Wat moet ik doen als iemand me gehackt heeft?

Je moet dit melden aan een van de moderators. Als je geen toegang tot je account hebt, kan je oftewel een van de moderators een PB sturen via een tweede account of via Contact contact met hen opnemen, boven het submenu ‘Overige’. Daarvoor hoef je geen account te hebben.

We zullen je dan zo goed en snel mogelijk proberen te helpen in de mate dat dit mogelijk is.

Andere vragen in deze categorie

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Ga via de link (http://www.quizlet.nl/forgot.php) naar de volgende pagina en vul je e-mailadres in waarmee je je hebt geregistreerd. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord toegestuurd.

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?

Het is niet mogelijk op Quizlet.nl om je account te verwijderen. Wel kan je je account inactiveren. Dat kan via deze link
Zolang je niet meer inlogt, blijft jouw account op inactief staan, samen met al jouw gemaakte creaties.

Ik kan niet uitloggen. Wat moet ik doen?

Log nog een keer in via http://www.quizlet.nl/login.php.
9 van de 10 keer kun je daarna weer gewoon uitloggen!

Hoe kan ik het derde geslacht aanduiden op mijn profiel?

Dat kan via het knopje 'Profiel' in de zwarte menubalk bovenaan de pagina. Vervolgens ga je naar 'Profiel bewerken' en dan kan je het bij 'Overig' aanpassen.

Waarom kan je pas om de maand je username veranderen?

Omdat het anders veel te verwarrend is om te zien wie wie is.
Als Golden Member kan je wel je username om de 14 dagen veranderen.

Kan je een oude username van iemand anders aannemen?

Nee, oude usernames van andere mensen kunnen niet door jou worden overgenomen, dit om verwarring tegen te gaan. Tevens is dit technisch gezien ook niet mogelijk omdat een username aan jouw account is gekoppeld en dus ook aan andere accountinformatie zoals e-mail, strafblad, etc. Als je het een mooie username vindt, overweeg dan om er bijvoorbeeld een underscore ( _ ) achteraan te zetten.

Hoe voeg ik users aan mijn vriendenlijst toe?

Door naar die persoon zijn profiel te gaan en op [vriend] te drukken. De persoon zal dan meteen aan je vriendenlijst worden toegevoegd en krijgt hier een mailtje van.

Mag je twee accounts hebben op Quizlet?

Natuurlijk, zolang je het tweede account niet gebruikt voor de regels te overtreden. Als we dit merken zal je eerste account ook gestraft worden.

Kan ik een creatie lezen of maken als ik jonger ben dan de leeftijdskeuring?

Ja, je hebt geen beperkingen als je jonger bent. Je bent enkel gewaarschuwd dat de inhoud misschien niet geschikt is voor users jonger dan de leeftijdskeuring.