• Genre: Sci-fi, Slic of Life
  Woorden per post: Minimaal 300
  Tempo: Langzaam
  Taal: ABN
  Leeftijd: 16+ toegestaan
  Inspringen: Dit kan altijd, PB me dan even (:
  Regels:
  • Huisregels
  • De 'RPG-regels'
  Seeking their Souls
  In het jaar 2147 ontdekte een groep wetenschappers in Londen een nieuwe manier om leven te creëren. Door het manipuleren van het DNA van een foetus en deze buiten de baarmoeder te laten groeien konden ze een 'perfect' mens schapen. Deze mensen zouden geen imperfecties hebben en alleen hun oogkleur kon al elk mogelijke kleur hebben, aangepast op wat de 'ouders' wilden. Rijke ouders van over de hele wereld bestelden één van deze 'Beauties', zoals zij werden genoemd, en uiteindelijk werden er 32 gemaakt. Een jaar later werden de eerste zes Beauties geboren, één op elke 13e van de maand. In het begin leek alles perfect, maar dit duurde niet lang...

  In 2155 ontwikkelde een Beauty een 'gift'. De jongen was een prototype geweest en stond bekend onder de naam Zero. Hij was opgegroeid in Engeland en op zijn zesde verjaardag raakte hij buiten bewustzijn, toen hij daarna wakker werd had hij een stem die niet eigen was en sprak hij de volgende woorden:


  "Door een man zonder hart geschapen
  Deze wezens oh zo fragiel
  Moeten opnieuw worden verbonden
  Met hun lang verloren ziel"

  Elke keer dat hij hierna oogcontact maakte met een Beauty deed hij een voorspelling. Toentertijd begreep niemand zijn woorden, maar zodra de Beauties één voor één zes jaar werden, drong de betekenis van de woorden tot iedereem door. Elke Beauty ontwikkelde een gift, sommigen konden een element besturen en anderen konden wonden doen verdwijnen of mensen hun eigen wil opleggen. Men raakte in paniek door deze rare ontwikkeling en al gauw begonnen mensen de dood van de kinderen op te eisen, want het was duidelijk dat deze kinderen té sterk werden. Naast hun gift waren ze ook sterker en sneller dan normale mensen, maar dit alles had ook een keerzijde. De kinderen verloren hun reukvermogen en mogelijkheid tot het proeven van dingen, ook werden zij kleurenblind. Ze waren een deel van zich verloren, hun ziel en zij zouden deze terug moeten vinden zoals Zero hun had verteld. Dit zou enkel lukken als zij de juiste persoon zouden vinden en deze zouden kussen.
  Niet lang nadat de jongste Beauty zes jaar werd greep de overheid in. In de nacht van 3 mei werden overal ter wereld de Beauties bruut opgeschrikt en meegenomen naar een gevangenis in de Indische Oceaan, een gevangenis speciaal voor hen ontwikkelt. Er waren vier gevangenissen en ieder hield zes Beauties. De kinderen kregen handschoenen om van een speciaal materiaal die voorkwam dat de kinderen hun gift konden gebruiken.

  Het is nu 2167 en de meeste oudste Beauties bereiken binnenkort hun leeftijd van 20 jaar. Zij zijn dan bijna officieel volwassen volgens de wet, maar hun toekomst ziet er somber uit. In deze RPG volgen we de Beauties en hun problemen met o.a. hun gift, het vinden van de persoon die hun zou helpen bij het terugvinden van hun ziel en met hunzelf.


  Story: Seeking their Souls
  Rollen- aka kletstopics: 01 II 02
  Speeltopics: o1


  Lijst om mee te doen:
  De lijst die je moet invullen voor je rol vind je hier.
  Voel je vrij dingen toe te voegen als je dit wilt.

  Rollen:
  Voor meer informatie, zie de story.
  Beauties: Op volgorde van oud > jong
  03: Borya Ivanov - Elektriciteit - Bagginss II 1,7
  05: Rourke Ryan Reid - Aarde - Lolicia II 1,5
  09: Daniella ... ... - Aarde - BastiIIe II 1,1
  11: Guinevere Kala Irving - Ijs - Morticia II 1,4
  13: Laron Caldre Barrineau - Ijs - Yoda II 1,7
  22: Lenore Elín Sappheire Callas - Vuur - Bash II 1,1
  24: Mortefiscera Emeliana Santeria - Wilscontrole - Walt II 1,5

  ??: Naam - Gift - Goldenwing

  Bewakers:
  Het hoofd: Nikola Gallagher - 38 - Assassin II 1,9
  Eduard Novak - 37 - Cashby II 1,8
  Bryan Heath Ashkov - 26 - NCIS II 1,13
  Amora Delgado - 20 - Bagginss II 1,7
  Alicia McBreth - 25 - VitaIncoluma II 1,8
  Vrij!

  Wetenschappers:
  Het hoofd: Naam - Leeftijd - DarkAng3l
  Assistent: Maeve Wallis - 23 - Lucrezia II 1,13
  Todrick Ashling - 30 - VitaIncoluma II 1,8
  Vrij!

  Man: 07 / Vrouw: 08

  [ bericht aangepast door TessaGray op 13 jan 2014 - 17:03 ]


  In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

  Mijn topics, men. C:


  Don't walk. Run, you sheep, run.

  Mon topics x3


  -Hi, I'm Andy, also freaking out- Andy Gallagher

  > Mijn topics.


  Quiet the mind, and the soul will speak.

  Lolicia schreef:
  Mijn topics, men. C:


  To the stars who listen — and the dreams that are answered

  Waar moet je nou invullen als je een rol wilt? Hier toch? Ik wil een vrouwww (beauty)

  [ bericht aangepast door Curuxa op 10 jan 2014 - 19:28 ]


  { do you call yourself a freaking hurricane like me? }  Rol: Beauty 09
  Naam: Daniella Jonathan
  Bijnaam: Dani
  Leeftijd: 21
  Geslacht: Vrouwelijk
  Uiterlijk: Daniella zou zichzelf al gauw als 'saai' omschrijven, omdat ze er, vooral voor een Beauty, vrij gewoontjes uitziet. Klein is ze in ieder geval niet, want met haar lange benen reikt deze dame tot 1,76. Haar bruine haren zijn halflang en haar ogen zijn donkerbruin van kleur, deze stralen altijd een soort kinderlijke nieuwsgierigheid of energie uit. Haar volle lippen staan meestal omgekruld tot een glimlach en op haar wangen is bijna 24 uur per dag een lichtroze blos te zien. Haar blanke huid lijkt op het eerste gezicht vrij gewoon, maar wanneer de lampen uitgaan verandert dit. Zodra Dani zich een tijd in het licht gewaand heeft en het licht gaat uit zal haar huid licht beginnen te geven. (01 II 02 II 03) Net zoals gewoon glow in the dark licht zal haar huid na een poos, afhankelijk van hoe lang haar 'huid heeft kunnen opladen', weer terugkeren naar zijn normale, niet lichtgevende staat. Als je het lichtgeven achterwege laat ziet ze er voor de rest inderdaad vrij normaal uit. Zo heeft ze een normaal tot slank neigend postuur met subtiele, vrouwelijke rondingen. Haar blanke huid is smetteloos en gezond, met hier een daar wat moedervlekken zoals ieder ander normaal mens. Wel is ze erg lenig, dit is speciaal door haar ouders aangevraagd, omdat zij hun dochter graag op balletles wilden zetten.

  Innerlijk:
  Je zal Daniella niet gauw over het hoofd kunnen zien, ze is namelijk iemand die zichzelf behoorlijk in de spotlight weet te zetten. Dit doet ze niet uit arrogant of iets dergelijks, maar ze is erg energiek en uitbundig en trekt hier al gauw de aandacht mee naar zich toe. Al van kleins af aan zit ze vol energie en Daniella lijkt bijna altijd wel vrolijk en hiermee verbergt ze het feit dat ze zich vaak ongelukkig voelt in de gevangenis. Ondanks de mensen om haar heen voelt ze zich vrij eenzaam en ze verlangt naar wat vrijheid en avontuur, die ze binnen de muren van het gebouw niet kan vinden. Het komt dan ook vaker dan eens voor dat ze zich verveeld en ze doet er op zulke momenten van alles aan om maar wat te doen te krijgen. Bijvoorbeeld de aandacht proberen te trekken van bewakers door haar WC te verstoppen of wat er op dat moment ook maar binnen haar bereik ligt.
  Het verlangen naar avontuur komt voort uit haar nieuwsgierigheid en leergierigheid. Ze weet erg weinig af van de echte wereld en vraagt dan ook de oren van het hoofd bij de bewakers, vooral Eduard moet vaak geloven aan al haar vragen die ze zonder gêne stelt. Daniella is namelijk ook een flapuit en denkt dus niet veel na over haar acties wat soms leidt tot vreemde situaties of onbewust geflirt vanaf haar kant. Toch is haar nieuwsgierigheid niet altijd negatief of vervelend, ze is namelijk ook erg leergierig en zodra ze zinnen heeft gezet om iets nieuws te leren zal ze er ook volledig voor gaan. Wanneer ze ergens echter geen zin in heeft zal het haar niet zo gauw lukken zich te gedragen naar de regels, aan discipline ontbreekt het namelijk wel bij deze naam. Opnieuw is dit niet omdat ze vervelend wilt doen of omdat ze de bewakers dwars wilt zitten. Ze is gewoon erg spontaan en zich niet zo goed bewust van haar acties.
  Naast dat Daniella erg nieuwsgierig is en dus vele vragen stelt, is ze ook goed van vertrouwen en erg naïef, door het gebreken aan kennis over de echte wereld en hoe het er aan toe gaat. Haar ouders hebben haar vaak wel gewaarschuwd dat niet iedereen te vertrouwen is en dergelijke, maar Daniella's nieuwsgierigheid overwint haast alles waardoor ze zich tot bijna iedereen aangetrokken voelt in het begin. Toch zal ze het snel gehad hebben met je wanneer je haar een keer iets flikt, haar bijvoorbeeld uitscheld of kwetst. Gevoelig is deze namelijk ook, door haar leventje in de gevangenis is ze erg fragiel en kan ze niet zo goed tegen een stootje. Soms heeft ze ook moeite met het achterhalen of iemand een grapje maakt of niet en wat hun bedoelingen zijn.
  Als laatste heeft Daniella een soort kinderlijke onschuld over zich heen die haar erg kwetsbaar maakt. Op sommige momenten is ze zich hier erg goed bewust van en zal ze iemand op proberen te zoeken die haar gerust kan stellen of even af kan leiden. Daniella is dan ook liever niet alleen en voelt zich eerder op haar gemak in een drukkere omgeving.

  Verleden: Ze is opgegroeid in een normaal, liefhebbend gezien met een vader, een moeder en een drie jaar jonger broertje. Als klein meisje al was ze er levendig en haar ouders hadden er altijd moeite mee om haar gewoon binnen of bij zich te houden. Bijna altijd liep ze wel weg, aangetrokken tot alle dingen die er om haar heen gebeurde. Vooral dieren vond ze enorm boeiend en interessant en zelfs de balletlessen konden haar weinig discipline en klasse bijbrengen, tot grote ergernis van haar ouders. Haar dansen was niet slecht hoor, dat was het niet, het was meer dat ze tijdens de lessen te veel praatte of haar best niet deed, puur omdat ze zich verveelde en ze buiten wilde spelen. Toen haar balletjuf bij haar ouders begon te dreigen dat Daniella niet meer in de lessen mocht komen hebben haar ouders haar Daniella lessen laten volgen van een modernere dans. Bij deze dans kon ze meer haar energie kwijt, maar hij bevatte ook nog de elegante elementen van het ballet. Daniella's ouders bleven hopen dat haar dochter iets rustiger zou worden, maar ze bleef vol energie en haar bewegingen waren nog altijd uitbundig en niet gecontroleerd.
  Voor de rest had Daniella het erg naar haar zin en doordat haar ouders een bedrijf runden, ze was te jong om te begrijpen wat haar ouders precies deden, hadden ze genoeg geld om hun meisje te geven wat ze wilde. Daniella was dan ook behoorlijk verwend, maar wat ze écht graag wilde, een keer weg uit Engeland, dat is nooit gebeurd.
  Toen ze ouder werd, zo een jaar of 5, merkte ze dat ze de dorre bloemen in haar moeders vaas weer wat kon oppiepen met haar vingers. Dit was slechts het begin en ze kon steeds meer en liet vaak de meest prachtige bloemen groeien in de tuin, in alle kleuren mogelijk om er vervolgens vol genot naar te kunnen kijken. Het duurde een poos voordat haar ouders de link begonnen te leggen en zodra ze doorhadden wat Daniella kon begonnen ze haar steeds vaker binnen te houden. Ze kreeg altijd handschoenen aan en werd strenger in de gaten gehouden dan eerst, ze werd zelfs van balletles gehaald en buiten spelen werd uit den boze. Haar ouders leefden in angst en ze begreep niet waarom haar ouders zo in paniek leken, aangezien Daniella haar 'gift' zag als een prachtig iets. Zodra haar ouders even weg waren ging ze stiekem haar kracht gebruiken, natuurlijk bleef dit niet verborgen voor haar ouders die dan ook vaak kwaad op haar werden.
  Toen ze net een paar dagen zes jaar was werd ze 's nachts ruw uit haar bed gehaald door vreemde mannen. Veel van deze gebeurtenis kan ze zich niet meer herinneren, maar het gehuil en geschreeuw van haar ouders is altijd blijven hangen. Eenmaal in de gevangenis heeft ze vaak haar ouders proberen te bereiken, maar ze heeft slechts nog een paar keer contact met ze gehad voordat ze voorgoed niks meer van haar ouders te horen kreeg. Ze wilt niet slecht over ze denken en houdt het er dan ook op dat het hun waarschijnlijk te veel pijn doet om te weten dat hun dochter vast zit en dat ze het op deze manier proberen te vergeten.

  Gift: Aarde
  Voorspelling: Ze zag zich vanaf de eerste post ook de laatste zin van haar voor voorspelling weer herinneren. Echter zijn de enige personen die haar voorspellingen weten Laron, een goede vriend van haar, en Eduard, waar ze ook een band mee heeft opgebouwd en wie ze het meest vertrouwd.
  Persoonlijke bezittingen:
  • Een voetbal: Doordat ze zichzelf nogal snel verveeld heeft ze de voetbal ooit van een bewaker gekregen, die het zat was dat ze hem steeds lastig viel wanneer ze zich weer eens verveelde. Ze heeft hem dan ook al jaren en het ding is aardig versleten, maar ze beleeft er nog bijna dagelijks plezier aan en probeert altijd weer nieuwe trucjes te leren.
  • Een haarelastiek. Doordat ze zichzelf er nogal saai uit vind zien heeft ze ooit aan een vrouwelijke bewaker gevraagd om een haarelastiekje. De vrouw was ontzettend aardig en heeft haar ook een aantal manieren geleerd om haar haren te kunnen dragen. Daniella draagt haar haren het liefst in een vlecht.

  Extra:
  • Daniella is dol op zingen. Ze zingt niet super goed of onwijs slecht en kent ook maar weinig liedjes. Soms vraagt ze dan ook aan de bewakers of ze even mee mag luisteren naar de radio.
  • Daniella heeft een natuurlijke aanleg voor het bespelen van instrumenten waar ze zich nog niet bewust van is. Diezelfde vrouwelijke bewaker als die bij de persoonlijke bezitting vermeld wordt heeft haar ooit een paar noten leren spelen op een gitaar. Na drie jaar is de vrouw gestopt met de baan en heeft Daniella nooit meer een instrument aangeraakt, al zou ze het graag willen, om de liedjes die ze kent na te leren spelen.
  • Daniella is vooral geboei door het fenomeen 'verliefdheid' en alles wat er mee te maken heeft. Door de gevangenis heeft ze nog nooit zulke gevoelens kunnen ervaren en is dan ook maar zo onervaren en onschuldig op dat gebied als mogelijk is.
  • Ondanks dat ze geen eten kan proeven weet Daniella toch kritisch te zijn over het eten dat ze krijgen. Ze beoordeelt eten namelijk op bite, of het warm of koud is en dergelijke.

  [ bericht aangepast door TessaGray op 20 jan 2014 - 19:06 ]


  In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

  BastiIIe schreef:
  Dibs voor personage hiero. Haha.


  Ik snap het niet .-.

  Zo mijn rol maar eens gaan vertalen.


  To the stars who listen — and the dreams that are answered

  Vrouwelijke Beauty, aub? (:


  Bash schreef:
  (...)

  Ik snap het niet .-.

  Zo mijn rol maar eens gaan vertalen.

  Lol. Dat was precies wat ik dacht. Ik wou het typen en toen zag ik jouw reactie. :'D


  Don't walk. Run, you sheep, run.

  Hierbij claim ik alvast de naam 'Mortefiscera', en de gave om het leven uit personen / dieren / planten/ voorwerpen te trekken (met een maximum, niet om iemand te doden).


  Walt schreef:
  Hierbij claim ik alvast de naam 'Mortefiscera', en de gave om het leven uit personen / dieren / planten/ voorwerpen te trekken (met een maximum, niet om iemand te doden).


  Die keuze staat er niet tussen, haha sorry:Y)De giften staan in de story, ik zal er een linkje bij gooien.


  In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

  Lolicia schreef:
  (...)
  Lol. Dat was precies wat ik dacht. Ik wou het typen en toen zag ik jouw reactie. :'D


  Haha :')
  Damn, dat gaat nog best wel wat werk kosten xd


  To the stars who listen — and the dreams that are answered


  Rol: Beauty 07
  Naam: Lenore Elín Sappheire Callas
  Leeftijd: Twintig
  Geslacht: Vrouwelijk
  Uiterlijk: Lenore has long, thick, blonde hair that falls just below her breast. Her hair has pink and blue locks in it. When she still lived with her family, her mom or sister used to braid her hair. If she was allowed to have rubber bands in prison, she'd braid her hair herself.
  She has a very sophisticated, angelic face with full lips. But more striking are her eyes. You could compare her eyes with the night sky. They are very dark blue, midnight blue, and they have little golden and silver spots in it. Her parents chose for that because they met under the night sky. Her eyes are framed by long, dark eyelashes. Her skin is almost spotless - she has some freckles and her arms - and she often has a blush on her cheeks.
  Her body is slim with feminine curves. She isn't one of the taller Gifted, and next to some of them she can feel a bit insecure, since it makes her feel small.
  She has a sweet and innocent charisma.
  Innerlijk: Drie woorden die Lenore omschrijven zijn lief, zorgzaam en onzeker. Ze zou nooit iemand fysiek of mentaal pijn doen, niet expres tenminste. Daarnaast is ze erg snel bezorgd om andere mensen. Ze vindt het leuk om te zien dat anderen blij zijn en ze vindt het ook leuk om mensen blij te maken, bijvoorbeeld door ze te complimenteren. Ze ziet altijd het goede in mensen, wat haar wat naïef maakt. Het punt dat ze erg gewillig is om mensen te helpen, maakt het erg gemakkelijk om gebruik van haar te maken. Als ze niet in de gevangenis zou zitten, dan zou ze waarschijnlijk verpleegster of een vrijwilligster zijn. Ze snapt ook niet waarom mensen andere mensen expres pijn zouden doen. Zoals gezegd is ze ook behoorlijk onzeker en ze vindt het niet prettig om in de schijnwerpers te staan. Het maakt haar ook besluiteloos. Ze is erg snel gekwetst, aangezien ze dingen snel persoonlijk opvat.
  Andere dingen die bij Lenore passen, is dat ze erg onhandig is, ze struikelt veelt, en het is makkelijk om haar te laten schrikken of bang te maken. Ze heeft een grote fantasie en kan hele dagen spenderen aan het fantaseren over andere werelden. Ze kan ook hele dagen spenderen aan een poging doen zich te herinneren hoe kleuren er uit zien. Haar grote fantasie zorgt er voor dat ze sommige dingen erg snel gelooft en dat ze bijgelovig is.
  Als je een probleem hebt en er over wilt praten, dan kan je naar Nore komen. Ze kan misschien niet een advies geven, maar ze is een erg goede luisteraar.
  Nore weet niet of ze op mannen of vrouwen valt. Sterker nog: ze weet nauwelijks wat het woord "seksualiteit" inhoud.
  Likes: Mythologie, fantaseren hoe haar leven zou zijn als ze normaal zou zijn, lezen, muziek - haar ouders laten haar er vaak naar luisteren over de telefoon. Het is haar favoriete moment van de dag - en "normale" mensen.
  Dislikes: Haar gave, de handschoenen, veel lawaai
  Verleden:
  Moeder: Freyja Snæbrá, Ijslandse
  Vader: Mateo Callas, Griek
  Broer: Jace
  Zus: Aria
  Taal: Ze spreekt Ijslands en Grieks. In de gevangenis leerde ze Engels, maar ze begrijpt nog steeds niet alle woorden. Ze durft ze echter niet zo vaak aan iemand te vragen om woorden uit te leggen
  Freyja and Mateo decided to “buy” a gifted child after they had a car accident. They came out alive, but Freyja wouldn't be able to get more children, which they were quite sad about, since they always had wanted three children. They could easily afford it, with Mateo being a lawyer for the “higher class people” and Freyja being a psychiatrist.
  Lenore had a pretty good life, living with the Callas' family. They love her as much as they love Aria and Jace, even after they discovered her Gift.
  A few months later, on Lenore's seventh birthday, her dad was reading out a fairytale for her. It was already late, but she couldn't sleep since she had a nightmare. Short after her dad had finished the story, soldiers stormed into the room. Her dad wanted to protect her, but the soldiers violently forced him away from her. Lenore was still a little bit shaky 'cause of her nightmare and didn't understand was going on. Then her mom came into the room and she begged the soldiers to not take their little girl away from them. Of course they didn't listened to that and while a few of the soldiers held Lenore's parents, the others got Lenore out of her house to bring her to the island.
  The first few weeks there the only thing Lenore could do was cry. She didn't know any English word yet and didn't understand what the people there were saying to her, and they didn't understand her, since she only spoke in Icelandic and Greek. Almost none of the other gifted couldn't speak those languages too and because of that, she barely said anything the first year in prison. She felt alone and in an attempt to feel a little bit less alone, she took her teddy bear everywhere. She started leaving her teddy bear in her room when she was nine, because of the fact the she could communicate a little with the others, since she had Enlish courses.
  What she doesn't know is that her parents are trying to get Lenore out of prison, but she doesn't know that since they are afraid to disappoint her if it wouldn't succeed.
  Gift: Vuur
  Voorspelling: Ze herinnert het zich half.
  Persoonlijke bezittingen:
  - Een oud, Grieks sprookjesboek, met niet alleen de normale sprookjes (zoals Rapunzel en Roodkapje), maar ook met verhalen over de Griekse mythologie. Ze heeft het al honderd keer gelezen, maar ze blijft het leuk vinden. In haar hoofd bedenkt ze vaak een alternatief einde van het verhaal. Het boek is erg belangrijk voor haar, aangezien er een foto van haar familie in gelijmd zit.
  - Een teddybeer. De reden waarom ze haar knuffel nog niet geruild heeft tegen iets anders, is dat dat het eerste was wat ze van haar ouders kreeg. Ze gaven het aan haar toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten.

  [ bericht aangepast door Morrigann op 26 jan 2014 - 13:04 ]


  To the stars who listen — and the dreams that are answered

  BastiIIe schreef:
  (...)

  Die keuze staat er niet tussen, haha sorry:Y)De giften staan in de story, ik zal er een linkje bij gooien.


  Oooh, het spijt me!
  Heb er helemaal overheen gelezen.

  - Kijkt direct naar 'n andere gave. -


  Lunalovesit schreef:
  Waar moet je nou invullen als je een rol wilt? Hier toch? Ik wil een vrouwww (beauty)

  Nou dan niet


  { do you call yourself a freaking hurricane like me? }