Wat is een bèta reader?

Voor bèta readers is een speciaal kopje in de FAQ.

Andere vragen in deze categorie

Waarom hebben sommige usernames een andere kleur?

De kleur van de usernames is groen (en op de mobiele versie oranje). Sommige users hebben een extra taak op Quizlet, daarom heeft hun username een andere kleur.
- De moderators kan je herkennen aan hun rode kleur,
- De bemiddelaars kan je herkennen aan hun blauwe kleur,
- De bèta-readers kan je herkennen aan hun paarse kleur,
- De administrators kan je herkennen aan hun oranje kleur (Er zijn er drie: Rutger, Tristan en Scandal).

Wat is een moderator?

Een moderator houdt de zaken op gang op Quizlet.nl. Een moderator straft dus de mensen die een regel overtreden en beantwoorden met plezier jouw vragen. Ze beslissen ook mee over de regels en voeren die in. Door users wordt het vaak afgekort naar 'mod'.

Wat is een bemiddelaar?

Een bemiddelaar is een speciaal aangesteld persoon op Quizlet die users helpt bij ruzies. Een bemiddelaar zorgt er bijvoorbeeld voor dat als er ruzie is tussen een moderator of user, of twee users, dat die opgelost wordt.
Als je ruzie hebt met iemand op Quizlet, kan je altijd bij hen terecht.

Wat is een administrator?

Een administrator is verantwoordelijk voor de werking van de site. We hebben drie administratoren: Rutger, Tristan en Scandal.
Rutger en Tristan zorgen voor de technische werking van de website. Zij zorgen ervoor dat alle systemen werken en staan in voor een continue onderhoud van de website.
Scandal heeft de leiding over de crew en andere beleidszaken, eigenlijk alles wat niets te maken heeft met het bouwen van een website. Zij heeft wel een beperkt aantal technische mogelijkheden.

Hoe word ik een crewlid?

Als we op zoek zijn naar nieuwe crewleden, meestal moderators en beta-readers, dan verschijnt er een topic van Scandal in het subforum 'Nieuws'. Je kan je dan inschrijven, en vervolgens beoordelen de huidige moderators alle aanmeldingen. Na een tijdje volgt de uitslag! Er zijn wel altijd veel meer aanmeldingen dan het aantal dat werkelijk een crewlid wordt.

Waar vind ik de (online) crewleden?

Je kan de crewleden vinden onder het kopje ’Overige’. Daarna klik je op Crew. Daar vind je een volledige lijst van de huidige crew. De lijst past zich automatisch aan, de eerste in de lijst is degene die het kortst geleden online is geweest.
Via het knopje ‘Crewgeschiedenis’ kan je ook de volledige lijst van de oude crew vinden.