Hoe kan ik een topic blijven volgen?

Als je een reactie post op een topic, staat daaronder een balkje waarmee je kan kiezen hoe je genotificeerd wil worden. Als er dan een nieuwe reactie is, zal je een mailtje krijgen op je e-mail adres, of een privé berichtje in je inbox hier op Quizlet. Dat ligt eraan hoe je het ingesteld hebt.
Je kan ook rechtsbovenin, boven de beginpost op het linkje ‘Neem een abo op dit topic’ drukken, waarna je een berichtje krijgt bij elke nieuwe reactie.

Andere vragen in deze categorie

Wat is een forum?

Een forum is een plek waar je met andere users van gedachten kunt wisselen. Je kunt er zelf topics openen of reageren in topics van anderen.

Wat is een topic?

Een topic is een pagina op het forum waar je over een bepaald onderwerp kan praten.

Hoe maak ik een topic aan?

Ga naar de forum index en klik op het subforum wat bij je onderwerp past. Vervolgens kom je in het overzicht van dit subforum, hier kun je bovenaan de pagina op 'Nieuw Topic' klikken. Schrijf wat je kwijt wilt, geef je topic een titel en druk op 'Maak Nieuw Topic'.

Wat zijn sticky's?

Sticky's zijn topics die helemaal bovenaan een subforum staan en daar ook constant blijven. Ze bevatten meestal belangrijke informatie die vaak eerst gelezen moet worden voordat je een topic in dat subforum opent.

Hoe werken de wedstrijden?

Om te voorkomen dat er teveel wedstrijden tegelijkertijd worden georganiseerd, kan je niet zomaar een wedstrijd starten. Wil je graag een wedstrijd organiseren en wil je weten hoe het werkt? Neem dan een kijkje in het wedstrijdtopic.
Hier kun je ook een overzicht zien van de lopende wedstrijden, wanneer je op zoek bent naar een wedstrijd waar je aan mee kan doen.

Waar kan ik mijn oude topics terugvinden?

Onder Forum > Mijn Topics.
De nieuwste topics staan op de eerste pagina's, de oudsten staan op de laatste pagina.

Hoe verander ik de titel van een topic?

Alleen moderators kunnen je topic-titel veranderen. Als je een andere titel wilt, moet je dit vragen via de meldknop. Het is dan fijn dat je er ook even bij zet welke nieuwe titel je wenst.

Hoe verwijder ik een reactie of topic?

Alleen moderators kunnen een reactie of topic verwijderen. Alleen doen zij dat bijna nooit. Je kan de tekst in je eigen reactie wel verwijderen door bij 'aanpassen' de tekst weg te halen.

Hoe laat ik een topic sluiten?

Je kan daarvoor via de meldknop even om een slotje vragen. Je topic wordt dan zo snel mogelijk gesloten.

Waarom is mijn topic plots zonder reden gesloten?

Elke dag loopt er automatisch een scriptje dat topics waar langer dan 183 dagen (een half jaar) niet in gereageerd is wordt gesloten.

Wat betekent Stelling van de Week?

Elke week komt er een Stelling van de week-topic op Quizlet. Hierop kan je dan reageren of je het er mee eens bent of oneens, als je wilt met argumenten. Er kan in die topics gediscussieerd worden.

Hoe kan ik zelf een Stelling van de Week-topic maken?

Deze stellingen kunnen alleen door moderators geplaatst worden. Dit gebeurt automatisch. Stelling-topics die de users zelf (handmatig) openen worden dan ook gesloten. Als je een leuke stelling weet kan je hem voorstellen in het sticky topic in het subforum 'Stelling van de week'!

Wat wordt precies verstaan onder off-topic gaan en ontopic zijn?

Op het forum is het niet toegestaan om off-topic te gaan, behalve in het offtopic-topic en het offtopic subforum.

Met offtopic/ontopic wordt het volgende bedoeld;
On-topic;
- Als je direct reageert op de beginpost, op het onderwerp.
- Als je reageert op een reactie van iemand anders, en de reactie van die andere persoon moet dan wel on-topic zijn.
- Als je reageert op de reden van het topic, tenzij je bedoeling daarmee is de topicstarter te beledigen.

Offtopic;
- Als je zegt; Dit doet me denken aan ... - iets heel anders -
- Als je een reactie plaatst die nergens op slaat.
Bijvoorbeeld; In een topic over een wetsvoorstel dat nu behandeld wordt; ‘Honden zijn schattig.’
- Als je je mening geeft over hoe iemand anders zich gedraagt (in dat topic), behalve als het topic gaat over gedrag van andere users, natuurlijk.