Wat is een PB?

Pb staat voor Privé Bericht. Je kan een Privé Bericht sturen naar een andere user, door op [PB] te klikken op het profiel van die andere user.
Alleen die user ontvangt dan jouw Privé Bericht aan hem of haar. Het bericht komt dan terecht in de inbox van die andere user. Als jij een PB krijgt, komt die in jouw inbox. Je inbox kan je vinden in de zwarte menubalk bovenaan elke pagina onder ‘Profiel’ en vervolgens ‘Mijn inbox’.

Andere vragen in deze categorie

Wat is een GB?

Een GB staat voor Gastenboekbericht. Onderaan elk profiel staat een gastenboek. Je kan daar kletsen met andere users door in het gastenboek van die user een bericht te plaatsen. Als je wil reageren op een Gastenboekbericht dat iemand in jouw gastenboek heeft gezet, klik je op het knopje ‘Reageer’ of klik je de profielfoto van de andere user aan, om op zijn of haar profiel terecht te komen. In het gastenboek van deze user kan je dan je bericht weer neerzetten.

Wat is een blog?

De blogs op Quizlet komen van het idee van de weblogs. In weblogs vertel je wat je mee gemaakt hebt. In de blogs op Quizlet kan je allerlei informatie kwijt. Kijk voor voorbeelden maar eens in de blogs van andere users! Je kan zelf een blog maken door in de zwarte menubalk bovenaan elke pagina onder ‘Creaties’ op ‘Mijn blogs’ te klikken.