• De Verbinding  "We all have our story or else we wouldn't have sit here"


  "I thought I would have a better life here, that's a terrible lie"
  Geschiedenis
  De implantaten zijn ontdekt door Olivier Morgana, hij had al een tijdlang weinig tot niets te doen en dus ging hij experimenteren en wel op zijn kat. Hulpeloos draaide hij rondjes in zijn stoel met zijn kat op schoot wachtend op de ideeën die de professor te binnen zouden moeten schieten. Liefkosend aaide hij zijn kat toen zijn idee binnen kwam vallen, jaren geleden toen zijn kat alle vier zijn poten brak heeft hij hem nep poten gegeven. Dat was precies waar zijn oog ook nu op viel. De poten waren nooit een succes geweest maar wat als hij ze nu zou verbeteren tot een wereldwonder. Hij zette zijn kat op de grond neer en ging aan de slag. Nog geen halve dag later hield hij een klein chip in zijn handen, implantaten noemde hij het. Alweer ging hij oefenen op zijn kat, hij stopte de chip in zijn poten en wachtte rustig af. Langzaam maar zeker veranderde kat, hij ging steeds sneller rennen en kon nu met gemak de 30 kilometer per uur halen.Hij had iets nieuws ontdekt en dat zou hij gebruiken voor zijn nieuwe project...

  Wat spelen wij?
  De uitvinding van de professor is goedgekeurd. Nu zijn de implantaten echter niet zo gebleven als het was, ze zijn nog verder uitgebreid. Dokter Olivier Morgana heeft toestemming gekregen om zijn uitvinding verder uit te werken op een strikt verboden te komen terrein. Niet alleen heeft hij een stukje terrein gekregen ook heeft hij 12 proefpersonen gekregen, 6 jongens en 6 meisjes. Ieder meisje en iedere jongen kan nu zijn eigen implantaat krijgen en dan is het afwachten geblazen. Zullen deze kinderen/ jeugd vaak naar de psycholoog/psychologe moeten en hebben ze altijd begleiding nodig. Blijven alle draadjes op zijn plek of crasht het hele systeem en wat als het systeem crasht, doen de kinderen/jeugd dat dan ook? Je ziet het allemaal in deze RPG, de Verbinding.


  Welke rollen?
  Er zijn drie soorten rollen, je hebt de proefpersonen, de kamp psycholoog/psychologe en de wetenschappers.

  De proefpersonen
  Hiervoor zoeken we zes jongens en zes meiden. Wat kun je bij deze rol verwachten? Je speelt de proefpersoon, je krijgt/hebt een implantaat in je dit kan van alles zijn (zie Implantaten). De bedoeling is dat je dit gedeelte van jezelf gaat trainen en dat de wetenschappers hierbij testjes kunnen uitvoeren. Je wordt dus of onder handen genomen door de wetenschappers of je moet je eigen implantaat gaan uitbreiden. Er wordt de hele dag door op je gelet om te zien of er geen draadje los ging en je gek wordt of in ergere gevallen flauwvalt of sterft. Dit zal echter niet heel veel voorkomen door de strenge controles, houdt hier dus rekening mee. Daarnaast hebben de proefpersonen ook ieder hun eigen reden om in het kamp belandt te zijn, want het was algemeen bekend dat wat daar gebeurde niet leuk was. Zo kunnen de ouders gedacht hebben dat hun kinderen daar een beter leven zouden lijden omdat ze zelf heel erg arm waren of er te weinig voor hun kind waren of hebben de wetenschappers hun eigen kinderen naar het kamp gestuurd omdat ze vertrouwen hadden in het project. Gelieve andere niet na te apen met hun ideeën want als je niks kunt verzinnen, kun je altijd schrijven dat jouw personage uit het kindertehuis komen en dus geen ouders (meer) heeft. De meerderheid van de proefpersonen zullen uit het tehuis komen want alle proefpersonen die zich niet vrijwillig hebben aangemeld zijn uit het kindertehuis gehaald omdat deze volgens de overheid minder te bieden hebben.

  De pscyholoog/psychologe
  Deze helpt alle proefpersonen en wetenschappers met de hoge druk die op hen ligt. De proefpersonen zullen het af en toe zwaar hebben in het kamp en met iemand moeten praten. Je zal een heleboel vervelende dingen of gebeurtenissen over je heen krijgen en er wordt dus ook van je verwacht dat je hier tegen kan. De wetenschappers zouden overwerkt of gestresst kunnen zijn en ook voor deze mensen is er een plek vrij bij de psycholoog/psychologe. Ze kunnen hier tot rust komen en natuurlijk ook praten.

  De wetenschappers
  Ook voor de wetenschappers is het een hectische tijd. Ze moeten hun mond altijd op slot houden omdat ze een zware zwijgplicht hebben. De proef wordt in het geheim uitgevoerd en niemand mag er iets van weten of horen. Er ligt een hoge druk op alle wetenschappers door het korte tijdsbestek en de lopende vorderingen. De regering heeft er namelijke een tijdslimiet van een jaar opgezet, dit lijkt echter laner dan het, time flies guys. Ze zullen vaak een beetje overspannen en gestresst zijn maar over het algemeen hebben ze natuurlijk plezier in hun werk. Ze mogen allerlei proefjes op de proefpersonen uitvoeren en moeten klaarstaan als er iets met de implantaten gebeurt.

  De Dokters
  Deze houden de implantaten in de gaten en zorgen dat de proefpersonen niet gewond raken. Ze zijn erg aanwezig in het kamp en zorgen dat het medisch allemaal op rolletjes loopt. Zowel voor de proefpersonen en wetenschappers, zij staan ook iedere avond bij de deuren van de proefpersonen te controleren of de implantaten nog goed zitten. Ze hebben alle medische spullen tot hun beschikking en kunnen hier dus alles doen wat ze normaal voor hun werk ook hadden moeten doen. We zoeken 2 dokters.

  Overig
  Dan zijn er natuurlijk altijd nog de creatievelingen die zelf allerlei leuke toevoegingen kunnen en natuurlijk zijn ook jullie welkom, join the group!

  Implantaten
  Een implantaat bij je benen en voeten zorgt voor snelheid, oftewel je kan dus erg hard rennen en en andere sporten zoals zwemmen ook wat sneller.
  Een implantaat in je armen en handen zorgt voor sterkte, oftewel je kan alles tillen, vooruit duwen of kapot slaan.
  Krijg je een implantaat bij je neus, je mond en je oren heb je verscheterkte zintuigen, je kan alles veel beter horen, ruiken en proeven. Je kan ook beter zien in het donker.
  Krijg je een implantaat bij je hoofd en hersenen dan heb je super slimheid. Over de moeilijkste opdrachten en sommen denk je niet langer dan 10 seconden na.
  Krijg je een implantaat in je ruggengraat zorgt dit voor super lenigheid. Je kan je overal om en doorheen draaien en kan je lichaam gemakkelijk alle kanten opgooien.
  Krijg je een implantaat bij je ogen zorgt dit voor helderziendheid, oftewel je hebt toekomst blikken.

  Voor dat de implantaten zijn "geplaatst" zijn ze op allerlei dingen gecontroleerd en verzekerd. Stel er zou wat misgaan met de krachten of de proefpersonen worden te krachtig kunnen de wetenschappers nog altijd ingrijpen. In ieder chip zit een klein soort van bommetje, als de wetenschappers een knop indrukken zal de implantaat ontploffen, dit kan veel schade aanrichten bij de proefpersonen. Deze kunnen hiervan voor altijd verwondingen krijgen en er soms zelfs van sterven. Implantaten kunnen ook worden uitgezet. Dan voel je een bepaalde pijn door het implantaat denk aan kleine elektrische schokjes, of de pijn die je eigenlijk hoort te voelen. Dus als jij snelheid hebt en ze zetten je implantaat even uit voel je of kleine elektrische schokjes of hele erge spierpijn van de uren achter elkaar veel te hard rennen.


  "I sometimes wish I was like a bird, happy and free"


  "I love the way I move and think, but hate the way how I get treated about that fact"


  "And so the adventure begins..."

  "How do you feel? Worthless, but I am, I am just a stupid experiment."


  "You know, you need to experiment and we can't test in ourself you know"
  Waar wonen we?
  Het kamp is een grote open plek met een grote rivier rondom waaromheen weer een heel erg dicht bebost bos zit. In de rivier mogen de proefpersonen zwemmen, maar verder weg dan de rivier kunne ze niet.
  Een groot gebied, met daarom heen een grote rivier die soms ook door het gebied heen loopt, waar je in kan zwemmen. Achter het water staan hele hoge hekken waar flink wat stroom op staat. Je hoeft he hek naar met een vinger aan te raken en je krijgt een harde schok, zo hard dat je ene uur later nog naschokken kan hebben. Wanneer een van de proef personen dit hek aanraakt wordt hun implantaat automatisch uit geschakelt en voelen ze dus alle pijn en de elektrische schokken.

  Binnen in het gebied zijn er een paar bomen en zwem-meren. Het gebouw dat op het kamp staat is heel erg groot en onderverdeeld in meerdere kamers.De kamp woning is een groot gebouw, er zijn drie kamers in totaal. Een kamer voor de zes meiden en een kamer voor de zes jongens. De laatste kamer is voor de wetenschappers en psycholoog/psychologe. Voordat de proefpersonen hun kamer binnen mogen worden ze iedere dag streng gecheckt. Ze worden gecheckt op wapens en op hun implantaat, of deze nog helemaal op zijn plaats zit. Ook worden hun krachten elke week getest en af en toe versterkt.

  Rollen
  Vrouwelijke proefpersonen
  - snelheid - Grimmlove
  - zintuigen - JoSnape
  - intelligentie - DRAGONTRIBUTE
  - helderziend - MyDreams
  - lenigheid - LearnToPlay
  - kracht - _Insane
  Mannelijke proefpersonen
  Alleen helderziend en intelligentie zijn nog open bij de mannen
  - kracht -AiLaikHeda
  - zintuigen - Ortuexsy
  - snelheid - Scinttilare
  - lenigheid - ninutru
  -
  -
  Psycholoog/Psychologe
  De psychologen zijn vol!
  - psychologe - DRAGONTRIBUTE
  - psychologe - Polovina
  De wetenschappers/De dokters
  - wetenschapper - Ortuexsy
  - wetenschapper - _Insane
  -
  -
  -


  Lijstje
  -Naam / / Bijnaam
  -Geboortedatum / / Sterrenbeeld / / Leeftijd
  -Rol / / Welk implantaat* / / Hoe goed ben je in je werk?**
  -Innerlijk / / Karaktereigenschappen
  -Uiterlijk / / Foto's / / Beschrijving
  -Verleden / / Waarom zit je in het kamp?* / / Familie
  -Relatie's / / Vriendschappen en Vijanden
  -Extra / / Angsten / / Alergieën / / Likes / / Dislikes

  * alleen in te vullen voor de proefpersonen
  ** alleen in te vullen voor de wetenschappers

  Regels
  - Alleen Ortuexsy maakt de nieuwe topics aan, indien anders verteld.
  -Schrijf minimaal 150 woorden per post het liefst 200 woorden, maar we snappen als dat niet altijd lukt.
  -Geen perfecte personages, niemand is perfect.
  -Zet een sterretje achter de naam van je personage, zo weten we dat je het hele topic doorgelezen hebt en proberen we verwarring te voorkomen.
  -Als je rol klaar is kun je het in het topic melden of een gastenboekberichtje naar ons toe sturen dan zullen wij zo snel mogelijk je personage bekijken goedkeuren of je vragen nog het een en ander aan te passen.
  -Maak geen ruzie buiten de RPG, in de RPG is natuurlijk wel toegestaan.
  -Als je vragen hebt je kan ze altijd bij Ortuexsy kwijt.
  -Gelieve de relatie's van te voren niet helemaal uit te gaan denken, maar meer in grote lijnen zo kan het nog altijd veranderen.
  -Als er nu heel veel potentie voor is zullen we kijken naar een manier om het verder uit te breiden.
  -Als je één of meerdere extra personages wil dan moet hier minimaal één professor tussen zitten.
  -Veel plezier ^^  Dit idee heb ik samen met _Insane bedacht helaas is ze niet meer online.

  [ bericht aangepast door PhiIophobia op 29 okt 2016 - 16:26 ]


  "The stars replaced the emptiness of my heart."

  Persoon met kracht por moi ^^
  Mannelijk


  • May we meet again •

  Super leuk! En in heb tijd;)
  mag ij een proefpersonen meisje hebben? (Zintuigen)

  [ bericht aangepast door ChiIdhood op 15 okt 2016 - 20:26 ]


  “People are very fond of giving away what they need most themselves.” [the picture of dorian gray]

  Meisje met snelheid (:


  I'M PRETTY BUT I'M LOCA

  Alles van hierboven is goedgekeurd ^^

  [ bericht aangepast door PhiIophobia op 15 okt 2016 - 20:32 ]


  "The stars replaced the emptiness of my heart."

  Meisje met intelligentie, met als FC Lindsay Hansen, mag dat??


  Never grow up, it's a trap.

  Mag ik een meisje

  Met lenigheid of toekomstblikken?


  I'm not a princess, I don't need saving. I'm a queen, I've got this shit handled.


  [Die film is eng!!! En cool!!!]

  Mag ik meedoen met een meisje van helderziend?:)


  When you see me, I'm not here

  Alles hierboven is weer goedgekeurt ^^


  "The stars replaced the emptiness of my heart."  Ana(ïs) "Foxy" Westwood*

  "I am a surviver..."

  NAAM:

  Anaïs Catherine Dawn Iveline Westwood, maar iedereen noemt haar Foxy, of FoxFace door haar intelligentie, haar sluwe grijns en haar behendigheid.  BIJNAMEN:

  Foxy
  FoxFace
  Cat(Van Catherine, haar moeder heette zo en noemde zichzelf Cat)
  Ana
  Ivy(van Iveline)
  Fairy(doordat ze een beetje puntoortjes heeft, zo noemde haar vader haar vroeger)  LEEFTIJD:

  16 jaar
  5 september
  Maagd


  LIKES AND DISLIKES:

  Likes:
  Boeken lezen
  Dieren
  Paarden
  In bomen klimmen
  Chocola
  Cola
  Katten
  Honden

  Dislikes:
  Kakkerlakken
  Rokende mensen
  Dierenmishandeling
  De wetenschappers(Omdat ze boos is af ze niet meer is dan een proefpersoon)
  Innerlijk:
  Slim
  Vriendelijk
  Dapper
  Populair
  Leider
  Creatief
  Behendig
  Badass
  Fantasievol
  Begripvol
  Behulpzaam(Behalve met klusjes)


  Sluw
  Onzeker
  Opschepper
  Koppig
  Brutaal
  Sarcastisch
  Ijdel
  Eigenwijs

  Foxy is echt een avonturier. Ze is voor niets of niemand bang en laat dat blijken ook. Ze schept graag op, alleen bedoelt ze dit niet kwaad.
  Ze leidt graag de groep en wordt gefrustreerd als mensen tegen haar in gaan.

  Door haar implantaat kan ze precies afmetingen schatten, sommen in tien seconden uitrekenen, en alle woorden goed spellen.
  [/nextcol]  UITERLIJK:


  •Gezichtsvorm• Ovaal
  •Ogen• Blauw
  •Neus• Normale lengte, normale dikte
  •Wenkbrauwen• Mooi, bruin. Eerst had ze een doorlopende maar dat haalt ze weg
  •Lengte• 1.67
  •Haarstyle• Halflang.
  •Haarkleur• Kastanjebruin, maar als het licht erop schijnt donkerrood.
  •Huidskleur• Blank, een heel klein beetje getint. Ze wordt snel bruin in de zon.
  •Tatoeages of piercings• Ze heeft een tatoeage van een draak op haar rechteronderarm, tot iets onder haar elleboog.
  Ze heeft een tattoo van een Pegasus, op haar linkerenkel.
  Ze heeft ook oorbellen.

  I don't care a f*ck that I am different."  "It's important to believe in others, but it's more important to believe on yourself."  GESCHIEDENIS:

  Foxy had eerst gewoon nog ouders, en ze had een zus. Ze hielden heel erg veel van elkaar. Op een dag gingen ze op vakantie naar Parijs. Er was daar een schietpartij en Foxy's gezin kwam om. Ze had geen familie meer die voor haar wou zorgen en dus werd ze naar een kindertehuis gestuurd. Foxy was vaak depressief en dacht soms aan zelfmoord plegen. Daarom is zij gekozen als proefpersoon, dat ze zoveel in de gaten zou worden gehouden dat ze nooit zelfmoord zou kunnen plegen. Gelukkig is haar depressie nu over.  IMPLANTAAT:

  Ze heeft een implantaat in de hersenen, daardoor rekent ze met gemak uit, kan heel veel afstanden precies schatten, en spelt se elk woord foutloos.


  RELATIES:

  •Vader• Alex Raddington
  •Moeder• Catherine Westwood
  •Zussen/broers• Zus, Senna
  •Vrienden• Wie wil?
  •Liefde• Wie wil?


  EXTRA:

  * Ze is hetero.
  * Ze is nog maagd.
  * Ze is vegetariër.
  * Ze haatte wiskunde vroeger, nu vind ze het leuk.
  * Ze draagt altijd hoge laarzen.
  * Ze heeft een kat, Fatty, die heeft ze naar binnen gesmokkeld.
  *Haar lievelingskleuren zijn groen en donkerrood.


  [ bericht aangepast door _Orphan_ op 27 okt 2016 - 9:25 ]


  Never grow up, it's a trap.

  Mag ik een jongen genaamd James* die een implantaat in zijn benen heeft?


  falling doesn't feel this bad when i know you've fallen this way too.

  Scintillare schreef:
  Mag ik een jongen genaamd James* die een implantaat in zijn benen heeft?

  Natuurlijkk, leuk dat je meedoet ^^


  "The stars replaced the emptiness of my heart."


  Troy Mason Beckham
  "I don't think I'm special, you do."
  Geboortedatum
  Zeventien
  12/12 - Boogschutter
  Rol
  Kracht

  Innerlijk
  • Zelfverzekerd
  Troy is een jongen die weet wat hij wel en niet kan en is daarom ook een zelfverzekerde jongen. Hij zal opstaan wanneer hij iets kan en ook echt duidelijk vertellen hoe en wat en zal wat achterblijven als hij iets niet kan, maar dit zal nooit zonder uitleg zijn.
  • Netjes
  Troy ruimt altijd alles achter zich aan op en zal ook niet zomaar een troep maken van een ruimte die niet van hem is. Eigenlijk heeft hij er gewoon een hekel aan en vindt hij het asociaal om troep te maken/ achter te laten.
  • Moedig
  Troy is een jongen die niet zomaar voor iets terugdeinst en eerst aftast voor hij zijn mening er over geeft. Hij is moedig en zal vaak ook wel een van de eerste zijn die op een wat gevaarlijkere situatie af zal stappen.
  • Intelligent
  Troy pakt dingen snel op en vergeet het ook niet snel. Hij is een goede leerling en haalde ook wel goede cijfers. Hij heeft een soort fotografisch geheugen, maar maakt hier niet altijd goed gebruik van. Hij kan duidelijk zijn grenzen aangeven tot hoever hij iets begrijpt.
  • Onvoorspelbaar
  Troy is het ene moment stil, maar kan ook ineens heel luid lopen zingen. Hij heeft menig mens hiermee laten schrikken, omdat dit op de meest random momenten gebeurt. Soms heeft hij het zelf niet eens door dat hij bijvoorbeeld ineens ergens tegenaan slaat of een kreet uitslaat. Hij heeft echter geen aandoening of ziekte, het is gewoon iets dat hij al van kleins af aan heeft.
  • Rusteloos
  Troy kan zijn rust moeilijk vinden en kan ook vrijwel niet stilzitten. Hij moet altijd wel ergens mee bezig zijn of heen en weer lopen. Hij slaapt ook erg slecht zonder slaaptabletten en heeft deze ook echt nodig, anders gaat hij aan de wandel tot hij moe is. Ook slaapwandelt hij, wat hem 's ochtends geen uitgerust gevoel geeft.
  • Tactloos
  Troy zegt wat hij denkt, wanneer hij dit denkt. Hij kan hier niet zo veel aan doen, hij is gewoon eerlijk, maar niet goed in het verwoorden hiervan. Vindt hij iemands kleding niet leuk? Zegt hij dit. Vindt hij dat het behang lelijk is? Hij is niet bang dit luidop te roepen.
  Verleden
  Troy is toen hij vijf was uit huis geplaatst omdat zijn ouders een drankprobleem hadden en dus niet meer voor hem konden zorgen. Hij is toen in een kindertehuis terecht gekomen en is hier opgevoed. Het ging er best streng aan toe, maar dit is ook iets wat Troy toentertijd nodig had, omdat hij nogal onhandelbaar was door zijn thuissituatie. Toen hij vijftien was is hij een keer weggelopen, omdat hij met de verkeerde mensen omging, waar destijds zijn vriend er een van was., die hem ook vertelden dat de mensen van het tehuis slecht voor hem waren etcetera. Toen de politie hem thuis heeft gebracht heeft hij er met de begeleiding over gepraat en mocht hij niet meer met deze jongens omgaan, waaronder ook niet met zijn vriend, want ze hadden een erg slechte invloed op hem. Troy is hier een aantal maanden flink van van de rel geweest, maar langzaam kwam hij er bovenop . Uiteindelijk is hij tegen het einde van zijn zestiende levensjaar uitgekozen om een menselijk experiment te worden en is hij verhuisd naar het kamp.
  Relatie's
  text text text text text
  text text text text text
  Extra
  Troy is homoseksueel. Dit betekend dat hij zich aangetrokken voelt tot mannen. Hij heeft ook eerder een vriend gehad, maar deze was een van de personen die ervoor gezorgd hebben dat hij toentertijd wegliep uit het tehuis.

  [ bericht aangepast door Uggla op 20 okt 2016 - 22:24 ]


  • May we meet again •

  Diana ''Speedy'' Jade Silverton
  Proefpersoon|| FC: Chloë Grace Moretz


  Naam

  ~Voornaam: Diana
  Betekenis: Goddelijk, ze was de latijnse godin van de jacht, maan en de geboorte.
  Afkomst: Latijn
  ~Tweede naam: Jade
  Betekenis: groene nobelsteen
  Afkomst: Engels
  ~Achternaam: Silverton
  Betekenis: onbekend
  Afkomst: Engels
  ~Bijnamen: Anna, sommige mensen noemen haar ook bij haar tweede naam, Jade. Ze wordt ook Speedy genoemd, omdat ze snel en behendig is. Haar broer noemde haar altijd Star, omdat als ze lacht haar ogen twinkelen als sterren en hij hield veel van sterren.

  Leeftijd

  ~ Geboortedatum: 15 Juli
  ~ Sterrenbeeld: Kreeft
  ~ Leeftijd: 16 jaar

  Rol

  ~Rol: Ze is een proefpersoon
  ~ Welk implantaat: Ze heeft een implantaat in haar benen en voeten, daardoor kan ze sneller rennen, ze kan sommige sporten sneller zoals zwemmen.

  Innerlijk
  Positief:
  + Avontuurlijk
  + Behendig
  + Aardig
  + Nieuwsgierig
  + Durfal
  + Vrolijk
  Negatief:
  - Eigenwijs
  - Ongeduldig
  - Sarcastisch
  - Te actief
  - Vertrouwt mensen niet snel

  Uiterlijk

  Ze heeft halflang blond haar en mooie Groene ogen. Ze heeft een glimlach die niemand heeft. Ze draagt meestal broeken en soms jurken, ze heeft een beetje een stoer stijl. Haar haren draagt ze zowat altijd los, soms maakt ze er een staart of een vlecht van, zodat ze niet in de weg zitten. Ze is 1.65 lang en heeft een blanke huidskleur. Ze draagt geen oorbellen en ook geen tatoeage.

  Geschiendenis

  ~ Verleden: Ze was niet blij in haar gezin, haar moeder was heel gemeen en haar vader was altijd op het werk. Ze moest altijd alleen voor haar broertje zorgen. Haar ouders wilde haar eerst ook naar het leger sturen, maar toen vonden ze iets anders. Ze hebben haar daarom naar dit kamp gebracht en ze is daarom proefpersoon geworden. Ze heeft weinig contact met haar broertje, ze hoopt dat ze ooit weer samen kunnen zijn. Ze heeft de laatste dag dat ze samen waren voor het slapen aan hem beloof dat ze snel weer samen zouden zijn.
  ~ Waarom zit je in het kamp?: Haar ouders hebben haar daar naartoe gebracht
  ~ Familie:
  Moeder: Eve Silverton
  Relatie: Ze hield niet van haar moeder, ze was heel streng en keek nooit naar haar om.
  Vader: Nick Silverton
  Relatie: Hij was altijd om zijn werk, maar als hij thuis was, was hij graag bij zijn kinderen. Diana vindt hem niet zo aardig, omdat hij er bijna nooit was.
  Broer: Sam Silverton, overleden
  Relatie: Hij is 2 jaar geleden, op 18 jarige leeftijd overleden. Hij moest werken in het leger van zijn ouders, maar hij kwam de laatste keer niet meer thuis. Ze waren heel close en Sam zorgde voor Diana en Thomas. Als hij nog leefde was hij 20 jaar oud.
  Broertje: Thomas Silverton
  Relatie: Ze houden heel erg van elkaar, na het overlijden van hun broer is Diana alleen voor haar broertje gaan zorgen. Ze mist hem heel erg. Hij is 9 jaar.

  Relaties
  ~ Beste vriendin: Foxy
  ~ Vrienden: Kristie
  ~ Liefde: Iemand?
  ~ Vijanden: Iemand?

  Extra

  ~ Angsten: Ze is bang om haar broertje nooit meer te zien
  ~ Allergieën: Niet dat ze weet
  Likes:
  + Buiten
  + Dieren
  + Vrienden
  + Avontuur
  + Snelheid
  + Lachen
  + Haar broertje, Thomas
  + Dansen
  + Zingen
  Dislikes:
  - Binnen
  - Regen
  - Illegale jacht
  - Uitsterving van dieren
  - Roken
  samen met haar broertje


  [ bericht aangepast door Carpe_Diem op 30 okt 2016 - 16:21 ]


  I'M PRETTY BUT I'M LOCA

  Jo Whistle The Ear and The Eye
  "I Believe this is Killing Me...."

  Naam


  Jo
  Whistle
  Bijnaam
  The Ear and The Eye ~ Omdat ze vaak veel weet over wat er gaat gebeuren
  Leeftijd
  16 ~ 16 Juni ~ Tweeling
  Welk implantaat
  Zintuigen, Jo kan beter horen, ruiken en proeven. Toch vind Jo het leukste dat ze beter kan zien in het donker. Ze houd veel van zwart / nacht en dus daarom ook van donker.
  "Welcome to the Land of the Broken Minds..."

  Innerlijk
  Vriendelijk
  Wraakzuchtig
  Nieuwsgierig
  Schuw
  Ambitieus
  Sluw
  Dapper
  Koppig
  Vertrouwd niemand
  Uiterlijk
  Faceclaim: Sabrina Carpenter
  Dun
  Klein
  Blond
  Diepblauwe ogen
  Extreem bleek
  Relaties
  Vader ~ Will Whistle
  Moeder ~ Gwen Wilson
  Broers ~ 2
  Zus ~ 1
  Vrienden ~ Jake
  Liefde ~ ?
  "Don't You Worry Child..."

  Geschiedenis


  Jo kwam uit een heel groot gezien, ze was de 4de thuis + de jonste. Maar ook meteen het meest rebelse thuis wat haar ouders echt verschrikkelijk vonden. Ze werd daar als een echte lastpost gezien en toen haar ouders dit doel zagen bedachten ze zich geen moment en dumpten Jo. In het begin miste Jo haar 2 oudere broers want daar had ze een goede band mee. Nu is ze eroverheen en heeft zichzelf wijs gemaakt dat ze geen ouders heeft gehad.
  Extra
  Likes: Dansen ~ Rennen ~ Schaduw ~ Bos ~ Donker ~ Nacht ~ Maan ~ Natuurlijke geluiden ~ Lekker eten ~ Zeep ~ Vrij zijn
  Dislikes: Water ~ Te veel mensen ~ Ratten ~ Regen ~ Kou ~ Familie ~ Mensen die het goed hebben ~ Te hard geluid ~ Vies eten
  Angsten: Opgesloten zitten ~ Veel pijn krijgen
  Jo haar lievelingskleur is zwart

  [ bericht aangepast door ChiIdhood op 18 okt 2016 - 17:41 ]


  “People are very fond of giving away what they need most themselves.” [the picture of dorian gray]

  Is ze goedgekeurd?


  “People are very fond of giving away what they need most themselves.” [the picture of dorian gray]