Foto's

Hoe komt het dat ik een foto niet kan uploaden?

Meestal ligt het aan de extensie van de foto. Het is alleen mogelijk om .jpg foto's te uploaden. Foto's met de extensie .JPG (hoofdletters) of .jpeg zul je even moeten hernoemen.

Andere vragen in deze categorie

Waarom verschijnt mijn foto niet in mijn fotoalbum of bij mijn story?

De kans is groot dat het bestand geen .jpg-bestand is of te groot is. Een handige oplossing hiervoor is de foto op sites als Hyves op Netlog te zetten. Nadien sla je hem opnieuw op en kan je hem nu zonder problemen op Quizlet plaatsen.

Een ander probleem kan zijn is dat je link fout is. Als je plaatjes van Google haalt, krijg je soms een lange link. Deze werken niet, dus je moet op 'Afbeelding op volledige grote' klikken. Deze link zou het dan moeten doen.

Waarom mogen er maar 100 foto's in mijn album?

Je kunt maximaal 100 foto's in je fotoboek plaatsen omdat er anders te weinig plaats op de server is. Quizlet.nl is dan ook niet bedoeld als foto website.

Waarom kan ik alleen .jpg bestanden op de site plaatsen?

Omdat dit het enige bestandsformaat is dat 100% veilig is. Ook wordt de site erg traag van ellenlange .GIF animaties.

Hoe kan ik mijn bestand veranderen in .JPG zodat ik het toch nog kan uploaden?

Open het bestand/de foto in MS Paint. Kies voor 'opslaan als'. Daar kan je een naam invoeren en daaronder staat: 'Bestandstype'. Dan kies je voor 'jpg' en dan sla je hem op.
Dit kan met elk bewerkingsprogramma.

Hoe upload ik een foto in mijn fotoalbum?

Via 'Profiel' in het menu kan je naar 'Mijn Foto's' gaan. Op deze pagina kan je foto's in je fotoalbum plaatsen.