Home > Veelgestelde vragen > ~ Overige

~ Overige

Wat moet ik doen als mijn vraag hier niet bij staat?

Je mag gerust mailen naar een van de moderators, zij zullen je altijd proberen te helpen.
Voor speciefieke vragen over taal of spelling of iets wat daar mee te maken heeft op Quizlet, kan je ook bij de beta-readers aankloppen.

Je vind hier alle crewleden.

Andere vragen in deze categorie

Kan er geen filter komen voor bepaalde onderwerpen zoals artiesten?

Nee, helaas is dat niet mogelijk. Eιn zo'n filter (Tokio Hotel, rond 2008) was al erg veel werk en is verwijderd omdat hij de site erg traag maakte. Daarom is het niet mogelijk om ook filters te maken voor andere onderwerpen.

Speelt leeftijd een rol op Quizlet?

Nee hoor!
Iedereen, jong en oud, is welkom op Quizlet!:)

Waarom worden er suggesties afgewezen?

Omdat niet alles even gemakkelijk te verwezenlijken valt. Een site maken vereist veel kennis en moeite, waardoor het kan voorvallen dat je niet weet hoe iets gemaakt wordt. Ook kan het zijn dat het niet toepasselijk is of gewoon onnodig.

Wanneer moet ik iets melden?

Wanneer je denkt dat iets verboden is of niet gepast is op Quizlet. Ook als je problemen hebt met andere leden, mag je dit gerust melden via de meldknop.
Wees niet bang om iets te melden en aarzel niet. Zelfs al meld je iets dat niet verboden is, dan zijn we je erg dankbaar voor je hulp.:)

Waar is de meldknop?

De meldknop vind je op elke pagina die gemaakt is door een user zoals een topic op het forum, creaties of profielen. Het is gekenmerkt door dit tekentje: .

Waarom kan ik geen privι bericht (pb) aan meerdere mensen tegelijkertijd sturen?

Deze functie is uitgeschakeld vanwege de kans dat men gaat spammen. We willen het reclame maken niet nog meer vergemakkelijken

Waarom wordt Quizlet aanzien als een site die malware verspreidt? (gerapporteerde aanvalssite)

Aangezien men de mogelijkheid heeft om plaatjes bij een creatie te plaatsen via een link, kan het voorkomen dat er een plaatje gelinkt wordt van een gerapporteerde site. De foto is op zich niet schadelijk, dus Quizlet is volkomen veilig en verspreid dus geen malware of iets anders dat hierop lijkt.