Stories

Waarom komt mijn story niet op de voorpagina?

Nieuwe stories
Elke keer wanneer je je story bewerkt, komt hij er in.

Populaire stories
Dit wordt willekeurig door het systeem gekozen.

Andere vragen in deze categorie

Wat zijn stories?

Stories zijn verhalen die je op Quizlet kunt schrijven. Vroeger werden er steeds meer quizzen ontworpen in een verhalende stijl en zonder vragen. Daarom zijn stories ontworpen.

Hoe zijn stories opgebouwd?

Stories zijn opgebouwd uit hoofdstukken (chapters). Je kunt als je aan je story werkt nieuwe hoofdstukken toevoegen en aanpassen.

Hoe zet ik een plaatje in mijn story?

Dit kan alleen in de inleiding en in chapters. Zet hiervoor het adres van het plaatje tussen [img] en [/img].

Hoe maak ik een story aan?

Ga met je computermuis over het kopje 'Stories' in het blauwe menu bovenaan en kies 'start nieuwe story'. De rest zal zichzelf uitwijzen.:)

Wat zijn bladwijzers?

Je kan een bladwijzer nemen als je bijvoorbeeld een story aan het lezen bent en plots weg moet. Je kan dan later heel gemakkelijk terug vinden waar je precies zat met die story en weer verder lezen.
Je kan een bladwijzer nemen door bovenaan een hoofdstuk op [bladwijzer] te klikken.
Later kan je hem weer vinden in de linkse gele kolom door op 'Mijn Bladwijzers' te klikken.

Het aantal bladwijzers bij een story is hoeveel mensen een bladwijzer van die story hebben genomen.

Hoe kom ik aan een cover voor mijn story?

Je kan een plaatje van het internet plukken, het oftewel zelf maken of aan de creatieve Quizletters vragen op het forum onder het subforum 'Creativiteit'. Zeg dan uitgebreid wat je wilt en ze zullen je met plezier helpen.

Hoe werkt het samenwerken/co-auteur systeem?

Je kunt bij het aanmaken van een nieuwe story aangeven dat er ook anderen aan je story mee mogen schrijven. Ook bij bestaande stories kun je aangeven dat je wilt samenwerken als je de story aanpast. Vervolgens kun je co-auteurs toevoegen die dan de mogelijkheid hebben om mee te schrijven aan je story.

Alleen de mensen die jij hebt uitgenodigd kunnen aan jouw story meewerken. Zij kunnen jouw story niet verwijderen, maar alleen hoofdstukken toevoegen en aanpassen.