• •P•A•R•T•Y•T•I•M•E•

  Het is topic nummero 20! Whoop! Op naar de 30!


  Het grote Wordwar topic

  ”There is no greather agony than bearing an untold story inside you”
  -Maya Angelou  Welkom in Het grote Wordwar topic, hét topic voor iedereen die opzoek is naar een flinke boost om te schrijven!

  Wat is de bedoeling:
  Het idee is dat iedereen een eigen doel stelt van een aantal woorden dat hij/zij die maand gaat schrijven. Dit mag aan één story zijn, maar ook aan meerdere. Daarnaast is het ook niet verplicht dat het een story is die op Quizlet staat en mag het zowel OP als Fanfic zijn, het genre maakt niet uit. Zolang het maar een verhaal is waaraan jij schrijft. Vervolgens zullen we allemaal een poging wagen dit doel te bereiken. Je kunt overleggen, tips aan elkaar geven en natuurlijk het belangrijkste van al: Wordwars organiseren. Iedere maand zal worden bijgehouden wie zijn doel haalt. Zodra dit je gelukt is, zal je naam een plekje krijgen op de lijst met “winnaars” van die maand. Wanneer je in 2015 elke maand je doel hebt gehaald, zul je een plekje krijgen op de zogenaamde “gouden lijst”. Zodra je een verhaal officieel hebt afgerond en verder gaat werken aan een ander verhaal, zul je een plekje krijgen op de zogenaamde “zilveren lijst”. Als laatste komt iedereen die dit jaar een woordenaantal behaalt van 100K of meer op de zogenaamde “bronzen lijst” te staan.

  Hoe doe ik mee:
  Ten eerste is het altijd mogelijk om mee te doen voor iedereen. Het enige wat je door hoeft te geven is: Je username, de story/stories waar je aan werkt en je doel voor die maand. Het is mogelijk je midden in een maand op te geven. Je doel kan je dan gewoon aanpassen aan de overige dagen. Alleen de laatste dag van die maand is dit niet meer mogelijk. Dan kan je je wel opgeven voor de volgende maand. Zodra je iets behaalt hebt, je doel, een afgerond verhaal of de 100K mag je dit doorgeven en zal je dat fel begeerde plekje op de bijbehorende lijst krijgen.

  Hoe worden de Wordwars georganiseerd en wat zijn het:
  Wordwars zijn zoals het woord het al zegt woordenoorlogen. Het is de bedoeling dat je in de aangegeven tijd, meestal een uur, zoveel mogelijk woorden schrijft. Het idee is dat je probeert de anderen die meedoen te overtreffen, zodat je extra motivatie hebt, hoewel het natuurlijk aan de andere kant niet om winnen gaat, maar om het feit dat je schrijft. Het is dus eigenlijk een slimme manier om je verhaal af te krijgen en elk behaalde resultaat is eigenlijk al een overwinning voor jezelf, elk geschreven woord is een schouderklopje waard.
  Het organiseren ervan is heel makkelijk. Heb je zin in een wordwar, dan kun je er gewoon eentje voorstellen in dit topic. Iedereen is dan vervolgens vrij om mee te doen. Aan het einde zegt iedereen even hoeveel woorden hij/zij geschreven heeft en kunnen jullie elkaar fijn complimentjes geven over hoe goed iedereen bezig is.

  Vanwaar dit topic en idee? Wat hebben we eraan:
  Ikzelf (en ik weet dat anderen hier ook wel eens last van hebben) moet af en toe echt ontzettend veel moeite doen om door te schrijven. De wordwars helpen om gewoon door te schrijven. Natuurlijk is er af en toe NaNoWriMo wat ontzettend motiverend is en is er ooit een Q-writers topic geweest dat helaas redelijk dood is, maar dat alles mis ik op het moment ontzettend. De bedoeling hiervan is dat iedereen op ieder moment van de dag de nodige boost kan krijgen. Je kan zelf beslissen welke maanden je meer of minder tijd hebt, maar wordt toch uitgedaagd om wel door te gaan en iedere maand in ieder geval iets te schrijven (door middel van de gouden lijst). Daarnaast is het mogelijk om aan meerdere verhalen tegelijkertijd te werken en mag je deze woordenaantallen gewoon optellen (hoewel je dan natuurlijk wel minder kans loopt om de zilveren lijst te halen, wat je dus motiveert om daadwerkelijk iets af te maken), wat bij NaNoWriMo toch niet helemaal de bedoeling is.

  Wat als ik vals speel:
  Natuurlijk is het mogelijk om dingen door te geven die helemaal niet waar zijn, zodat je op die lijst komt te staan. Ik ga dit ook niet allemaal controleren om de simpele reden dat de enige die je voor de gek houdt, jijzelf bent. Je liegt dan voornamelijk tegen jezelf, gezien dit ook voor jezelf bedoelt is. Ons heb je er verder niet mee.  Deelnemers:
  Username:

  Dumbledory
  Pads
  Vikings
  Bagans
  Iroquois
  Lazar
  Anaklysmos
  Krolock
  ProngsPotter
  Adephagia
  Oneira
  Monesi
  Fluffy_Unicorn
  View
  Unrequited
  Jily
  Necessity
  Pontmercy
  HalfBloodPrince
  Scribe
  Ewijn
  Patholoog
  Meiiore
  Josiah
  Obi_Wan_Kenobi
  Saorsa
  Lucens
  Wiarda
  Louies
  JamesPotter
  _Rapunzel_
  Flowerpowers
  T_Rex
  Capybara
  Golden_Ratio
  Story/stories:

  Snowflake & The History of Lames
  Lizor's stories
  Beasts & Luotisade
  Q-verhalen
  The Life and Lies of Rita Skeeter
  ?
  Meerdere verhalen
  Her voice
  I will see you again & ASWAT & HG
  Meerdere verhalen
  ?
  Shalom
  Meerdere verhalen
  Gaia
  Inermis, Blue & The wolf and her hunter
  Meerdere verhalen
  Soulmates & Only the moon howls
  Walking on sunshine & Brothers and Sisters
  Meerdere verhalen
  Kroon van bloed
  Russisch Terracotta
  Someone Lovely & Alleen op de wereld
  Stroomafwaarts
  Project Evolution
  SOTY verhaal & De Wilde Jacht
  Vier verhalen
  De kracht van drie
  Eindwerkstuk praktisch deel
  Young & Beautiful
  Lex en Finn
  Elementos, de vier verlossers & Short Stories
  Septem world of magic II SOTY & ?
  The Unseen World || SOTY, Ik?-3 & IBED
  De Kunde
  Het leven gaat door
  Totaal 2015:

  188,9K
  103,3K
  377,8K
  122K
  32,4K
  0K
  0K
  0K
  69,8K
  40K
  0K
  0K
  0K
  0K
  0K
  0K
  0K
  0K
  0K
  0K
  0K
  0K
  0K
  0K
  0K
  0K
  0K
  0K
  0K
  0K
  0K
  0K
  0K
  0K
  0K
  Doel April:

  25K
  Schrijven Winnaar!
  ?
  10K
  1K Winnaar!
  ?
  ?
  5K
  5K Winnaar!
  2K Winnaar!
  ?
  ?
  25K
  ?
  ?
  20K
  3K
  10K
  ?
  30K
  10K
  5K
  ?
  7,5K
  5K
  5K
  ?
  ?
  ?
  2K Winnaar!
  10K
  5K
  23K
  15K
  15K
  Totaal 2016*:

  42,1 + ?K (8,7K)
  32.2K (8K)
  56,6K (0K)
  17,1K (0K)
  3.1K (3.1K)
  10,2K (10,2K)
  3,5K (3,5K)
  10,3K (2,6K)
  18,837K (5,596K)
  28,1K (8,3K)
  0K (0K)
  3,6K (3,6K)
  29,5K (12,1K)
  0K (0K)
  28,3K (16,2K)
  4.1K (16.2K)
  32,162K (0,571K)
  27,521K (5,888K)
  3K (3K)
  17K (3,5K)
  18.2K (3K)
  39,9K (7,2K)
  26,907K (1,496K)
  19,3K (10K)
  20,6K (2,6K)
  17,968K (2,524K)
  0K (0K)
  2,7K (2,7K)
  0K (0K)
  5,4K (2,4K)
  10,042K (2,999)K
  0,950K (1,759K)
  34,4K (6,19K)
  0K (0K)
  4,5K (4,5K)  *Deze link brengt je bij een document. Iedereen met die link kan dat document bekijken en aanpassen. In het document vindt je een tabel met je username en een totalen-lijst terug. Hier kan je je jaartotaal en je maandtotaal doorgeven. Je jaartotaal van 2016 zet je dus eerst neer en dan daarachter kan je je maandtotaal kwijt. Als je dat daar neerzet, wordt het automatisch opgeslagen en kan ik dit ook zien. Zo kan ik als iedereen het erin heeft gezet het topic aanpassen en kan ik de dingen heel gemakkelijk bijhouden de komende maanden. Om even duidelijk te maken wat je nou precies aan moet passen:

  VB
  Ik heet Starlord, dus zoek ik in de tabel mijn naam. Daarachter vond ik in eerste instantie 0K(0K). Oftewel Jaartotaal (Maandtotaal). Ik heb dit jaar in totaal 96955 woorden geschreven voor mijn stories, dus dan zet ik bij jaartotaal 96,9K neer. Deze maand zit ik op 10811 woorden, dus bij maandtotaal zet ik 10,8K neer. Dit slaat hij dan op en kunnen jullie vervolgens ook zien.  Winnaars van 2015:

  Januari:
  Scribe
  Kardashians
  Delfino
  Magnus
  Herakles
  HaldirOfLorien
  Gibbs
  Lalonde
  Eirian
  BIack
  Diplodocus
  Qingsel
  Aelyn
  Wiarda
  Vikings
  liesbeth4
  serein
  Madrigal
  Hypnotise
  Needles
  Roms
  Starlord

  Februari:
  Hypnotise
  Vikings
  Lalonde
  Delfino
  Kardashians
  Kreynta
  Eirian
  BIack

  Juni:
  Delfino

  Juli:
  Delfino
  Starlord
  WeasIey
  Camouflage

  Augustus:
  Delfino
  Camouflage
  Layden
  Magnus
  Aserah

  September:
  Monteriggioni

  Oktober:
  Monteriggioni
  Delfino

  November:
  Delfino
  Vikings
  Starlord

  December:
  Thominho
  Starlord
  BIack
  De Gouden lijst (iedere maand zijn/haar doel bereikt):
  De Zilveren lijst (verhaal/verhalen afgerond):
  Unforgettable - Hypnotise
  Free Spirits - Kardashians
  Crazy • Sirius Black - BIack
  Your Betrayal - Vikings
  Scars - Vikings
  The Mystery Behind the Mask - Starlord
  Six Degrees of Seperation - Sterek - Solemnly
  When daylight dies - Vikings
  Epidemia - Monteriggioni
  Leviathan - Vikings
  Schimmenspel - Starlord

  De Bronzen lijst (100K bereikt):
  Kardashians
  Starlord
  Vikings
  Delfino
  BIack


  De grote eind War januari 2015 is gewonnen door de Onverschrokkenen!

  Welkom bij de 1e Grote eind War! Van 25 januari tot en met 30 januari zal deze plaatsvinden. In die periode zullen twee teams strijden voor de eer door zoveel mogelijk woorden te schrijven. De 31e zal dan een officiële telling gedaan worden om het winnende team van januari 2015 te bepalen.
  Je hiervoor opgeven is heel simpel: plaats een reactie met "Ik wil mij graag opgeven voor De grote eind War" in prachtig dik gedrukt groen en ik zet je op de lijst van deelnemers. Opgeven kan vanaf nu t/m de 23e. De 25e zullen door middel van een random picker van internet de teams worden samengesteld en dan kan om precies 00:00 de strijd beginnen.
  Je geschreven woorden aantal doorgeven is ook heel simpel. Stuur een pb met als het onderwerp de naam van je team en in de pb zelf je geschreven tekst. Stuur nooit meerdere keren dezelfde tekst en pb mij niet elk uur een luttele honderd woorden. Dan wordt ik pissig en geloof mij, dat heb je liever niet. De stukken tekst die je opstuurt moeten natuurlijk op 26, 27, 28, 29 of 30 januari geschreven zijn. Opsturen kan tot 31-01-15 10:00.

  Regels
  -Alleen bedoeld voor deelnemers van Het grote Wordwar topic.
  -Wanneer je meedoet, blijf je meedoen tot het eind.
  -Het is niet mogelijk over te stappen naar het andere team, ze worden willekeurig gemaakt.
  -Alleen verhalen tellen voor het woorden aantal. Samenvattingen/plot uitwerkingen/rollen etc. tellen niet.
  -Bij verlies, geef dan niet elkaar de schuld.
  -Ruzie of alles wat dit uitlokt is ten strengste verboden, dit is een vriendschappelijke Wordwar.
  -Woorden aantallen kunnen alleen doorgegeven worden door geschreven stukken naar mij te pben, zo wordt valsspelen zoveel mogelijk voorkomen.
  -Ik ben objectief scheidsrechter en tel alleen mijn woorden mee bij een oneven aantal, zo zal er altijd een gelijk aantal mensen per team zijn.
  -Winnen doe je voor de eer, verliezers kent dit topic niet.
  -Meedoen is niet verplicht.

  De Onverschrokkenen hebben gewonnen!:
  De Onverschrokkenen:
  1. Emrys
  2. Palinoia
  3. Kreynta
  4. Lolicia
  5. HaldirOfLorien
  6. Lizor
  7. Drones
  8. Starlord
  Woordentotaal: 28213
  De Heldhaftigen:
  1. Faelain
  2. StephenFry
  3. Lalonde
  4. OakenshieId
  5. Shipping
  6. Magnus
  7. Scribe
  8. SamWinchester
  Woordentotaal: 18984


  De grote eind War februari 2015 is gewonnen door team Harry Potter!
  -Wordt georganiseerd door Evanel & Drones

  We beginnen ook deze maand aan een Grote Eindwar! Deze keer zal deze plaats vinden van 22 februari t/mt 27 februari. De 28ste wordt dan weer de officiële telling gedaan en daarmee het winnende team van februari 2015 bepaald.
  Opgeven gebeurd weer op dezelfde manier als de vorige maand. Plaats een reactie met "Ik wil mij graag opgeven voor De grote eind War" in mooi dik gedrukt groen en strijd mee voor de eer! Opgeven kan t/m 20 februari, waarna 21 februari de team gemaakt worden en om 0:00 de grote eind war kan beginnen!

  De telling gebeurd hetzelfde als vorige maand. Stuur Krory in een pb je woorden toe, welke je op 22, 23, 24, 25, 26 en 27 februari geschreven hebt. Opsturen kan t/m 28 februari 10:00. Het onderwerp graag duidelijk, met de naam van je team in het onderwerp.
  Tevens gelden dezelfde regels voor deze eind war.

  Regels
  -Alleen bedoeld voor deelnemers van Het grote Wordwar topic.
  -Wanneer je meedoet, blijf je meedoen tot het eind.
  -Het is niet mogelijk over te stappen naar het andere team, ze worden willekeurig gemaakt.
  -Alleen verhalen tellen voor het woorden aantal. Samenvattingen/plot uitwerkingen/rollen etc. tellen niet.
  -Bij verlies, geef dan niet elkaar de schuld.
  -Ruzie of alles wat dit uitlokt is ten strengste verboden, dit is een vriendschappelijke Wordwar.
  -Woorden aantallen kunnen alleen doorgegeven worden door geschreven stukken naar mij te pben, zo wordt valsspelen zoveel mogelijk voorkomen.
  -Ik ben objectief scheidsrechter en tel alleen mijn woorden mee bij een oneven aantal, zo zal er altijd een gelijk aantal mensen per team zijn.
  -Winnen doe je voor de eer, verliezers kent dit topic niet.
  -Meedoen is niet verplicht.

  Deelnemers:
  Team Harry Potter:
  1. Lizor
  2. Dylazing
  3. Lalonde
  4. Qingsel
  Tussenstand: 12166
  Team Voldemort:
  1. Evanel
  2. Kreynta
  3. OakenshieId
  4. Palinoia
  Tussenstand: 8202


  De grote eind War augustus 2015 is gewonnen door De Stoelen!

  Welkom bij de 1e Grote eind War! Van 25 augustus tot en met 30 augustus zal deze plaatsvinden. In die periode zullen twee teams strijden voor de eer door zoveel mogelijk woorden te schrijven. De 31e zal dan een officiële telling gedaan worden om het winnende team van augustus 2015 te bepalen.
  Je hiervoor opgeven is heel simpel: plaats een reactie met "Ik wil mij graag opgeven voor De grote eind War" in prachtig dik gedrukt groen en ik zet je op de lijst van deelnemers. Opgeven kan vanaf nu t/m de 23e. De 24e zullen door middel van een random picker van internet de teams worden samengesteld en dan kan om precies 00:00 de strijd beginnen.
  Je geschreven woorden aantal doorgeven is ook heel simpel. Stuur een pb met als het onderwerp de naam van je team en in de pb zelf je geschreven tekst. Stuur nooit meerdere keren dezelfde tekst en pb mij niet elk uur een luttele honderd woorden. De stukken tekst die je opstuurt moeten natuurlijk op 25, 26, 27, 28, 29 of 30 januari geschreven zijn. Opsturen kan tot 31-08-15 10:00.

  Regels
  -Alleen bedoeld voor deelnemers van Het grote Wordwar topic.
  -Wanneer je meedoet, blijf je meedoen tot het eind.
  -Het is niet mogelijk over te stappen naar het andere team, ze worden willekeurig gemaakt.
  -Alleen verhalen tellen voor het woorden aantal. Samenvattingen/plot uitwerkingen/rollen etc. tellen niet.
  -Bij verlies, geef dan niet elkaar de schuld.
  -Ruzie of alles wat dit uitlokt is ten strengste verboden, dit is een vriendschappelijke Wordwar.
  -Woorden aantallen kunnen alleen doorgegeven worden door geschreven stukken naar mij te pben, zo wordt valsspelen zoveel mogelijk voorkomen.
  -Ik ben objectief scheidsrechter en tel alleen mijn woorden mee bij een oneven aantal, zo zal er altijd een gelijk aantal mensen per team zijn.
  -Winnen doe je voor de eer, verliezers kent dit topic niet.
  -Meedoen is niet verplicht.

  De Teams en Tussenstanden:

  Deelnemers:
  De Banken:
  1. BIack
  2. Founder
  3. Starlord
  Tussenstand: 6871
  De Stoelen:
  1. Solemnly
  2. Camouflage
  3. WeasIey
  Tussenstand: 7922  De grote eind War oktober 2015 is gewonnen door The Wizards!

  Welkom bij de Grote eind War! Van 25 oktober tot en met 30 oktober zal deze plaatsvinden. In die periode zullen twee teams strijden voor de eer door zoveel mogelijk woorden te schrijven. De 31e zal dan een officiële telling gedaan worden om het winnende team van oktober 2015 te bepalen.
  Je hiervoor opgeven is heel simpel: plaats een reactie met "Ik wil mij graag opgeven voor De grote eind War" in prachtig dik gedrukt groen en ik zet je op de lijst van deelnemers. Opgeven kan vanaf nu t/m de 23e. De 24e zullen door middel van een random picker van internet de teams worden samengesteld en dan kan om precies 00:00 de strijd beginnen.
  Je geschreven woorden aantal doorgeven is ook heel simpel. Stuur een pb met als het onderwerp de naam van je team en in de pb zelf je geschreven tekst. Stuur nooit meerdere keren dezelfde tekst en pb mij niet elk uur een luttele honderd woorden. Dan wordt ik pissig en geloof mij, dat heb je liever niet. De stukken tekst die je opstuurt moeten natuurlijk op 25, 26, 27, 28, 29 of 30 oktober geschreven zijn. Opsturen kan tot 31-10-15 10:00.

  Regels
  -Alleen bedoeld voor deelnemers van Het grote Wordwar topic.
  -Wanneer je meedoet, blijf je meedoen tot het eind.
  -Het is niet mogelijk over te stappen naar het andere team, ze worden willekeurig gemaakt.
  -Alleen verhalen tellen voor het woorden aantal. Samenvattingen/plot uitwerkingen/rollen etc. tellen niet.
  -Bij verlies, geef dan niet elkaar de schuld.
  -Ruzie of alles wat dit uitlokt is ten strengste verboden, dit is een vriendschappelijke Wordwar.
  -Woorden aantallen kunnen alleen doorgegeven worden door geschreven stukken naar mij te pben, zo wordt valsspelen zoveel mogelijk voorkomen.
  -Ik ben objectief scheidsrechter en tel alleen mijn woorden mee bij een oneven aantal, zo zal er altijd een gelijk aantal mensen per team zijn.
  -Winnen doe je voor de eer, verliezers kent dit topic niet.
  -Meedoen is niet verplicht.

  Deelnemers:
  The Wizards:
  1. Delfino
  2. Starlord
  Woordentotaal: 14407
  The Demigods:
  1. Vikings
  2. Polovina
  Woordentotaal: 12282


  De grote eind War December 2015 is gewonnen door The Crazy People!

  Welkom bij de Grote eind War! Van 24 december tot en met 30 december zal deze plaatsvinden. In die periode zullen twee teams strijden voor de eer door zoveel mogelijk woorden te schrijven. De 31e zal dan een officiële telling gedaan worden om het winnende team van december 2015 te bepalen.
  Je hiervoor opgeven is heel simpel: plaats een reactie met "Ik wil mij graag opgeven voor De grote eind War" in prachtig dik gedrukt groen en ik zet je op de lijst van deelnemers. Opgeven kan vanaf nu t/m de 22e. De 23e zullen door middel van een random picker van internet de teams worden samengesteld en dan kan om precies 00:00 de strijd beginnen.
  Je geschreven woorden aantal doorgeven is ook heel simpel. Stuur een pb met als het onderwerp de naam van je team en in de pb zelf je geschreven tekst. Stuur nooit meerdere keren dezelfde tekst en pb mij niet elk uur een luttele honderd woorden. Dan wordt ik pissig en geloof mij, dat heb je liever niet. De stukken tekst die je opstuurt moeten natuurlijk op 24, 25, 26, 27, 28, 29 of 30 december geschreven zijn. Opsturen kan tot 31-12-15 10:00.

  Regels
  -Alleen bedoeld voor deelnemers van Het grote Wordwar topic.
  -Wanneer je meedoet, blijf je meedoen tot het eind.
  -Het is niet mogelijk over te stappen naar het andere team, ze worden willekeurig gemaakt.
  -Alleen verhalen tellen voor het woorden aantal. Samenvattingen/plot uitwerkingen/rollen etc. tellen niet.
  -Bij verlies, geef dan niet elkaar de schuld.
  -Ruzie of alles wat dit uitlokt is ten strengste verboden, dit is een vriendschappelijke Wordwar.
  -Woorden aantallen kunnen alleen doorgegeven worden door geschreven stukken naar mij te pben, zo wordt valsspelen zoveel mogelijk voorkomen.
  -Ik ben objectief scheidsrechter en tel alleen mijn woorden mee bij een oneven aantal, zo zal er altijd een gelijk aantal mensen per team zijn.
  -Winnen doe je voor de eer, verliezers kent dit topic niet.
  -Meedoen is niet verplicht.


  Deelnemers:
  The Great Morans:
  1. ProngsPotter
  2. BIack
  3. serein
  Woordentotaal: 6620
  The Crazy People:
  1. Founder
  2. Anaklysmos
  3. Vikings
  Woordentotaal: 10932

  Winnaars van 2016:

  De Gouden lijst (iedere maand zijn/haar doel bereikt):
  De Zilveren lijst (verhaal/verhalen afgerond):
  Into the Light - Amphibian
  One does not simply call Potter James || A Christmas Short Story - Lily_Evans
  • Mede Onmogelijk Gemaakt Door Quizlet - Peralta
  Birthday Wishes [Wolfstar] • [4 shot] - Pads
  I'm not stupid - Pads
  Hangover || Enjoltaire [5-shot] - Pontmercy
  I see the Lightning || Flynn Rider - Lily_Evans
  Thantophobia - Percy Weasley/Oliver Wood - Necessity
  Vendetta - PhiIyra
  De Bronzen lijst (100K bereikt):


  Algemene tips en tricks voor wanhopigen:

  -Maak van je Wordwar een Random Woorden Wordwar: Hierbij geef je elkaar een random woord wat de ander dan in zijn aankomende stukje moet verwerken. Zelfs al lukt het je uiteindelijk niet het woord er daadwerkelijk in te verwerken, dan heb je toch weer wat geschreven. Jullie mogen elkaar dus wanneer jullie willen woorden geven of om woorden vragen.

  -Gebruik de coole kitten site voor extra motivatie: Klik voor om de zoveel woorden een "kittige" beloning voor je harde werk.(mocht het te afleidend werken, ga dan onmiddellijk weer over naar word c; )

  -Gebruik een SelfControl programma om afleidende sites te blokkeren. Zo voorkom je dat je tijdens het schrijven rond gaat dwalen op het internet (ook handig bij huiswerk c;). Voor de mac: Klik. Voor de pc: Klik

  -Maak een gebeurtenissen schema voor je gaat schrijven. Je kan er altijd vanaf wijken, maar mocht je vastlopen, dan weet je in ieder geval waar je naartoe moet werken.

  -Bij moeilijke beslissingen kan je altijd een randompicker van internet gebruiken om de beslissing voor je te nemen.

  -Schrijf door, misschien lijkt je stukje even prut, maar uiteindelijk kom je dan in een stuk terecht dat een stuk makkelijker schrijft. Het aanpassen van het stuk zogenaamde prut gaat dan vaak veel makkelijker. Je hoeft er dan immers alleen nog een mooi geheel van te maken met het stuk erna.

  -Neem af en toe een welverdiende pauze waarbij je iets heel anders doet. Ga even een blokje om met de hond, zing en dans belachelijk mee met een vrolijk nummer, stofzuig je kamer en ga vervolgens weer door. Niemand kan 24/7 schrijven, dus even vastlopen is heel normaal.

  -Raak nooit in paniek als je woordenaantal dramatisch laag is. Iedereen heeft wel eens een dipje. Rustig blijven en door schrijven (en dat rijmt ook nog eens) c;


  De grote eind War Januari 2016 is gewonnen door De Dogs!

  Welkom bij de Grote eind War! Van 24 januari tot en met 30 januari zal deze plaatsvinden. In die periode zullen twee teams strijden voor de eer door zoveel mogelijk woorden te schrijven. De 31e zal dan een officiële telling gedaan worden om het winnende team van december 2015 te bepalen.
  Je hiervoor opgeven is heel simpel: plaats een reactie met "Ik wil mij graag opgeven voor De grote eind War" in prachtig dik gedrukt groen en ik zet je op de lijst van deelnemers. Opgeven kan vanaf nu t/m de 22e. De 23e zullen door middel van een random picker van internet de teams worden samengesteld en dan kan om precies 00:00 de strijd beginnen.
  Je geschreven woorden aantal doorgeven is ook heel simpel. Stuur een pb met als het onderwerp de naam van je team en in de pb zelf je geschreven tekst. Stuur nooit meerdere keren dezelfde tekst en pb mij niet elk uur een luttele honderd woorden. Dan wordt ik pissig en geloof mij, dat heb je liever niet. De stukken tekst die je opstuurt moeten natuurlijk op 24, 25, 26, 27, 28, 29 of 30 januari geschreven zijn. Opsturen kan tot 31-01-16 10:00.

  Regels
  -Alleen bedoeld voor deelnemers van Het grote Wordwar topic.
  -Wanneer je meedoet, blijf je meedoen tot het eind.
  -Het is niet mogelijk over te stappen naar het andere team, ze worden willekeurig gemaakt.
  -Alleen verhalen tellen voor het woorden aantal. Samenvattingen/plot uitwerkingen/rollen etc. tellen niet.
  -Bij verlies, geef dan niet elkaar de schuld.
  -Ruzie of alles wat dit uitlokt is ten strengste verboden, dit is een vriendschappelijke Wordwar.
  -Woorden aantallen kunnen alleen doorgegeven worden door geschreven stukken naar mij te pben, zo wordt valsspelen zoveel mogelijk voorkomen.
  -Ik ben objectief scheidsrechter en tel alleen mijn woorden mee bij een oneven aantal, zo zal er altijd een gelijk aantal mensen per team zijn.
  -Winnen doe je voor de eer, verliezers kent dit topic niet.
  -Meedoen is niet verplicht.


  Deelnemers:
  Cats:
  1. Pads
  2. KyloRen
  3. Sycia
  4. Anaklysmos
  5. Cibis
  Woordentotaal: 16993
  Dogs:
  1. Scribe
  2. Probie
  3. Amphibian
  4. ProngsPotter
  5. Vellichor
  Woordentotaal: 17403


  De grote eind War Februari 2016 is gewonnen door De Spelmakers!

  Welkom bij de Grote eind War! Van 22 februari tot en met 28 februari zal deze plaatsvinden. In die periode zullen twee teams strijden voor de eer door zoveel mogelijk woorden te schrijven. De 29e zal dan een officiële telling gedaan worden om het winnende team van februari 2016 te bepalen.
  Je hiervoor opgeven is heel simpel: plaats een reactie met "Ik wil mij graag opgeven voor De grote eind War" in prachtig dik gedrukt groen en ik zet je op de lijst van deelnemers. Opgeven kan vanaf nu t/m de 20e. De 21e zullen door middel van een random picker van internet de teams worden samengesteld en dan kan om precies 00:00 de strijd beginnen.
  Je geschreven woorden aantal doorgeven is ook heel simpel. Stuur een pb met als het onderwerp de naam van je team en in de pb zelf je geschreven tekst. Stuur nooit meerdere keren dezelfde tekst en pb mij niet elk uur een luttele honderd woorden. Dan wordt ik pissig en geloof mij, dat heb je liever niet. De stukken tekst die je opstuurt moeten natuurlijk op 22, 23, 24, 25, 26, 27 of 28 februari geschreven zijn. Opsturen kan tot 29-02-16 10:00.

  Regels
  -Alleen bedoeld voor deelnemers van Het grote Wordwar topic.
  -Wanneer je meedoet, blijf je meedoen tot het eind.
  -Het is niet mogelijk over te stappen naar het andere team, ze worden willekeurig gemaakt.
  -Alleen verhalen tellen voor het woorden aantal. Samenvattingen/plot uitwerkingen/rollen etc. tellen niet.
  -Bij verlies, geef dan niet elkaar de schuld.
  -Ruzie of alles wat dit uitlokt is ten strengste verboden, dit is een vriendschappelijke Wordwar.
  -Woorden aantallen kunnen alleen doorgegeven worden door geschreven stukken naar mij te pben, zo wordt valsspelen zoveel mogelijk voorkomen.
  -Ik ben objectief scheidsrechter en tel alleen mijn woorden mee bij een oneven aantal, zo zal er altijd een gelijk aantal mensen per team zijn.
  -Winnen doe je voor de eer, verliezers kent dit topic niet.
  -Meedoen is niet verplicht.


  Deelnemers:
  De Tributen:
  1. ProngsPotter
  2. Tarix
  3. Ewijn
  4. Cibis
  5. Reigns
  6. OakenshieId
  7. HalfBloodPrince
  Woordentotaal: 14989
  De Spelmakers:
  1. Lily_Evans
  2. KyloRen
  3. Lucens
  4. Necessity
  5. Vane
  6. Meiiore
  7. Magari
  Woordentotaal: 17905


  De grote eind War Maart 2016 is gewonnen door De Vampires!

  Georganiseerd door Easter!
  "Oké,
  Ik heb besloten om de grote eind War vanaf donderdag 24 maart 00:00 tot en met woensdag 30 maart 10:00 te houden. Op 31 maart zal ik de uitslag bekend maken. Graag heb ik dat jullie maximaal één keer per dag een pb sturen met het aantal geschreven woorden. Schrijf je later op de dag toch nog meer, heb ik liever dat je het de volgende dag stuurt. B.V.D ^^
  Als het goed is, is dit iedereen die tot nu toe meedoet. Heb ik je gemist? Meld het even, dan zet ik je er alsnog bij!" - Easter


  De teams:
  Vampires:
  - OakenshieId
  - Magari
  - ProngsPotter
  - Invincibility
  - T_Rex

  Werewolves:
  - Necessity
  - Tarix
  - _Rapunzel_
  - Easter
  - Ewijn


  De grote eind War April 2016!

  Welkom bij de Grote eind War! Van 26 april tot en met 30 april zal deze plaatsvinden. In die periode zullen twee teams strijden voor de eer door zoveel mogelijk woorden te schrijven. De 1e van mei zal dan een officiële telling gedaan worden om het winnende team van april 2016 te bepalen.
  Je hiervoor opgeven is heel simpel: plaats een reactie met "Ik wil mij graag opgeven voor De grote eind War" in prachtig dik gedrukt groen en ik zet je op de lijst van deelnemers. Opgeven kan vanaf nu t/m de 24e. De 25e zullen door middel van een random picker van internet de teams worden samengesteld en dan kan om precies 00:00 de strijd beginnen.
  Je geschreven woorden aantal doorgeven is ook heel simpel. Stuur een pb met als het onderwerp de naam van je team en in de pb zelf je geschreven tekst. Stuur nooit meerdere keren dezelfde tekst en pb mij niet elk uur een luttele honderd woorden. Dan wordt ik pissig en geloof mij, dat heb je liever niet. De stukken tekst die je opstuurt moeten natuurlijk op 26, 27, 28, 29, of 30 april geschreven zijn. Opsturen kan tot 01-05-16 10:00.

  Regels
  -Alleen bedoeld voor deelnemers van Het grote Wordwar topic.
  -Wanneer je meedoet, blijf je meedoen tot het eind.
  -Het is niet mogelijk over te stappen naar het andere team, ze worden willekeurig gemaakt.
  -Alleen verhalen tellen voor het woorden aantal. Samenvattingen/plot uitwerkingen/rollen etc. tellen niet.
  -Bij verlies, geef dan niet elkaar de schuld.
  -Ruzie of alles wat dit uitlokt is ten strengste verboden, dit is een vriendschappelijke Wordwar.
  -Woorden aantallen kunnen alleen doorgegeven worden door geschreven stukken naar mij te pben, zo wordt valsspelen zoveel mogelijk voorkomen.
  -Ik ben objectief scheidsrechter en tel alleen mijn woorden mee bij een oneven aantal, zo zal er altijd een gelijk aantal mensen per team zijn.
  -Winnen doe je voor de eer, verliezers kent dit topic niet.
  -Meedoen is niet verplicht.


  Deelnemers:
  - Golden_Ratio
  - Fluffy_Unicorn
  - Jily
  - Josiah
  - _Rapunzel_
  - ProngsPotter
  - Necessity
  - Ewijn
  - T_Rex
  -
  De Dwergen:
  1.
  Woordentotaal:
  De Elven:
  1.
  Woordentotaal:


  Ik wens jullie allen veel schrijfplezier en heel veel succes!  Belangrijke mededelingen:
  1. Geef je totalen op via het online document!
  2. Geef een doel op voor april 2016!
  3. GEEF NOOIT DUBBEL DINGEN DOOR, TENZIJ ER AANGEGEVEN IS DAT ALLES IS BIJGEWERKT EN HET ER NOG NIET TUSSEN STAAT.  [ bericht aangepast door LilsEvans op 19 april 2016 - 16:30 ]


  Happy Birthday my Potter!

  Is de eindwar al weer bezig?


  My fake plants died, because I did not pretend to water them.

  Pads schreef:
  Is de eindwar al weer bezig?


  Jap, deze maand overgenomen door Tialda (Easter), ik heb even haar berichtjes in het topic gezet.


  Happy Birthday my Potter!

  Yay nummer 20 alweer!
  Schrijven ging verschrikkelijk tot nu toe, maar ik denk dat het in de paasvakantie wel beter gaat worden^^

  edit: Bloed Medicijn mag er ook op, maar misschien kan je dan gewoon 'vier verhalen' ofzo zetten ipv al de namen (:

  [ bericht aangepast door Grace op 25 maart 2016 - 8:53 ]


  Be you, bravely.

  Ik heb mijn inzending gestuurd van wat ik heb geschreven gister. :3

  [ bericht aangepast door Lorem op 25 maart 2016 - 8:54 ]


  "If there’s one thing that life has taught me, it’s that people fear what they don’t know."

  Dit weekend wil ik mijn doel gaan halen, want waarschijnlijk ga ik volgende week echt niets kunnen schrijven ivm toetsweek :'D
  Vandaag maar weer eens aan het schrijven gaan dus:Y)


  Un rêve peut mourir mais on n'enterre jamais l'avenir.

  Lily_Evans schreef:
  (...)

  Jap, deze maand overgenomen door Tialda (Easter), ik heb even haar berichtjes in het topic gezet.

  Oki c:


  My fake plants died, because I did not pretend to water them.

  Topic 20 alweer! Dat gaat snel!


  The purpose of a writer is to keep civilization from destroying itself.

  MT!


  And don't forget, Elvendork! It's unisex!

  Ik had niet door dat de Eindwar alweer was begonnen, maar ik heb gisteren wel meer dan 1K geschreven dus dat kan ik nu mooi opsturen!


  in love with the fictional characters, I'm sorry

  Pontmercy schreef:
  Dit weekend wil ik mijn doel gaan halen, want waarschijnlijk ga ik volgende week echt niets kunnen schrijven ivm toetsweek :'D
  Vandaag maar weer eens aan het schrijven gaan dus:Y)


  Ho jong, mijn toetsweken/examenperiodes zijn de meest vruchtbare periodes van het jaar! Haha, misschien is dat geen goed teken. ^^


  You could be great, you know, it’s all here in your head, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt

  Patholoog schreef:
  (...)

  Ho jong, mijn toetsweken/examenperiodes zijn de meest vruchtbare periodes van het jaar! Haha, misschien is dat geen goed teken. ^^

  Bij mij normaal gesproken ook, maar dit is de allerlaatste toetsweek ooit dus ik wil er nog even vol voor gaan om nog wat SE-cijfers op te krikken! :p


  Un rêve peut mourir mais on n'enterre jamais l'avenir.

  Patholoog schreef:
  (...)

  Ho jong, mijn toetsweken/examenperiodes zijn de meest vruchtbare periodes van het jaar! Haha, misschien is dat geen goed teken. ^^


  Vroeger bij mij ook, omdat ik altijd meer vrij had dan dat ik tijd nodig had om te leren, maar nu op de universiteit met een vak extra kan ik dat helaas niet meer zeggen :/ Ik heb echt behoefte aan dat moment na het meest problematische tentamen van deze periode te kunnen schreeuwen "LOOK WHO'S BACK BITCHES" maar helaas moet ik nog minimaal even een weekje kei hard aan de bak. Ik hoop dat iedereen zijn doel haalt though. Jullie kunnen het *O*


  Happy Birthday my Potter!

  Mt en ik heb mijn maanddoel gehaald ^^


  Stenenlikker

  Nou, ik heb de afgelopen dagen helemaal niets geschreven. Tentamenweken en me niet zo geweldig voelen helpt niet bepaald.


  Rest in Peace, Son of Gondor

  Mijnnnn topics:Y)


  Dammit Bard, you're going to set the cat on fire!