• Een vriendengroep gaat voor het eerst op vakantie naar Amityville, Suffolk County in de staat New York. Omdat het hun eerste reis, gaan ze naar Amityville vanwege de kosten. In dit dorp doen verhalen de ronde over een van de huizen, het zou een spookhuis zijn en de oude bewoners zouden er als geesten nog steeds wonen. Iedereen in het dorp en de andere dorpen rondom Amityville kent deze verhalen en gaat niet naar het huis. Er word namelijk gezegd dat van wie er binnen gaat, zijn of haar laatste uren zijn in gegaan. De vriendengroep besluit te gaan kijken bij het huis. Want geesten bestaan niet.
  Of misschien toch wel?


  Achtergrondinformatie


  Op 13 november 1974 worden de lichamen van het gezin DeFeo gevonden. Alle gezinsleden zijn dood, behalve Ronald DeFeo Jr die een groep mensen waarschuwden dat zijn moeder en vader zouden zijn neer geschoten. Bij aankomst in het huis bleken de ouders van Ronald DeFeo Jr inderdaad dood te zijn. De politie vond later ook de lichamen van zijn broers en zussen gevonden. Zij waren net zoals hun ouders dood geschoten en lagen op hun buik op hun bed. Alleen waren de ouders gedood met twee schoten en de kinderen met een schot. Ronald DeFeo Jr bekende later dat hij het gezin om het leven had gebracht.

  In 1975 kwam het Lutz gezin in het huis wonen. Dit gezin bestaat uit George Lutz, Kathy Lutz en de drie kinderen van Kathy uit een vorig huwelijk, Daniel(9), Christopher (7) en Melissa (5) die als bijnaam Missy had. Na 28 dagen vertrok dit gezin alweer uit het huis, vanwege paranormale activiteiten. Pogingen om het huis te zegenen en de geesten weg te jagen, mislukten iedere keer. Het gezin heeft alle spullen in het huis achter gelaten en is nooit meer terug gekeerd naar het huis. Een verhuizer heeft alle spullen uit het huis gehaald zodat de spullen naar het nieuwe huis van het gezin kon worden gebracht.


  Vanwege de achtergrond van het huis zou in feite dus alleen de geesten van het gezin DeFeo in het huis zijn. Omdat ik niemand wil verplichten (die een geest als rol wil) om een van de gezinsleden te spelen/zijn, heb ik ervoor gekozen om mensen zelf een geest te laten bedenken. Er is wel een beperking, zie het invullijstje voor de rol van geesten. Bij het invullijstje van de geesten staat ook wat de geesten kunnen.


  Mocht je iemand van de DeFeo familie als personage willen, hier onder staat een lijstje met alle gezinsleden. Een naam die door gestreept is, betekent dat iemand dat gezinslid als personage heeft. Achter de door gestreepte naam staat de username van degene die hem/haar als personage heeft.


  DeFeo Familie


  - Ronald DeFeo Sr (43)
  - Louise DeFeo (42)
  - Dawn DeFeo (18)
  - Allison DeFeo (13) _SuRvIvOr_
  - Marc DeFeo (12) Robind19
  - John Matthew DeFeo (9)


  Meisjes

  - Natalia Garner | Maseo | 1,1


  Jongens

  - Quincy Eaton | Michonne | 1,1
  - Robind19

  Geesten

  - Marc DeFeo | DeFeo familie | Robind19
  - Rosalie Lola Brown | Zelf bedacht | StoryWriterx
  - Allison DeFeo | DeFeo familie | _SuRvIvOr_

  Regels

  - Minimaal 200 woorden per post
  - Geen eendagsvliegen (dus als je een rol aan maakt, bedenk goed of je tijd hebt)
  - Geen perfecte personages
  - Geen personages die je ook in een andere RPG gebruikt (doe je dit wel, dan vraag ik je om je personage aan te passen)
  - Geen geesten van voor 1800
  - Bestuur alleen je eigen personage(s)
  - Reserveringen blijven 3 dagen staan (op de derde dag krijg je een berichtje)
  - Naamswijzigingen doorgeven a.u.b (om verwarring te voorkomen)
  - 16+ mag (niet ineens vanuit het niets een hele post met 16+ gaan schrijven a.u.b)
  - Romances binnen de vriendengroep en tussen de geesten mag(overleg met de user van het personage met wie je een romance wil voor je personage)
  - Maximaal 2 personages (voor nu)

  De vrienden zijn net in Amityville aangekomen en ze zijn vlakbij de bed & breakfast waar ze zullen verblijven. Ze hebben twee kamers met twee eenpersoons bedden, de meiden bij elkaar en de jongens bij elkaar(mochten jullie dat niet willen, laat het dan weten in het praattopic).

  [ bericht aangepast door MacGyver op 25 feb 2015 - 20:16 ]


  Physics is awesome

  MT. Ik zal zo een post maken voordat ik morgen weg ben. ;3


  Your make-up is terrible

  MT.


  To the stars who listen — and the dreams that are answered

  MT


  Words will stay with you wherever you go

  Niemand heeft nog een post geschreven dan begin ik maar


  Rosalie Lola Brown || Geest

  Het is behoorlijk stil in het huis nog steeds. Daar wordt ik soms zo geïrriteerd van ik ga van kamer naar kamer om de tijd te doden. Ik verveel me en ga ergens op een stoel ''zitten'' het is meer zweven. Al snel wordt de verveling erger. Ik bedenk iets en dan roep ik: 'Alli!! Ik ga even de stad in om de tijd te doden!' Allison is de enige waar ik mee op kan schieten. Ik eigenlijk best wel een hekel aan Marc. Ik ga naar buiten en geniet van de lucht. Zelf hou ik ervan om mensen stiekem af te luisteren. Het is nog leuker als geest. Niemand die me ziet. Ik zie een paar mensen met koffers lopen vlakbij het huis waar ik zeg maar leef. Mijn ogen worden groot. Ze gaan toch niet? Nee denk ik en ik ga richting de stad lekker kleding bekijken. Ik wordt gek van al die mooie kleren die ik niet kan kopen omdat ze mij niet kunnen zien. En toen baalde ik er weer van om geest te zijn. Ik heb altijd zo'n dubbel gevoel als geest. Ik kijk nog naar wat winkels en ga dan terug naar huis heel langzaam.


  Words will stay with you wherever you go