Wat zijn credits en wat kun je er mee doen?

Door middel van credits kun je creaties in de spotlight plaatsen om ze zo meer onder de aandacht van andere users te brengen. Daarnaast kun je er een Golden Membership mee kopen, dat je allerlei extra’s biedt. Meer informatie over het Golden Membership kun je hier vinden. Je hebt meerdere mogelijkheden om te betalen en je kan ook meer credits in één keer kopen, zodat je een creatie vaker in de spotlight kan plaatsen.

Andere vragen in deze categorie

Hoe kom ik aan credits?

Er zijn verschillende manieren om aan credits te komen. Deze kan je kopen via het kopje 'Profiel' bij 'Mijn credits'.
Ook worden er maandelijks wedstrijden door de crew georganiseerd. Hier zijn ook credits te verdienen. Deze wedstrijden staan op het forum onder het subforum "Wedstrijden". Mocht je winnen bij *SOTM* (Story of the Month), *QOTM* (Quiz of the Month), *IOTM* (Image of the Month), *COTM* (Column of the Month) of *POTM* (Poem of the Month), dan win je 25 credits.
Daarnaast wordt er ook twee jaarlijkse wedstrijden georganiseerd: SOTY (Story of the Year) en FOTY (Fanfiction of the Year). De winnaar daarvan krijgt 150 credits en als troostprijs zijn er 50 credits te verdienen.
De regels van de wedstrijden zijn te vinden in het desbetreffende topic.

Komen er nog meer betaalmiddelen?

Als hier vraag naar is mogelijk wel. Als je een suggestie hebt, kan je deze plaatsen in dit subforum.

Wat als ik mijn betaalde credits niet ontvangen heb?

Je kan dan één moderator een privé bericht sturen of via contact om hulp vragen. Wij kijken het dan voor je na en kunnen dan jou je credits vergoeden.