Home > Veelgestelde vragen > # Account, wachtwoord en instellingen

# Account, wachtwoord en instellingen

Mag je twee accounts hebben op Quizlet?

Natuurlijk, zolang je het tweede account niet gebruikt voor de regels te overtreden. Als we dit merken zal je eerste account ook gestraft worden.

Andere vragen in deze categorie

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Ga naar de volgende pagina en vul je e-mailadres in waarmee je je hebt geregistreerd. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord toegestuurd. http://www.quizlet.nl/forgot.php

Hoe kan ik mijn profiel opzeggen?

Als je naar de volgende pagina gaat kun je je profiel opheffen:
http://www.quizlet.nl/settings/opheffen.php

Zolang je niet opnieuw inlogt blijft je profiel dan opgeheven.

Ik kan niet uitloggen. Wat moet ik doen?

Log nog een keer in via http://www.quizlet.nl/login.php.

9 van de 10 keer kun je daarna weer gewoon uitloggen!

Hoe voeg ik vrienden toe?

Door naar die persoon zijn profiel te gaan en op [vriend] te drukken. De persoon zal dan meteen aan je vriendenlijst worden toegevoegd en krijgt hier een mailtje van.

Waarom kan je pas om de maand je username veranderen?

Omdat het anders veel te verwarrend is om te zien wie wie is.

Als Golden Member kan je wel je username om de 14 dagen veranderen.

Wat moet ik doen als iemand me gehackt heeft?

Je moet dit melden aan een van de moderators. Als je geen toegang tot je account hebt, kan je oftewel een van de moderators mailen via een tweede account of via contact zonder het submenu 'overige'. Daarvoor hoef je geen account te hebben.

We zullen je dan zo goed en snel mogelijk proberen te helpen in de mate dat dit mogelijk is.

Kan ik een creatie lezen of maken als ik jonger ben dan de leeftijdskeuring?

Ja, je hebt geen beperkingen als je jonger bent. Je bent enkel gewaarschuwd dat de inhoud misschien niet geschikt is voor users jonger dan de leeftijdskeuring.