• Alien Asylum!


  Regels

  ° Minimum van 250 woorden.
  ° Bestuur enkel je eigen personage, tenzij
  je toestemming hebt van een ander.
  ° Geen Gary-Stu's en Mary Sue's.
  Ik lees alle rollen en zal er ook pietluttig
  op reageren als het niet goed is!
  ° 16+ is toegestaan.
  ° Naamsveranderingen doorgeven.
  ° Alleen ik maak nieuwe topics.
  ° Maximaal 3 personage's, in variatie.
  ° Ruziemaken doe je maar ergens anders.
  ° Reserveringen blijven 5 dagen staan.
  ° Geef mensen de kans om rustig te reageren.
  ° Hou het realistisch!
  ° Ik waardeer het niet als mensen van te voren
  dingen afspreken. Als je dit doet en ik het merk,
  lig je er gelijk uit.

  Topics

  Rollentopics: 1
  Praattopics: 1
  Speeltopics: 1


  Aliens zijn op de een of andere manier gefascineerd door mensen. Ze proberen hen door en door te leren kennen, hun gebruiken, hun gewoonten en zelfs alle abnormale dingen, zoals hun ziektes en gektes. Niet door ze mee te nemen naar hun ufo en te 'proben', maar door ze van dichtbij te bestuderen en na te doen terwijl ze alle informatie in zich opnemen. Ze zijn al een tiental jaren op aarde om de mens te bestuderen, maar hebben recent een nieuw project op gezet om ook de gekke kant van de mensen te onderzoeken. Zo hebben ze een inrichting voor mensen met psychische klachten overgenomen. De aliens die er zitten, zijn bekend met normale gebruiken van mensen, maar niet met dit.

  Enkele regels voor de rollen:
  ° Ik wil dat elke aandoening maar éénmaal voorkomt, enkel een alien mag een dezelfde aandoening hebben als een mens, waardoor de aandoening dan twee keer mag voorkomen. Je mag aandoeningen claimen voor je je rol aanmaakt, maar deze mag je dan niet meer veranderen. Wees er dus zeker welke je wilt en kiest. Bij twijfel vragen.
  ° Verslavingen tellen niet als aandoening.
  ° Enkel 1 aandoening per persoon.
  ° Ik wil dat je het opgegeven lijstje gewoon precies zo invult, ik hoef er geen gedoe mee.
  ° De patiënten zitten in de inrichting omdat ze een gevaar vormen voor de samenleving, voor zichzelf of niet meer kunnen functioneren in de samenleving, hou daar rekening mee bij het schrijven van je rol.

  Rollen

  Patienten
  ° Molly Elise Montgomery | Assassin | Anorexia Nervosa | Mens
  ° Mariana Valentina Domínguez | Maseo | Theatrale persoonlijkheidsstoornis | Mens
  ° Ella Harroldson / "Lucy" |Wiarda | Dissociatieve identiteitsstoornis | Mens

  ° Shaun Hugh Springfield | Gonplei | Dwangstoornis | Mens
  ° Arthur Stark | Kaj | | Syndroom van Cotard | Mens
  °


  Werknemers
  °
  °
  °

  ° Charles Patterson | Assassin | Psycholoog | Alien
  °
  °


  Invullijstjes

  Rol: Patiënt
  Mens/alien:
  Naam:
  Leeftijd: 16+
  Geslacht:
  Aandoening:
  ° Naam aandoening
  ° Beschrijving wat het is en hoe het zich uit op je personage
  Innerlijk:
  Uiterlijk:
  Extra:

  Rol: Werknemer
  Mens/alien:
  Naam:
  Leeftijd: 22 +
  Geslacht:
  Baan: [keuze uit directeur, zuster/verpleger, dokter, psychiater]
  Innerlijk:
  Uiterlijk:
  Extra:


  Aliens

  ° De aliens lijken normaal gesproken niet op mensen, ze hebben waarnemingsfilter dat ervoor zorgt dat iedereen ze ziet als mensen. Ze hebben wel dezelfde 'maten', hoe groot ze zijn, hoe lang hun armen of benen zijn, is hetzelfde als bij mensen. Hun huid heeft echter een grauwe kleur en hun ogen zijn een stuk groter. Ze hebben echter niet dezelfde levensverwachting, ze kunnen veel ouder worden, 500 is de gemiddelde levensverwachting.
  ° De aliens komen als patiënten in de inrichting, maar ook als werknemers om de mensen zo goed mogelijk te bestuderen. Ze gedragen zich in eerste instantie als een stereotype, maar passen zich aan als ze leren.
  ° Ze weten veel van de mensen, maar dit is hun eerste keer op aarde en de eerste keer dat deze aliens echt contact hebben met mensen.
  ° Ze komen eens in de week bij elkaar om informatie uit te wisselen, wat op schijfjes gebrand wordt en verstuurd wordt naar hun thuiswereld, welke in een ander sterrenstelsel ligt.


  Het gebouw

  Het is een nieuwerwetse faciliteit met allerlei goede, high tech spullen. Het gebouw heeft twee verdiepingen en een kelder. De kelder is gewoon een opslag voor medicatie en andere spullen. Alleen medewerkers kunnen daar komen. Er zijn slaapplekken voor degene die er 's nachts slapen en een personeelskamer. Hier komen de aliens ook samen elke week.
  Dan heb je de egane grond. Hier vind je de entree, de behandelkamers en vrijetijdsruimtes. Elke psychiater heeft een eigen kantoortje waar ze patiënten individueel in spreken.
  Op de eerste verdieping heb je de slaapkamers voor patiënten. Ze zijn heel normaal met een bed, een bureau en wat persoonlijke spulletjes. Kan je echter niet omgaan ermee, dan krijg je een kamer zonder spullen en met alleen een matras, voor je eigen veiligheid. Ze slapen alleen op een kamer, maar delen een badkamer met dezelfde sekse.


  De kat


  De kat van iedereen
  Naam:
  Kira
  Ras:
  Abessijn
  Geslacht:
  Vrouwelijk
  Karakter:
  Speels, oplettend, vriendelijk, dapper.

  [ bericht aangepast door Thunderfvck op 21 feb 2015 - 12:50 ]


  Your make-up is terrible

  *O*


  To the stars who listen — and the dreams that are answered

  Doe toch maar patiënt :W

  [ bericht aangepast door LittleOwlet op 9 feb 2015 - 14:41 ]


  • May we meet again •

  Jonty schreef:
  Doe toch maar patiënt :W


  Man/vrouw mens/alien? 8D


  Your make-up is terrible

  Michonne schreef:
  (...)

  Man/vrouw mens/alien? 8D

  Menselijk en man


  • May we meet again •

  [ bericht aangepast door LittleOwlet op 11 feb 2015 - 20:56 ]


  • May we meet again •

  Rol:
        Werknemer
  Mens/alien:
        Alien
  Naam:
        Charles 'Charlie' Patterson.
        Zijn echte naam is Al'kesh.
  Leeftijd:
        Zijn echte leeftijd is 293, maar volgens zijn menselijke paspoort is hij 46.
  Geslacht:
        Mannelijk
  Baan:
        Psychiater
  Innerlijk:
        Over het algemeen heeft Charles een vrolijk en aardig karakter. Hij is meestal vriendelijk en probeert iedereen dan ook zo te benaderen. Zijn humeur is lastig kapot te krijgen. Als hij aan het werk is, probeert hij echter ook serieus te zijn, maar niet te streng. Hij vind het dan ook moeilijk om mensen aan te spreken die hem uitdagen. Zulke dingen heeft hij nog niet onder de knie.
        Van nature is Charlie ook erg nieuwsgierig. Hij is leergierig en wilt graag alles weten, wat soms nog wel lastig te verbergen valt. Zo leest hij enorm graag, maar heeft hij ook de documentaires op televisie ontdekt, iets wat hij erg graag kijkt. Hij heeft er echter wel af en toe moeite mee om feit en fictie uit elkaar te houden, wat is nou een fictief programma en wat is nou echt?
        Natuurlijk heeft deze man ook zo zijn slechte kanten. Zo kan hij enorm chaotisch zijn op sommige dagen. Hij voelt zich soms nogal snel ongemakkelijk en weet dan niet meer hoe hij moet reageren. Hij moet wel vaker met onbekende situaties omgaan, maar als het teveel wordt, zal je het merken ook. Dan is hij ineens niet meer zo vriendelijk en aardig, maar reageert hij bits en wordt hij chagrijnig. Van sommige situaties, waar het hem niet lukt om er goed uit te komen, zal hij zelfs weglopen.
        Charlie is verder een redelijk zelfverzekerde man met ook een zelfverzekerde houding. Hij gelooft dat hij het meeste wel aankan, vooral mensen, maar merkt toch ook wel dat dit een enorme uitdaging voor hem is. Soms komt hij zelfs een tikkeltje arrogant over, hij geeft niet graag zijn ongelijk toe, maar probeert dat zichzelf wel aan te leren. De mensen in de inrichting zijn dan ook mensen die de norm graag door de war schoppen, waardoor hij er wel vaker naast zit dan hij zou willen.
  Uiterlijk:
        Charlie is 1,85 lang, wat maar ietsjes langer is dan het gemiddelde. Van zichzelf is hij al redelijk breed gebouwd en de spieren komen ook natuurlijk voor hem, al valt het aan zijn lichaam te merken dat hij al wat ouder wordt. Als mens heeft hij een gave, zongebruinde huid, alsof hij zo van het strand gelopen komt. Hij draagt geen tatoeages of piercings.
        Als hij jonger geweest was, zou zijn uiterlijk het typische 'surfer' uiterlijk zijn. Hij heeft namelijk donkerblond haar, de puntjes zijn wat lichter door de zon. Ook zijn gezichtsbeharing heeft een blonde kleur. Hij laat wel eens een baardje of stoppels staan, maar je kan hier wel al grijze haartjes in vinden. Hij heeft erg blauwe ogen, ook al zijn ze eerder donkerblauw dan lichtblauw. Rondom zijn ogen kan je rimpels vinden, die vooral duidelijk zijn als hij lacht. Zijn onderlip is iets voller dan zijn bovenlip en hij heeft een rechte neus.
        Charles probeert zich altijd netjes te kleden, maar wel op een casual manier. Van pakken houdt hij niet echt en je zal hem er dan ook niet vaak in rond zien lopen. Aan zijn kleding merk je ook goed in wat voor bui hij is. Draagt hij erg simpele kleding, dan zal hij weinig geslapen hebben. Is zijn kleding warrig, dan heeft hij een chaotische dag, maar als hij er tiptop uitziet, zal hij waarschijnlijk erg vrolijk zijn.
  Extra:
        Charlie heeft een 1-jarige opleiding menselijke psychologie op zijn eigen planeet gevolgd voor hij hier kwam werken. Hij heeft veel informatie over mensen verzameld, maar nu moet hij het in de praktijk gaan brengen. Met veel dingen heeft hij dan ook geen ervaring en alles wat hij weet is theoretisch.
        Charles is een echt buitenmens en gaat graag naar buiten. Hij houdt van het strand en van natuur.

  [ bericht aangepast door Thunderfvck op 10 feb 2015 - 20:38 ]


  Your make-up is terrible

  Nikki! Is het mogelijk om een kat of vogel of iets te hebben?

  [ bericht aangepast door LittleOwlet op 9 feb 2015 - 16:59 ]


  • May we meet again •

  Jonty schreef:
  Nikki! Is het mogelijk om een kat of vogel of iets te hebben?


  Ooh, het zou wel gaaf zijn om een kat daar te hebben, die dan van iedereen is. ;3 Maar het is nogal lastig om iedereen een apart huisdier te geven.


  Your make-up is terrible

  Michonne schreef:
  (...)

  Ooh, het zou wel gaaf zijn om een kat daar te hebben, die dan van iedereen is. ;3 Maar het is nogal lastig om iedereen een apart huisdier te geven.


  Ah oké, een kat voor iedereen dan? =3


  • May we meet again •

  Jonty schreef:
  (...)

  Ah oké, een kat voor iedereen dan? =3


  Yep! Wil jij er eentje uitzoeken en een naam geven? ;3


  Your make-up is terrible

  Michonne schreef:
  (...)

  Yep! Wil jij er eentje uitzoeken en een naam geven? ;3

  Jazeker!


  • May we meet again •


  De kat van iedereen
  Naam:
  Kira
  Ras:
  Abessijn
  Geslacht:
  Vrouwelijk
  Karakter:
  Speels, oplettend, vriendelijk, dapper.

  Ze lijkt een beetje op een Alien(A)

  [ bericht aangepast door LittleOwlet op 9 feb 2015 - 17:25 ]


  • May we meet again •

  Hahaha, geweldig!


  Your make-up is terrible

  Er zijn toch wel meer mensen die van aliens houden en het leuk vinden om gekke mensen te spelen?(cat)


  Your make-up is terrible

  Ze hebben zelfs een kat die op een Alien lijkt! Kom op mensen! :W


  • May we meet again •