen, alcohol en alle andere dingen die hem een prettig gevoel gaven. Toen dat geld op was, merkte hij dat zijn leven niet compleet was en vertrok hij weer naar een andere plek, op zoek naar datgene wat hem gelukkig kan maken. Hij heeft tot noch toe nog niet gevonden.
  Hobby's: Verschilt nogal.
  Vroegere reden naar het instituut:
  Overige bijzonderheden:
  Uiterlijk: eventueel een foto:
  Een mannelijkere versie van dit als hij "zichzelf" is, maar dat is hij maar zelden:


  Those who mind don't matter and those who matter don't mind.

  Je hebt wel een hele hoop personages die je niet gebruikt he. Je had Weather ook pa net aangemaakt.


  Zaldrizes buzdari iksos daor. Maester > Zaldrizes

  I know. Die komt nog wel, maar met dit personage heb ik echt een groot plan (: en met Weather ga ik ook nog schrijven, als ik dat hele pws-gedoe achter de rug heb!


  Those who mind don't matter and those who matter don't mind.

  [Marjanne, mogelijk dat mijn rol 'die ga ik dus maken' de grote geliefde gaat worden van Baiel?]


  Standing frozen, in the life I've chosen. You wont find me, the past is all behind me. Buried in the snow.

  [Eeh.. Baiel is getrouwd met Emily;)]


  Those who mind don't matter and those who matter don't mind.

  [Oooh...? Hehehe, hmmm nu ik zo bekijk alles. Dan lijkt het of iedereen al genoeg rollen heeft en kom ik weer halferwege! Iedereen kent elkaar ook en hebben echt een verhaal omheen gebouwd. Hmm, denk niet dat goed idee is als ik meedoe]


  Standing frozen, in the life I've chosen. You wont find me, the past is all behind me. Buried in the snow.

  [Jaa dat komt doordat we van Hyves komen, met z'n allen, en daar zijn we al begonnen met dit verhaal! Er zijn zelfs al twee delen aan voorafgegaan;)]


  Those who mind don't matter and those who matter don't mind.