Kan Quizlet ook op mobiel?

Ja, dat kan. We hebben zelfs een hele speciale mobiele versie van Quizlet gemaakt! Helemaal onderaan in het zwarte gedeelte staat: 'Mobiele versie'. Als je daar op klikt dan krijg je de mobiele versie. Je kan ook op je telefoon werken met de desktop-versie, het hangt er vanaf wat jij prettiger vindt.

Andere vragen in deze categorie

Wat zijn vragenlijsten?

Vragenlijsten kan je invullen, en worden op je profiel getoond. Je kan ook je eigen vragenlijsten maken.

Wat zijn lijstjes?

Lijstjes zijn opsommingen van redenen die iets toelichten over een bepaald onderwerp. Het zijn de creaties die je vaak ziet op sites als BuzzFeed en Upcoming. Voorbeelden zijn: '12 redenen waarom katten de wereld gaan overheersen.', '10 dingen die vrouwen beter kunnen dan mannen.' of 'Met deze 20 lifehacks maak je je leven makkelijker.'

Kan er geen filter komen voor bepaalde onderwerpen zoals artiesten?

Nee, helaas is dat niet mogelijk. E้n zo'n filter (Tokio Hotel, rond 2008) was al erg veel werk en is verwijderd omdat hij de site erg traag maakte. Daarom is het niet mogelijk om ook filters te maken voor andere onderwerpen.

Speelt leeftijd een rol op Quizlet?

Nee hoor!
Iedereen, jong en oud, is welkom op Quizlet!

Ik heb een suggestie gedaan. Wat gebeurt er nu?

De moderators maken een lijst voor Rutger (de administrator), waarop de zaken staan die zij de meeste prioriteit geven (naargelang de frequentie van de vraag naar de suggestie). Vervolgens zal Rutger de suggesties beoordelen en wordt de suggestie ofwel doorgevoerd, ofwel wordt er meer info gegeven over waarom het wordt afgewezen. Houd er rekening mee dat dit een proces is dat veel tijd in beslag neemt. Hier vind je meer info over de suggestiewerking en ook een lijst met doorgevoerde suggesties.

Waarom worden er suggesties afgewezen?

Omdat niet alles even gemakkelijk te verwezenlijken valt. Een site maken vereist veel kennis en moeite, waardoor het kan voorvallen dat je niet weet hoe iets gemaakt wordt. Ook kan het zijn dat het niet toepasselijk is of gewoon onnodig.

Wanneer moet ik iets melden?

Wanneer je denkt dat iets verboden is of niet gepast is op Quizlet. Ook als je problemen hebt met andere leden, mag je dit gerust melden via de meldknop.
Wees niet bang om iets te melden en aarzel niet. Zelfs al meld je iets dat niet verboden is, dan zijn we je erg dankbaar voor je hulp.

Waar is de meldknop?

De meldknop vind je op elke pagina die gemaakt is door een user zoals een topic op het forum, creaties of profielen. Het is gekenmerkt door een groen vlaggetje (op de mobiele versie oranje).

Waarom kan ik geen Priv้ Bericht (PB) aan meerdere mensen tegelijkertijd sturen?

Deze functie is uitgeschakeld vanwege de kans dat men gaat spammen. We willen het reclame maken niet nog meer vergemakkelijken.

Waarom wordt Quizlet aanzien als een site die malware verspreidt? (gerapporteerde aanvalssite)

Aangezien men de mogelijkheid heeft om plaatjes bij een creatie te plaatsen via een link, kan het voorkomen dat er een plaatje gelinkt wordt van een gerapporteerde site. De foto is op zich niet schadelijk, dus Quizlet is volkomen veilig en verspreid dus geen malware of iets anders dat hierop lijkt.

Waar kan ik de geschiedenis en veranderingen van Quizlet vinden?

Je kan de geschiedenis van Quizlet vinden door in de zwarte menubalk bovenaan elke pagina onder het kopje 'Overige' op 'Geschiedenis' te klikken. Op die pagina kan je de volledige geschiedenis vinden. Bij grote veranderingen aan de site wordt dit meegedeeld op het forum, maar dit is ook terug te vinden in de changelog waar alle veranderingen en geschiedenis van Quizlet als site terug te vinden is.

Wat moet ik doen als mijn vraag hier niet bij staat?

Je mag gerust een PB sturen naar een van de moderators, zij zullen je altijd proberen te helpen.
Voor speciefieke vragen over taal of spelling of iets wat daar mee te maken heeft op Quizlet, kan je ook bij de beta-readers aankloppen.

Je vind hier alle crewleden.