• Het grote Wordwar topic

  ”There is no greather agony than bearing an untold story inside you”
  -Maya Angelou  Welkom in Het grote Wordwar topic, hét topic voor iedereen die opzoek is naar een flinke boost om te schrijven!

  Wat is de bedoeling:
  Het idee is dat iedereen een eigen doel stelt van een aantal woorden dat hij/zij die maand gaat schrijven. Dit mag aan één story zijn, maar ook aan meerdere. Daarnaast is het ook niet verplicht dat het een story is die op Quizlet staat en mag het zowel OP als Fanfic zijn, het genre maakt niet uit. Zolang het maar een verhaal is waaraan jij schrijft. Vervolgens zullen we allemaal een poging wagen dit doel te bereiken. Je kunt overleggen, tips aan elkaar geven en natuurlijk het belangrijkste van al: Wordwars organiseren. Iedere maand zal worden bijgehouden wie zijn doel haalt. Zodra dit je gelukt is, zal je naam een plekje krijgen op de lijst met “winnaars” van die maand. Wanneer je in 2015 elke maand je doel hebt gehaald, zul je een plekje krijgen op de zogenaamde “gouden lijst”. Zodra je een verhaal officieel hebt afgerond en verder gaat werken aan een ander verhaal, zul je een plekje krijgen op de zogenaamde “zilveren lijst”. Als laatste komt iedereen die dit jaar een woordenaantal behaalt van 100K of meer op de zogenaamde “bronzen lijst” te staan.

  Hoe doe ik mee:
  Ten eerste is het altijd mogelijk om mee te doen voor iedereen. Het enige wat je door hoeft te geven is: Je username, de story/stories waar je aan werkt en je doel voor die maand. Het is mogelijk je midden in een maand op te geven. Je doel kan je dan gewoon aanpassen aan de overige dagen. Alleen de laatste dag van die maand is dit niet meer mogelijk. Dan kan je je wel opgeven voor de volgende maand. Zodra je iets behaalt hebt, je doel, een afgerond verhaal of de 100K mag je dit doorgeven en zal je dat fel begeerde plekje op de bijbehorende lijst krijgen.

  Hoe worden de Wordwars georganiseerd en wat zijn het:
  Wordwars zijn zoals het woord het al zegt woordenoorlogen. Het is de bedoeling dat je in de aangegeven tijd, meestal een uur, zoveel mogelijk woorden schrijft. Het idee is dat je probeert de anderen die meedoen te overtreffen, zodat je extra motivatie hebt, hoewel het natuurlijk aan de andere kant niet om winnen gaat, maar om het feit dat je schrijft. Het is dus eigenlijk een slimme manier om je verhaal af te krijgen en elk behaalde resultaat is eigenlijk al een overwinning voor jezelf, elk geschreven woord is een schouderklopje waard.
  Het organiseren ervan is heel makkelijk. Heb je zin in een wordwar, dan kun je er gewoon eentje voorstellen in dit topic. Iedereen is dan vervolgens vrij om mee te doen. Aan het einde zegt iedereen even hoeveel woorden hij/zij geschreven heeft en kunnen jullie elkaar fijn complimentjes geven over hoe goed iedereen bezig is.

  Vanwaar dit topic en idee? Wat hebben we eraan:
  Ikzelf (en ik weet dat anderen hier ook wel eens last van hebben) moet af en toe echt ontzettend veel moeite doen om door te schrijven. De wordwars helpen om gewoon door te schrijven. Natuurlijk is er af en toe NaNoWriMo wat ontzettend motiverend is en is er ooit een Q-writers topic geweest dat helaas redelijk dood is, maar dat alles mis ik op het moment ontzettend. De bedoeling hiervan is dat iedereen op ieder moment van de dag de nodige boost kan krijgen. Je kan zelf beslissen welke maanden je meer of minder tijd hebt, maar wordt toch uitgedaagd om wel door te gaan en iedere maand in ieder geval iets te schrijven (door middel van de gouden lijst). Daarnaast is het mogelijk om aan meerdere verhalen tegelijkertijd te werken en mag je deze woordenaantallen gewoon optellen (hoewel je dan natuurlijk wel minder kans loopt om de zilveren lijst te halen, wat je dus motiveert om daadwerkelijk iets af te maken), wat bij NaNoWriMo toch niet helemaal de bedoeling is.

  Wat als ik vals speel:
  Natuurlijk is het mogelijk om dingen door te geven die helemaal niet waar zijn, zodat je op die lijst komt te staan. Ik ga dit ook niet allemaal controleren om de simpele reden dat de enige die je voor de gek houdt, jijzelf bent. Je liegt dan voornamelijk tegen jezelf, gezien dit ook voor jezelf bedoelt is. Ons heb je er verder niet mee.

  ______________________________________________  Deelnemers:
  Username:

  Starlord
  BIack
  Jotunheim
  Lalonde
  serein
  Solemnly
  Scira
  HalfBloodPrince
  Magnus
  Anzu
  Lupton
  Ethan
  Madrugada
  Inclination
  SiriuslyBlack
  Mignon
  Logophile
  WeasIey
  Camouflage
  Aserah
  Layden
  Founder
  Vaine
  Lolicia
  Backbiter
  Fillion
  Story/stories:

  The Mystery Behind the Mask & Schimmenspel
  I'm not stupid & Just say yes
  Leviathan
  Undercover Lover
  ?
  De Schrijfster & Six Degrees of Seperation - Sterek
  Q-verhalen
  Bad Romance & The outcast - Supernatural
  Magic from the Moon
  Undead Desires
  ?
  Mede Onmogelijk Gemaakt door Quizlet?
  One cup of love, please & not-so-perfect princess
  When Madness Rises
  Honey Bee's
  In Time & Femme Fatale
  Flowers & Rain
  The Way en SA's
  Inked
  Gerechtigheid
  Cold Steel
  We're flying to Hogwarts.
  Remastered & Elastic Heart
  De Doornen van Rose
  The Way To Revenge
  Regen
  Doel September:

  10K
  7K
  20K
  ?
  ?
  10K
  5K
  ?
  7K
  ?
  ?
  ?
  ?
  ?
  ?
  ?
  ?
  5K
  5K
  ?
  4K
  ?
  15K
  5K
  3K
  4K
  Totaal*:

  100,5K (0K)
  81.3K (3.3K)
  Doel 20K (0,673K)
  0K (0K)
  0K (0K)
  7,9K (0,9K)
  53K (5K)
  0K (0K)
  64,5K (0K)
  0K (0K)
  0K (0K)
  0K (0K)
  0K (0K)
  0K (0K)
  53,8K (3,1K)
  0K (5,2K)
  0K (0K)
  45,3K (16,5K)
  31,1K (10,5K)
  0K (0K)
  6,8k (4k)
  0K (0K)
  0K (0K)
  0K (0K)
  0K (0K)
  0K (0K)

  *Deze link brengt je bij een document. Iedereen met die link kan dat document bekijken en aanpassen. In het document vindt je een tabel met je username en een totalen-lijst terug. Hier kan je je jaartotaal en je maandtotaal doorgeven. Je jaartotaal van 2015 zet je dus eerst neer en dan daarachter kan je je maandtotaal kwijt. Als je dat daar neerzet, wordt het automatisch opgeslagen en kan ik dit ook zien. Zo kan ik als iedereen het erin heeft gezet het topic aanpassen en kan ik de dingen heel gemakkelijk bijhouden de komende maanden. Om even duidelijk te maken wat je nou precies aan moet passen:

  VB
  Ik heet Starlord, dus zoek ik in de tabel mijn naam. Daarachter vond ik in eerste instantie 0K(0K). Oftewel Jaartotaal (Maandtotaal). Ik heb dit jaar in totaal 96955 woorden geschreven voor mijn stories, dus dan zet ik bij jaartotaal 96,9K neer. Deze maand zit ik op 10811 woorden, dus bij maandtotaal zet ik 10,8K neer. Dit slaat hij dan op en kunnen jullie vervolgens ook zien.

  ______________________________________________  Winnaars van 2015:
  ______________________________________________  De Gouden lijst (iedere maand zijn/haar doel bereikt):
  De Zilveren lijst (verhaal/verhalen afgerond):
  Unforgettable - Ethan
  Free Spirits - Kardashians
  Crazy • Sirius Black - BIack
  Your Betrayal - Jotunheim
  Scars - Jotunheim
  De Bronzen lijst (100K bereikt):
  Kardashians
  Starlord

  ______________________________________________


  Algemene tips en tricks voor wanhopigen:

  -Maak van je Wordwar een Random Woorden Wordwar: Hierbij geef je elkaar een random woord wat de ander dan in zijn aankomende stukje moet verwerken. Zelfs al lukt het je uiteindelijk niet het woord er daadwerkelijk in te verwerken, dan heb je toch weer wat geschreven. Jullie mogen elkaar dus wanneer jullie willen woorden geven of om woorden vragen.

  -Gebruik de coole kitten site voor extra motivatie: Klik voor om de zoveel woorden een "kittige" beloning voor je harde werk.(mocht het te afleidend werken, ga dan onmiddellijk weer over naar word c; )

  -Gebruik een SelfControl programma om afleidende sites te blokkeren. Zo voorkom je dat je tijdens het schrijven rond gaat dwalen op het internet (ook handig bij huiswerk c;). Voor de mac: Klik. Voor de pc: Klik

  -Maak een gebeurtenissen schema voor je gaat schrijven. Je kan er altijd vanaf wijken, maar mocht je vastlopen, dan weet je in ieder geval waar je naartoe moet werken.

  -Bij moeilijke beslissingen kan je altijd een randompicker van internet gebruiken om de beslissing voor je te nemen.

  -Schrijf door, misschien lijkt je stukje even prut, maar uiteindelijk kom je dan in een stuk terecht dat een stuk makkelijker schrijft. Het aanpassen van het stuk zogenaamde prut gaat dan vaak veel makkelijker. Je hoeft er dan immers alleen nog een mooi geheel van te maken met het stuk erna.

  -Neem af en toe een welverdiende pauze waarbij je iets heel anders doet. Ga even een blokje om met de hond, zing en dans belachelijk mee met een vrolijk nummer, stofzuig je kamer en ga vervolgens weer door. Niemand kan 24/7 schrijven, dus even vastlopen is heel normaal.

  -Raak nooit in paniek als je woordenaantal dramatisch laag is. Iedereen heeft wel eens een dipje. Rustig blijven en door schrijven (en dat rijmt ook nog eens) c;

  ______________________________________________


  De grote eind War januari 2015 is gewonnen door de Onverschrokkenen!

  Welkom bij de 1e Grote eind War! Van 25 januari tot en met 30 januari zal deze plaatsvinden. In die periode zullen twee teams strijden voor de eer door zoveel mogelijk woorden te schrijven. De 31e zal dan een officiële telling gedaan worden om het winnende team van januari 2015 te bepalen.
  Je hiervoor opgeven is heel simpel: plaats een reactie met "Ik wil mij graag opgeven voor De grote eind War" in prachtig dik gedrukt groen en ik zet je op de lijst van deelnemers. Opgeven kan vanaf nu t/m de 23e. De 24e zullen door middel van een random picker van internet de teams worden samengesteld en dan kan om precies 00:00 de strijd beginnen.
  Je geschreven woorden aantal doorgeven is ook heel simpel. Stuur een pb met als het onderwerp de naam van je team en in de pb zelf je geschreven tekst. Stuur nooit meerdere keren dezelfde tekst en pb mij niet elk uur een luttele honderd woorden. Dan wordt ik pissig en geloof mij, dat heb je liever niet. De stukken tekst die je opstuurt moeten natuurlijk op 25, 26, 27, 28, 29 of 30 januari geschreven zijn. Opsturen kan tot 31-01-15 10:00.

  Regels
  -Alleen bedoeld voor deelnemers van Het grote Wordwar topic.
  -Wanneer je meedoet, blijf je meedoen tot het eind.
  -Het is niet mogelijk over te stappen naar het andere team, ze worden willekeurig gemaakt.
  -Alleen verhalen tellen voor het woorden aantal. Samenvattingen/plot uitwerkingen/rollen etc. tellen niet.
  -Bij verlies, geef dan niet elkaar de schuld.
  -Ruzie of alles wat dit uitlokt is ten strengste verboden, dit is een vriendschappelijke Wordwar.
  -Woorden aantallen kunnen alleen doorgegeven worden door geschreven stukken naar mij te pben, zo wordt valsspelen zoveel mogelijk voorkomen.
  -Ik ben objectief scheidsrechter en tel alleen mijn woorden mee bij een oneven aantal, zo zal er altijd een gelijk aantal mensen per team zijn.
  -Winnen doe je voor de eer, verliezers kent dit topic niet.
  -Meedoen is niet verplicht.

  De Onverschrokkenen hebben gewonnen!:
  De Onverschrokkenen:
  1. Emrys
  2. Palinoia
  3. Kreynta
  4. Lolicia
  5. HaldirOfLorien
  6. Lizor
  7. Drones
  8. Starlord
  Woordentotaal: 28213
  De Heldhaftigen:
  1. Faelain
  2. StephenFry
  3. Lalonde
  4. OakenshieId
  5. Shipping
  6. Magnus
  7. Scribe
  8. SamWinchester
  Woordentotaal: 18984


  De grote eind War februari 2015 is gewonnen door team Harry Potter!
  -Wordt georganiseerd door Evanel & Drones

  We beginnen ook deze maand aan een Grote Eindwar! Deze keer zal deze plaats vinden van 22 februari t/mt 27 februari. De 28ste wordt dan weer de officiële telling gedaan en daarmee het winnende team van februari 2015 bepaald.
  Opgeven gebeurd weer op dezelfde manier als de vorige maand. Plaats een reactie met "Ik wil mij graag opgeven voor De grote eind War" in mooi dik gedrukt groen en strijd mee voor de eer! Opgeven kan t/m 20 februari, waarna 21 februari de team gemaakt worden en om 0:00 de grote eind war kan beginnen!

  De telling gebeurd hetzelfde als vorige maand. Stuur Krory in een pb je woorden toe, welke je op 22, 23, 24, 25, 26 en 27 februari geschreven hebt. Opsturen kan t/m 28 februari 10:00. Het onderwerp graag duidelijk, met de naam van je team in het onderwerp.
  Tevens gelden dezelfde regels voor deze eind war.

  Regels
  -Alleen bedoeld voor deelnemers van Het grote Wordwar topic.
  -Wanneer je meedoet, blijf je meedoen tot het eind.
  -Het is niet mogelijk over te stappen naar het andere team, ze worden willekeurig gemaakt.
  -Alleen verhalen tellen voor het woorden aantal. Samenvattingen/plot uitwerkingen/rollen etc. tellen niet.
  -Bij verlies, geef dan niet elkaar de schuld.
  -Ruzie of alles wat dit uitlokt is ten strengste verboden, dit is een vriendschappelijke Wordwar.
  -Woorden aantallen kunnen alleen doorgegeven worden door geschreven stukken naar mij te pben, zo wordt valsspelen zoveel mogelijk voorkomen.
  -Ik ben objectief scheidsrechter en tel alleen mijn woorden mee bij een oneven aantal, zo zal er altijd een gelijk aantal mensen per team zijn.
  -Winnen doe je voor de eer, verliezers kent dit topic niet.
  -Meedoen is niet verplicht.

  Deelnemers:
  Team Harry Potter:
  1. Lizor
  2. Dylazing
  3. Lalonde
  4. Qingsel
  Tussenstand: 12166
  Team Voldemort:
  1. Evanel
  2. Kreynta
  3. OakenshieId
  4. Palinoia
  Tussenstand: 8202


  De grote eind War augustus 2015 is gewonnen door De Stoelen!

  Welkom bij de 1e Grote eind War! Van 25 augustus tot en met 30 augustus zal deze plaatsvinden. In die periode zullen twee teams strijden voor de eer door zoveel mogelijk woorden te schrijven. De 31e zal dan een officiële telling gedaan worden om het winnende team van augustus 2015 te bepalen.
  Je hiervoor opgeven is heel simpel: plaats een reactie met "Ik wil mij graag opgeven voor De grote eind War" in prachtig dik gedrukt groen en ik zet je op de lijst van deelnemers. Opgeven kan vanaf nu t/m de 23e. De 24e zullen door middel van een random picker van internet de teams worden samengesteld en dan kan om precies 00:00 de strijd beginnen.
  Je geschreven woorden aantal doorgeven is ook heel simpel. Stuur een pb met als het onderwerp de naam van je team en in de pb zelf je geschreven tekst. Stuur nooit meerdere keren dezelfde tekst en pb mij niet elk uur een luttele honderd woorden. De stukken tekst die je opstuurt moeten natuurlijk op 25, 26, 27, 28, 29 of 30 januari geschreven zijn. Opsturen kan tot 31-08-15 10:00.

  Regels
  -Alleen bedoeld voor deelnemers van Het grote Wordwar topic.
  -Wanneer je meedoet, blijf je meedoen tot het eind.
  -Het is niet mogelijk over te stappen naar het andere team, ze worden willekeurig gemaakt.
  -Alleen verhalen tellen voor het woorden aantal. Samenvattingen/plot uitwerkingen/rollen etc. tellen niet.
  -Bij verlies, geef dan niet elkaar de schuld.
  -Ruzie of alles wat dit uitlokt is ten strengste verboden, dit is een vriendschappelijke Wordwar.
  -Woorden aantallen kunnen alleen doorgegeven worden door geschreven stukken naar mij te pben, zo wordt valsspelen zoveel mogelijk voorkomen.
  -Ik ben objectief scheidsrechter en tel alleen mijn woorden mee bij een oneven aantal, zo zal er altijd een gelijk aantal mensen per team zijn.
  -Winnen doe je voor de eer, verliezers kent dit topic niet.
  -Meedoen is niet verplicht.

  De Teams en Tussenstanden:

  Deelnemers:
  De Banken:
  1. BIack
  2. Founder
  3. Starlord
  Tussenstand: 6871
  De Stoelen:
  1. Solemnly
  2. Camouflage
  3. WeasIey
  Tussenstand: 7922


  ______________________________________________


  Ik wens jullie allen veel schrijfplezier en heel veel succes!  Belangrijke mededelingen:
  1. Geef je totalen op via het online document!
  2. Houd het story-gedeelte als schrijver zijnde levendig en toon waardering voor je mede auteurs door je stem uit te brengen bij De beste verhalen op Quizlet-verkiezingen van Jotunheim!


  [ bericht aangepast door LilsEvans op 5 sep 2015 - 22:27 ]


  Happy Birthday my Potter!

  MT


  16 - 09 - '17

  Mon topics c:


  My fake plants died, because I did not pretend to water them.

  Hiiii, ik zou graag mee willen doen (ik doe in juli mee aan Campnanowrimo maar dat verhaal komt waarschijnlijk ook op Q)!
  Phxntasia || When Madness Rises || 50K (voor de maand Juli dan (x )

  [ bericht aangepast door Inclination op 25 juni 2015 - 0:04 ]


  "I'm fine with internet communication, it's just the real life I have problems with!" ~ Dan Howell

  Mijn topics c:


  Don't walk. Run, you sheep, run.

  MT c:


  Every villain is a hero in his own mind.

  Phxntasia schreef:
  Hiiii, ik zou graag mee willen doen (ik doe in juli mee aan Campnanowrimo maar dat verhaal komt waarschijnlijk ook op Q)!
  Phxntasia || When Madness Rises || 50K (voor de maand Juli dan (x )


  Ik heb je erbij gezet c;


  Happy Birthday my Potter!

  Iemand zin om van 21:00-22:00 een WW te houden?


  Happy Birthday my Potter!

  Iemand zin in een Word War van 16.00 uur tot 16.30/17.00 uur?
  Mijn doel voor juli wordt trouwens 5 K.


  It's not that I don't love our little talks, it's just... I don't love them. ~ Loki

  Magnus schreef:
  Iemand zin in een Word War van 16.00 uur tot 16.30/17.00 uur?
  Mijn doel voor juli wordt trouwens 5 K.

  Ik wel (: 16.30? Dan kan ik eerst mijn schoolopdracht afmaken c;


  My fake plants died, because I did not pretend to water them.

  Ik ga in juli proberen weer mee te doen, ik wil het liefste mijn verhaal "Mede Onmogelijk Gemaakt door Quizlet?" afmaken. Ik was er al een heel eind mee, maar dat is dus gestopt in mijn hoofd. Ik kreeg het te druk helaas met andere dingen. Ik ga proberen of ik mijn laptop kan meenemen op vakantie, dan ga ik daar ook wat schrijven. Sowieso wil ik proberen 5K te schrijven, maar om mezelf te motiveren ga ik er 10K van maken.
  Dus het verhaal mag blijven staan en mijn doel voor juni is even niks (ik heb het nog iets te druk) en voor juli 10K.


  Der Teufelskreis wird enger! Man muß dem Unheil wiedersteh'n. Die Schatten werden länger!

  Lizor schreef:
  (...)
  Ik wel (: 16.30? Dan kan ik eerst mijn schoolopdracht afmaken c;


  Sorry, om 16.30 beginnen of eindigen? ^


  It's not that I don't love our little talks, it's just... I don't love them. ~ Loki

  Magnus schreef:
  (...)

  Sorry, om 16.30 beginnen of eindigen? ^

  Beginnen ^^


  My fake plants died, because I did not pretend to water them.

  Lizor schreef:
  (...)
  Beginnen ^^


  Oki. Een uurtje of een halfuur?


  It's not that I don't love our little talks, it's just... I don't love them. ~ Loki

  Magnus schreef:
  (...)

  Oki. Een uurtje of een halfuur?

  Half uurtje haha, ik heb denk ik niet de concentratie om langer te schrijven atm


  My fake plants died, because I did not pretend to water them.

  Lizor schreef:
  (...)
  Half uurtje haha, ik heb denk ik niet de concentratie om langer te schrijven atm


  Haha, is goed.


  It's not that I don't love our little talks, it's just... I don't love them. ~ Loki