Home > Veelgestelde vragen > Crewleden

Crewleden

Waar vind ik de (online) crewleden?

Je vindt de crewleden die online zijn, rechtsboven op de pagina. Je vind er twee balkjes met 'vrienden online' en 'crew online'. De namen die verschijnen als je het laatste balkje open klikt, zijn de crewleden die online zijn.

Je vindt de gehele crewlijst in het menu onder 'overige'. Daarna neem je 'crew'.

Andere vragen in deze categorie

Wat is een mod?

Een mod is de afkorting voor moderator. Een moderator houdt de zaken op gang. Ze straffen dus de mensen die een regel overtreden en beantwoorden met plezier jouw vragen. Ze beslissen ook mee over de regels en voeren die in.
Je kan moderators een beetje als een regering zien.

Wat is een bemiddelaar?

Een bemiddelaar (vroeger met een groene username, nu met een blauwe) is een speciaal aangeduide persoon op Quizlet die users helpt bij ruzies. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat als er ruzie is tussen een moderator of user, dat die opgelost wordt.
Als je ruzie hebt met iemand op Quizlet, kan je altijd bij hen terecht.

Waarom hebben sommige usernames een andere kleur?

De kleur van de usernames is blauw. Sommige users hebben een extra taak op Quizlet, en hun username heeft daarom een andere kleur.
- De moderators kan je herkennen aan hun rode kleur,
- De bemiddelaars kan je herkennen aan hun blauwe kleur,
- De bθta-readers kan je herkennen aan hun paarse kleur,
- De Administrators, kan je herkennen aan hun oranje kleur (Er zijn er twee: Rutger en Krull).

Hoe word ik een crewlid?

Als we opzoek zijn naar nieuwe crewleden, meestal moderators en beta-readers, dan verschijnt er een topic van Rutger in het subforum nieuws. Je kan je dan inschrijven, en vervolgens beoordelen de huidige moderators alle beoordelingen. Na een tijdje volgt de uitslag! Er zijn wel altijd veel meer aanmeldingen dan het aantal dat werkelijk een crewlid wordt.